Darko Mladić vs Vukota Govedarica za predsjednika Republike Srpske
- ettakoto
#176 Re: Darko Mladić vs Vukota Govedarica za predsjednika Republike Srpske
Suština je priče da nijedna ideja naroda bivše države nije bila ključna za raspad. To je u vremenu propagandnih percepcija teško svariti i priznati.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#177 Re: Darko Mladić vs Vukota Govedarica za predsjednika Republike Srpske
Nego ko? Ameri nas posvađali? Masoni?ettakoto wrote:Suština je priče da nijedna ideja naroda bivše države nije bila ključna za raspad. To je u vremenu propagandnih percepcija teško svariti i priznati.
Jesu, al ne možeš obrisati nešto što uskrsne svaki put kad ima priliku.
Tako da je to kombinacija želja i pozdrava.
- sheilak
#178 Re: Darko Mladić vs Vukota Govedarica za predsjednika Republike Srpske
jeste da, ono “genijalno” psihopatsko, krkansko srpsko ko nas bre zavadi...
@ettakoto
vi ne kontate fakat da vam ovo nije 92. niti da su 80te niti da vam iko vise guta pricu o dobrim cuvarima jugoslavije i bratstva i jedinstva. pokusajte s vojvodinom sad, lale su pitome kao mi onda, mozda vam oni povjeruju, mada sumnjam. iskreno, i njima od srca zelim slobodu od vas.
@ettakoto
vi ne kontate fakat da vam ovo nije 92. niti da su 80te niti da vam iko vise guta pricu o dobrim cuvarima jugoslavije i bratstva i jedinstva. pokusajte s vojvodinom sad, lale su pitome kao mi onda, mozda vam oni povjeruju, mada sumnjam. iskreno, i njima od srca zelim slobodu od vas.
- ettakoto
#179 Re: Darko Mladić vs Vukota Govedarica za predsjednika Republike Srpske
Tomahawk11 wrote:Nego ko? Ameri nas posvađali? Masoni?ettakoto wrote:Suština je priče da nijedna ideja naroda bivše države nije bila ključna za raspad. To je u vremenu propagandnih percepcija teško svariti i priznati.
Jesu, al ne možeš obrisati nešto što uskrsne svaki put kad ima priliku.
Tako da je to kombinacija želja i pozdrava.
Nisi dijete pa da ti se servira kako je Jugoslavija pukla zbog srboćetnićkih težnji ka nekakvom velikosrpstvu kao da je Srba bilo 300 miliona, a ostatka milion... Ili da je Krim dobio nezavisnost zato što su Krimljani ljudi sa super moćima...
Ne poznaješ me da bi tvrdila šta ja kontam i kako zamišljam.vi ne kontate fakat da vam ovo nije 92. niti da su 80te niti da vam iko vise guta pricu o dobrim cuvarima jugoslavije i bratstva i jedinstva. pokusajte s vojvodinom sad, lale su pitome kao mi onda, mozda vam oni povjeruju, mada sumnjam. iskreno, i njima od srca zelim slobodu od vas.
Što se tiče ovog umreženog mišljenja o dobrim čuvarima... slažemo se da su Srbi pojeli govno u vezi Jugoslavije. A neki drugi pojeli još jedno izlaskom iz iste.
Ne znam u kojem kontekstu koristiš ovo lale. Ja nisam građanin Srbije, već Bosne i Hercegovine. A to što me dosta njih zbog ove činjenice naziva balvanom, priznajem nije baš nešto naročito za pohvaliti, pa im često kažem ej ljudi nemojte vrijeđati ljude iz BiH i smatrati ih manje vrijednim.
Vojvodina nikad srpskija nije bila. Tako da zaista ne shvatam ovu komparaciju...
A kako ti možeš pomisliti da to nije tačno, predlažem ti da posjetiš Suboticu, Novi Sad ili Sombor i uvjeriš se. Možeš i Vršac.
- Maraschino