ha ha to o pokeru me pravo zamant jer ništa nisam skontala pa mi je izgledalo kao formule za atomsku bombu.
a što se tiče mog muža pa moj posamo je noću zato do kasno spavam a i ako ne radim noću ipak gledam da se prošvercam spavanjem do kasmno a svako za sebe traži najbojle pa tako imuža savršenog.
a ja kad se radi tad se radi bez vrdanja i radim dok ne krepam a volim i da spavam dok ne krepam

uostalonm takva sam da se brzo bacim u cenjaka i razočaram a brzo se i oraspoložim. jest da bih htjela savršenog muža a jest i da liči mi na ćaću što me fakat nervira a i moj ćaća je crnogorske krvi pa sam to i ja garant naslijedila
hej! sinoć sam se prvi put srela sa virusom!!!!! ma crkla sam od straha. neke ba stranice sa onim besplatinim Smjehuljci
Very Happy Very Happy Smile Roll
Sad Rolling eyes Sad Surprised
Shocked Confused Confused Cool
Cool Laughing Mad Mad
Razz Sleepy Razz Embarassed
i tako ja kliknem kad mi avast javi za virus a ja ne znam šta da radim!!!! još mi taj neki do smileića se kretenski smješka svekih 10 sekundi i ja izludila.jja uradim preporučenu radnju stavim i h u kovčeg virusa sve isključim i disconektujem se a onaj kretenski smijeh još se čuje. !!!! internet isključen a onaj se meni smije pa smije. e jest mi i to trebalo. i tako ja mnešto jojš nevješto oko antivirusa petljaj i ugasim ja taj smijeh nekako . i mislim sve je riješeno i pokušam da skeniram komp. na virus ali već je bilo 5 ujutro i nisam mogla više. legoh da spavam ali nema šanse da zaspim. evo sad sva sretna da uključim muziku kad ono muzika mi zavja kao izgužvana kaseta. rekoh to su samo pjesme sa neta takve. ja uključim muziku što sam sa cd-ova snimala i ona zavija! ma rekoh to mi se winamp sj... ja odem na media player kad i tamo zavija!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
joooooooooooooj! šta ću pomagajte...ode mi muzika ode mi mojih 13 GB muzike!!!!! to je sv što imam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
POMAGAJTE AKO IKO ZNA ŠTA DA RADIM??????????????? HVALA UNAPRIJED A JA ODO SE MALO SMIRITA DRHTIM OD MUKE!
UGODAN DAN SVIMA ŽELIM!