https://www.klix.ba/vijesti/bih/njemack ... /250403082
Tacno iz sata u sat se situacija mijenja
Znači, predlažeš da Dino, Forto i Nikšić idu da hapse Dodika i ekipu.upitan wrote: ↑03/04/2025 16:43 Citam komentare i sada po nekima mi cemo ovim politickim diletantima traziti opravdanje sta bi bilo-kad bi bilo i kriviti opoziciju za njihovo neznanje ili nesposobnost.
Ovo se SDA i DF nije desilo u mandatu,Dodik je morao odustati i cekati al na kraju docekati trojkase.
Trojka je naivno i gladna fotelja omogucila da Dodik danas radi ovo sto radi a pocelo je u VM...
A zavrsilo je kod OSE i smjenama u SIPI.
https://faktor.ba/bosna-i-hercegovina/a ... ast/215538
Oni moraju preuzeti odgovornost za sve sto se desava jer su vlast - osim ako nisu i tu gutali zabe i napravili neki dogovor a npr. Hrvatskoj FBiH a tzv.rs. Srbiji..
Dakle,sa potpunim pravom je njih Dodik nazvao "Izvodjaci radova" samo nismo vjerovali.
Trojka nema hrabrost traziti od institucija ili vrsiti pritisak da rade svoj posao.
Medjutim kada se radilo o drugim slucajevima i vrsenja pritiska na Sud i Tuzilastvo BiH-tada je kifla drzao po nekoliko press u samo da nekoliko dana.
Danas on uglavnom pise statuse po drustvenim mrezama,pokazivajuci kukavicluk i neznanje a u sustini ceka da stranci ponude i nadju rjesenje.
Dakle postoji realna mogucnost da su trojkasi ucijenjeni, da imaju strah od moguceg sukoba a to samo pokazuje njihovu nesposobnost za upravljanjem vaznim procesima.
Bit cu jako sretan ako sacuvamo FBiH sa ovim diletantima a oni budu daleko od vlasti jer meni je ocigledno da sa ovakvom trojkom gubimo dio al i ovakvu BiH.
Zovite me slobodno najvecim BOT-om, jer uz sve okolnosti ne slazem se sa ovim nacinom upravljanja drzavom BiH a da se razumijemo ne slazem se sa pogresnim potezima SDA al tada su i ovi diletanti bili tamo pa mi je jasnije zasto su neki potezi copy/paste kao danas..
Ovo nista ne znaci._BataZiv_0809 wrote: ↑03/04/2025 17:09 Iz keca u dvicu![]()
https://www.klix.ba/vijesti/bih/njemack ... /250403082
Tacno iz sata u sat se situacija mijenja![]()
Dosadni ste s ovim. Toga kod nas nema, a jos gore, prozivaju se ljudi direktno koji odluce da kupe nekretninu u rs i to najpogavnim komentarima "sta ces medju genocidasima".TomANDJerry wrote: ↑03/04/2025 15:51 Oni bi u roku od 5 godina pokupovali 70% teritorije Brcko distrikta, tamo naselili 50.000 ljudi kojima bi glavni hobi bio streljastvo i postavili protuzracnu odbranu ako bilo tko bez dozvole proba da preleti --- pucaj.
upitan wrote: ↑03/04/2025 16:43 Citam komentare i sada po nekima mi cemo ovim politickim diletantima traziti opravdanje sta bi bilo-kad bi bilo i kriviti opoziciju za njihovo neznanje ili nesposobnost.
Ovo se SDA i DF nije desilo u mandatu,Dodik je morao odustati i cekati al na kraju docekati trojkase.
Trojka je naivno i gladna fotelja omogucila da Dodik danas radi ovo sto radi a pocelo je u VM...
Oni moraju preuzeti odgovornost za sve sto se desava jer su vlast - osim ako nisu i tu gutali zabe i napravili neki dogovor a npr. Hrvatskoj FBiH a tzv.rs. Srbiji..
Dakle,sa potpunim pravom je njih Dodik nazvao "Izvodjaci radova" samo nismo vjerovali.
Trojka nema hrabrost traziti od institucija ili vrsiti pritisak da rade svoj posao.
Medjutim kada se radilo o drugim slucajevima i vrsenja pritiska na Sud i Tuzilastvo BiH-tada je kifla drzao po nekoliko press u samo da nekoliko dana.
Danas on uglavnom pise statuse po drustvenim mrezama,pokazivajuci kukavicluk i neznanje a u sustini ceka da stranci ponude i nadju rjesenje.
Dakle postoji realna mogucnost da su trojkasi ucijenjeni, da imaju strah od moguceg sukoba a to samo pokazuje njihovu nesposobnost za upravljanjem vaznim procesima.
Bit cu jako sretan ako sacuvamo FBiH sa ovim diletantima a oni budu daleko od vlasti jer meni je ocigledno da sa ovakvom trojkom gubimo dio al i ovakvu BiH.
Zovite me slobodno najvecim BOT-om, jer uz sve okolnosti ne slazem se sa ovim nacinom upravljanja drzavom BiH a da se razumijemo ne slazem se sa pogresnim potezima SDA al tada su i ovi diletanti bili tamo pa mi je jasnije zasto su neki potezi copy/paste kao danas..
Zaboravio si tipicni dio posta sda botova_BataZiv_0809 wrote: ↑03/04/2025 17:24upitan wrote: ↑03/04/2025 16:43 Citam komentare i sada po nekima mi cemo ovim politickim diletantima traziti opravdanje sta bi bilo-kad bi bilo i kriviti opoziciju za njihovo neznanje ili nesposobnost.
Zovite me slobodno najvecim BOT-om, jer uz sve okolnosti ne slazem se sa ovim nacinom upravljanja drzavom BiH a da se razumijemo ne slazem se sa pogresnim potezima SDA al tada su i ovi diletanti bili tamo pa mi je jasnije zasto su neki potezi copy/paste kao danas..![]()
Hm...
Naravno da bi, ako im je to interes. Zasto bi bi neka drzava ganjala univerzalnu pravdu u ovom raspadnutom svijetu?DonieBrasco wrote: ↑03/04/2025 17:36 Bas me zanima da li bi jedna drzava EU bila principjelna po pitanju Netanijahua.
Sumnjam obzirom na moc Izraela i osvetu samog Izraela i USA prema tim drzavama da bi ga neko u EU uhapiso po nalogu međunarodnog suda,1Dante1 wrote: ↑03/04/2025 17:38Naravno da bi, ako im je to interes. Zasto bi bi neka drzava ganjala univerzalnu pravdu u ovom raspadnutom svijetu?DonieBrasco wrote: ↑03/04/2025 17:36 Bas me zanima da li bi jedna drzava EU bila principjelna po pitanju Netanijahua.
Interes interes i interes. Ako nnjemci imaju interes za izrahel onda ce s njima biti u partnerstvu. Ako nemaju, ici ce na sanckije.
Pa ni ovo u BIH nije jer nas vole, vec jer se ne poklapa s njihovim interesom.
1Dante1 wrote: ↑03/04/2025 17:23Dosadni ste s ovim. Toga kod nas nema, a jos gore, prozivaju se ljudi direktno koji odluce da kupe nekretninu u rs i to najpogavnim komentarima "sta ces medju genocidasima".TomANDJerry wrote: ↑03/04/2025 15:51 Oni bi u roku od 5 godina pokupovali 70% teritorije Brcko distrikta, tamo naselili 50.000 ljudi kojima bi glavni hobi bio streljastvo i postavili protuzracnu odbranu ako bilo tko bez dozvole proba da preleti --- pucaj.
Nije trojka izvodjac radova vec je drzava nakaradno uredjena. Ovo su zakuhali Schmidt i pravosudje pod pritiskom USA. Pravosudje je uradilo svoj dio posla, ali su se Dodik i Covic potrudili da pokazu kako su njihove odluke nistavne.upitan wrote: ↑03/04/2025 16:43 Citam komentare i sada po nekima mi cemo ovim politickim diletantima traziti opravdanje sta bi bilo-kad bi bilo i kriviti opoziciju za njihovo neznanje ili nesposobnost.
Istina.1Dante1 wrote: ↑03/04/2025 17:38Naravno da bi, ako im je to interes. Zasto bi bi neka drzava ganjala univerzalnu pravdu u ovom raspadnutom svijetu?DonieBrasco wrote: ↑03/04/2025 17:36 Bas me zanima da li bi jedna drzava EU bila principjelna po pitanju Netanijahua.
Interes interes i interes. Ako nnjemci imaju interes za izrahel onda ce s njima biti u partnerstvu. Ako nemaju, ici ce na sanckije.
Pa ni ovo u BIH nije jer nas vole, vec jer se ne poklapa s njihovim interesom.
Thorgerson wrote: ↑03/04/2025 17:51 Gdje onaj jedan forumas sto je postavio predvidjanja raspleta dogadjaja na osnovu AI modela.
Bgm kao da je pogodio podosta.Mislim da je bas je jedna stavka bas bila sankcija odredjenih zemalja EU.
Bio je ostavio taj post, ne mogu se sjetiti nicka.

Isto se ovako pricalo i za americke sankcije, bukvalno ista prica u javnosti bila pa se ispostavilo da bas i nije tako. Dzaba sto smo pricali polako nece bas biti tako kako nas snsdovci i sda bratija preko svojih medija i botova ubjedjuju. Nas narod sve najbolje zna, taaa ce baaa svabo i amer mile i ne putuje tamo nista mu nije ovo.
Pišete gluposti, pisala sam i Prpi, US ambasada ima čovjeka koji obavlja dužnosti ambasadora, zato nije potrebna asistencija US ambasadora iz Srbije, a istom je majka dalmatinka a otac crnogorac. US ambasada u Sarajevu radi normalno, imam njihovo državljanstvo, nedavnu korespondeciju, sve radi normalno.Bosanski_kralj wrote: ↑03/04/2025 14:56Što bi prpa rekao, za nas će ambasador biti onaj što je imenovan za Srbiju.![]()