Znamo da moras zaraditi dnevnicu, ali ne moras bas toliko vrijedjati inteligenciju.A_A_AKCIJA wrote: ↑24/01/2024 13:57U Srbiji postoje nedavači, oni što ne daju Kosovo.W0rM wrote: ↑24/01/2024 13:17 Koji je ovaj @A_A_AKCIJA sampion prodao bi sve da se dokopa EU, taman i vode, i sume, da ne idem dalje. Ja mislim da u kuci ima uramljenu Konakovica sliku Koja je korist od pregovora ako se ide u dalje parcanje drzave i gdje ce glas iz jednog dijela vrijediti kao 11 iz drugog dijela drzave?
A ovdje kod nas postoje izdajači, vi koji prizivate izdaju i prodaju svakih 15 dana, a nikako da je dočekate.
Gdje je jedan dokaz o prodavanju, izbornog zakona, voda, šuma, bilo čega? Godinu dana šlajfate na suho i ništa!
Gdje je iko relevantan rekao da se ide u pravcu o kojem pričate godinu dana?
Osim u vašim glavama?
Postajete predmet viceva. Sanjate da država propadne kako bi bili upravu.
Postavljao sam i imaš jasne stavove Trojke o IZ i svemu bitnom. Identičan stav Trojka i MZ (USA prije svih) imaju na tu temu. Samo tehničke izmjene, a izmjene Ustava kako bi se implementirale presude ESLJP.
Tvoj problem je što ti to namjerno ignorišeš, ne čitaš i ne koristiš se tom činjenicom u komunikaciji. Jer tada ne bi postavljao ova glupa pitanja, niti izvodio još gluplje "zaključke", a zapravo samo kopirao SDA propagandu i kuknjavu.
Jucer i prekjucer ko je pratio odvijanje situacije, mogao je sabrati 2+2, nije mu morao niko dalje objasnjavati.