nemediratiplz wrote: ↑03/04/2025 18:55
QSuzi wrote: ↑03/04/2025 18:48
Tony Soprano wrote: ↑03/04/2025 17:14
Ove sankcije Njemacke i Austrija znace bukvalno nista, jer moze uci u madjarsku, provozati se do Njemacke i slikati se tamo i nazad preko madjarske, srbije u BiH
Vama sve što se donese svakako ne znači ništa
Eto nek ide i slika se
Samo će mu trebati dobar fotošop, jer je toliko sretan i odiše zdravljem samopouzdanošću, jači je od sudbine kao podgrijane leš
Ali hajmo sve što je protiv njega omalovažavati... Bljak
Čudne neke furke se guraju po temi
Ne furaju se furke nego vide ljudi da se apsolutno ništa ne dešava sa pro-bih strane. Hrvati ganjaju IZ, Dodik nastavlja da radi šta hoće a pro-bih strana aka trojka, sjedi i hladi muda. Šta su uradili? Ništa; jedno ogromno i veliko ništa. Dodik je za mjesec dana ogolio sav jad i čemer pro-bih politike i pokazao koliko je ustvari nemoćna i nepostojeća država BiH.
Ovako se već deset godina tješimo da Dodik samo što nije pao i ovako ćemo se tješiti kada i nezavisnost proglasi. Ma 'ta će on, niko ih ne prizna i bla ser kenj.
Ne dešava se ništa sa proBiH strane, gdje mislim na SDA, 25+ godina
Ali eto sad je gutavo i gori pod nogama toliko da će se bilo kakva pozitivna stvar pokušati gurnuti pod tepih i skočiti trojki za vrat
Smiješno dosadno i ponavljajuće… posebno mantra o neovisnosti entiteta.
Dodik je najviše ogolio kafansku suradnju sa SDA, ti meni ja tebi, i dogovore ispod stola i to sada dolazi na naplatu!!!
Pa eto ti viči izdaja i nastavi rotirat otcjepljenje i neovisnost entiteta koji ni za isplatiti plate redovno više nema, a i slame im ponestaje