FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
elSaik
#201 Re: FK Željezničar
K'o Boga vas molim nemojte kopirati te članke iz Sana. Te novine su odron.
-
elSaik
#202 Re: FK Željezničar
AS, 08.04.2008.

U Tuzli su jučer osvanuli plakati na kojima skupina navijača Slobode poziva svoje pripadnike da se okupe u što većem broju uoči prve polufinalne utakmice sa Željezničarom i osvete za Solni trg.
Nakon prvenstvene utakmice između Slobode i Željezničara u 21. kolu Premijer lige BiH u Tuzli tenzije između dvije navijačke skupine ovih klubova su se podigle.
Fukare su na plakatima napisale da neće dopustiti da ih druge navijačke skupine omalovažavaju i da ne poštuju spomenik na Kapiji.
Nisam upoznat s tim. Zaista ne znam o čemu se radi, ali sigurno da nisu mislili ništa loše, istakao je za as trener Slobode Sakib Malkočević.
U Željezničaru nisu dobili dojavu u vezi s ovim događajem, ali nisu ni iznenađeni…
Prvo ne znam o kakvoj osveti pričaju, ali oni na Grbavici imaju svoje mjesto, a za ostalo je zadužena policija. Komesar sigurnosti će reći svoje pred samu utakmicu. A ja nisam čuo za te plakate, kaže sportski direktor Željezničara Dželaludin Muharemović.
BUYRUM

U Tuzli su jučer osvanuli plakati na kojima skupina navijača Slobode poziva svoje pripadnike da se okupe u što većem broju uoči prve polufinalne utakmice sa Željezničarom i osvete za Solni trg.
Nakon prvenstvene utakmice između Slobode i Željezničara u 21. kolu Premijer lige BiH u Tuzli tenzije između dvije navijačke skupine ovih klubova su se podigle.
Fukare su na plakatima napisale da neće dopustiti da ih druge navijačke skupine omalovažavaju i da ne poštuju spomenik na Kapiji.
Nisam upoznat s tim. Zaista ne znam o čemu se radi, ali sigurno da nisu mislili ništa loše, istakao je za as trener Slobode Sakib Malkočević.
U Željezničaru nisu dobili dojavu u vezi s ovim događajem, ali nisu ni iznenađeni…
Prvo ne znam o kakvoj osveti pričaju, ali oni na Grbavici imaju svoje mjesto, a za ostalo je zadužena policija. Komesar sigurnosti će reći svoje pred samu utakmicu. A ja nisam čuo za te plakate, kaže sportski direktor Željezničara Dželaludin Muharemović.
BUYRUM
-
fukara_tz
#203 Re: FK Željezničar
eto i mene da se upoznam sa @pudlicom i @el saikom
E stvarno fukare pokvarise cejf i prije same utakmice
...ne morate brate biti ko Manijaci

E stvarno fukare pokvarise cejf i prije same utakmice
-
LSD
#204 Re: FK Željezničar
Hahahah...cuj "Osveta stiže"
...porucuju fukare,jel
...najnoviji holivudski blockbuster Osvetnikova osveta 2.....posto se osvetnik nije dovoljno osvetio u prvom dijelu,u drugom ocekujte strasnu osvetu 
- djulba
#205 Re: FK Željezničar
LSD wrote:Hahahah...cuj "Osveta stiže"![]()
...porucuju fukare,jel
...najnoviji holivudski blockbuster Osvetnikova osveta 2.....posto se osvetnik nije dovoljno osvetio u prvom dijelu,u drugom ocekujte strasnu osvetu
-
fczeljo
#206 Re: FK Željezničar
Željezničar i NovaVita proširili saradnju
Već više od godinu dana fudbaleri FK Željezničar na treninzima i utakmicama za osvježenje i dopunu prehrani koriste multivitaminski napitak NovaVita.
Prije polufinalne utakmice Kupa BiH sa tuzlanskom Slobodom, Željo i NovaVita su potpisali proširenje saradnje za 2008. godinu, tako da će sada sve selekcije kluba sa Grbavice koristiti NovaVitu kao dopunu prehrani.
Fudbaleri moraju adekvatno kompenzirati potrošene vitamine u svojim naporima, te nam je drago da imamo domaću kompaniju koja nas može pratiti s te strane. – rekao je Faruk Telibećirević, predsjednik FK Željezničar nakon potpisa ugovora.
Već više od godinu dana fudbaleri FK Željezničar na treninzima i utakmicama za osvježenje i dopunu prehrani koriste multivitaminski napitak NovaVita.
Prije polufinalne utakmice Kupa BiH sa tuzlanskom Slobodom, Željo i NovaVita su potpisali proširenje saradnje za 2008. godinu, tako da će sada sve selekcije kluba sa Grbavice koristiti NovaVitu kao dopunu prehrani.
Fudbaleri moraju adekvatno kompenzirati potrošene vitamine u svojim naporima, te nam je drago da imamo domaću kompaniju koja nas može pratiti s te strane. – rekao je Faruk Telibećirević, predsjednik FK Željezničar nakon potpisa ugovora.
- Raul_tz
#207 Re: FK Željezničar
Ako nama nije dala uprava i policija da vam dodjemo dole i uzvratimo za kapiju gdje je poginula tolika omladina a vi ste divljali dole k'o orangutani....
to vam cini Said Huseinovic i ekipa iz tuzle....
- savrseni krug
#208 Re: FK Željezničar
dobri ovi vitaminifczeljo wrote:Željezničar i NovaVita proširili saradnju
de uzmite jos sad u nedelju trebat ce vam
-
elSaik
#209 Re: FK Željezničar
Jadno je iskorištavati mrtve da bi liječili kompleksi...Raul_tz wrote:Ako nama nije dala uprava i policija da vam dodjemo dole i uzvratimo za kapiju gdje je poginula tolika omladina a vi ste divljali dole k'o orangutani....
Last edited by elSaik on 09/04/2008 19:17, edited 1 time in total.
- olduser
#210 Re: FK Željezničar
otjerali fukare s kapije i u miru proucili fatihu
- cico x
#211 Re: FK Željezničar
dialiba-sloboda 1-1
toliko o tekmi!
toliko o tekmi!
- campa_xxx
#212 Re: FK Željezničar
Bolji Zeljo u svim segmentima igre samo sto su se ovi branili sa 9 igraca...
- anex
- Nindža revizor
- Grijem se na: čumur
- Vozim: Scott i Kuga
- Horoskop: imam
#213 Re: FK Željezničar
jade jadne...kako ce te na kraj snama kad niste mogli Slobodi nista....
- DicaTM
#214 Re: FK Željezničar
Vi ćete da osjetite našu snagu, a i Sloboda će u revanšu. Ništa nije gotovo i uvjeren sam u prolaz Želje!
- anex
- Nindža revizor
- Grijem se na: čumur
- Vozim: Scott i Kuga
- Horoskop: imam
#215 Re: FK Željezničar
nadaj se....sinkoDicaTM wrote:Vi ćete da osjetite našu snagu, a i Sloboda će u revanšu. Ništa nije gotovo i uvjeren sam u prolaz Želje!
-
elSaik
#216 Re: FK Željezničar
Sa ispodprosječnom igrom smo nadigrali Slobodu. U Tuzli ćemo igrati na našem nivou tako da prolaz u finale neće doći u pitanje. 
-
direktor77
#217 Re: FK Željezničar
ma strumpfovi su igrali najbolje kako znaju, samo crveno-crni su igrali onoliko koliko nam je dovoljno za ovaj put a za 14 dana cemo vas opet nadigrati za onoliko koliko nam treba.. 
-
fukara_tz
#218 Re: FK Željezničar
Nek je konacno stiglo malo pojacanja na forum
direktore welcome 
-
elSaik
#219 Re: FK Željezničar
Ovo Fukare opisuju šta su vidjeli svojim očima iz buseva koji su ostali u Tuzli...
---------------------

---------------------

- campa_xxx
#220 Re: FK Željezničar
Ja sam uvjeren u prolaz Zeljeznicara bez obzira na ovaj rezultat, nekako ce mi i biti sladje kad vas izbacimo i to na vasem terenu 
- DicaTM
#221 Re: FK Željezničar
elSaik wrote:Ovo Fukare opisuju šta su vidjeli svojim očima iz buseva koji su ostali u Tuzli...![]()
---------------------
Ma pusti ih brate, slave već prolaz a vidjet ćeš za 14 dana kad zažale što su unaprijed proslavili ulazak u finale
-
direktor77
#222 Re: FK Željezničar
ma losi ste sine....mislim spasio vas je jedan oronuli igrac.....vidjeli smo u ove tvije tekme kako stojite na terenu....ovo je prvi gol koji ste nam dali a i on je bio nazor..opucaj pa gdje ode....zeljo pobijedi slobodu i prodje dalje od mene prvog respect i sigurno ce dobiti aplauz na tusnju, samo ako ih nadigraju u fer i korektnoj igri bez icije pomoci ( znamo cije ) ... zrinjski je na tusnju razmontirao slobodu i zasluzeno pobijedio....cijeli stadion im je cestitao na tome...to je fudbal i zbog toga ga volim zato sto se igra 90 min....ali brate losi ste auuuuu....igracima koji su igrali za zelju prije 5 godina nisu ni do clanaka.....nego nada vam je intertoto kup i kapak saho 
-
direktor77
#223 Re: FK Željezničar
campa_xxx wrote:Ja sam uvjeren u prolaz Zeljeznicara bez obzira na ovaj rezultat, nekako ce mi i biti sladje kad vas izbacimo i to na vasem terenu
kad si onda ti zadnji put dobio na kladionici
- DicaTM
#224 Re: FK Željezničar
1. utakmica - sudija
2. utakmica - čista sreća za Slobodu
3. utakmica - pobjeda Želje
Vratit će vam se sve u revanšu
2. utakmica - čista sreća za Slobodu
3. utakmica - pobjeda Želje
Vratit će vam se sve u revanšu
- campa_xxx
#225 Re: FK Željezničar
Ne kladim sedirektor77 wrote:campa_xxx wrote:Ja sam uvjeren u prolaz Zeljeznicara bez obzira na ovaj rezultat, nekako ce mi i biti sladje kad vas izbacimo i to na vasem terenu
kad si onda ti zadnji put dobio na kladionici