šta vam se desilo zanimljivo u ovom danu-privatni vaš dnevni

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
Latina
Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.

Post by Latina »

nocna_ptica24 wrote: :) a pozdrav i tebi i jako sam se rastuzila i zamal rasplkla zbog one tvoje prijateljice. zivot je okrutan , (zvuči izlizano ali je istinito) i zao mi je jako ni je zao ...

Znam. Razmisljala sam da li da to uopste napisem, jer je zaista prebolna prica. Ali istina je nazalost. I onda sam skontala da ce mozda nekome koristiti i napisala sam je.
jedan dan sam se uhvatila da razmišljam o tome kako sve ljude koje poznajem svu rodbinu roditelje sestru sve ih vidim u sanduku i na sahrani. i kako ti zivi i veseli ljudi nekad ce biti zemlja i sav njihov trud i zivot ce otici u nista. i jako samsecrastuzila i pocala misliti da smo treba zivjeti zivot da ti je lijepo u njemu ...ali ne mog kad svaki j...ni dan se probudim sa kamenom u želucu i mislima kako ovo kako ono.... uh nasikirah se!!!
Nemoj se sekirati. Ti si sretna i pametna osoba. Zelim ti sve najbolje od srca. :)
nocna_ptica24

Post by nocna_ptica24 »

hm sretna n9isam a nisam ni pametna jer da sam pametna ne bih se opterećivala glupostima i bila bih sretna... nego da te ne smaram više pozdrav tebi laku noć, i do čitanja :)
new_jazzWa

Post by new_jazzWa »

Jutro! Volim ova suncem okupana jutra,pogotovo ako znam da se takvo vrijeme nece zadrzati do kraja dana...Vikend standardan, "pokusala" izaci,"prezivjela" sat i po,od toga 3 minute u "Karizmi",pokupila se i otisla kuci...Ja fakat pocinjem sumnjat u moje zdravo rasudjivanje,i pitam se da li ja nisam noramalna ili svijet oko mene...Muskarci izgledaju kao napirlitane djevojcice,zene kao prave profuknjace,jeftino,droljasto...Nemam predrasude, ali zapitam se ponekad...Juce sam sjedila na terasi,"tankala" suncane zrake, mada nisam ljubitelj istoga,ja sam kisna zena,volim slusati kako lupka po prozorima ili kad setam dok lupka po kisobranu,ljeti dok mi sipa po licu...Luda sam! Hehe...JOj,nocna,maloprije sam se smijala dok sam citala tvoj post,gdje kazes da ti je muz lijen,hehe,a i ti spavas do iza podne... :)
Spliff.Master

Post by Spliff.Master »

u cetvrtak sam pogodio JACKPOT na pokeru, u jednom od lokalnih LA kazina! Iznos JACKPOT-a je bio $10,500, od kojih sam dobio $6,300, tj 60%!!!

Za one koji se bave pokerom, slijedeca je bila scena: pocket QQ 'u mene'...trojica me prate na 'flop'. Na 'flopu' 9 J Q, sve i jedna u listu..'Turn', opet Q, sto mi daje poker dama..gledam u frajera prekoputa stola, faca mu "NE MOGU VJEROVATI" tajpim ga, jel to imas K 10 u listu..on DA. automatski JACKPOT!!! zamsli ti sta se sve trebalo dogoditi da dobijem 'four a kind' i plus da mi taj 'four of a kind' zijani od 'straight flush-a"!!! i to je taj poker JACKPOT, aka BAD BEAT!!!

ELEM, vise ne moram kokuziti do Jula! avionska karta se vec kupila ovog vikenda! zalibo me racku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
new_jazzWa

Post by new_jazzWa »

E pa cestitam! Lijepo je procitati da je neko imao srece u kocki,ali nemoj da ti kockanje predje u naviku! I sretan put kuci kad krenes :-D PS.Imam prijateljcu u LA, posledjna Miss Fitness USA...
nocna_ptica24

Post by nocna_ptica24 »

ha ha to o pokeru me pravo zamant jer ništa nisam skontala pa mi je izgledalo kao formule za atomsku bombu.
a što se tiče mog muža pa moj posamo je noću zato do kasno spavam a i ako ne radim noću ipak gledam da se prošvercam spavanjem do kasmno a svako za sebe traži najbojle pa tako imuža savršenog. :D
a ja kad se radi tad se radi bez vrdanja i radim dok ne krepam a volim i da spavam dok ne krepam :D uostalonm takva sam da se brzo bacim u cenjaka i razočaram a brzo se i oraspoložim. jest da bih htjela savršenog muža a jest i da liči mi na ćaću što me fakat nervira a i moj ćaća je crnogorske krvi pa sam to i ja garant naslijedila :D
hej! sinoć sam se prvi put srela sa virusom!!!!! ma crkla sam od straha. neke ba stranice sa onim besplatinim Smjehuljci
Very Happy Very Happy Smile Roll
Sad Rolling eyes Sad Surprised
Shocked Confused Confused Cool
Cool Laughing Mad Mad
Razz Sleepy Razz Embarassed
i tako ja kliknem kad mi avast javi za virus a ja ne znam šta da radim!!!! još mi taj neki do smileića se kretenski smješka svekih 10 sekundi i ja izludila.jja uradim preporučenu radnju stavim i h u kovčeg virusa sve isključim i disconektujem se a onaj kretenski smijeh još se čuje. !!!! internet isključen a onaj se meni smije pa smije. e jest mi i to trebalo. i tako ja mnešto jojš nevješto oko antivirusa petljaj i ugasim ja taj smijeh nekako . i mislim sve je riješeno i pokušam da skeniram komp. na virus ali već je bilo 5 ujutro i nisam mogla više. legoh da spavam ali nema šanse da zaspim. evo sad sva sretna da uključim muziku kad ono muzika mi zavja kao izgužvana kaseta. rekoh to su samo pjesme sa neta takve. ja uključim muziku što sam sa cd-ova snimala i ona zavija! ma rekoh to mi se winamp sj... ja odem na media player kad i tamo zavija!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
joooooooooooooj! šta ću pomagajte...ode mi muzika ode mi mojih 13 GB muzike!!!!! to je sv što imam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
POMAGAJTE AKO IKO ZNA ŠTA DA RADIM??????????????? HVALA UNAPRIJED A JA ODO SE MALO SMIRITA DRHTIM OD MUKE!
UGODAN DAN SVIMA ŽELIM!
zena21

Post by zena21 »

Idi ti radije malo odspavaj :D
nocna_ptica24

Post by nocna_ptica24 »

štooooooooooooooooo????
to ti mene zezaš nisi mi neka prijateljska osoba;(
zena21

Post by zena21 »

nocna_ptica24 wrote:štooooooooooooooooo????
to ti mene zezaš nisi mi neka prijateljska osoba;(
Ma jasta sam bona, nego mi sega koliko pises o spavanju... Sorry ako si nasla uvrijedjenom, nije mi bila namjera :)
van Basten

Post by van Basten »

eto, vidi ti to... a da meni ko hoće reći da malo odspavam ja bih bio presretan na savjetu i uredno bih ga poslušao :D
zena21

Post by zena21 »

van Basten wrote:eto, vidi ti to... a da meni ko hoće reći da malo odspavam ja bih bio presretan na savjetu i uredno bih ga poslušao :D
Vidis ti moj ti :D

Fino joj rekoh da malo odmori, a ona odmah misli ja neprijateljski nastrojena prema njoj... cccccccc :roll: :D
nocna_ptica24

Post by nocna_ptica24 »

sorry malo sam rastresena od sinoćnjeg virusanja a i malo sam spavala što jest jest od 5-12h. odo spavat! :D
van Basten

Post by van Basten »

zena21 wrote:
van Basten wrote:eto, vidi ti to... a da meni ko hoće reći da malo odspavam ja bih bio presretan na savjetu i uredno bih ga poslušao :D
Vidis ti moj ti :D

Fino joj rekoh da malo odmori, a ona odmah misli ja neprijateljski nastrojena prema njoj... cccccccc :roll: :D
eh da je meni takvih neprijatelja :D
no ja neću ni čekati takav jedan savjet, ovi oblaci utiču na mene pa za koji minut odoh ubit oko do ručka
zena21

Post by zena21 »

uh, blago tebi kad mozes... Ja na poslu jos 2 sata... Upucacu se :roll:
van Basten

Post by van Basten »

to su još SAMO 2 sata... doduše najduža :D
zato ja radim kad pošten svijet spava
zena21

Post by zena21 »

van Basten wrote:to su još SAMO 2 sata... doduše najduža :D
zato ja radim kad pošten svijet spava
Ma da ti ne pjevas/sviras sa ovom nasom pticicom :? :lol: :lol:
van Basten

Post by van Basten »

Ma jok... zapjevam samo kad popijem koju a muzika me ponese pa me onda boli briga šta drugi imaju reći za moje glasovne mogućnosti :lol:
amrino

Post by amrino »

Hocu kuci... :(
MRZIM PONEDJELJAK!!!
Zbog toga necu nista ni da pisem- da ne prenosim negativno naelektrisanje i na vas... :D
zena21

Post by zena21 »

van Basten wrote:Ma jok... zapjevam samo kad popijem koju a muzika me ponese pa me onda boli briga šta drugi imaju reći za moje glasovne mogućnosti :lol:
I sama sam ti takva :lol: :lol: :lol:

Ja jos i zaigram :oops: :D :D
van Basten

Post by van Basten »

zena21 wrote:
van Basten wrote:Ma jok... zapjevam samo kad popijem koju a muzika me ponese pa me onda boli briga šta drugi imaju reći za moje glasovne mogućnosti :lol:
I sama sam ti takva :lol: :lol: :lol:

Ja jos i zaigram :oops: :D :D
Zaigram i ja... doduše za to mi treba koja više nego za pjevanje, al dođe na red :D
_BosanaC

Post by _BosanaC »

amrino wrote:Hocu kuci... :(
MRZIM PONEDJELJAK!!!
Zbog toga necu nista ni da pisem- da ne prenosim negativno naelektrisanje i na vas... :D
Samo da se slozim :D
nocna_ptica24

Post by nocna_ptica24 »

dam ki i svaki drugi ništa posebno dosad čista. samo što sam se navukla na ovaj internet pa me još ne pušta. nikao da se natjeram da učim. uzmema da čitam obaveznu lektiru i ne mogu da se koncentrišem a kamoli da učim neko graivo. poludiću od same sebe sama se sa sobom borim sama sebe tjeram ali ne mogu da pobjedim u borbi sa svojim drugim ja. . sijeli dan sam sjedila za kompom, ia kad sam ustla da prošetam cuku u 19h koljena su me bolila ko da sam cijeli dan čučala! i još je hladan vjetar zapuhao da su me uši zaboljele pa me je još na ovu nervozu i to snašlo. kad sam došla kući muž je uzeo da igra igricu i po baksuzluku on inače zaspi rano bio je budan do 1h! pa nisam mogla ja doći na red. dok sam došla svi moji prijatelji sa msna su otišli svojim poslimi to me rastužilo neopisivo. jah budala rećiće te ali valjada će i mene to da pusti.evo sad uređujem blog i skidam pjesme doasadno pravo kad nemam sa kime da pričam jer sam navikla u ova doba tabiriti ozbiljne teme a vidim i na forumu siće ljudi, pih dosada do bola. hajde javite seeeeeeeeeeeee!
nocna_ptica24

Post by nocna_ptica24 »

jesam fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jako sam razočarana .prvo ne mogu da skontam kao da dva cda snimim na jedam odnosno dvd-ja uh odo spavat:(
Latina
Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.

Post by Latina »

Sad sam slusala Hero...Mariah... Opet sam se sjetila one poznanice...Hm.

There's a hero
If you look inside your heart
You don't have to be afraid
Of what you are
There's an answer
If you reach into your soul
And the sorrow that you know
Will melt away

And then a hero comes along
With the strength to carry on
And you cast your fears aside
And you know you can survive
So when you feel like hope is gone
Look inside you and be strong
And you'll finally see the truth
That a hero lies in you

It's a long road
When you face the world alone
No one reaches out a hand
For you to hold
You can find love
If you search within yourself
And the emptiness you felt
Will disappear

Lord knows
Dreams are hard to follow
But don't let anyone
Tear them away
Just hold on
There will be tomorrow
And in time
You'll find the way

Hmmm...
zena21

Post by zena21 »

nocna_ptica24 wrote:jesam fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jako sam razočarana .prvo ne mogu da skontam kao da dva cda snimim na jedam odnosno dvd-ja uh odo spavat:(
:lol: :lol: :lol:
Post Reply