1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Logovan
- SmokingMan
#1902 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
A tzv.novinari su se proteklih dana bavili glupostima, je li am.novinarka znala ko je Bosna, gdje je i šta je. Napravili su cirkus od svega i od sebe. Tih dana nisu znali postaviti niti ijedno smisleno pitanje osim šta su Lalas i američko društvo rekli o BIH. Neka, zato nam novinarčine pišu članke uz pomoć gpt.a, o elokventnosti ne treba ni govoriti. Klix je epitom lošeg i toksičnog "novinarstva" i drugi ga samo slijede u lošoj kvaliteti. Neka znaju da su dobrim dijelom doprinijeli uvlačenjem nervoze u svlačionicu.
Last edited by SmokingMan on 02/07/2026 10:08, edited 1 time in total.
- Thorgerson
#1903 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
Jbg, ameri su bukvalno od sinocnjih 110 minuta, vrsili presing 100 minuta. Na cemu su, ne znam. Ali da su spremni, fizicki, to im se mora priznati.Itsoktobealone wrote: ↑02/07/2026 09:52 35 minuta igrač više, nijedna smislena akcija i prijetnja po golu. 0.25xG i 7 uvezanih pasova u šesnaestercu pokazuje kako smo odigrali. Preloša igra, preloša postavka, kukavički pristup. Zaslužen poraz.
Hvala momcima i selektoru na momentima radosti.
Takodjer, igrac manje ne mora znaciti totalnu promjenu na terenu, narocito ako imas onakve trkace. Napadac je dobio crveni. U njihovoj odbrani se nije nista promjenilo niti poremetilo.
Cinjenica stoji da vjerovatno citav taj ambijent jeste imao efekta na nase igrace. Ipak govorimo o djeci jbt od 18, 20 godina. I o totalno neiskusnim igracima za ovakav nivo igre. Ali eto, sad su iskusniji.
Nama sad treba kontinuitet. A ne da cekamo opet deceniju za neko vece takmicenje. Jer nama je generacija iz Brazila realno propala. Nismo se plasirali ni na jedno vise takmicenje. Ostali eto Dzeko i Seo. A ta ekipa cijela je mogla odigrati jos par SP ili EP.
-
Tabakmalac
#1904 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
Neki post mortem, svaka čast ekipi da su došli i do nokaut faze pa kud puklo da puklo.
Ipak prezentuješ državu na svjetskom nivou što mami osmijeh i to ponosan.
I što se spomenu ranije, nikad pozitivnija atmosfera u regionu, ostavi politiku po strani i veseli se.
Sad ostaje na komšijama protiv Portugala, pa šta bude, biti će.
Ipak prezentuješ državu na svjetskom nivou što mami osmijeh i to ponosan.
I što se spomenu ranije, nikad pozitivnija atmosfera u regionu, ostavi politiku po strani i veseli se.
Sad ostaje na komšijama protiv Portugala, pa šta bude, biti će.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#1905 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
To je to. I da smo prosli naguzove dalje, bilo bi naguzove. Nemamo mi tim koji bi mogao gurati dalje, vidi se sa Marsa. Ameri daleko bolji i kvalitetniji, ne samo da trce i rade odlicne pasove vec se i disciplovano brane. Kod naske puca vezni red, lako gubimo loptu, pasovi slabi itd. Prosto ne mozemo dalje i šlus.Dzeko nije veznjak i nije defanzivac, u ovoj tekmi je to bio, fakticki nema cojk sta da radi, on je klasicni spic za sesnaesterca i ako nema veznjake da ga uposle, nista, ikebana. Ova repka se mora nauciti da mi ne mozemo igrati sa dva napadaca, prosto ne mozemo, vezni red nam je slaba karika i na tome treba poraditi. Imamo mlade dobre veznjake i tu treba graditi buducu repku. Hvala im na svemu, odigrali su koliko su mogli i to je to, ne treba nikog kriviti, prosto to je sadasnji maksimum.
-
Drug Saban
#1906 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
Trazenje nekakve potcjenjivacke izjave nebitnjakovica iz USA, influensera propalih fudbalera i anonimnih novinarki, viktimizacija nazor, ne znam sta se time dobilo.
Igraci i selektor USA nisu nigdje potcijenili BiH, niti iko ozbiljan. Ali mediji ko mediji, stvara se ta slika mi smo mali oni ne znaju za nas hajmo ih razbit bla bla. Gluposti, klasicni kompleks nize vrijednosti. Amerikanci cesto ne znaju ni gdje je Evropa, a da znaju naci BiH na karti.
Vasarsko ponasanje dijela medija, ali normalno je to danas kad svi zive za klikove i malo vise citatelja.
Igraci i selektor USA nisu nigdje potcijenili BiH, niti iko ozbiljan. Ali mediji ko mediji, stvara se ta slika mi smo mali oni ne znaju za nas hajmo ih razbit bla bla. Gluposti, klasicni kompleks nize vrijednosti. Amerikanci cesto ne znaju ni gdje je Evropa, a da znaju naci BiH na karti.
Vasarsko ponasanje dijela medija, ali normalno je to danas kad svi zive za klikove i malo vise citatelja.
- Thorgerson
#1907 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
Pa ne moras. Ko te tjera? Ugasis TV i na spavanje.emigrazione wrote: ↑02/07/2026 10:05 Najpičkastija ekipa do sad na turniru zasluženo ide kući, da su pokazali dio onih muda koji su imali u kvalifikacijama i u baražu završili bi u polufinalu. Kongo je pet puta bolje protiv engleza izgledao nego mi protiv kurčeve Amerike, još mi nađu neka opravdanja. Džeko ako te je mama Belma gledala kako hodaš bezbrižno po travi, a ne moram ja u 2 h to da radim
Vi ljudi pojedini mi fkt niste jasni.
Jel vi shvatate da mi nemamo apsolutno nikakav sistem proizvodnje fudbalera? Da mi nemamo nikakvu strategiju sta i kako? Pogledaj stadione? Pogledaj to Bilino polje, Kosevo. Pa bolan to je sramota kad dodjes sa nekog stadiona na zapadu. Ustvari ne zapad, evo okolic Albanija, Makedonija, Hrvatska - sramota.
O djeci niko ne vodi brigu. Imas 1000 skoli fudbala koje samo vrte pare i clanarine. Imas savez sa uhljupima koji su tu samo da uzmu platu. Jebe im se za sve.
I citavom tom sivilu bez ikakve strategije okupi se ekipa sa Spahom, Barbom i ostalima i naprave cudo.
Kako onda mozes doci i srati?
I kad vec pricas o Kongu. Ne znam njihov sistem proizvidnje fudbalera, ali ukucaj u google i vidi njihov nacioanlni stadion kako izgleda. Pa onda ukucaj Bilino polje i uporedi slike.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#1908 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
BHF_Manijak wrote: ↑02/07/2026 08:13 Ma ne treba se covjek sjebavati. Ucinili su nas ponosnim i hvala im za ova 3-4 mjeseca radosti i ponosa i emocija i svega, od Velsa do sinoc.
Ja sam zadovoljan.
Lijepo je bilo biti dio SP price, sva ta euforija koja drma planetu, a ti dio dogadjaja i to ne kao nijemi posmatrac, nego se i pitas nesto.
Tvrtko II Kotromanić wrote: ↑02/07/2026 08:49 Hvala momcima, hvala selektoru na ovih par mjeseci prelijepih, čistih i pozitivnih emocija.
Tek kad osjeti čovjek ovo i doživi sve pa skonta kako u sjebanoj atmosferi živimo čitav život.
Ugl, hvala im još jednom što su nam podarili ovih par mjeseci ljepote i osjećaja neobičnog da smo ravnopravan dio nečega velikog i lijepog.
I nadam se da će nam ovi mladi momci već od idućeg evropskog isto to podariti.
Edinu naklon do poda za sve, žao mi je što se nije upisao u strijelce ali svejedno, najveći nas ikad ikada![]()
Helem, baš je lijepo bilo.
Do idućeg puta![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Svaka cast momci
Nisu sve pobjede na terenu.
Ovo sto se desavalo ovih nekoliko mjeseci u drzavi ce se prepricavati, nismo sad mozda ni svjesni cega smo akteri i savremenici.
Kult reprezentacije se vratio jaci nego ikad, sto je najvaznije kult drzave isto tako, nakon sto smo decenijama prema istoj bili malodusni i cinicni. Napisah vec negdje da je fantasticno spoznati sa kolikom socijalnom masom ova drzava raspolaze i koliko je velik broj ljudi kojima ona znaci.
Svijet voli pobjednike, svima si privlacan kad ti dobro ide, a utiska sam da su nas silni sportski neuspjesi samo jos dublje gurali u malodusnost koju nam pripredjuje dnevna politika. Od toliko ispadanja u kvalifikacijama, pa u barazima, pa taj vjecno upitni i osporavani nastup u Brazilu nakon odlicnih kvalifikacija, pa onda sve ovo sto se kasnije desavalo do toga da nas Luksemburzi trpaju, mi dodjemo do prolaska grupe na SP i na ogromonoj smjeni generacija. Pa ko to ne bi potpisao prosle godine u ova doba?
I moram reci, ne znam je li to samo moj utisak, ali daleko daleko je veca euforija bila nego 2014. Ima sigurno do rasta standarda i mogucnosti pa se moglo vise hadzijati i trositi, ali genralno puno je pozitivnija atmosfera i nekako je sve proslo bez nasih standardnih boljki.
Volim te BiH
-
mali_balon
#1909 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
Sad kad malo hladne glave sjedim I razmisljam ipak je Berba dobro takticki odradio, za golove krivi igraci I njihov (ne)kvalitet, ali trenutno to imamo I mora se pita od ovog pravit.
Mahmic, Alajbegovic, Bajraktarevic buduci terminatori koje je treba sto vise gurati od pocetka I uigravati e sad daje jedan ili dva vezna da ih filuje loptama dze bi nam kraj bio.
Gledam Mahmica koji je ono zivac sta je ono
mogo je onaj linijski sudija bit bjen...
Ovo je ekstra, hjamo sad na evropsko, nismo nikad bili
Mjesec dana baja I kakir nisu bili prva vijest.....nit tema diskusija u kafani ni na sjelu
Mahmic, Alajbegovic, Bajraktarevic buduci terminatori koje je treba sto vise gurati od pocetka I uigravati e sad daje jedan ili dva vezna da ih filuje loptama dze bi nam kraj bio.
Gledam Mahmica koji je ono zivac sta je ono
Mjesec dana baja I kakir nisu bili prva vijest.....nit tema diskusija u kafani ni na sjelu
-
Did
#1910 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
+ oba opravdano ponistenapepeljara wrote: ↑02/07/2026 09:14+ 2 ponistena gola.Did wrote: ↑02/07/2026 08:34 Gledao sam samo drugo poluvrijeme i kasnije highlitse iz prvog. Mozda nije trebalo mijenjati formaciju u pola turnira, ali lako je sad bit pametan. Mada vidjelo se sta je bila ideja, ali protivnik ocekivano fizicki nadmocan u smislu brzine i izdrzljivosti. Tu ide zamjerka selektoru, opet manjak iskustva valjda. Igraci bili solidni u svojim zadacima, zakazao golman jedino, pogotovo kod drugog gola. Bilo gresaka, ali ocekivano ako se toliko branis. Ameri imali 2 gola iz 2 suta u okvir.
- DaysleepeR
#1911 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
Sigurno su novinari poslušali barbareza kad je zamolio da puste momke da igraju i da se ne vrši pritisak pa nisu imali o čemu drugom pisati nego o glupostima.SmokingMan wrote: ↑02/07/2026 10:07 A tzv.novinari su se proteklih dana bavili glupostima, je li am.novinarka znala ko je Bosna, gdje je i šta je. Napravili su cirkus od svega i od sebe. Tih dana nisu znali postaviti niti ijedno smisleno pitanje osim šta su Lalas i američko društvo rekli o BIH. Neka, zato nam novinarčine pišu članke uz pomoć gpt.a, o elokventnosti ne treba ni govoriti. Klix je epitom lošeg i toksičnog "novinarstva" i drugi ga samo slijede u lošoj kvaliteti. Neka znaju da su dobrim dijelom doprinijeli uvlačenjem nervoze u svlačionicu.
-
moimoi
#1912 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
Dajte ba ljudi. Koliko BiH ulaze u sport ovo je vrhunski sto su odradili. Kada skontas da druge reprezentacike imaju od dr, kuhara, psihologa i inih pi.. matererinih.. da je od fudbala napravljena nauka…onda smo sampioni. Mi igramo fudbal kakav se igrao prije svega navedenog. Smanjite malo dozivljaj.
-
Drug Saban
#1913 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
Drzava koja ne moze proizvesti jednog postenog fudbalera, nema sta ocekivati. Dijaspora ne moze sve sama, Maroko je cudo sam po sebi i svi ti njihovi evropski igraci zapravo su jedna dobra generacija a pitanje je hoce li imati i sljedecu.
Gdje su mlade selekcije, na nekom prvenstvu, nepoznat pojam. Nijedna mlada selekcija se jos nije nigdje kvalifikovala a najcesce gube utakmice po kvalifikacijama. Klubovi dosta lose rade, tek neke natruhe nekakvih potencijala u Borcu, Zrinjskom, tu i tamo Zeljo Sarajevo, ja ne vidim jos nijednog fudbalera proizvedenog u tim klubovima a da moze biti konkurentan na svjetskom nivou. Zrinjski se moze pohvaliti Sucicem kao vec sada vrhunskim igracem ali on igra za drugu reprezentaciju.
Mozda taj mali Celik, ako ne nestane.
Navijaci su nerealni.
Gdje su mlade selekcije, na nekom prvenstvu, nepoznat pojam. Nijedna mlada selekcija se jos nije nigdje kvalifikovala a najcesce gube utakmice po kvalifikacijama. Klubovi dosta lose rade, tek neke natruhe nekakvih potencijala u Borcu, Zrinjskom, tu i tamo Zeljo Sarajevo, ja ne vidim jos nijednog fudbalera proizvedenog u tim klubovima a da moze biti konkurentan na svjetskom nivou. Zrinjski se moze pohvaliti Sucicem kao vec sada vrhunskim igracem ali on igra za drugu reprezentaciju.
Mozda taj mali Celik, ako ne nestane.
Navijaci su nerealni.
- Plavo-bijeli
#1914 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
Ma nama je najveca mana u ekipi taj los vezni red. Vidi Kongu ko igra u vezi, Sadiki 35 mil eura vrijedi i igra u Sunderlandu, tu je jos Mukau sto igra u Lileu. Kod nas vezni nit ima neko iskustvo nit znanje ni hrabrost nit ista...Kad je takva situacija onda bas moras igrati ovako kako igras...
I nadati se da neces primati glupee golove kakve konstantno primamo zbog neznanja pojedinaca...Vasilj je ispodprosječan bundesligaski golman i vise je za cvajte, da se ne lazemo...lik nas je zeznuo i protiv Velsa i protiv Italije.
Nazalost citava ekipa je malo pogubljena bila na SP i kao da im je falilo to iskustvo, izuzev Mahmica i Alajbegovica - te Muharemovica i Kolasinca...
Ostali su previse igrali u tom grcu i sta ces...
Helem na nekom nivou mozda i bolje sto nismo prosli, umislili bi mozda da smo bolji nego sto jesmo.
Ovako smo taman ono dosli da ekipa zna da moze, ali isto tako da moraju jos dosta, dosta raditi da bi opet se plasirali i prosli i koje kolo vise.
Mi da nismo primili onaj supacki prvi gol pitanje je sta bi bilo sve u drugom poluvremenu i kako bi se utakmica odvijala..isto tako kad primis drugi gol tesko se izdici psihicki, pogotovo kad vidis prosjek godina na terenu u tom trenutku...
Samo nastaviti i doci u situaciju da redovno idemo na prvenstva...
Valjda ce Spahic naci nekog tog veznog ili da Tahirovic toliko sazrije - mada siguran sam da ce za 2 a pogotovo za 4 godine biti drugi igrac.
I nadati se da neces primati glupee golove kakve konstantno primamo zbog neznanja pojedinaca...Vasilj je ispodprosječan bundesligaski golman i vise je za cvajte, da se ne lazemo...lik nas je zeznuo i protiv Velsa i protiv Italije.
Nazalost citava ekipa je malo pogubljena bila na SP i kao da im je falilo to iskustvo, izuzev Mahmica i Alajbegovica - te Muharemovica i Kolasinca...
Ostali su previse igrali u tom grcu i sta ces...
Helem na nekom nivou mozda i bolje sto nismo prosli, umislili bi mozda da smo bolji nego sto jesmo.
Ovako smo taman ono dosli da ekipa zna da moze, ali isto tako da moraju jos dosta, dosta raditi da bi opet se plasirali i prosli i koje kolo vise.
Mi da nismo primili onaj supacki prvi gol pitanje je sta bi bilo sve u drugom poluvremenu i kako bi se utakmica odvijala..isto tako kad primis drugi gol tesko se izdici psihicki, pogotovo kad vidis prosjek godina na terenu u tom trenutku...
Samo nastaviti i doci u situaciju da redovno idemo na prvenstva...
Valjda ce Spahic naci nekog tog veznog ili da Tahirovic toliko sazrije - mada siguran sam da ce za 2 a pogotovo za 4 godine biti drugi igrac.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#1915 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
Ovo radi sport, pogotovo fuzbal, mi pricamo o taktikama, igracima itd a ne o lopovima i prevarantima. Zato ih treba docekati ko nacionalne heroje. Kako smo pobijedili italiju, samo se loptom bavimo a ne onim beštjama. Bravo momci, idemo dalje, europsko nas ceka.mali_balon wrote: ↑02/07/2026 10:18 Sad kad malo hladne glave sjedim I razmisljam ipak je Berba dobro takticki odradio, za golove krivi igraci I njihov (ne)kvalitet, ali trenutno to imamo I mora se pita od ovog pravit.
Gledam Mahmica koji je ono zivac sta je onomogo je onaj linijski sudija bit bjen...
- Logovan
#1916 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
Bilo je stvarno fino za vidjeti koliko je ljudi u dresovima, sa zastavama, šalovima, pa sa raznim majicama sa motivima reprezentacije od početka Svjetskog prvenstva pa do ispadanja. Stari i mladi, djeca po osnovnim i srednjim školama, penzioneri, mnogi radnici iz firmi, sa dresovima i ostalim su bili i oni koji malo prate fudbal ili čak nikako. Koliko su isti otpjevali puta pjesmu Ljiljani, I am from Bosnia, onu od Helem Nejsea i sve ostale druge koje su se puštale na svakom ćošku. Ovo se ne zaboravlja!
I ovako treba biti uvijek! Najveći dobitak je u pogledu djece. Djeca su se više okrenula reprezentaciji i općenito fudbalu, odnosno sportu. Biće manje klošara, kriminala, itd. Djeca su svoje idole našli u igračima. Možemo očekivati nove Edine, Kerime, Esmire, itd.
Ponoviti u ovo u LN koja počinje u septembru. Ova zdrava atmosfera mora biti prisutna uvijek. Pogledajte razliku sada i u periodu dok smo bili u padu, dok su nas vodili Prosinečki, itd. U pojedinim periodima haman mrtva.
A da ne pričam koliko je ova atmosfera potisnula političare, mržnju, priču oko rata, zapišavanje teritorije sa zastavama, itd.
Ponoviti u ovo u LN koja počinje u septembru. Ova zdrava atmosfera mora biti prisutna uvijek. Pogledajte razliku sada i u periodu dok smo bili u padu, dok su nas vodili Prosinečki, itd. U pojedinim periodima haman mrtva.
A da ne pričam koliko je ova atmosfera potisnula političare, mržnju, priču oko rata, zapišavanje teritorije sa zastavama, itd.
Last edited by Logovan on 02/07/2026 10:29, edited 1 time in total.
- Altsa
#1917 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
Kongo je trebao primiti najmanje 5 komada a nisu zahvaljujuci golmanu. Ekipa je takva kakva je. Da li smo limitirani zbog (ne)kvalitete igraca ili strucnog staba sada je tesko reci. Mozda bi iskusniji selektor to poslozio bolje pa bi smo igrali bolje? Tesko je reci. Ja sam zadovoljan jer iskreno nisam ocekivao ni odlazak na SP. A ovoliko srati po reprezentaciji i pored toga sto svi znamo njihov domet je cisti debilizam. I ako pretpostavljam da omalovazavanje stize od SH komponente.Thorgerson wrote: ↑02/07/2026 10:15Pa ne moras. Ko te tjera? Ugasis TV i na spavanje.emigrazione wrote: ↑02/07/2026 10:05 Najpičkastija ekipa do sad na turniru zasluženo ide kući, da su pokazali dio onih muda koji su imali u kvalifikacijama i u baražu završili bi u polufinalu. Kongo je pet puta bolje protiv engleza izgledao nego mi protiv kurčeve Amerike, još mi nađu neka opravdanja. Džeko ako te je mama Belma gledala kako hodaš bezbrižno po travi, a ne moram ja u 2 h to da radim
Vi ljudi pojedini mi fkt niste jasni.
Jel vi shvatate da mi nemamo apsolutno nikakav sistem proizvodnje fudbalera? Da mi nemamo nikakvu strategiju sta i kako? Pogledaj stadione? Pogledaj to Bilino polje, Kosevo. Pa bolan to je sramota kad dodjes sa nekog stadiona na zapadu. Ustvari ne zapad, evo okolic Albanija, Makedonija, Hrvatska - sramota.
O djeci niko ne vodi brigu. Imas 1000 skoli fudbala koje samo vrte pare i clanarine. Imas savez sa uhljupima koji su tu samo da uzmu platu. Jebe im se za sve.
I citavom tom sivilu bez ikakve strategije okupi se ekipa sa Spahom, Barbom i ostalima i naprave cudo.
Kako onda mozes doci i srati?
I kad vec pricas o Kongu. Ne znam njihov sistem proizvidnje fudbalera, ali ukucaj u google i vidi njihov nacioanlni stadion kako izgleda. Pa onda ukucaj Bilino polje i uporedi slike.
Last edited by Altsa on 02/07/2026 10:40, edited 2 times in total.
- Rugafet
#1918 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
Joj sad price
Do prije par sati, razbit ćemo ih, 3:1 za BiH, ta će Amerikanci, ko progovori kontra odmah je izdajnik i sl. Bla bla bla. Da Bog sačuva
Do prije par sati, razbit ćemo ih, 3:1 za BiH, ta će Amerikanci, ko progovori kontra odmah je izdajnik i sl. Bla bla bla. Da Bog sačuva
-
hipija
#1919 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
Prvobitni cilj je ispunjen. Sve preko toga bilo bi kao planina veliko.Realno za nešto više nemamo kvalitet.Igrali smo praktično bez veznog reda i patnja je bila već u grupnoj fazi.Sa Kanadom smo skoro oborili rekord svjetskih prvenstava vezano za defanzivnu šta je onda bilo za očekivati protiv još jačeg protivnika?
Euforija nas uvijek ponese, iznjedri sa sobom neralna očekivanja, ako neko možda i skrene pažnju na to instantno ga popljuju( Osim, Sušić).Naravno svi bi voljeli da smo otišli još dalje, ali neralno sa ovakvom igrom ili bolje reći limitom koji nam je postavljen a to je da smo trkački limitirani i ekipa bez veznog reda.
Ali s druge strane trebamo biti zadovoljni sa ovim što je napravila reprenzetacija, Bili su najbolji ambasadori naše zemlje, učinili su nas ponosnim, naša letargična sredina je konačno osjetila istinsku sreću i na neko vrijeme ostavili smo političko sivilo iza sebe. Ono što je dobro jeste svijetla budućnost koja čeka ovu reprenzetacija, koja će rasti i biti sve jača i jača a igranje na ovako velikoj sportskoj smotri je neprocjenjivo u svakom smislu. Još jedanput kažem ovo je izvrsno, sve čestitke momcima i stručnom štabu,dalje zaista nismo mogli.
Euforija nas uvijek ponese, iznjedri sa sobom neralna očekivanja, ako neko možda i skrene pažnju na to instantno ga popljuju( Osim, Sušić).Naravno svi bi voljeli da smo otišli još dalje, ali neralno sa ovakvom igrom ili bolje reći limitom koji nam je postavljen a to je da smo trkački limitirani i ekipa bez veznog reda.
Ali s druge strane trebamo biti zadovoljni sa ovim što je napravila reprenzetacija, Bili su najbolji ambasadori naše zemlje, učinili su nas ponosnim, naša letargična sredina je konačno osjetila istinsku sreću i na neko vrijeme ostavili smo političko sivilo iza sebe. Ono što je dobro jeste svijetla budućnost koja čeka ovu reprenzetacija, koja će rasti i biti sve jača i jača a igranje na ovako velikoj sportskoj smotri je neprocjenjivo u svakom smislu. Još jedanput kažem ovo je izvrsno, sve čestitke momcima i stručnom štabu,dalje zaista nismo mogli.
- emigrazione
#1920 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
- mist
#1921 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
Fino su to secirali forumski selektori,kao i uvijek 
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#1922 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
pa ovo je naš maksimum
i naš maksimum je među 32 reprezentacije što je vrhunski jbt
kad vidiš ko je sad ispao i ko uopće nije ni došao, šta više
rezultat i pozicija su realni, i sasvim OK za mladu reprezentaciju koju smo poslali
- Haris.ba
#1923 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
Ima 1000 skola, a o djeci niko ne vodi brigu?Thorgerson wrote: ↑02/07/2026 10:15
Treba priznati da nema kvalitete. Od trenera, talenta djece do mukotrpnog rada.
Zato se uglavnom i skupljaju djeca po inostranstvu za reprezentaciju.
Last edited by Haris.ba on 02/07/2026 10:36, edited 1 time in total.
- vicious
#1924 Re: 1/16 finala: SAD - Bosna i Hercegovina
Vasilj poslije utakmice ko bokser
šljiva ispod oka ko da ga je neko stociro 
- House