Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nije da nisu ali oni su medju prvima poceli sa modularnim stvarima, jedna platforma, isti blok i dizel i benzin, i sve sa 4 cilindra.
Samo sto se ta usteda na troskovima nije pozitivno odrazila na cijenu nego su jos zapaprili.
Vec su propali, samo im nije niko jos javio.
Volvo propao sta sve neces cuti od ljubitelja azijskog poluproizvoda
Nije da nisu ali oni su medju prvima poceli sa modularnim stvarima, jedna platforma, isti blok i dizel i benzin, i sve sa 4 cilindra.
Samo sto se ta usteda na troskovima nije pozitivno odrazila na cijenu nego su jos zapaprili.
Vec su propali, samo im nije niko jos javio.
Volvo propao sta sve neces cuti od ljubitelja azijskog poluproizvoda
Kinez kad te uzme bolje odmah kljuc u bravu.
Jos par godina i zatvoriti ono malo sto je ostalo u sveCkoj i onda prodavati 1/1 kinesko sa volvo znakom, to je propast na uljepsan nacin.
A kao sada postoji neki brend koji voza samo gospoda? Bar kod nas, papci ispadaju iz svega što se kotrlja na 2 ili 4 točka, a posebno iz skupljih auta.
Meni je recimo, mada je to već zastarjelo, prva generacija XC90 i dan danas jedan od najljepših SUV modela i on mi je prva asocijacija na SUV.
B6 je tenk za mazde. I to leopard. A sto se tice korozije lubenicara ide 10 na jednu mazdu u krajevima, gdje se koristi sol. Kad bih ja o azijatima i koroziji. Uhhh
E sad, od svih njih redom su mnogo ljepši Mazda 6 karavan, Mercedes CLS SB, VW Arteon SB, Kia ProCeed, Porsche Panamera GT, Jaguar XF Sportbrake, Volvo V90, pa i BMW G31, pa čak i zadnje dvije generacije Mercedes E klasse T.
Znači A6 C8 Avant je preružan, pa i u RS varijanti.
Čak mi je i Passat B8 Variant ljepši od njega. Toliko.
Last edited by ZoomZoomKiwi on 23/09/2023 19:52, edited 1 time in total.
B6 je tenk za mazde. I to leopard. A sto se tice korozije lubenicara ide 10 na jednu mazdu u krajevima, gdje se koristi sol. Kad bih ja o azijatima i koroziji. Uhhh
citroen xm wrote: ↑23/09/2023 19:54
B6 je sramota auto industrije.
Nemoj ga, to je tenk
Eno neki dan B7 ni 10 citavih godina ramena trula na granici kolapsa.
Za azijate leopard tenk. I rafael avijon. I taj truhli b6 ili b7 opet prošao kroz mazdu 6 u nedo bog udesu
I pise se truHla. Ja iz RS moram te uciti H da pišeš..
Eno neki dan B7 ni 10 citavih godina ramena trula na granici kolapsa.
Za azijate leopard tenk. I rafael avijon. I taj truhli b6 ili b7 opet prošao kroz mazdu 6 u nedo bog udesu
I pise se truHla. Ja iz RS moram te uciti H da pišeš..
U tu glupost ni sam ne vjerujes.
M6 MK2 bi ih raznio, MK3 da ne pricam
sta je ono hyundai i kia ima dosta problema sa motorima u americi. Cesto neke zamjene, mehanicari sto ih rade ne preporucuju ih, kazu da nisu kvalitetna vozila na duze staze.