1. Sto je rijec Bosanaci uvijek pod navodnicima???Beo Grad wrote:Ja stvarno ne znam na osnovu čega si ti zaključio/la da nama nije dosta rata, niko ne voli da gine, to valjda i sam/a znaš. Što se tiče pitanja, dopuštanje ''Bosancima'' da po Srbiji rade šta im se prohte, to ti je bar za mene glupo pitanje, da si rekao/la što nisu redari skinuli natpis Nož, žica...
To bi bilo pravo pitanje i veruj mi meni kao Beograđanki je stvarno sramno, odvratno, retardirano postavljanje tog natpisa. Da se vratim na "Bosance" po meni svaki čovek čije je nacionalno ime Srbin ima pravo na Srbiju koliko i ja, bilo da je rođen u BiH, Hrvatskoj, Francuskoj, Engleskoj, Australiji, Tunguziji... Jer kada bi bilo drugačije ja onda ne bih imala pravo da se pozivam na Teslu, Šantića, Čolića i ne samo na njih već i na još znanih i za tebe neznanih ljudi koji su Srbi iz BiH ili HR koje sam upoznala kada su izbegli iz BiH, a koji su fenomenalni ljudi i čiji su preci vekovima ginuli i za Srbiju. Svaki Srbin iz BiH ima pravo na Srbiju koliko i ja, ali nema pravo da postavlja natpise tipa Nož, žica, Srebrenica, ne samo u Srbiji već i u Republici Srpskoj, jer se nesrećom tih ljudi ne sme igradi, i ne samo Srbi iz BiH već bilo koji Srbin, i budi uveren/a da većina tako misli, ali nažalost uvek debili izađu na videlo jer valjda ne misliš da je svih 55000 ljudi nosilo taj natpis.
Ja stvarno ne razumemem zašto se vi muslimani toliko bavite navijanjem Srba i Hrvata iz BiH za Srbiju i Hrvatsku, to je njihovo pravo, muslimani iz Raške oblasti navijaju za BiH i mene baš briga, čak mi je i logično, normalno je da musliman navija za nekog ko se zove Muhamed, Mehmed, a da će Srbin navijati za Savu, Lazara jednostavno za nekog ko mu je bliži, ti ćeš verovatno reći da za BiH reprezentaciju ne igraju samo muslimani, ali ne igraju srpski igrači koji mnogo znače Srbima kao što je Sava Milošević ili svojevremeno u košarci čovek za koga Srbi smatraju da je samo Bog iznad njega PREDRAG DANILOVIĆ, to su ljudi koji su nama pokazivali, pokazuju svetlost na kraju tunela i to u PLAVOM dresu. I naravno bila bih slepa kada bih rekla da rat nema nikakve veze, ima i to ogromne i to će još dugo da trajati.Kako vi muslimani očekujete da se neko odrekne svog nacionalnog imena (Srbin, Hrvat) zbog kojeg su ginuli vekovima, a ne samo u zadnjim godinama. Premda se setih onog Jugosloven i ako nešto ne mogu da oprostim Srbima to je što su dozvolili sebi da se nazivaju Jugoslovenima, tako da jednom su sebi da li luksuz da se nazivaju drukčije nego što je normalno i videli su kako je bilo, tako da proklet bio Srbin kome padne napamet da opet svom narodu menja nacionalno ime. Srbin, Srbin i samo Srbin!!!!!!!!!!!!!!!
[/b]
2. Kako si tako sigurna da su pravoslavci iz BiH Srbi???
3. Kazes imaju pravo na Srbiju koliko i ti pa sto ih ne zovnete kod vas da ih se mi konacno kultarisemo, bili bi vam vise nego zahvalni.
4. Imaju pravo na srbiju jer su srbi, pa odakle im onda pravo na BiH kad nisu Bosanci???