Homo - Vas stav?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
rashid

Post by rashid »

_BosanaC wrote:
rashid wrote:
chuchumbamayumbe wrote:Ne moze nikako ovo (O) u ovo (O) niti ovo ---> u ovo <---.
Prema tome, Bog je stvorio ovo (--->) da se "meche" u ovo (O), a sve ostalo je neprirodno i nenormalno.
Daleko od toga da imam nekakav negativan stav prema gay populaciji, cak su mi i simpaticni (imam nekoliko gay poznanika/poznanica), ali.
Ne bih nikada dozvolio da takvi parovi usvajaju djecu.
Za sve ostalo sam veoma liberalan, ali sto se usvajanja djece tice, tu sam skeptican.
Potpisujem.

Nemam nista protiv GAY ljudi ... neka rade sta hoce i gdje hoce ... totalno sam liberalan. Ali sta se tice prava na usvajanje djece ... DEFINITIVNO JEDAN VELIKI NE OD MENE!
Kahm :D

Znas li koliko ima hetero parova, kojima ne bih dao da cuvaju tri nacrtane ovce na papiru, a kamo li da odgajaju djecu? :roll:

Ako ce jedini uslov za to biti da li je neko hetero ili homo, poserem nam se ja svima na moral i etiku.
Lako je tebi srati ... nama na spratu hala ne radi :D

Ma moja tolerancija ide do te mjere da neka se izrazava ljubav i sve ... ali znaju se prirodne grance (ili granice) :)
kicky

Post by kicky »

rashid wrote:
Sta ti mislis na usvajanje djece? Bil se ljutio na mene kad bi ja na referendumu obkruzio NE?
Usvajanje djece je posebna priča do koje ćemo doći jednog dana, ali ne ubrzo. Mi se moramo sad suočiti sa prihvaćanjem gay ljudi kao ''normalnih'', ''zdravih''... onda zagaranirat im (nam) prava na registirano partnerstvo, zaštitu sa Zakonom za zločin iz mržnje...
Moje mišljenje o usvajanju je ovako: kad društvo stekne ili uspostavi određene uvjete to bi tad bilo logična stvar (treba proći jedan dulji - razvojni period).
Iskreno slažem se sa Bosancem - postoji mnoštvo hetero parova koji nažalost imaju djecu, a svojim ''odgojem'' ih nisu zaslužili, i što bi onda za dijete bilo bolje da se razvija u disfunkcionalnoj hetero porodici, ili u porodici gay para koja će mu pružiti sve ono što bi mu pružili i normalni, brižni hetero roditelji!!!
Last edited by kicky on 13/01/2008 23:10, edited 1 time in total.
kicky

Post by kicky »

callmethebreeeze wrote:
kicky wrote:vidim da nije sve tako crno! ima i normalnih ljudi (od kojih sam to i očekivao)!
Idem spavat sa svojim dečkom.. :D
vec? zar vi pederi niste budni do zore, smrcete koku i pijete vijagru. :D :D :D
samo četvrtkom :D
callmethebreeeze

Post by callmethebreeeze »

kicky wrote:
callmethebreeeze wrote:
kicky wrote:vidim da nije sve tako crno! ima i normalnih ljudi (od kojih sam to i očekivao)!
vec? zar vi pederi niste budni do zore, smrcete koku i pijete vijagru. :D :D :D
uoci petka :x :roll: :D
znao sam ja da ste vi protiv nas muslimana :D
pitt

Post by pitt »

callmethebreeeze wrote:
vec? zar vi pederi niste budni do zore, smrcete koku i pijete viagru. :D :D :D
U should know..... :D:D:D:D
kicky

Post by kicky »

callmethebreeeze wrote:
kicky wrote:
callmethebreeeze wrote: vec? zar vi pederi niste budni do zore, smrcete koku i pijete vijagru. :D :D :D
uoci petka :x :roll: :D
znao sam ja da ste vi protiv nas muslimana :D
:lol: :lol: :lol:
danas

Post by danas »

rashid wrote:Ma moja tolerancija ide do te mjere da neka se izrazava ljubav i sve ... ali znaju se prirodne grance (ili granice) :)
prirodne granice???

kao u staroj grckoj, gdje je homoseksualizam bio skoro pa norma?

ili prirodne granice kao npr. zabrana braka izmedju crnaca i bijelaca? izmedju pripadnika dviju razlicitih religija? to mislis, jel?
buba

Post by buba »

E nek' si nam to reko'..lahnulo nam je..mi vec mislili da si uskracen za onu stvar i da su ti ugrozena ljudska prava.

U pm..preseravanja.. :roll:
kicky

Post by kicky »

buba wrote:
E nek' si nam to reko'..lahnulo nam je..mi vec mislili da si uskracen za onu stvar i da su ti ugrozena ljudska prava.

ovo je bilo sarkastično podpadanje takvih kao ti :P

očito mi je uspjelo :roll:
Last edited by kicky on 13/01/2008 23:18, edited 1 time in total.
homo_sapiens

Post by homo_sapiens »

kicky wrote:
rashid wrote:
Sta ti mislis na usvajanje djece? Bil se ljutio na mene kad bi ja na referendumu obkruzio NE?
Usvajanje djece je posebna priča do koje ćemo doći jednog dana, ali ne ubrzo. Mi se moramo sad suočiti sa prihvaćanjem gay ljudi kao ''normalnih'', ''zdravih''... onda zagaranirat im (nam) prava na registirano partnerstvo, zaštitu sa Zakonom za zločin iz mržnje...
Moje mišljenje o usvajanju je ovako: kad društvo stekne ili uspostavi određene uvjete to bi tad bilo logična stvar (treba proći jedan dulji - razvojni period).
Iskreno slažem se sa Bosancem - postoji mnoštvo hetero parova koji nažalost imaju djecu, a svojim ''odgojem'' ih nisu zaslužili, i što bi onda za dijete bilo bolje da se razvija u disfunkcionalnoj hetero porodici, ili u porodici gay para koja će mu pružiti sve ono što bi mu pružili i normalni, brižni hetero roditelji!!!

Mi se NE MORAMO sad suočiti s prihvaćanjem gay ljudi kao "normalnih", "zdravih" . . .
Neelix

Post by Neelix »

callmethebreeeze wrote:
pitt wrote:
callmethebreeeze wrote:ja sam hiljadu puta citao diskusije o tome da li je homosexualizam prirodan ili je to "socijalna konstrukcija", i jedna stvar mi nije jasna, pored budlastine da bi neko izabrao da bude "donji" :D , tlacen i preziran, a to je:
sve i da neko odluci da hoce da bude peder zato sto je to "kul", "in" i "moderno", ko sam ja ili neko drugi ko nije peder ko ce mu to zabraniti.
evo ga :D:D:D:D
:kiss:
EVO GA :D :D :D
kicky

Post by kicky »

homo_sapiens wrote:
kicky wrote:
rashid wrote:

Mi se NE MORAMO sad suočiti s prihvaćanjem gay ljudi kao "normalnih", "zdravih" . . .
To ti preporučam. Koristit će tvom psihofizičkom zdravlju, liječi isfrustriranost!!!
callmethebreeeze

Post by callmethebreeeze »

pitt wrote:
callmethebreeeze wrote:
vec? zar vi pederi niste budni do zore, smrcete koku i pijete viagru. :D :D :D
U should know..... :D:D:D:D

ako nastavis ovako recicu danas da posalje jednu od svojih macaka na tebe, "you evildoer" :D
Last edited by callmethebreeeze on 13/01/2008 23:21, edited 1 time in total.
_BosanaC

Post by _BosanaC »

Ne mogu a da ne primjetim da neki koji su najglasniji kada su u pitanju neke druge teme i koji fobije vide tamo gdje ih uopste nema - su najveci homofobi. :?

Fuj :zzzz:
buba

Post by buba »

kicky wrote:
buba wrote:

Ljudska psihologija i to psihofizicko zdravlje koje spominjes
je domen u kojem bas ne briljiras.. :D

haj ti u to svoje kreve' lezi i uzivaj ..ovo bez sarkazma mame mi :-D
kicky

Post by kicky »

_BosanaC wrote:Ne mogu a da ne primjetim da neki koji su najglasniji kada su u pitanju neke druge teme i koji fobije vide tamo gdje ih uopste nema - su najveci homofobi. :?

svi osim tebe :kiss:
kicky

Post by kicky »

buba wrote:
kicky wrote:
buba wrote: E nek' si nam to reko'..lahnulo nam je..mi vec mislili da si uskracen za onu stvar i da su ti ugrozena ljudska prava.

de bogati idi i pojebi nešto i okani se mene :x
pitt

Post by pitt »

pocela su i otvorena nabacivanja :D:D:D
_BosanaC

Post by _BosanaC »

pitt wrote:pocela su i otvorena nabacivanja :D:D:D
Nije onako kako izgleda :lol: :lol: :lol:
homo_sapiens

Post by homo_sapiens »

kicky wrote:
_BosanaC wrote:Ne mogu a da ne primjetim da neki koji su najglasniji kada su u pitanju neke druge teme i koji fobije vide tamo gdje ih uopste nema - su najveci homofobi. :?

svi osim tebe :kiss:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
buba

Post by buba »

kicky wrote:
buba wrote:
kicky wrote: ovo je bilo sarkastično podpadanje takvih kao ti :P

de bogati idi i pojebi nešto i okani se mene :x
Ohladi malisha i ne vrijedjaj. :)
Ako ti se ne svidjaju replike, razguli na BC. :D
buba

#222 re

Post by buba »

Ja razguljujem u svoje kreve' na spavanje..do jutra ce se ovde valjda sta i sparit' :D
Ergot

Post by Ergot »

homo_sapiens wrote:

Mi se NE MORAMO sad suoèiti s prihvaæanjem gay ljudi kao "normalnih", "zdravih" . . .
Na neki nacin si u pravu. Biti covjek nije pod moranje, svako ima pravo biti svinja.
kicky

#224 Re: re

Post by kicky »

buba wrote:Ja razguljujem u svoje kreve' na spavanje..do jutra ce se ovde valjda sta i sparit' :D
ajoj :( oni koji negiraju su mi najdraži :kiss:
zlajaBHF

Post by zlajaBHF »

pitt wrote:pocela su i otvorena nabacivanja :D:D:D
:lol:

Ne vjerujem da ce se pederi ikad smatrati normalnim, jer to oni nisu. Njihova seksualnost nije normalna!

Svugdje na svijetu pedere smatraju specialnim slucajevima, iako u mnogim drzavama imaju ista prava kao i hetero, medjutim i najveci branioci homoseksualnosti, nmaju isti odnos prema pederima, kao prema "normalnim" muskarcima...
Locked