šta vam se desilo zanimljivo u ovom danu-privatni vaš dnevni

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
nocna_ptica24

#1 šta vam se desilo zanimljivo u ovom danu-privatni vaš dnevni

Post by nocna_ptica24 »

:lol: podijelite sa nama sve ono što vas je u jednom danu snašlo,razočaralo iznenadilo usrećilo,zaprepastilo. sve što vam se zanimljivo desilo,šta ste zanimljivo čuli,neki trač iz bliže okoline...nešto kao vaš lični dnevnik. ja sam vaša čitateljica sa vama ću suosjećati smijati se i plakati. od malena pišem dnevnike na papiru poželjela sam pisati na internetu i podijeliti sa drugima pa zato otvaram ovu temu jer je još nisam vidjela nigdje drugo.ako vi jeste javite mi . iskreno se nadam u vašu saradnju
chinese_water

Post by chinese_water »

Postao sam amidza :-) :)
pitt

Post by pitt »

chinese_water wrote:Postao sam amidza :-) :)
cestitam morte....napokon :D:D nek je zivo i zdravo :D:D
chinese_water

Post by chinese_water »

:-D moras li i ovu da zachatavas :D :D
(hvalJa)
forUMASH

Post by forUMASH »

.....malo iza 2 sam skontao da imam dvije razlicite carape na nogama.... :oops:
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

:) Stavila je glavu na moje grudi i ..... zaspala k`o beba, ... eto, ... zar nesto moze biti ljepse, ... :)
pitt

Post by pitt »

pape wrote::) Stavila je glavu na moje grudi i ..... zaspala k`o beba, ... eto, ... zar nesto moze biti ljepse, ... :)
Me'raba papito :D Opet nas provociras :D Vala ne moze.....zavidim ti :D
Dan ko i svaki drugi.....malo posla, vise foruma.....i sad koshu na tv-u gledat :D:D
Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

posvadjao sam se sa pola foruma...i pravo mi je dobro zbog toga :D

inache, nista mi se nije desilo, ali noc je jos mlada :D :D
nocna_ptica24

#9 čestitam

Post by nocna_ptica24 »

hvala svima koji su se odazvali na moju temu i čestitam novopečenom amidži. eto za početak kod mene ništa novo. i ja sam se posvadjela sa članovima jednog foruma neću da ga imenujem jer su previše bili nafurani pa sam prešla na ovaj da vidim ima li ovdje ko normalan i ozbiljan. danas sam išla kod prijateljice na trač partiju tračale smo svoje prijateljice pa sam došla na ideju da otvorim temu o sponzorušama jer me današnja priča na to podsjetila. novi trč ali istinit da je naša poznata folk pjevačiva A. trudna sa sarajevskim kriminalcem. eto da ne tušim više nego uskoro ću pisati kad bude šta zanimljivije
chinese_water

#10 Re: čestitam

Post by chinese_water »

nocna_ptica24 wrote:hvala svima koji su se odazvali na moju temu i čestitam novopečenom amidži. eto za početak kod mene ništa novo. i ja sam se posvadjela sa članovima jednog foruma neću da ga imenujem jer su previše bili nafurani pa sam prešla na ovaj da vidim ima li ovdje ko normalan i ozbiljan. danas sam išla kod prijateljice na trač partiju tračale smo svoje prijateljice pa sam došla na ideju da otvorim temu o sponzorušama jer me današnja priča na to podsjetila. novi trč ali istinit da je naša poznata folk pjevačiva A. trudna sa sarajevskim kriminalcem. eto da ne tušim više nego uskoro ću pisati kad bude šta zanimljivije
Treba za tebe otvoriti novi podforum ... Express :D You can run but you can't hide
:lol:
Sala, naravno, malo je ovaj pitt nafuran ciko...ali dobar je :D :D
pitt

#11 Re: čestitam

Post by pitt »

chinese_water wrote:
nocna_ptica24 wrote:hvala svima koji su se odazvali na moju temu i čestitam novopečenom amidži. eto za početak kod mene ništa novo. i ja sam se posvadjela sa članovima jednog foruma neću da ga imenujem jer su previše bili nafurani pa sam prešla na ovaj da vidim ima li ovdje ko normalan i ozbiljan. danas sam išla kod prijateljice na trač partiju tračale smo svoje prijateljice pa sam došla na ideju da otvorim temu o sponzorušama jer me današnja priča na to podsjetila. novi trč ali istinit da je naša poznata folk pjevačiva A. trudna sa sarajevskim kriminalcem. eto da ne tušim više nego uskoro ću pisati kad bude šta zanimljivije
Treba za tebe otvoriti novi podforum ... Express :D You can run but you can't hide
:lol:
Sala, naravno, malo je ovaj pitt nafuran ciko...ali dobar je :D :D
do bola...samo sponzorushe trazim :D
Danko_Bananko

#12 Re: čestitam

Post by Danko_Bananko »

nemoj samo da nas ne obavijestis u slucaju novih vrijednih saznanja :D
forUMASH

#13 Re: čestitam

Post by forUMASH »

nocna_ptica24 wrote:pa sam prešla na ovaj da vidim ima li ovdje ko normalan i ozbiljan
.....ja delegatice..... :lol: :lol: :lol:
nocna_ptica24

Post by nocna_ptica24 »

:-) e pa tek sam dobila internet doma pa se malo obučavam, prije sam stalno visila po internet klubovima i nisam imala dovoljno vremena da sve istražim , pa ću sad morati vama da dosadjujem sa svojim pitanjima i temama. super ste i kulturni ste sto mi se svidja, a otvorila bih ja i svoj podforum toliko mogu puno pričat :lol: ko zna možda nekada i bude moj forum za bla bla priče tračanja i doživljaje jer to volim da podijelim sa drugima.nadam se da vam neće biti dosadno sa mnom i pišite što brže na ove teme
pitt

#15 Re: čestitam

Post by pitt »

forUMASH wrote:
nocna_ptica24 wrote:pa sam prešla na ovaj da vidim ima li ovdje ko normalan i ozbiljan
.....ja delegatice..... :lol: :lol: :lol:
komesar ba :D:D
taxi_driver

Post by taxi_driver »

legla mi je plata na racun.
ne pitajre koliko,smajli ce sam sve reci :-) :-D :P
chinese_water

Post by chinese_water »

taxi_driver wrote:legla mi je plata na racun.
Eh, taman, vrijeme ti je za temu humanitarne akcije... ne kolutaj tu ocima bezze... :D :D
HAL9000

Post by HAL9000 »

Jaran mi da svoj stick da sebi prebacim neke muzike i slike...i to je bila kobna greska. Sad mi komp pun j.....h trojanaca i virusa, evo vec ga par sati cistim, ali se kote. Ne znam je li znao za ovo, ali sutra kad ga vidim oko cu mu popiti. :x
Jos ako budem morao formatirati hard, bice krvi po plazi. :x

P.S. Cestitke amidzi. Image
chinese_water

Post by chinese_water »

HAL9000 wrote:Jaran mi da svoj stick da sebi prebacim neke muzike i slike...i to je bila kobna greska. Sad mi komp pun j.....h trojanaca i virusa, evo vec ga par sati cistim, ali se kote. Ne znam je li znao za ovo, ali sutra kad ga vidim oko cu mu popiti. :x

hehee, hvala, a i da tebi nesto amidza kaze... ne surfaj dok je aktivan virus...tako se oni kote ;)
pitt

Post by pitt »

amidza je bas merhametli veceras :D:D
Tesssa

Post by Tesssa »

pitt wrote:amidza je bas merhametli veceras :D:D
evo i ja gledam :D

i amidza cestitam!
chinese_water

Post by chinese_water »

dinchy84 wrote:
pitt wrote:amidza je bas merhametli veceras :D:D
evo i ja gledam :D

i amidza cestitam!
hvala i tebi dinchy :D sejo se danas super osjeca :D :D
taxi_driver

Post by taxi_driver »

chinese_water wrote:
taxi_driver wrote:legla mi je plata na racun.
Eh, taman, vrijeme ti je za temu humanitarne akcije... ne kolutaj tu ocima bezze... :D :D

bas sam nesto razmisljao o tom. :-D
HAL9000

Post by HAL9000 »

chinese_water wrote:
HAL9000 wrote:Jaran mi da svoj stick da sebi prebacim neke muzike i slike...i to je bila kobna greska. Sad mi komp pun j.....h trojanaca i virusa, evo vec ga par sati cistim, ali se kote. Ne znam je li znao za ovo, ali sutra kad ga vidim oko cu mu popiti. :x

hehee, hvala, a i da tebi nesto amidza kaze... ne surfaj dok je aktivan virus...tako se oni kote ;)
Ma viruse sam uspio shebati, sad jos mi je ostao ovaj sto mi generise trojance, trojanci ionako cim se pojave antivirus vrisne i izbrise ga, ali evo oci mi ispadise roveci po WINDOWS da nadjem file koji ih generise, jer ga antivirus ne moze naci, ali mislim da sam ga skontao...sad cu mu ja s ledja....Image
pitt

Post by pitt »

Evo nam i fahre :D :D
Post Reply