Darko Mladić vs Vukota Govedarica za predsjednika Republike Srpske

Post Reply
ettakoto

#176 Re: Darko Mladić vs Vukota Govedarica za predsjednika Republike Srpske

Post by ettakoto »

Suština je priče da nijedna ideja naroda bivše države nije bila ključna za raspad. To je u vremenu propagandnih percepcija teško svariti i priznati.
Tomahawk11
Globalni moderator

#177 Re: Darko Mladić vs Vukota Govedarica za predsjednika Republike Srpske

Post by Tomahawk11 »

ettakoto wrote:Suština je priče da nijedna ideja naroda bivše države nije bila ključna za raspad. To je u vremenu propagandnih percepcija teško svariti i priznati.
Nego ko? Ameri nas posvađali? Masoni?
Jesu, al ne možeš obrisati nešto što uskrsne svaki put kad ima priliku.
Tako da je to kombinacija želja i pozdrava.
sheilak

#178 Re: Darko Mladić vs Vukota Govedarica za predsjednika Republike Srpske

Post by sheilak »

jeste da, ono “genijalno” psihopatsko, krkansko srpsko ko nas bre zavadi...

@ettakoto
vi ne kontate fakat da vam ovo nije 92. niti da su 80te niti da vam iko vise guta pricu o dobrim cuvarima jugoslavije i bratstva i jedinstva. pokusajte s vojvodinom sad, lale su pitome kao mi onda, mozda vam oni povjeruju, mada sumnjam. iskreno, i njima od srca zelim slobodu od vas.
ettakoto

#179 Re: Darko Mladić vs Vukota Govedarica za predsjednika Republike Srpske

Post by ettakoto »

Tomahawk11 wrote:
ettakoto wrote:Suština je priče da nijedna ideja naroda bivše države nije bila ključna za raspad. To je u vremenu propagandnih percepcija teško svariti i priznati.
Nego ko? Ameri nas posvađali? Masoni?
Jesu, al ne možeš obrisati nešto što uskrsne svaki put kad ima priliku.
Tako da je to kombinacija želja i pozdrava.

Nisi dijete pa da ti se servira kako je Jugoslavija pukla zbog srboćetnićkih težnji ka nekakvom velikosrpstvu kao da je Srba bilo 300 miliona, a ostatka milion... Ili da je Krim dobio nezavisnost zato što su Krimljani ljudi sa super moćima...
vi ne kontate fakat da vam ovo nije 92. niti da su 80te niti da vam iko vise guta pricu o dobrim cuvarima jugoslavije i bratstva i jedinstva. pokusajte s vojvodinom sad, lale su pitome kao mi onda, mozda vam oni povjeruju, mada sumnjam. iskreno, i njima od srca zelim slobodu od vas.
Ne poznaješ me da bi tvrdila šta ja kontam i kako zamišljam.
Što se tiče ovog umreženog mišljenja o dobrim čuvarima... slažemo se da su Srbi pojeli govno u vezi Jugoslavije. A neki drugi pojeli još jedno izlaskom iz iste.

Ne znam u kojem kontekstu koristiš ovo lale. Ja nisam građanin Srbije, već Bosne i Hercegovine. A to što me dosta njih zbog ove činjenice naziva balvanom, priznajem nije baš nešto naročito za pohvaliti, pa im često kažem ej ljudi nemojte vrijeđati ljude iz BiH i smatrati ih manje vrijednim.

Vojvodina nikad srpskija nije bila. Tako da zaista ne shvatam ovu komparaciju... :roll:
A kako ti možeš pomisliti da to nije tačno, predlažem ti da posjetiš Suboticu, Novi Sad ili Sombor i uvjeriš se. Možeš i Vršac. ;-)
Maraschino

#180 Re: Darko Mladić vs Vukota Govedarica za predsjednika Republike Srpske

Post by Maraschino »

trolas
Post Reply