šta vam se desilo zanimljivo u ovom danu-privatni vaš dnevni
Moderator: anex
-
nocna_ptica24
#1 šta vam se desilo zanimljivo u ovom danu-privatni vaš dnevni
- pitt
Me'raba papitopape wrote:Stavila je glavu na moje grudi i ..... zaspala k`o beba, ... eto, ... zar nesto moze biti ljepse, ...
Dan ko i svaki drugi.....malo posla, vise foruma.....i sad koshu na tv-u gledat
-
Svemirski_Jebach
posvadjao sam se sa pola foruma...i pravo mi je dobro zbog toga
inache, nista mi se nije desilo, ali noc je jos mlada

inache, nista mi se nije desilo, ali noc je jos mlada
-
nocna_ptica24
#9 čestitam
hvala svima koji su se odazvali na moju temu i čestitam novopečenom amidži. eto za početak kod mene ništa novo. i ja sam se posvadjela sa članovima jednog foruma neću da ga imenujem jer su previše bili nafurani pa sam prešla na ovaj da vidim ima li ovdje ko normalan i ozbiljan. danas sam išla kod prijateljice na trač partiju tračale smo svoje prijateljice pa sam došla na ideju da otvorim temu o sponzorušama jer me današnja priča na to podsjetila. novi trč ali istinit da je naša poznata folk pjevačiva A. trudna sa sarajevskim kriminalcem. eto da ne tušim više nego uskoro ću pisati kad bude šta zanimljivije
- chinese_water
#10 Re: čestitam
Treba za tebe otvoriti novi podforum ... Expressnocna_ptica24 wrote:hvala svima koji su se odazvali na moju temu i čestitam novopečenom amidži. eto za početak kod mene ništa novo. i ja sam se posvadjela sa članovima jednog foruma neću da ga imenujem jer su previše bili nafurani pa sam prešla na ovaj da vidim ima li ovdje ko normalan i ozbiljan. danas sam išla kod prijateljice na trač partiju tračale smo svoje prijateljice pa sam došla na ideju da otvorim temu o sponzorušama jer me današnja priča na to podsjetila. novi trč ali istinit da je naša poznata folk pjevačiva A. trudna sa sarajevskim kriminalcem. eto da ne tušim više nego uskoro ću pisati kad bude šta zanimljivije
Sala, naravno, malo je ovaj pitt nafuran ciko...ali dobar je
- pitt
#11 Re: čestitam
do bola...samo sponzorushe trazimchinese_water wrote:Treba za tebe otvoriti novi podforum ... Expressnocna_ptica24 wrote:hvala svima koji su se odazvali na moju temu i čestitam novopečenom amidži. eto za početak kod mene ništa novo. i ja sam se posvadjela sa članovima jednog foruma neću da ga imenujem jer su previše bili nafurani pa sam prešla na ovaj da vidim ima li ovdje ko normalan i ozbiljan. danas sam išla kod prijateljice na trač partiju tračale smo svoje prijateljice pa sam došla na ideju da otvorim temu o sponzorušama jer me današnja priča na to podsjetila. novi trč ali istinit da je naša poznata folk pjevačiva A. trudna sa sarajevskim kriminalcem. eto da ne tušim više nego uskoro ću pisati kad bude šta zanimljivijeYou can run but you can't hide
![]()
Sala, naravno, malo je ovaj pitt nafuran ciko...ali dobar je![]()
-
Danko_Bananko
#12 Re: čestitam
nemoj samo da nas ne obavijestis u slucaju novih vrijednih saznanjanocna_ptica24 wrote:hvala svima koji su se odazvali na moju temu i čestitam novopečenom amidži. eto za početak kod mene ništa novo. i ja sam se posvadjela sa članovima jednog foruma neću da ga imenujem jer su previše bili nafurani pa sam prešla na ovaj da vidim ima li ovdje ko normalan i ozbiljan. danas sam išla kod prijateljice na trač partiju tračale smo svoje prijateljice pa sam došla na ideju da otvorim temu o sponzorušama jer me današnja priča na to podsjetila. novi trč ali istinit da je naša poznata folk pjevačiva A. trudna sa sarajevskim kriminalcem. eto da ne tušim više nego uskoro ću pisati kad bude šta zanimljivije
-
forUMASH
#13 Re: čestitam
.....ja delegatice.....nocna_ptica24 wrote:pa sam prešla na ovaj da vidim ima li ovdje ko normalan i ozbiljan
-
nocna_ptica24
- pitt
#15 Re: čestitam
komesar baforUMASH wrote:.....ja delegatice.....nocna_ptica24 wrote:pa sam prešla na ovaj da vidim ima li ovdje ko normalan i ozbiljan![]()
![]()
- taxi_driver
legla mi je plata na racun.
ne pitajre koliko,smajli ce sam sve reci

ne pitajre koliko,smajli ce sam sve reci
- chinese_water
Eh, taman, vrijeme ti je za temu humanitarne akcije... ne kolutaj tu ocima bezze...taxi_driver wrote:legla mi je plata na racun.
ne pitajre koliko,smajli ce sam sve reci![]()
![]()
- HAL9000
Jaran mi da svoj stick da sebi prebacim neke muzike i slike...i to je bila kobna greska. Sad mi komp pun j.....h trojanaca i virusa, evo vec ga par sati cistim, ali se kote. Ne znam je li znao za ovo, ali sutra kad ga vidim oko cu mu popiti.
Jos ako budem morao formatirati hard, bice krvi po plazi.
P.S. Cestitke amidzi.
P.S. Cestitke amidzi.

- chinese_water
hehee, hvala, a i da tebi nesto amidza kaze... ne surfaj dok je aktivan virus...tako se oni koteHAL9000 wrote:Jaran mi da svoj stick da sebi prebacim neke muzike i slike...i to je bila kobna greska. Sad mi komp pun j.....h trojanaca i virusa, evo vec ga par sati cistim, ali se kote. Ne znam je li znao za ovo, ali sutra kad ga vidim oko cu mu popiti.![]()
P.S. Cestitke amidzi.
- chinese_water
hvala i tebi dinchydinchy84 wrote:evo i ja gledampitt wrote:amidza je bas merhametli veceras:D
![]()
i amidza cestitam!
- taxi_driver
chinese_water wrote:Eh, taman, vrijeme ti je za temu humanitarne akcije... ne kolutaj tu ocima bezze...taxi_driver wrote:legla mi je plata na racun.
ne pitajre koliko,smajli ce sam sve reci![]()
![]()
![]()
bas sam nesto razmisljao o tom.
- HAL9000
Ma viruse sam uspio shebati, sad jos mi je ostao ovaj sto mi generise trojance, trojanci ionako cim se pojave antivirus vrisne i izbrise ga, ali evo oci mi ispadise roveci po WINDOWS da nadjem file koji ih generise, jer ga antivirus ne moze naci, ali mislim da sam ga skontao...sad cu mu ja s ledja....chinese_water wrote:hehee, hvala, a i da tebi nesto amidza kaze... ne surfaj dok je aktivan virus...tako se oni koteHAL9000 wrote:Jaran mi da svoj stick da sebi prebacim neke muzike i slike...i to je bila kobna greska. Sad mi komp pun j.....h trojanaca i virusa, evo vec ga par sati cistim, ali se kote. Ne znam je li znao za ovo, ali sutra kad ga vidim oko cu mu popiti.![]()
P.S. Cestitke amidzi.