Besplatne SIM kartice (BiH) !?

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
amrino

Post by amrino »

Nasi ljudi stvarno nisu normalni!!!
I onda mi neko pocne kukat...
ma nismo mi zasluzili ni sekundu bolje!!!
anex
Nindža revizor
Grijem se na: čumur
Vozim: Scott i Kuga
Horoskop: imam

Post by anex »

laka wrote:Edmond pa nije valjda i jutros...
neko je opet spomenuo kako ga boli djon za autoput... ma bravo... to je vjerovatno jedan od onih sto skida svjetelce markere iz tunela i nosi sebi na vikendicu u Rakovici da obiljezi ogradu....

ODVRATNI SMO .....
hahahhha .... vikendica....ograda....hahahahhaha

BRAVO :D
nady

Post by nady »

Meni nije svejedno što je Telekom Srbije kupio Mobi's.Nije mi svejedno kome ću dati pare za uslugu, gore neko reče crnom ciganinu, samo da je jeftinije.Ne mogu odvojiti pare, za luksuz zvani mobilni telefon i dati ih agresoru.
Odmah da kažem da nisam nacionalista, samo sam žrtva proteklog rata.
Znam da su u BHT velike plate, znam da se iz njega finansiraju i lopovi iz vlasti, koju smo mi birali ili ne svojim ne izlaskom na glasanje, znam da svako malo neko gurne ruku u tu kasu za sumnjive potrebe, ali isto tako znam da se iz prihoda BHT uzme i za otpremnine naših boraca tokom godina otpuštanja iz Armije BiH, znam da se uzme i za RVI, znam da se uzme i za autoput, znam da se uzme i za penzije, znam da se uzme i za Potočare, znam da se uzme i za KK Bosnu i za Medvjeda iz Berlina, itd, itd.Znam da se uzima za mnogo stvari koje su bitne.I nek se uzima, jer su to naše pare.

Da neće M-tel ili Eronet dati za Potočare.

Nekad davno smo izgradili PTT Bosne i Hercegovine, svi mi gradjani ove zemlje, pa su nam, ovi što nam sad ko fol nude bolje usluge, poslali plaćenike da nam to poruše, otmu i zapale, zajedno sa glavnom poštom u Sarajevu, pa me držali u tk izolaciji, pa smo opstali, pa odvajali pare da se sve to ponovo izgradi, pa da im opet dajem pare za nekakve bolje usluge.

I za jedne i za druge imam milion razloga za NE.

Pozdrav
green-x

Post by green-x »

Tuga, brate!

Jučer (utorak, 26.06.2007.) Sarajevo, prodajno mjesto HT Eronet-a, na 33 stepena C, raja čeka besplatnu SIM karticu. :o

-

Image

Je li istina da su šverceri pokupovali skoro sve primjerke Avaza jučer... na udarnim prodajnim mjestima?
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Objavljeno prije 23 sata 40 minuta
Prodajem avaz sa eronet karticama povoljno

Javite se sto prije danas i sutra moze se aktivirat..
cijena avaza je 5KM
Kontakt podaci

E-mail: [email protected]
Username: enesgv
Mobitel: 061204511
Ime i prezime: salko
Grad: Gornji Vakuf
Regija: Bosna i Hercegovina
Celicna_saka

Post by Celicna_saka »

Cobane, vrati se, ovceeeee tvojeeee ne mogu bez tebeeeeeee.
Comrad

Post by Comrad »

green-x wrote:Tuga, brate!

Jučer (utorak, 26.06.2007.) Sarajevo, prodajno mjesto HT Eronet-a, na 33 stepena C, raja čeka besplatnu SIM karticu. :o

-

Image

Je li istina da su šverceri pokupovali skoro sve primjerke Avaza jučer... na udarnim prodajnim mjestima?
Siguran sam da 90% ovih što čekaju imaju već mobitele i brojeve :roll:
anex
Nindža revizor

Post by anex »

Comrad wrote:

-

Image

Ja sam 100% siguran da ih svi imaju....
anex
Nindža revizor

Post by anex »

anex wrote:
Comrad wrote:

-

Image

Ja sam 100% siguran da ih svi imaju....

A siguran sam 200% da sad imaju brojeve jer je ovo slika od juce.... :D
zena21

Post by zena21 »

invizigot323 wrote:
vrlo moguce...
ljudi gledaju kako da zarade dinar... nek su pokupovali po 100 avaza i prodavali ih za 1.5 KM, zaradili su 50 KM za pola sata...

kaze drugarica da je juce zena trudna od vrucine pala u nesvjest i spucala glavom u neki cosak... dosla hitna po nju i odvela je... nakon dvije minute neka baba pala u nesvjest... po nju hitna nije dolazila :)
Trudna isla na onoj vrucini da se gura u redu :? :roll:

I baba... mora da je jedna od onih sto se vazda zale po gradskom prevozu da ne mogu stajati... a moze na +40 stajati u guzvi za "besplatan" broj :x :x :x
Lace

Post by Lace »

ja sam prosla...upeko zvizdan..ona masa...meni asocijacija na mjesnu zajednicu i humanitarnu pomoc...s tim sto je u mjesnoj u ratu bilo bolje...stanes u stubiste u hladovinu i cekaj :D
anex
Nindža revizor

Post by anex »

trebali su dijeliti brojeve... :D ....pa da sverceri mogu zaraditi i na tome.... :D
anex
Nindža revizor

Post by anex »

Sarayman wrote:Nemojte biti naivni. Nejvjerovatnije da se radi o kreditu od 45 KM koji ce biti dostupan na rate. Vjerovatno po 5 Km mjesecno, sto ce primorati korisnika da ipak redovno kupuje dopunski kredit, kako mu se broj ne bi ugasio. Nema sanse da "guzovace" dobijes broj i 45 KM kredita odmah. Smio bih se kladiti.

...zna covjek...
Pooll

Post by Pooll »

Lace wrote:ja sam prosla...upeko zvizdan..ona masa...meni asocijacija na mjesnu zajednicu i humanitarnu pomoc...s tim sto je u mjesnoj u ratu bilo bolje...stanes u stubiste u hladovinu i cekaj :D
I meni je asocijacija bila: humanitarna, hljeb na kartice... :( :( :(
anex
Nindža revizor

Post by anex »

...jel to gotovo sa ovim topic-om....
OnoA

Post by OnoA »

Maloprije se jedva vucem po ovoj vrucini i vidim stotine ljudi kako se guraju da uzmu karticu, mislim ne bi stajao u redu da mi daju 100 KM na racun odmah, a ne 5 KM.
Bosnjacka posla, :lol: juce pravili bunu protiv koncerta Tompsona u Sarajevu, a vec danas se guraju da finansiraju "treci entitet". :shock:
kub lajkan

Post by kub lajkan »

OnoA wrote:Bosnjacka posla, :lol: juce pravili bunu protiv koncerta Tompsona u Sarajevu, a vec danas se guraju da finansiraju "treci entitet". :shock:
Za mene je Thompson fasista, ali ovo ti je bas idiotsko poredjenje...

Ljudi traze konkurenciju koja ce razbiti Bihnetov monopol. Pa evo konkurencije, i neka je...
anex
Nindža revizor

Post by anex »

OnoA wrote:Maloprije se jedva vucem po ovoj vrucini i vidim stotine ljudi kako se guraju da uzmu karticu, mislim ne bi stajao u redu da mi daju 100 KM na racun odmah, a ne 5 KM.
...ovo samo opisuje kako si ti uhljup od covjeka kojem je sve...ma uhljup jednostavno...

cuj Boga ti..nebi ni za 100 maraka....ma nemoj
OnoA

Post by OnoA »

anex wrote:
OnoA wrote:Maloprije se jedva vucem po ovoj vrucini i vidim stotine ljudi kako se guraju da uzmu karticu, mislim ne bi stajao u redu da mi daju 100 KM na racun odmah, a ne 5 KM.
...ovo samo opisuje kako si ti uhljup od covjeka kojem je sve...ma uhljup jednostavno...

cuj Boga ti..nebi ni za 100 maraka....ma nemoj
Ne kontam sta sve?

Ne bi jer imam ponosa
anex
Nindža revizor

Post by anex »

a na sto si to ti ponosna...dzamije ti
OnoA

Post by OnoA »

Jesi ti vidio koji je red tamo? i stajati satima na ovoj vrucini za 5 KM???, a nakon toga slati lovu u Grude, ako zelis novih 5 KM.
Bas me zanima da li bi u Grudama bio red na plus 40, napolju 500 Hrvata se gura, a unutra Mujo dijeli kartice BH Telekoma.
laka

Post by laka »

kub lajkan wrote:
OnoA wrote:Bosnjacka posla, :lol: juce pravili bunu protiv koncerta Tompsona u Sarajevu, a vec danas se guraju da finansiraju "treci entitet". :shock:
Za mene je Thompson fasista, ali ovo ti je bas idiotsko poredjenje...

Ljudi traze konkurenciju koja ce razbiti Bihnetov monopol. Pa evo konkurencije, i neka je...
ope' moram reagovat ovo ti je samo dokaz da nemas pojma o cemu pricas .. ne znas ni kako se operater mobilni zove a spremna si da filozofiras i kritikujes ... kad bi te pitali koliko sta kosta ... tek onda bi nastao zbunjoz...
bihnet je ISP BH Telecoma... mobilni operater BH Telecom poznat kao brand BH Mobile.... i haj bosnjaci prestanite trabunjat na ovu temu nego pohrlite u red jos danas ... moderator zatvaraj porfavor ....
anex
Nindža revizor

Post by anex »

...mojne jos ba zatvarat...hocemo slika joooos...redovaaaa
laka

Post by laka »

anex wrote:...mojne jos ba zatvarat...hocemo slika joooos...redovaaaa
hej aneKS nosit ces me na dusi 'oce srce da me strefi kol'ko se nerviram :D
anex