[/quote]
Kupio sam 1.6D Premium sa dodatkom koznih sjedista, i potrosio 7-8 hiljada vise nego sam planirao. Remex je dno dna! Oni su mi ubili zelju za Kiom.
https://www.olx.ba/artikal/48397440/nov ... mo-vozilo/ ovaj model je bio
[/quote]
Potpisujem za odnos prodavača Hyndajia vs Kia, intergalaktička razlika.
Sad kad sagledaš, bolje si prošao, tj. bi prošao i da nisi doplatio kožna sjedišta, jer u paketu opreme ispod premiuma je harmony sa full led svjetlima, 19’ ke, crni krov, kamera sa prednjim i zadnjim park senzorima.
U svakom slučaju si dobio više od ovog Kia fresh paketa opreme, harmony, premium i premium plus daju više, za sigurno manje novca u komparaciji sa identičnim sadržajem Kia paketa.
A ti još imas grijanje prednja/zadnja sjedišta i volana, wifi punjenje mobitela, i manje bitno led zadnja svjetla.
Odličan izbor.
Čestitam.
Ma cijena se u konačnici može donekle i zanemariti, upravo taj bahato-cigićki odnos kia prodavača iz Rajlovca (hurčenje seže nakon odlične prodaje prvih “novih” modela od 2008/2012 godine pa nadalje) je rezultirao da je prodato cca 8 komada više Tuscona na Šipu, unazad 5 mjeseci što od mene, što od mojih prijatelja i poslovnih partnera, a svi smo se prethodno nameračili na Sportage. Što neko reče nije X6, ali svako auto je koštalo 51-63 k KM, nije malo, ma da je 10’k, jbte živiš od prodaje i servisa, niste jedini ovlašteni