Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kupiš Dnevni avaz u utorak, 26.06.2007. za 1 KM.
U novinama dobiješ kupon HT Eronet-a.
S tim kuponom odeš u najbližu poslovnicu HT Eronet
i u zamjenu za kupon besplatno dobiješ SIM karticu
za !hej prepaid korisnički račun
(novi broj za mob. telefon) i 45 KM kredita!!!
Nemojte biti naivni. Nejvjerovatnije da se radi o kreditu od 45 KM koji ce biti dostupan na rate. Vjerovatno po 5 Km mjesecno, sto ce primorati korisnika da ipak redovno kupuje dopunski kredit, kako mu se broj ne bi ugasio. Nema sanse da "guzovace" dobijes broj i 45 KM kredita odmah. Smio bih se kladiti.
sarayman
kakve to veze ima. ipak si dobio 45 KM. i to je prava guzovaca.
moram reci strini da mi ostavi par avaza.
cisto da imam desetak brojeva x 45 = 450 KM besplatnih poziva
cool
ne bi me iznenadilo da BH telecom ima odgovor na ovaj eronetov potez.
vjerovatno ce dodati nove slicice za slanje MMS-ova preko "portala".
ili ce odtampati nove besplatne brosure hahahaha
'Po dolasku u HT ERONET centar buduci korisnici dobit ce sve ostale potrebne informacije - kazala je direktorica za marketing i prodaju Z.S.'
Sve mi je jasno
succa wrote:
green-x wrote:Ima li neko taj tekst iz novina i skener, da nam to fino skenira ovdje na forum.
Izgleda nevjerovatna informacija!
mobsterc wrote:'Po dolasku u HT ERONET centar buduci korisnici dobit ce sve ostale potrebne informacije - kazala je direktorica za marketing i prodaju Z.S.'
Sve mi je jasno
succa wrote:
green-x wrote:Ima li neko taj tekst iz novina i skener, da nam to fino skenira ovdje na forum.
Izgleda nevjerovatna informacija!
Može biti da je ovo "45 KM" ukupna vrijednost paketa, a možda je od toga kredita 10 ili 15 KM? Ako neko čuje nešto više o ovome, neka nam napiše na forum.
koliko god se radovali, cisto sumnjam da ce dati jednoj osobi 5 kartica..
iako je sa prepaid moguce ostati amoniman - traziti ce licnu za svoju bazu koja nije javno dostupna
u svijetu se to inace radi ovako da ti je daju u nekoj akciji dzabe ali uz registraciju imena i adrese, a i ko sto neko rece taj kredit se dobije podjeljen mozda na godinu dana po par markica ili ako kupis kretid od 50km dobijes taj dodatno dzabe...
Prednosti Eroneta naspram BHMobile
Više usluga (prikaz broja, telefonska sekretarica, zabrana prikaza broja i više tarifa dok na ULTRI neme niti jedne tarife)
Mana
na eronetu je SMS 0,11 a na Bhmobile 0,10
više info http://www.eronet.ba
StupskaBitanga wrote:Prednosti Eroneta naspram BHMobile
Više usluga (prikaz broja, telefonska sekretarica, zabrana prikaza broja i više tarifa dok na ULTRI neme niti jedne tarife)
Mana
mana eroneta je i to sto je poziv prema 061 dosta skuplji nego meni.. a ja koji imam 200 061 brojeva i 5 063 se to nikako ne isplati... a na preplati sam tako da imam dosta tih dodatnih opcija od kojih pola ne koristim...
Mana
Eronet ima i jednu neoprostivu manu u odnosu na BH Telecom, obračunska jedinica im je 15 sekundi, a kod BH Telecoma je 5 sekundi, a i ova ljetna tarifa traje samo od 10.07.2007 do 10.09.2007 tako da ova tvoja usporedba uopšte ne stoji prijatelju. Sračunaj ti to ponovo pa ćeš vidjeti da je Eronet mnogo skuplji sa tarifama hej i hej non-stop koje su standardna ponuda.
Mana
Eronet ima i jednu neoprostivu manu u odnosu na BH Telecom, obračunska jedinica im je 15 sekundi, a kod BH Telecoma je 5 sekundi, a i ova ljetna tarifa traje samo od 10.07.2007 do 10.09.2007 tako da ova tvoja usporedba uopšte ne stoji prijatelju. Sračunaj ti to ponovo pa ćeš vidjeti da je Eronet mnogo skuplji sa tarifama hej i hej non-stop koje su standardna ponuda.
BH telecomova obracunska jedinica je 1 sec!
valajbeg wrote:na BH TELECOMU JE 7 feninga ako si pretplata!!! tj. 6 bez pdv-a
Na pretplati jeste... 0.07kf...
Pretplata se daleko vise isplati od prepaida... znao sam sprzit oko 40 km kredita, i opet sam se suzdrzavao... ovako mi dodje oko 40 km, ali sam rahatniji...