I meni se cini.
E Donaruma, Donaruma, dje ce ti dusa...zbog tebe se obrukasmo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
I meni se cini.
Ako misliš da smo se obrukali protiv ekipe domaćina koja je superiornija u trkačkom smislu iz prostog razloga što su imali igrača manje onda si ti zalutao na ovaj podforum.Škobo Habu wrote: ↑04/07/2026 23:43Nemam se ja šta odlučivati. Poprilično sam jasan.izbjeglica_iz_besmisla wrote: ↑04/07/2026 23:14 @Boško Buha de se ti prvo odluci jesmo li toliko dobri da smo morali izbaciti domacina na SP, ili smo toliko losi da necemo moci parirrati svedskoj i poljskoj, pa mozemo nastaviti.
Jer ne mozemo biti oboje u istom momentu, pa da koristis argumente kako koje ti pase.
Nisam ja na ovome forumu lup'o gluposti, poput većine prisutnih, kako Amerikanci nemaju pojma o fudbalu, da imaju ne bi ga zvali socker, da prolazimo sigurno itd.
Dovoljno se vratiti na haype oko te utakmice.
Ja sam pred utakmicu jasno napisao - napravili smo historijski uspjeh i samo da se ne obrukamo sa Amerima. Ako mene pitaš - mi smo se u toj utakmici obrukali kao malo koja reprezentacija na prvenstvu.
Ko mi kaže da sam zalutao na ovaj podforum? Stručnjak za sve i svašta. Sve u svemu, stručanjak za ništa.Point. wrote: ↑05/07/2026 00:13
Ako misliš da smo se obrukali protiv ekipe domaćina koja je superiornija u trkačkom smislu iz prostog razloga što su imali igrača manje onda si ti zalutao na ovaj podforum.
Imaš milion primjera gdje igrač viška ne donosi prevagu, nego dapače i gdje je jako teško igrati sa igračem više kad ganjaš rezultat protiv kompaktnog protivnika koji ganja kontranapad da te dokrajči.
Brukanje je primiti 4 od Luxa, zijaniti od istog kući, da te natamburaju Finska i Island, da te jebeni Pukki trpa ko česku sobaricu. Pojedini zaboravljaju gdje smo bili prije samo dvije godine, da je ovo ekipa u nastajanju, da treba vremena i prostora da se napravi kostur.
Nema potrebe da se srdiš, mačak.Škobo Habu wrote: ↑05/07/2026 00:28Ko mi kaže da sam zalutao na ovaj podforum? Stručnjak za sve i svašta. Sve u svemu, stručanjak za ništa.Point. wrote: ↑05/07/2026 00:13
Ako misliš da smo se obrukali protiv ekipe domaćina koja je superiornija u trkačkom smislu iz prostog razloga što su imali igrača manje onda si ti zalutao na ovaj podforum.
Imaš milion primjera gdje igrač viška ne donosi prevagu, nego dapače i gdje je jako teško igrati sa igračem više kad ganjaš rezultat protiv kompaktnog protivnika koji ganja kontranapad da te dokrajči.
Brukanje je primiti 4 od Luxa, zijaniti od istog kući, da te natamburaju Finska i Island, da te jebeni Pukki trpa ko česku sobaricu. Pojedini zaboravljaju gdje smo bili prije samo dvije godine, da je ovo ekipa u nastajanju, da treba vremena i prostora da se napravi kostur.
Šta smo mi to radili protiv Italije, stručnjak? Zar nismo ganjali rezultat...![]()