Besplatne SIM kartice (BiH) !?
Moderator: Benq
- anex
- Nindža revizor
- Grijem se na: čumur
- Vozim: Scott i Kuga
- Horoskop: imam
hahahhha .... vikendica....ograda....hahahahhahalaka wrote:Edmond pa nije valjda i jutros...
neko je opet spomenuo kako ga boli djon za autoput... ma bravo... to je vjerovatno jedan od onih sto skida svjetelce markere iz tunela i nosi sebi na vikendicu u Rakovici da obiljezi ogradu....
ODVRATNI SMO .....
BRAVO
-
nady
Meni nije svejedno što je Telekom Srbije kupio Mobi's.Nije mi svejedno kome ću dati pare za uslugu, gore neko reče crnom ciganinu, samo da je jeftinije.Ne mogu odvojiti pare, za luksuz zvani mobilni telefon i dati ih agresoru.
Odmah da kažem da nisam nacionalista, samo sam žrtva proteklog rata.
Znam da su u BHT velike plate, znam da se iz njega finansiraju i lopovi iz vlasti, koju smo mi birali ili ne svojim ne izlaskom na glasanje, znam da svako malo neko gurne ruku u tu kasu za sumnjive potrebe, ali isto tako znam da se iz prihoda BHT uzme i za otpremnine naših boraca tokom godina otpuštanja iz Armije BiH, znam da se uzme i za RVI, znam da se uzme i za autoput, znam da se uzme i za penzije, znam da se uzme i za Potočare, znam da se uzme i za KK Bosnu i za Medvjeda iz Berlina, itd, itd.Znam da se uzima za mnogo stvari koje su bitne.I nek se uzima, jer su to naše pare.
Da neće M-tel ili Eronet dati za Potočare.
Nekad davno smo izgradili PTT Bosne i Hercegovine, svi mi gradjani ove zemlje, pa su nam, ovi što nam sad ko fol nude bolje usluge, poslali plaćenike da nam to poruše, otmu i zapale, zajedno sa glavnom poštom u Sarajevu, pa me držali u tk izolaciji, pa smo opstali, pa odvajali pare da se sve to ponovo izgradi, pa da im opet dajem pare za nekakve bolje usluge.
I za jedne i za druge imam milion razloga za NE.
Pozdrav
Odmah da kažem da nisam nacionalista, samo sam žrtva proteklog rata.
Znam da su u BHT velike plate, znam da se iz njega finansiraju i lopovi iz vlasti, koju smo mi birali ili ne svojim ne izlaskom na glasanje, znam da svako malo neko gurne ruku u tu kasu za sumnjive potrebe, ali isto tako znam da se iz prihoda BHT uzme i za otpremnine naših boraca tokom godina otpuštanja iz Armije BiH, znam da se uzme i za RVI, znam da se uzme i za autoput, znam da se uzme i za penzije, znam da se uzme i za Potočare, znam da se uzme i za KK Bosnu i za Medvjeda iz Berlina, itd, itd.Znam da se uzima za mnogo stvari koje su bitne.I nek se uzima, jer su to naše pare.
Da neće M-tel ili Eronet dati za Potočare.
Nekad davno smo izgradili PTT Bosne i Hercegovine, svi mi gradjani ove zemlje, pa su nam, ovi što nam sad ko fol nude bolje usluge, poslali plaćenike da nam to poruše, otmu i zapale, zajedno sa glavnom poštom u Sarajevu, pa me držali u tk izolaciji, pa smo opstali, pa odvajali pare da se sve to ponovo izgradi, pa da im opet dajem pare za nekakve bolje usluge.
I za jedne i za druge imam milion razloga za NE.
Pozdrav
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
Objavljeno prije 23 sata 40 minuta
Prodajem avaz sa eronet karticama povoljno
Javite se sto prije danas i sutra moze se aktivirat..
cijena avaza je 5KM
Kontakt podaci
E-mail: [email protected]
Username: enesgv
Mobitel: 061204511
Ime i prezime: salko
Grad: Gornji Vakuf
Regija: Bosna i Hercegovina
-
Celicna_saka
Cobane, vrati se, ovceeeee tvojeeee ne mogu bez tebeeeeeee.
- Comrad
Siguran sam da 90% ovih što čekaju imaju već mobitele i brojevegreen-x wrote:Tuga, brate!
Jučer (utorak, 26.06.2007.) Sarajevo, prodajno mjesto HT Eronet-a, na 33 stepena C, raja čeka besplatnu SIM karticu.![]()
-
Je li istina da su šverceri pokupovali skoro sve primjerke Avaza jučer... na udarnim prodajnim mjestima?
- anex
- Nindža revizor
Comrad wrote:Siguran sam da 90% ovih što čekaju imaju već mobitele i brojevegreen-x wrote:Tuga, brate!
Jučer (utorak, 26.06.2007.) Sarajevo, prodajno mjesto HT Eronet-a, na 33 stepena C, raja čeka besplatnu SIM karticu.![]()
-
Je li istina da su šverceri pokupovali skoro sve primjerke Avaza jučer... na udarnim prodajnim mjestima?
Ja sam 100% siguran da ih svi imaju....
- anex
- Nindža revizor
anex wrote:Comrad wrote:Siguran sam da 90% ovih što čekaju imaju već mobitele i brojevegreen-x wrote:Tuga, brate!
-
Ja sam 100% siguran da ih svi imaju....
A siguran sam 200% da sad imaju brojeve jer je ovo slika od juce....
- zena21
Trudna isla na onoj vrucini da se gura u reduinvizigot323 wrote:vrlo moguce...Je li istina da su šverceri pokupovali skoro sve primjerke Avaza jučer... na udarnim prodajnim mjestima?
ljudi gledaju kako da zarade dinar... nek su pokupovali po 100 avaza i prodavali ih za 1.5 KM, zaradili su 50 KM za pola sata...
kaze drugarica da je juce zena trudna od vrucine pala u nesvjest i spucala glavom u neki cosak... dosla hitna po nju i odvela je... nakon dvije minute neka baba pala u nesvjest... po nju hitna nije dolazila
I baba... mora da je jedna od onih sto se vazda zale po gradskom prevozu da ne mogu stajati... a moze na +40 stajati u guzvi za "besplatan" broj
- anex
- Nindža revizor
Sarayman wrote:Nemojte biti naivni. Nejvjerovatnije da se radi o kreditu od 45 KM koji ce biti dostupan na rate. Vjerovatno po 5 Km mjesecno, sto ce primorati korisnika da ipak redovno kupuje dopunski kredit, kako mu se broj ne bi ugasio. Nema sanse da "guzovace" dobijes broj i 45 KM kredita odmah. Smio bih se kladiti.
...zna covjek...
- Pooll
I meni je asocijacija bila: humanitarna, hljeb na kartice...Lace wrote:ja sam prosla...upeko zvizdan..ona masa...meni asocijacija na mjesnu zajednicu i humanitarnu pomoc...s tim sto je u mjesnoj u ratu bilo bolje...stanes u stubiste u hladovinu i cekaj
-
OnoA
Maloprije se jedva vucem po ovoj vrucini i vidim stotine ljudi kako se guraju da uzmu karticu, mislim ne bi stajao u redu da mi daju 100 KM na racun odmah, a ne 5 KM.
Bosnjacka posla,
juce pravili bunu protiv koncerta Tompsona u Sarajevu, a vec danas se guraju da finansiraju "treci entitet". 
Bosnjacka posla,
-
kub lajkan
Za mene je Thompson fasista, ali ovo ti je bas idiotsko poredjenje...OnoA wrote:Bosnjacka posla,juce pravili bunu protiv koncerta Tompsona u Sarajevu, a vec danas se guraju da finansiraju "treci entitet".
Ljudi traze konkurenciju koja ce razbiti Bihnetov monopol. Pa evo konkurencije, i neka je...
- anex
- Nindža revizor
...ovo samo opisuje kako si ti uhljup od covjeka kojem je sve...ma uhljup jednostavno...OnoA wrote:Maloprije se jedva vucem po ovoj vrucini i vidim stotine ljudi kako se guraju da uzmu karticu, mislim ne bi stajao u redu da mi daju 100 KM na racun odmah, a ne 5 KM.
cuj Boga ti..nebi ni za 100 maraka....ma nemoj
-
OnoA
Ne kontam sta sve?anex wrote:...ovo samo opisuje kako si ti uhljup od covjeka kojem je sve...ma uhljup jednostavno...OnoA wrote:Maloprije se jedva vucem po ovoj vrucini i vidim stotine ljudi kako se guraju da uzmu karticu, mislim ne bi stajao u redu da mi daju 100 KM na racun odmah, a ne 5 KM.
cuj Boga ti..nebi ni za 100 maraka....ma nemoj
Ne bi jer imam ponosa
-
OnoA
Jesi ti vidio koji je red tamo? i stajati satima na ovoj vrucini za 5 KM???, a nakon toga slati lovu u Grude, ako zelis novih 5 KM.
Bas me zanima da li bi u Grudama bio red na plus 40, napolju 500 Hrvata se gura, a unutra Mujo dijeli kartice BH Telekoma.
Bas me zanima da li bi u Grudama bio red na plus 40, napolju 500 Hrvata se gura, a unutra Mujo dijeli kartice BH Telekoma.
-
laka
ope' moram reagovat ovo ti je samo dokaz da nemas pojma o cemu pricas .. ne znas ni kako se operater mobilni zove a spremna si da filozofiras i kritikujes ... kad bi te pitali koliko sta kosta ... tek onda bi nastao zbunjoz...kub lajkan wrote:Za mene je Thompson fasista, ali ovo ti je bas idiotsko poredjenje...OnoA wrote:Bosnjacka posla,juce pravili bunu protiv koncerta Tompsona u Sarajevu, a vec danas se guraju da finansiraju "treci entitet".
Ljudi traze konkurenciju koja ce razbiti Bihnetov monopol. Pa evo konkurencije, i neka je...
bihnet je ISP BH Telecoma... mobilni operater BH Telecom poznat kao brand BH Mobile.... i haj bosnjaci prestanite trabunjat na ovu temu nego pohrlite u red jos danas ... moderator zatvaraj porfavor ....