Ima i ova solucija kao sto neko napisa, da privremeno "zamrznes" broj, dakle da ne placas nista, samo sto je cini mi se period "zamrzavanja" tri mjeseca...
Treca solucija je da pricas samo nedjeljom ili bas poslije 19.00 (npr iza 23.00
student, tek poceo zivjeti sam.... da, puno mi jeSoulSeeker wrote:I ti ovo zoveš "visokim računom za telefon"? Ako se sjetim potražit ću ti svoje pa kompariraj.zenny wrote:prosli mjesec racun za telefon je presao 100KM a ni sam ne znam kako ali oke,![]()
Mislio sam ti napisati još nešto (odnosno napisao sam pa pobrisao), a to je "odjavi to govno i koristi Ultra usluge jer korištenjem ove usluge možeš potrošiti samo onoliko koliko imaš", ali to je već tvoja stvar u koju se ne bih miješao. Najvjerovatnije ću i ja odjaviti telefon ali iz drugih razloga, ne radi računa.zenny wrote:samo da napomenem, vidim da nisu neki procitali ono glavno... znam 100% da sam sa prijateljem i jos nekim osobama pricao iza 7, prije 7 nisam pricao s njima uopste... pise na listingu da sam pricao sve u skupom saobracaju, to je sustina svega. ne zalim se ja da je velik racun zato sto ja tako mislim, nego zato sto sam prevaren i sada to znam, i prije su mozda krali na racunu ali nisam obracao paznju
ovo nije tacno..............ako odjavis ili kako kazu u posti "zaledis" prikljucak ne placas nista 1 godinu.........prije isteka te godine ako zelis broj ponovo aktivirati moras podnijeti zahtjev........ja sam prosle god. odjavila fixni i ne pada mi na pamet da ga "odleĐŽujem"MAN-lion's coach wrote:Lud i ponosan wrote:Odjavi govna...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Najbolje je stavi par mjeseci telefon u mirovanje...smećari svakako pljačkaju pričao ili ne pričao naplate masno...
Bilo je ekscesa kod jednog poznanika neki mu se debil natovario na telefon sazivao Njemačku i došlo mu oko 1200KM...to ti je utjeha sa moje strane ima i gorih stvari...
I da ako odjaviš nećeš biti amnestiran televizijske takse...da te utjesim
jesil šta platila to zaleđivanje fiksnog na godinu dana?vjesticanametli wrote:ovo nije tacno..............ako odjavis ili kako kazu u posti "zaledis" prikljucak ne placas nista 1 godinu.........prije isteka te godine ako zelis broj ponovo aktivirati moras podnijeti zahtjev........ja sam prosle god. odjavila fixni i ne pada mi na pamet da ga "odleĐŽujem"MAN-lion's coach wrote:Lud i ponosan wrote:Odjavi govna...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Najbolje je stavi par mjeseci telefon u mirovanje...smećari svakako pljačkaju pričao ili ne pričao naplate masno...
Bilo je ekscesa kod jednog poznanika neki mu se debil natovario na telefon sazivao Njemačku i došlo mu oko 1200KM...to ti je utjeha sa moje strane ima i gorih stvari...
I da ako odjaviš nećeš biti amnestiran televizijske takse...da te utjesim
Ma i ja bih se vrlo rado odjavio, ali kad god dođem na šalter ona crna me dekoncentriše pa zaboravim i po šta sam došao.vjesticanametli wrote:e to zadovoljstvo je ĐŽaba............dobices listing koliko dugujes i to platis odmah i fino teti na drugi salter i "zaledis"
U pravu je MAN-lion's coach. Tebi ne dolazi račun za telefon, pa samim tim ni račun za RTV pretplatu, ali si pretplatu i dalje obavezna plaćati službi naplate RTV takse na terenu (inkaso služba) ili u samoj zgradi televizije. RTV pretplatu nisi obavezna plaćati samo u slučaju da nemaš ili odjaviš TV prijemnik.vjesticanametli wrote:ovo nije tacno..............ako odjavis ili kako kazu u posti "zaledis" prikljucak ne placas nista 1 godinu.........MAN-lion's coach wrote: I da ako odjaviš nećeš biti amnestiran televizijske takse...da te utjesim
ne kontam, ko nije trazio listing? jeli postavljac teme? ne pise tako u njegovom uvodnom postu.Semiramida wrote:Ne shvatam kako se neko može žaliti na visok račun, a ni listing nije tražio.
Listing koji pominje je onaj koji svakako dođe uz račun, sumarni, a to nije detaljni listing na kojem se vidi tačno vrijeme i dužina trajanja svakog poziva. Koliko znam, taj je listing moguće dobiti na šalterima BHT.karanana wrote:ne kontam, ko nije trazio listing? jeli postavljac teme? ne pise tako u njegovom uvodnom postu.Semiramida wrote:Ne shvatam kako se neko može žaliti na visok račun, a ni listing nije tražio.
Hehehe, probaj tražiti listing za svoj broj, pa ćeš dobiti "knjigicu" poziva za samo jedan mjesec. I zamisli da svako tako dobije "knjigicu" - koliko je to posječenih šuma.karanana wrote:
pa sto ne stave taj listing uz racun onda?
koliko poziva napravis dnevno? jeli vise od 10? ja sam pravio maksimalno 2-3. eto nek je prosjek 10. uz pravilnu velicinu fonta i iskoristenost stranica 300 poziva moze stati na dvije stranice.Semiramida wrote:Hehehe, probaj tražiti listing za svoj broj, pa ćeš dobiti "knjigicu" poziva za samo jedan mjesec. I zamisli da svako tako dobije "knjigicu" - koliko je to posječenih šuma.karanana wrote:
To nije loša ideja, al' ovo ja iz iskustva pišem: kad sam tražila jednom detaljni listing, to je bilo pravo veselje od papira.karanana wrote:koliko poziva napravis dnevno? jeli vise od 10? ja sam pravio maksimalno 2-3. eto nek je prosjek 10. uz pravilnu velicinu fonta i iskoristenost stranica 300 poziva moze stati na dvije stranice.Semiramida wrote:Hehehe, probaj tražiti listing za svoj broj, pa ćeš dobiti "knjigicu" poziva za samo jedan mjesec. I zamisli da svako tako dobije "knjigicu" - koliko je to posječenih šuma.karanana wrote:
trenutni listinzi nicemu ne sluze.
starii wrote:detaljan listing imate na http://www.bhline.ba samo se treba registrovati..piše kad si zvao,koga,koliko je trajao poziv i kolika je cijena..