Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
edo_79

#26 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by edo_79 »

laly wrote:Ah cuj zene su trebale ostati tradicionalne. 1 - Udati se za muskarca koji sa 30 godina zivi sa roditeljima i ponasa se jos uvijek kao da je mamin mali djecak i zeli da mu zena zamjeni mamu. 2 - Hehe razumijem da pojedinim muskarcima nedostaju takve zene, ali zar zaista mislis da visoko obrazovane zene zele zivjeti taj tradicionalni nacin zivota. 3 - Sta ce im takav muskarac? Kad cujem da muskarac kaze: necu ja od roditelja ici...hahaha Zena ode od svojih roditelja a on ne moze. I sta ce jedna ostvarena i samostalna zena sa takvim muskarcem? One zive kako zele dok ne nadju pravog muskarca. Ne znam zasto se ti sikiras zbog njih. I kakve macke...nigdje veze
Eh mlada gospođice hoćemo li po redu ;-) :

1 - Koliko imaš muškaraca sa 30 godina koji imaju riješeno stambeno pitanje i stabilan posao (ili bi mlada dama pod kiriju), i dali bi ti bila spremna
kad dođeš s posla da praviš ručak, da se ima šta pojest al ono na kašiku, ne paštete, salame, viršle i to smeće?

2 - Ne pojedinim nego VEĆINI muškaraca fali ŽENA, ali ne ŽENA koja će gledat safunjare kad dođe s posla i naručivat gotovu hranu iz restorana k'o da je
Melania Trump, već da se s vremena na vrijeme sama uhvati kuhinje i šporeta pa napravi šta za pojest, te da ne misli stalno na noktiće, šminkicu i ko
je koga jebo na safunjarama.

3 - Šta će muškarcima žena koja misli da je boga za muda uhvatila samo zato što ima posao i što je gradska raja? To njena pička nešto sočnija, guzovi
bolji i sise tvrđe zato što radi i što je iz grada?

To se ti samo tješiš da one tako žive, ostvarene i samostalne žene. Kad je stigne biološki sat, kad je pritisne neki belaj, kad je na vjetrometini i
život jebe, utjeruje sa svih strana, ko joj treba? MUŠKO joj treba mlada damo, samo što vi, današnje OSTVARENE I SAMOSTALNE ŽENE (čast
izuzecima koje poznajem a kojih ima jako malo), dale bi i pičke i guzice i oca i mater, sve samo da te kakav lovaran zguzi nako s nogu i da se
otreseš k'o kokoš kad je horoz počupa. Nisi ti ostvarena lutko moja, ti si nagužena od strane tih LOVARNIH i bačena ko iskorišteni kurton i na kraju
šta bude, godine prolaze, ti se zajebala više puta, dolaze mlađe i bolje od tebe, i onda ide ona standardna šuplja, pa et ona se zajebala, nema
sreće u ljubavi, NAVUKO je lik mladu i neiskusnu jer je pišnula na auto, gutu para i večericu itd itbl....

Ako hoćeš nešto da stekneš u životu, da imaš nešto SVOJE, počevši od veze, ljubavi, stana i svega moraš guzice dat (ovo mislim figurativno da ne misliš da se treba karinđat za sve to) mora se uložiti truda s obje strane, jer kad dogori do nokata, i kad belaji udare, ostanete samo vas dvoje zajedno protiv svih problema, a zapamti ima more problema koje sve pare ovog svijeta nemogu riješiti ;)

Aj zdra'o
Last edited by edo_79 on 20/01/2017 20:04, edited 1 time in total.
edo_79

#27 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by edo_79 »

Tomahawk11 wrote:
dzeno123 wrote:Dosta cura znam sto sestrinih prijateljica, sto svojih, fakat pucaju na visoko. Super su cure ali kad pocnu pricati koga gledaju, zabezeknem se. Covjek nece da se zamjera ali daj spusti kriterije, nisi iz kraljevske porodice. Sta ti nudis muskarcu osim sto imas fin posao i hajmo reci gradska si raja? Doduse, mislim ipak da je zenama teze, muskarci kod nas su vecinom bukve, bez manira, razumijevanja...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Zato sto je problem da je i normalna osoba i pun love, ima dobro auto, kucu/stan/vikendicu itd.
I ono sto ih ima u toj kombinaciji, rijetki su slobodni. Jedino da otme od druge.
Ostaju krkani sa lovom i normala likovi bez love/sa nedovoljno love.
Sta ce, odabere krkana sa lovom i onda belaj.

Jedina gora kombinacija je krkan bez love. Taj ako uspije prodati pricu (a cesto uspije), e onda je belaj kompletan.
Pa bolje krkana s lovom, koji će je ebat u glavu i u guzicu, i imat još 2-3 ko što je ona u rezervi sa strane, da se ona može hvaliti frendicama kako joj je čojk lovaran nego normalnog lika bez love to je tako OUT i sramota ba na ovom vremenu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
BarbaDue

#28 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by BarbaDue »

U mojoj bogatoj karijeri sam shvatio da su doktorice 30+ upravo te. On su takve da traže dlaku u jajetu, a svake gaće pune dlaka. :lol: :mrgreen:
edo_79

#29 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by edo_79 »

BarbaDue wrote:U mojoj bogatoj karijeri sam shvatio da su doktorice 30+ upravo te. On su takve da traže dlaku u jajetu, a svake gaće pune dlaka. :lol: :mrgreen:
Imaju ove nove sad što volu kad obriješ muda ... da šljapće :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
laly

#30 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by laly »

edo_79 wrote:
laly wrote:Ah cuj zene su trebale ostati tradicionalne. 1 - Udati se za muskarca koji sa 30 godina zivi sa roditeljima i ponasa se jos uvijek kao da je mamin mali djecak i zeli da mu zena zamjeni mamu. 2 - Hehe razumijem da pojedinim muskarcima nedostaju takve zene, ali zar zaista mislis da visoko obrazovane zene zele zivjeti taj tradicionalni nacin zivota. 3 - Sta ce im takav muskarac? Kad cujem da muskarac kaze: necu ja od roditelja ici...hahaha Zena ode od svojih roditelja a on ne moze. I sta ce jedna ostvarena i samostalna zena sa takvim muskarcem? One zive kako zele dok ne nadju pravog muskarca. Ne znam zasto se ti sikiras zbog njih. I kakve macke...nigdje veze

1 - Koliko imaš muškaraca sa 30 godina koji imaju riješeno stambeno pitanje i stabilan posao (ili bi mlada dama pod kiriju), i dali bi ti bila spremna
kad dođeš s posla da praviš ručak, da se ima šta pojest al ono na kašiku, ne paštete, salame, viršle i to smeće?

2 - Ne pojedinim nego VEĆINI muškaraca fali ŽENA, ali ne ŽENA koja će gledat safunjare kad dođe s posla i naručivat gotovu hranu iz restorana k'o da je
Melania Trump, već da se s vremena na vrijeme sama uhvati kuhinje i šporeta pa napravi šta za pojest, te da ne misli stalno na noktiće, šminkicu i ko

3 - Šta će muškarcima žena koja misli da je boga za muda uhvatila samo zato što ima posao i što je gradska raja? To njena pička nešto sočnija, guzovi

To se ti samo tješiš da one tako žive, ostvarene i samostalne žene. Kad je stigne biološki sat, kad je pritisne neki belaj, kad je na vjetrometini i
život jebe, utjeruje sa svih strana, ko joj treba? MUŠKO joj treba mlada damo, samo što vi, današnje OSTVARENE I SAMOSTALNE ŽENE (čast
izuzecima koje poznajem a kojih ima jako malo), dale bi i pičke i guzice i oca i mater, sve samo da te kakav lovaran zguzi nako s nogu i da se
otreseš k'o kokoš kad je horoz počupa. Nisi ti ostvarena lutko moja, ti si nagužena od strane tih LOVARNIH i bačena ko iskorišteni kurton i na kraju
šta bude, godine prolaze, ti se zajebala više puta, dolaze mlađe i bolje od tebe, i onda ide ona standardna šuplja, pa et ona se zajebala, nema
sreće u ljubavi, NAVUKO je lik mladu i neiskusnu jer je pišnula na auto, gutu para i večericu itd itbl....

Ako hoćeš nešto da stekneš u životu, da imaš nešto SVOJE, počevši od veze, ljubavi, stana i svega moraš guzice dat (ovo mislim figurativno da ne misliš da se treba karinđat za sve to) mora se uložiti truda s obje strane, jer kad dogori do nokata, i kad belaji udare, ostanete samo vas dvoje zajedno protiv svih problema, a zapamti ima more problema koje sve pare ovog svijeta nemogu riješiti ;)

Aj zdra'o

Kao prvo nisam gospodjica. Drugo postavljac teme je pitao za visokoobrazovane djevojke koje rade i znaci imaju dovoljno novca da plate kiriju. I ja sam pisala vezano za te djevojke. Prvi dio tvog posta necu komentarisati jer mi je uvredljiv nacin na koji pises. Sa posljednjim dijelom posta se slazem i tu si potpuno u pravu.
edo_79

#31 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by edo_79 »

laly wrote:
edo_79 wrote:

Aj zdra'o

Kao prvo nisam gospodjica. Drugo postavljac teme je pitao za visokoobrazovane djevojke koje rade i znaci imaju dovoljno novca da plate kiriju. I ja sam pisala vezano za te djevojke. Prvi dio tvog posta necu komentarisati jer mi je uvredljiv nacin na koji pises. Sa posljednjim dijelom posta se slazem i tu si potpuno u pravu.
Ja samo odgovaram u istom stilu u kom si ti pisala gospođo .... eto vidiš ti možeš uvredljivo pisati i očekuješ da svi ćute a kad se tebi istim tonom odgovori odmah je uvredljiv ..... Ja sam samo BRUTALNO iskren i ne volim šupljiranje tipa mama ovo sin ono ..... nije to jednostrano ima toga na oje strane ali i sama znaš da su snovi i želje jedno a stvarnost nešto potpuno drugo
djevojka bez imena

#32 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by djevojka bez imena »

Gdje li vi samo pronalazite te 30+ vss a da ne znaju ni sta je zaprska? Pa ovo je BiH a ne neka visoko standardizirana zemlja gdje se sebi moze priustiti 3 obroka dnevno by restoran ×365 dana :twisted:
To je neki test koji vam prosipaju
-ja ne znam kuhati! bum! ceka se reakcija, ispitna komisija u punoj pripravnosti. Lazu vam bolan, sta vam je :evil:
edo_79

#33 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by edo_79 »

djevojka bez imena wrote:Gdje li vi samo pronalazite te 30+ vss a da ne znaju ni sta je zaprska? Pa ovo je BiH a ne neka visoko standardizirana zemlja gdje se sebi moze priustiti 3 obroka dnevno by restoran ×365 dana :twisted:
To je neki test koji vam prosipaju
-ja ne znam kuhati! bum! ceka se reakcija, ispitna komisija u punoj pripravnosti. Lazu vam bolan, sta vam je :evil:
Hajd kod mene da učimo kuhat grah zajedno, imam stan i nisam kod oca i matere ... OCA'm :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
annoy

#34 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by annoy »

Mislim da odnos nečijih roditelja jako utječe na ono što će njihova djeca jednog dana htjeti u vezi/braku, ako kod kuće ne vide prave vrijednosti, gdje će ih vidjeti?

Mislim da je dobro kad netko zna što želi, ali nekad se ljudi razbahate i na kraju zbog iskrivljene slike svijeta i nerealnih kriterija ostanu sami
No, to je njihov život, njihove greške koje će platiti. Vjerujem da bi takva osoba bila jako nezadovoljna da se mora skrasiti s nekim kog ne smatra dovoljno dobrim za sebe. Pa neka ih onda...

Na koncu, svatko ima pravo na svoje kriterije, pa i one nerealne. Jednostavno se makneš od žena za koje smatraš da pucaju previsoko. Ne bi valjda htio da netko zbog tebe snižava svoje kriterije? Valjda želiš nekoga za koga ćeš biti glavna,a ne utješna nagrada.
Normalnih i prizemnih djevojaka/žena ima i dalje.
I sasvim je moguće biti visokoobrazovan i spretan u kuhinji, vjerovali ili ne...
insomnia78

#35 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by insomnia78 »

Nestali su kodeksi, ostali su kompleksi
[emoji23][emoji23][emoji23]
edo_79

#36 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by edo_79 »

insomnia78 wrote:Nestali su kodeksi, ostali su kompleksi
[emoji23][emoji23][emoji23]
MULTIKOMPLEKSI :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo:
muha_sa

#37 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by muha_sa »

Image

nije žensko ako ne zna ovim spravicama rukovat
edo_79

#38 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by edo_79 »

muha_sa wrote:Image

TO MUHA MOJ DOBRI .... ona bolan kad napravi tepsiju pite, kad te pogleda onim okama lijepim, ma za nju bi BOGA STVORIO I UKRO :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
muha_sa

#39 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by muha_sa »

ovo su prave žene

Image
annoy

#40 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by annoy »

jedete li šta drugo osim pita? :D
edo_79

#41 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by edo_79 »

annoy wrote:jedete li šta drugo osim pita? :D
Ja sam sebi neki dan gulaš pravio .... za prvi put nije loše, nisam čak ni šerpu mor'o prat ... ISPOLIR'O JE :lol: :lol: :lol: :lol:
edo_79

#42 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by edo_79 »

muha_sa wrote:ovo su prave žene

Image
Ona poslije pite kad te kroz šake propusti na sofri nije to dobro danima :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
muha_sa

#43 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by muha_sa »

kiselo mlijeko

Image
Snake Eyes

#44 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by Snake Eyes »

Divna slika :) ali nije ni on muško ako ne zna s ovim spravama rukovat :D :evil: :
Image
annoy

#45 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by annoy »

edo_79 wrote:
Ja sam sebi neki dan gulaš pravio .... za prvi put nije loše, nisam čak ni šerpu mor'o prat ... ISPOLIR'O JE :lol: :lol: :lol: :lol:
Vidi ti naših emancipiranih muškaraca :D jelda da nije teško
muha_sa

#46 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by muha_sa »

Snake Eyes wrote:

Divna slika :) ali nije ni on muško ako ne zna s ovim spravama rukovat :D :evil: :
Image
slažem se :-D
dale cooper

#47 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by dale cooper »

Gdje ćeš Bosance podjebavati sa ovakvim pitanjima? :| :mrgreen:
edo_79

#48 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by edo_79 »

Snake Eyes wrote:

Image
Pa nezna kad mu je babo kupio Q7 novi i dao para da ide sebi kupit hanumu ...... Oni koji to znaju oni nemaju šansi kod ovih VSS 30+ jer je sramota, gdje će ona s njim hodat, ofirno do bola, ona ostvarena žena a on jado na baušteli ;-)
edo_79

#49 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by edo_79 »

annoy wrote:
edo_79 wrote:
Vidi ti naših emancipiranih muškaraca :D jelda da nije teško
Nije teško kad se od mamine suknje odvojiš sa nepunih 17 godina i počneš živit sam, nauči život ;-)
muha_sa

#50 Re: Visokoobrazovane zene od 30+ godina

Post by muha_sa »

šta znaš skuhat :?

znam zaklat konzervu i jaje ubit

:-) :-)
Post Reply