1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina

Podforum za FIFA World Cup 2026 – pratimo sve reprezentacije, rezultate i dešavanja uz nezaobilazne forum analize “iz fotelje”, a posebno slavimo veliki uspjeh BiH koji ćemo, po običaju, stručno razraditi bolje nego stručni štab.

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

U 1/8 finala prolazi:

Poll ended at 03/07/2026 10:33

SAD
62
24%
Bosna i Hercegovina
198
76%

Total votes: 260

palermo

#2251 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina

Post by palermo »

studeni76 wrote: 04/07/2026 23:13 Znaci sve u svemu ništa nije valjalo. Sve to treba rastjerat, ne bore se kao CPV, ne trce kao amerikanci, nisu opasni kao Francuzi. A samo im je trebalo puštat kasete da vide kako drugi mogu.
I meni se cini.

E Donaruma, Donaruma, dje ce ti dusa...zbog tebe se obrukasmo
Point.

#2252 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina

Post by Point. »

Škobo Habu wrote: 04/07/2026 23:43
izbjeglica_iz_besmisla wrote: 04/07/2026 23:14 @Boško Buha de se ti prvo odluci jesmo li toliko dobri da smo morali izbaciti domacina na SP, ili smo toliko losi da necemo moci parirrati svedskoj i poljskoj, pa mozemo nastaviti.

Jer ne mozemo biti oboje u istom momentu, pa da koristis argumente kako koje ti pase.
Nemam se ja šta odlučivati. Poprilično sam jasan.

Nisam ja na ovome forumu lup'o gluposti, poput većine prisutnih, kako Amerikanci nemaju pojma o fudbalu, da imaju ne bi ga zvali socker, da prolazimo sigurno itd.

Dovoljno se vratiti na haype oko te utakmice.

Ja sam pred utakmicu jasno napisao - napravili smo historijski uspjeh i samo da se ne obrukamo sa Amerima. Ako mene pitaš - mi smo se u toj utakmici obrukali kao malo koja reprezentacija na prvenstvu.
Ako misliš da smo se obrukali protiv ekipe domaćina koja je superiornija u trkačkom smislu iz prostog razloga što su imali igrača manje onda si ti zalutao na ovaj podforum.

Imaš milion primjera gdje igrač viška ne donosi prevagu, nego dapače i gdje je jako teško igrati sa igračem više kad ganjaš rezultat protiv kompaktnog protivnika koji ganja kontranapad da te dokrajči.

Brukanje je primiti 4 od Luxa, zijaniti od istog kući, da te natamburaju Finska i Island, da te jebeni Pukki trpa ko česku sobaricu. Pojedini zaboravljaju gdje smo bili prije samo dvije godine, da je ovo ekipa u nastajanju, da treba vremena i prostora da se napravi kostur.
Škobo Habu

#2253 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina

Post by Škobo Habu »

Point. wrote: 05/07/2026 00:13
Ako misliš da smo se obrukali protiv ekipe domaćina koja je superiornija u trkačkom smislu iz prostog razloga što su imali igrača manje onda si ti zalutao na ovaj podforum.

Imaš milion primjera gdje igrač viška ne donosi prevagu, nego dapače i gdje je jako teško igrati sa igračem više kad ganjaš rezultat protiv kompaktnog protivnika koji ganja kontranapad da te dokrajči.

Brukanje je primiti 4 od Luxa, zijaniti od istog kući, da te natamburaju Finska i Island, da te jebeni Pukki trpa ko česku sobaricu. Pojedini zaboravljaju gdje smo bili prije samo dvije godine, da je ovo ekipa u nastajanju, da treba vremena i prostora da se napravi kostur.
Ko mi kaže da sam zalutao na ovaj podforum? Stručnjak za sve i svašta. Sve u svemu, stručanjak za ništa.

Šta smo mi to radili protiv Italije, stručnjak? Zar nismo ganjali rezultat... :roll:
drug_profi

#2254 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina

Post by drug_profi »

tap3ah75 wrote: 04/07/2026 23:31 A ti si znači onaj u dresu prekjuče :lol:
Jes, bas kad je trebalo. Statement.
Point.

#2255 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina

Post by Point. »

Škobo Habu wrote: 05/07/2026 00:28
Point. wrote: 05/07/2026 00:13

Ko mi kaže da sam zalutao na ovaj podforum? Stručnjak za sve i svašta. Sve u svemu, stručanjak za ništa.

Šta smo mi to radili protiv Italije, stručnjak? Zar nismo ganjali rezultat... :roll:
Nema potrebe da se srdiš, mačak.

Utakmica protiv Italije nema ništa sa utakmicom protiv USA. Drugi je film, glumci i muzika.

Al ne razumiješ ti to, druže sudija.
gentoo
Grijem se na: MSZ-LN25 / MSZ-BT25

#2256 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina

Post by gentoo »

Utakmica zavrsena davno, Dzeko se vec presaltao na bevande sa Ibricicem i Sekijevim malim po DU i ST.
Locked