FK Željezničar

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
elSaik

#201 Re: FK Željezničar

Post by elSaik »

K'o Boga vas molim nemojte kopirati te članke iz Sana. Te novine su odron.
elSaik

#202 Re: FK Željezničar

Post by elSaik »

AS, 08.04.2008.

Image

U Tuzli su jučer osvanuli plakati na kojima skupina navijača Slobode poziva svoje pripadnike da se okupe u što većem broju uoči prve polufinalne utakmice sa Željezničarom i osvete za Solni trg.
Nakon prvenstvene utakmice između Slobode i Željezničara u 21. kolu Premijer lige BiH u Tuzli tenzije između dvije navijačke skupine ovih klubova su se podigle.

Fukare su na plakatima napisale da neće dopustiti da ih druge navijačke skupine omalovažavaju i da ne poštuju spomenik na Kapiji.

Nisam upoznat s tim. Zaista ne znam o čemu se radi, ali sigurno da nisu mislili ništa loše, istakao je za as trener Slobode Sakib Malkočević.

U Željezničaru nisu dobili dojavu u vezi s ovim događajem, ali nisu ni iznenađeni…

Prvo ne znam o kakvoj osveti pričaju, ali oni na Grbavici imaju svoje mjesto, a za ostalo je zadužena policija. Komesar sigurnosti će reći svoje pred samu utakmicu. A ja nisam čuo za te plakate, kaže sportski direktor Željezničara Dželaludin Muharemović.

:lol:

BUYRUM
fukara_tz

#203 Re: FK Željezničar

Post by fukara_tz »

eto i mene da se upoznam sa @pudlicom i @el saikom :D :lol:

E stvarno fukare pokvarise cejf i prije same utakmice :roll:...ne morate brate biti ko Manijaci :D :lol: 8)
LSD

#204 Re: FK Željezničar

Post by LSD »

Hahahah...cuj "Osveta stiže" :lol: :lol: ...porucuju fukare,jel :mrgreen: ...najnoviji holivudski blockbuster Osvetnikova osveta 2.....posto se osvetnik nije dovoljno osvetio u prvom dijelu,u drugom ocekujte strasnu osvetu :lol:
djulba

#205 Re: FK Željezničar

Post by djulba »

LSD wrote:Hahahah...cuj "Osveta stiže" :lol: :lol: ...porucuju fukare,jel :mrgreen: ...najnoviji holivudski blockbuster Osvetnikova osveta 2.....posto se osvetnik nije dovoljno osvetio u prvom dijelu,u drugom ocekujte strasnu osvetu :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :lol: :lol: :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?
fczeljo

#206 Re: FK Željezničar

Post by fczeljo »

Željezničar i NovaVita proširili saradnju
Već više od godinu dana fudbaleri FK Željezničar na treninzima i utakmicama za osvježenje i dopunu prehrani koriste multivitaminski napitak NovaVita.
Prije polufinalne utakmice Kupa BiH sa tuzlanskom Slobodom, Željo i NovaVita su potpisali proširenje saradnje za 2008. godinu, tako da će sada sve selekcije kluba sa Grbavice koristiti NovaVitu kao dopunu prehrani.

Fudbaleri moraju adekvatno kompenzirati potrošene vitamine u svojim naporima, te nam je drago da imamo domaću kompaniju koja nas može pratiti s te strane. – rekao je Faruk Telibećirević, predsjednik FK Željezničar nakon potpisa ugovora.
Raul_tz

#207 Re: FK Željezničar

Post by Raul_tz »

Ako nama nije dala uprava i policija da vam dodjemo dole i uzvratimo za kapiju gdje je poginula tolika omladina a vi ste divljali dole k'o orangutani....
to vam cini Said Huseinovic i ekipa iz tuzle....
savrseni krug

#208 Re: FK Željezničar

Post by savrseni krug »

fczeljo wrote:Željezničar i NovaVita proširili saradnju
Već više od godinu dana fudbaleri FK Željezničar na treninzima i utakmicama za osvježenje i dopunu prehrani koriste multivitaminski napitak NovaVita.
Prije polufinalne utakmice Kupa BiH sa tuzlanskom Slobodom, Željo i NovaVita su potpisali proširenje saradnje za 2008. godinu, tako da će sada sve selekcije kluba sa Grbavice koristiti NovaVitu kao dopunu prehrani.

Fudbaleri moraju adekvatno kompenzirati potrošene vitamine u svojim naporima, te nam je drago da imamo domaću kompaniju koja nas može pratiti s te strane. – rekao je Faruk Telibećirević, predsjednik FK Željezničar nakon potpisa ugovora.
dobri ovi vitamini :D :D
de uzmite jos sad u nedelju trebat ce vam :dance: :dance:
elSaik

#209 Re: FK Željezničar

Post by elSaik »

Raul_tz wrote:Ako nama nije dala uprava i policija da vam dodjemo dole i uzvratimo za kapiju gdje je poginula tolika omladina a vi ste divljali dole k'o orangutani....
to vam cini Said Huseinovic i ekipa iz tuzle....
Jadno je iskorištavati mrtve da bi liječili kompleksi...
Last edited by elSaik on 09/04/2008 19:17, edited 1 time in total.
olduser

#210 Re: FK Željezničar

Post by olduser »

:lol: :lol:

otjerali fukare s kapije i u miru proucili fatihu :-)
cico x

#211 Re: FK Željezničar

Post by cico x »

dialiba-sloboda 1-1

toliko o tekmi!
campa_xxx

#212 Re: FK Željezničar

Post by campa_xxx »

Bolji Zeljo u svim segmentima igre samo sto su se ovi branili sa 9 igraca...
anex
Nindža revizor
Grijem se na: čumur
Vozim: Scott i Kuga
Horoskop: imam

#213 Re: FK Željezničar

Post by anex »

jade jadne...kako ce te na kraj snama kad niste mogli Slobodi nista....
DicaTM

#214 Re: FK Željezničar

Post by DicaTM »

Vi ćete da osjetite našu snagu, a i Sloboda će u revanšu. Ništa nije gotovo i uvjeren sam u prolaz Želje!
anex
Nindža revizor
Grijem se na: čumur
Vozim: Scott i Kuga
Horoskop: imam

#215 Re: FK Željezničar

Post by anex »

DicaTM wrote:Vi ćete da osjetite našu snagu, a i Sloboda će u revanšu. Ništa nije gotovo i uvjeren sam u prolaz Želje!
nadaj se....sinko
elSaik

#216 Re: FK Željezničar

Post by elSaik »

Sa ispodprosječnom igrom smo nadigrali Slobodu. U Tuzli ćemo igrati na našem nivou tako da prolaz u finale neće doći u pitanje. ;-)
direktor77

#217 Re: FK Željezničar

Post by direktor77 »

ma strumpfovi su igrali najbolje kako znaju, samo crveno-crni su igrali onoliko koliko nam je dovoljno za ovaj put a za 14 dana cemo vas opet nadigrati za onoliko koliko nam treba.. :D
fukara_tz

#218 Re: FK Željezničar

Post by fukara_tz »

Nek je konacno stiglo malo pojacanja na forum :D direktore welcome :)
elSaik

#219 Re: FK Željezničar

Post by elSaik »

Ovo Fukare opisuju šta su vidjeli svojim očima iz buseva koji su ostali u Tuzli... :)
---------------------

Image
campa_xxx

#220 Re: FK Željezničar

Post by campa_xxx »

Ja sam uvjeren u prolaz Zeljeznicara bez obzira na ovaj rezultat, nekako ce mi i biti sladje kad vas izbacimo i to na vasem terenu :thumbup:
DicaTM

#221 Re: FK Željezničar

Post by DicaTM »

elSaik wrote:Ovo Fukare opisuju šta su vidjeli svojim očima iz buseva koji su ostali u Tuzli... :)
---------------------

Image

Ma pusti ih brate, slave već prolaz a vidjet ćeš za 14 dana kad zažale što su unaprijed proslavili ulazak u finale
direktor77

#222 Re: FK Željezničar

Post by direktor77 »

ma losi ste sine....mislim spasio vas je jedan oronuli igrac.....vidjeli smo u ove tvije tekme kako stojite na terenu....ovo je prvi gol koji ste nam dali a i on je bio nazor..opucaj pa gdje ode....zeljo pobijedi slobodu i prodje dalje od mene prvog respect i sigurno ce dobiti aplauz na tusnju, samo ako ih nadigraju u fer i korektnoj igri bez icije pomoci ( znamo cije ) ... zrinjski je na tusnju razmontirao slobodu i zasluzeno pobijedio....cijeli stadion im je cestitao na tome...to je fudbal i zbog toga ga volim zato sto se igra 90 min....ali brate losi ste auuuuu....igracima koji su igrali za zelju prije 5 godina nisu ni do clanaka.....nego nada vam je intertoto kup i kapak saho :-)
direktor77

#223 Re: FK Željezničar

Post by direktor77 »

campa_xxx wrote:Ja sam uvjeren u prolaz Zeljeznicara bez obzira na ovaj rezultat, nekako ce mi i biti sladje kad vas izbacimo i to na vasem terenu :thumbup:

kad si onda ti zadnji put dobio na kladionici :lol:
DicaTM

#224 Re: FK Željezničar

Post by DicaTM »

1. utakmica - sudija
2. utakmica - čista sreća za Slobodu
3. utakmica - pobjeda Želje

Vratit će vam se sve u revanšu
campa_xxx

#225 Re: FK Željezničar

Post by campa_xxx »

direktor77 wrote:
campa_xxx wrote:Ja sam uvjeren u prolaz Zeljeznicara bez obzira na ovaj rezultat, nekako ce mi i biti sladje kad vas izbacimo i to na vasem terenu :thumbup:

kad si onda ti zadnji put dobio na kladionici :lol:
Ne kladim se :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Locked