Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
LSD

#1551 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by LSD »

Plavo-bijeli wrote: 03/04/2026 19:43
LSD wrote: 03/04/2026 19:36
last mohicans wrote: 03/04/2026 00:09

Ko se bolan složio, ne valjaj gluposti. Da su se klosari barem udostojili čestitati. Jesu nam falili, jesu kurac? S Krunićem ne znamo ni šta se desilo, ali eto mogao je i on čestitati, barem. Drazi su mi Muharemović, a posebno Katić koji se baca na glavu za razliku od uvrijeđene princeze koja bi birala kad da igra..
Plavobijeli klaun trazi da se njemu izvinjavamo :lol: jer smo se usudili pokerasa nazivati pokerasom :-)

Ljudina bas preozbiljno shvatio forum i ovo nase forumsko preseravanje :gunjastajl:
hahahahah bgt bolje bi bilo da nikako nisi nista odgovorio..nakon 5 dana se javlja..kakve si nebuloze pisao, mene bi stid bilo ikad ista vise komentarisati, ne bih ni fudbal vise gledao. Čuj meni da se izvinjavaju, pa niste mene vrijeđali :-)
Jest, ti ces mi određivati sta cu ja pisati ovdje i nakon koliko dana :lol: nije svak neradnik ko ti.

Pa ti po forumima trazis neka izvinjenja u Barbarezovo ime :lol: koji klaun

Sta si ti ? neki njegov glasnogovornik :lol:
Last edited by LSD on 03/04/2026 19:58, edited 1 time in total.
LSD

#1552 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by LSD »

luckylaka wrote: 03/04/2026 19:44

Ko se bolan složio, ne valjaj gluposti. Da su se klosari barem udostojili čestitati. Jesu nam falili, jesu kurac? S Krunićem ne znamo ni šta se desilo, ali eto mogao je i on čestitati, barem. Drazi su mi Muharemović, a posebno Katić koji se baca na glavu za razliku od uvrijeđene princeze koja bi birala kad da igra..
Plavobijeli klaun trazi da se njemu izvinjavamo :lol: jer smo se usudili pokerasa nazivati pokerasom :-)

Ljudina bas preozbiljno shvatio forum i ovo nase forumsko preseravanje :gunjastajl:
I jos da prati fudbal znao bi da je Huseinbasic (inace trenutno nebitan za reprezentaciju)povrijedjen vise od mjesec dana
veze on nema o zivotu, al zato jako voli da prisere drugima...to je ta sorta.
Vadi postove od prije dvije godine i proziva ljude :lol: zamisli pokemona.
last mohicans

#1553 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by last mohicans »

Plavo-bijeli wrote: 02/04/2026 23:49 Zna li se da li su Rade Krunić i Ahmedhodzic - koje Barbarez sramotno nije pozvao u ekipu i 95% foruma i navijača se slozilo sa tim da ih je trebao zvati - sto znaci da je to istina - čestitali odlazak Bosne na SP?

VIdim i Huseinbasicu super ide u klubu i karijeri.

Eno sad, nisi tako neozbiljno zborio, nego mrtav ozbiljan. Ima da vas prsnemo ko Bosna žabare..
DonieBrasco

#1554 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by DonieBrasco »

Kako ce se mnogi igraci naci uvrijeđeni sto nisu pozvani vidjet cete kakvih ce drama i nacionalizma biti.
Plavo-bijeli

#1555 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by Plavo-bijeli »

E ne vjerujem, ovo je već za dijagnoze.

Dvije godine pišu sve najgore o Barbarezu, svima pametuju i objašnjavaju da je nesposobnjaković, da zna samo pokera igrati, da nećemo jedne utakmice dobiti i onda podmuklo sačekaju malo da se smiri atmosfera i eto ih...

Ovaj objašanjava kao da je on samo se "preseravao", da nije ozbiljan bio, da sam ja pokemon, neradnik i šta već.

Ovaj drugi koji je jedno 100 puta pokazao da nema veze o fudbalu meni objasnjava da je ovaj kao povrijeđen iako sam to odmah provjerio na transfermarktu kad sam pisao komentar.

Samo ste fino mogli napisati, jeste bili smo u krivu ali jokk jeben vam je taj ego.
LSD wrote: 09/10/2024 17:10
I problem Barbareza nije sto zavodi red i disciplinu, vec sto je totalno nekompetentan za poziciju koju obnasa...a mi se ovdje pravimo da to ne znamo :-)
Covjek je dugogodisnji kockar, ogrezao u pokeru i slicnim igrama, bez dana trenerskog staza - a ovi mu dali vodi A selekciju :lol: genijalno.
luckylaka wrote: 13/10/2024 18:36 Meni nisu jasni ovi sto Barbino neznanje kao selektor pokusavaju opravdati njegovim patriotizmom i BiH legendom.Imali smo mi i vece legende pa su ovdje zavrsavali na smecu.Vaha kao pocetnik se usavrsavao i dogurao daleko.Dakle imas vremena obrazuj se ,edukuj se imas finu generaciju i sansu da nesto napravis sa njima i da na kraju budes najuspjesniji BiH selektor.Okani se Las vegasa i prihvati se posla.
Nemojte bgt više.
LSD

#1556 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by LSD »

Klaun i dalje vadi postove iz 2024 :lol: :lol: i to u aprilu 2026 :lol: ..ko biva on sad dosao na svoje da sukne nekome :lol: ovakve stvari mu hrane ego i trebaju u zivotu :-) kakav nesretnik.

Ne dajte mu da pise vise ovdje, ukinite mu internet.
Last edited by LSD on 03/04/2026 20:34, edited 1 time in total.
caros

#1557 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by caros »

Igrali smo kao kurac sve do 60. minute utakmice u Walesu. Na kraju smo se plasirali i to je jedino bitno, sve ostale forumske patologije ostaviti za poslije.
luckylaka

#1558 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by luckylaka »

LSD wrote: 03/04/2026 20:32 Klaun i dalje vadi postove iz 2024 :lol: :lol: i to u aprilu 2026 :lol: ..ko biva on sad dosao na svoje da sukne nekome :lol: ovakve stvari mu hrane ego i trebaju u zivotu :-) kakav nesretnik.

:lol: 24 sata na forumu traze postove a navodnom pljuvanju po selektoru pa kad ne mogu naci nista onda valja sta bilo samo da se spomene selektor
LSD

#1559 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by LSD »

luckylaka wrote: 03/04/2026 20:42
LSD wrote: 03/04/2026 20:32 Klaun i dalje vadi postove iz 2024 :lol: :lol: i to u aprilu 2026 :lol: ..ko biva on sad dosao na svoje da sukne nekome :lol: ovakve stvari mu hrane ego i trebaju u zivotu :-) kakav nesretnik.

:lol: 24 sata na forumu traze postove a navodnom pljuvanju po selektoru pa kad ne mogu naci nista onda valja sta bilo samo da se spomene selektor
Da je odmah odgovorio kad smo to napisali - vi ste kar.ine, glupani koji veze nemaju o fudbalu... onda bi imalo smisla.

Al plavobijeli ublehas kasni dvije godine sa replikom :lol: al i dalje uvjeren da je nekome sukno to sto kopa o arhivi :lol:
Ko biva, sad cu se ja njima nagovoriti sa visine :lol: nevjerovatno kakav klaun.
sumirprimus

#1560 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by sumirprimus »

Ma bio sam i ja skeptičan prema barbi Nema iskustva, profesionalni poker igrac, recept za disaster.
Al jebga zivot prica price, posloži se sve i prodjosmo, pospi se pepelom, priznaj uspjeh I cestitaj.
Prevelika je ovo stvar za drustvo I drzavu da bi sad jos srali i trazili dlaku u jajetu. Stani u red u masu i kud svi tu I mali mujo. :thumbup:
Plavo-bijeli

#1561 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by Plavo-bijeli »

Kakve veze ima sto je iz 2024. pa ne igra reprezentacija svake sedmice.

P.S zaboravio sam spomenuti, lik mi piše da sam neradnik i da on nema vremena da piše a ima 30 000 postova na klixu napisano :lol: :lol: :lol:

Eh sad pronađoh zašto si toliko uvrijeđen i pronađoh ove postove iz oktobra 2025., ili i to ne vazi ...
Sta ti mene ispitujes kad imas sve to na internetu ?...nisi ti profesor ovdje, a mi ucenici....sta umisljas sebi da moze tako ispitivati
al evo:
https://en.wikipedia.org/wiki/Niko_Kova%C4%8D
https://en.wikipedia.org/wiki/Igor_%C5%A0timac
https://en.wikipedia.org/wiki/Slaven_Bili%C4%87

Bilic vodio Hajduk i njihvu U 21, prije preuzimanja A tima.
Stimac vodio Hajduk, Cibaliju, Zagreb prije preuzimanja A repke.
Kovac vodio dvije godine U21 repku prije preuzimanja.

Dakle, svi su bavili nekim trenerskim poslom, za razliku od naseg ublehasa kojem je poker preci od fudbala.

I nemoj mi vise nikakvih potpitanja, jes cuo.
imamo i ovog @Tromblon
Da ti dodje covjek u firmu i kaze zavrsio sam fax prije 15 godina, nemam dana radnog iskustva i hocu da budem direktor, sta bi mu rekao?

Jbt branis lika koji neće da radi, a hoce da bude direktor i navodis nam neke primjere.

Hajde navedi koji sistem igra Barbarez, koja mu je koncepcija igre, na čemu zasniva kreiranje napada, postavku odbrane, kakva mu je markacija u defanzivi, preferira li zonu ili igru na čovjeka u odbrani, zašto gura Mujakica i Tahirovica, sta je dobro donio kao selektor, koliko je igraca isprobao, koji mu je kostur tima, sta mu je prednost, sta mana, kakvu transformaciju zeli na terenu... itd. Pa onda da nastavimo razgovor i vidimo ima li smisla ovo sto radi.

Ako se uigrava za Euro 28 zašto stopere ne igraju Kospo i Muharemovic, krila Alajbegovic i Barjaktarevic? Malo je prostora za sva pitanja koja bi mu covjek mogao postaviti.

Al on je Barbarez, patrijota kmecao sudiji u Beogradu, slikao se u jakni sa amblemom Armije.
I on se nije više javljao haha.

Evo pročitajte gluposti koje ste pisali
viewtopic.php?t=165565&start=575

Samo sam ja luđi sto sam išta čitao i replicirao vam, neću više, obećavam.
sumirprimus

#1562 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by sumirprimus »

Realno vice je i stavio barbu jer je mozda kontao da ce biti katastrofa :lol:
LSD

#1563 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by LSD »

Normalne ljude boli qrc sta je ko pisao i srao prije dvije godie, samo Plavo-bijeli pacijent glumi selektorovog forumskog advokata i kopa arhive da bi nekome sukno...to mu valjda hrani ego....tuga i zalost cime se ljudi bave :(

Nesretan covjek, sta ces jbg.
luckylaka

#1564 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by luckylaka »

LSD wrote: 03/04/2026 20:45

Da je odmah odgovorio kad smo to napisali - vi ste kar.ine, glupani koji veze nemaju o fudbalu... onda bi imalo smisla.

Al plavobijeli ublehas kasni dvije godine sa replikom :lol: al i dalje uvjeren da je nekome sukno to sto kopa o arhivi :lol:
Ko biva, sad cu se ja njima nagovoriti sa visine :lol: nevjerovatno kakav klaun.
Pise meni jedan sad imam vremena da ti pregledam sve postove mone sam pisao,koliko je tip opterecen lakom.Mozes zamisliti hoce da pregleda 25.000
luckylaka

#1565 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by luckylaka »

LSD wrote: 03/04/2026 20:51 Normalne ljude boli qrc sta je ko pisao i srao prije dvije godie, samo Plavo-bijeli pacijent glumi selektorovog forumskog advokata i kopa arhive da bi nekome sukno...to mu valjda hrani ego....tuga i zalost cime se ljudi bave :(

Nesretan covjek, sta ces jbg.
Hajde bolan gledaj Velez jebo forum
LSD

#1566 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by LSD »

luckylaka wrote: 03/04/2026 20:52
LSD wrote: 03/04/2026 20:45

Pise meni jedan sad imam vremena da ti pregledam sve postove mone sam pisao,koliko je tip opterecen lakom.Mozes zamisliti hoce da pregleda 25.000
Pa plavobjeli kompleksas broji ljudim postove i pokusava cak i to ismjavati :lol: sad se i tim stvarima bavi :-) ocito da smo mu nabili komplekse, samo ne znam kad i kako :hm:
Bolesni ljudi sa viskom vremena, al sa manjkom pameti.
sumirprimus

#1567 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by sumirprimus »

Pricas s ljudima koji su glori hunteri I nisu navijaci.
Nego simaptizeri
:mrgreen:
Priglavke

#1568 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by Priglavke »

sumirprimus wrote: 03/04/2026 20:46 Ma bio sam i ja skeptičan prema barbi Nema iskustva, profesionalni poker igrac, recept za disaster.
Al jebga zivot prica price, posloži se sve i prodjosmo, pospi se pepelom, priznaj uspjeh I cestitaj.
Prevelika je ovo stvar za drustvo I drzavu da bi sad jos srali i trazili dlaku u jajetu. Stani u red u masu i kud svi tu I mali mujo. :thumbup:
Pobjedi se ne gleda u zube, ali kad malo detaljnije sagledas vidjetces da si s'pravom bio skeptican

Ja mislim da smo negdje dobro sevapa zaradili pa nam se posreci....

protv Ausrije, nista nismo pokazali ... zabili nekako gol i bunker; cekaj da sudija svira kraj, umjesto da pokusas zabiti drugi gol

Protiv Rumunije, tek nakon njihovog crvenog poceli smo nesta kombinovati sto je i dalo plodove.

Protiv Kipra; stanardno kao i uvijek prosipamo bodove

Protiv San Marina, sramota!!!!

Protiv Velsa do tek nakon 60minuta poceli smo davati znake zivota, zabismo pa onda penali (lutrija)

Protiv Italije, odigrasmo citavih 75 minuta protiv 10 Italijana. dominirali jesmo i "nekako" loptu ucerasmo. Onda produzetci, penali (lutrija)
izbjeglica_iz_besmisla

#1569 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by izbjeglica_iz_besmisla »

Kako vam se da tabiriti, rasclanjivati, secirati.

Uzivajte, ne ide se na svjetsko svaki dan.

Cak ni ovi (ne)prikriveni hejteri nisu vrijedni paznje trenutno. Ionako ce izmigoljiti opet cim nadju i najmanji razlog, ali bit ce nas za poklapanja i tada.

Ali prije svega .. idemo na svjetsko jebote :bih:
studeni76

#1570 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by studeni76 »

Priglavke wrote: 03/04/2026 23:12
sumirprimus wrote: 03/04/2026 20:46 Ma bio sam i ja skeptičan prema barbi Nema iskustva, profesionalni poker igrac, recept za disaster.
Pobjedi se ne gleda u zube, ali kad malo detaljnije sagledas vidjetces da si s'pravom bio skeptican

protv Ausrije, nista nismo pokazali ... zabili nekako gol i bunker; cekaj da sudija svira kraj, umjesto da pokusas zabiti drugi gol

Protiv Rumunije, tek nakon njihovog crvenog poceli smo nesta kombinovati sto je i dalo plodove.

Protiv Velsa do tek nakon 60minuta poceli smo davati znake zivota, zabismo pa onda penali (lutrija)

Protiv Italije, odigrasmo citavih 75 minuta protiv 10 Italijana. dominirali jesmo i "nekako" loptu ucerasmo. Onda produzetci, penali (lutrija)
Ima li ista da je valjalo!?
Plavo-bijeli

#1571 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by Plavo-bijeli »

@Priglavke

INače imamo ekipu takvu da trebamo sve da nadigramo 90 minuta i da ne bude sreće :lol:

Pa bolan niko od Talijana nije čuo za više od 2 od naših igrača..ljudi se radovali jer su nas izvukli, niko nam nije davao nikakve šanse...

Vels isto tako kontali da će nas razbiti...

Sve nešto imali sreće kao..zabili na foru...a nije Italija imala sreće kad je dala gol na grešku Vasilja..nije Vels imao sreće što je dao gol jer se Vasilj okliznuo.. daj pustite te šuplje...

Jesmo igrali "75 minuta" protiv Italije ali su nas vodili pa su se branili tih 75 minuta sa svim igračima.

Isto tako i dok smo bili podjednaki smo bolje stajali i imali više prilika i bolje igrali...

Imali preko 30 šuteva..hej...penal nam nisu isto cist svirali.

Ne znam kako vam se da i šta vi zamišljate kakvu mi ekipu imamo...

Hej nama je vezni red bio Bašić i Šunjić koji su išli na Barellu, Locatelia i Tonalia :lol: :lol:

Znači ovo je maksimum naše ekipe i trenutnih igrača. Nismo mi ti koji mozemo i trebamo da dominiramo protiv bilo koje ekipe.
Nego baš ovo...braniš se, igraš na kontre, na "srce" na te ubacaje na visoke igrace i brzinu krila... i to smo maksimalno dobro izvukli.

Sve ove reprezentacije što su prošle u barazu su imale sreće, logično, ali nije to jedini faktor.
Eto sve dosta više vrijede od nas, ali kad vidite energiju oko tima onda vam sve bude jasno ko je iza toga i ko je imao muda da otjera jednog Ahmedhodzica bez da ga više ikad spomene, a sad Tarik i Nikola odigraše ko Nesta i Maldini.
Priglavke

#1572 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by Priglavke »

studeni76 wrote: 03/04/2026 23:26
Priglavke wrote: 03/04/2026 23:12

Ima li ista da je valjalo!?
Naravno da ima. Puno toga... Ja bih volio da neko strucan dodje i da analizira citave kvalifikacije; ne navijacki, vec strucno.
studeni76

#1573 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by studeni76 »

Pretpostavljam da želiš da kažeš da nezaslužujemo plasman. Reci otvoreno
Priglavke

#1574 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by Priglavke »

Plavo-bijeli wrote: 03/04/2026 23:27 @Priglavke

INače imamo ekipu takvu da trebamo sve da nadigramo 90 minuta i da ne bude sreće :lol:

Pa bolan niko od Talijana nije čuo za više od 2 od naših igrača..ljudi se radovali jer su nas izvukli, niko nam nije davao nikakve šanse...

Vels isto tako kontali da će nas razbiti...

Sve nešto imali sreće kao..zabili na foru...a nije Italija imala sreće kad je dala gol na grešku Vasilja..nije Vels imao sreće što je dao gol jer se Vasilj okliznuo.. daj pustite te šuplje...

Jesmo igrali "75 minuta" protiv Italije ali su nas vodili pa su se branili tih 75 minuta sa svim igračima.

Isto tako i dok smo bili podjednaki smo bolje stajali i imali više prilika i bolje igrali...

Imali preko 30 šuteva..hej...penal nam nisu isto cist svirali.

Ne znam kako vam se da i šta vi zamišljate kakvu mi ekipu imamo...

Hej nama je vezni red bio Bašić i Šunjić koji su išli na Barellu, Locatelia i Tonalia :lol: :lol:

Znači ovo je maksimum naše ekipe i trenutnih igrača. Nismo mi ti koji mozemo i trebamo da dominiramo protiv bilo koje ekipe.
Nego baš ovo...braniš se, igraš na kontre, na "srce" na te ubacaje na visoke igrace i brzinu krila... i to smo maksimalno dobro izvukli.

Sve ove reprezentacije što su prošle u barazu su imale sreće, logično, ali nije to jedini faktor.
Eto sve dosta više vrijede od nas, ali kad vidite energiju oko tima onda vam sve bude jasno ko je iza toga i ko je imao muda da otjera jednog Ahmedhodzica bez da ga više ikad spomene, a sad Tarik i Nikola odigraše ko Nesta i Maldini.
Sve to stoji sto si napisao. Ali ja ovdje pisem moje vidjenje od pocetka kvalifikacija. Ne samo baraz...

Reprezentacija je rasla iz utakmice u utakmice i to je bitno. Stvorila se hemija, pozitvna enegrija. I za to je najzasluzniji Sergej.
Plavo-bijeli

#1575 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by Plavo-bijeli »

Ma meni je baš drago što smo prošli ovako kroz baraz iako je bilo 10x stresnije, reko da smo samo Austriju dobili, ispalo bi imali sreće, ovo ono...Ne zbog foruma, jebo forum i navijace, nego i zbog igrača na terenu.

Ovako kad prođeš, igračima skače drasticno samopouzdanje i vjera u sebe. Za Velsa svi kazu ah kod kuce su nevjerovatni, dobise Makedoniju 5 razlike , neće moći ni Italija ih lako dobiti, favoriti su protiv Italije...tad su isto svi kontali da ce na Italiju ici. Dobijemo ih.

Ideš na Italiju. Svi pišu nemamo teoretske šanse. Ancelloti govori imamo laganu grupu na SP. Trener San Marina nas ponizava. Capello govori rutinski cemo to. Ko god se ista razumije kaze - Gatusso nije neki trener, ali to im ni ne treba, samo treba da ih nafura i to je to. Nafurao ih i eto.

Kad su takve stvari onda Bgm vjeruješ u sebe i u ekipu. Ja garantujem da nam dođe sad onaj Brazil iz 2002 da bi ih grizli po terenu. Izgubili bi ali bi opet imali Bajraktarevića koji dribla Carlosa i Alajbegovića koji ide protiv Cafua kao da je neko sa ulice...
Eh nije to ništa slučajno.
Bajraktarević više na klupi nego što igra, ali zato opet pravi prevagu na terenu kod nas jer tačno zna šta treba da radi i odgovara mu maksimalno ta uloga.
Alajbegović je još previše mlad, 18 godina, njegov maksimum ćemo tek vidjeti za 5,6 godina, ako ga povrede sačuvaju.

Imaš jednog Memića, pa raja se sjebavala što ga Barbarez gura. Evo i sad pred utakmicu aaa što igra u prvoj joj što igra...pa lik
izbori crveni i fantastično odigra. Koju god je igrao je odigrao vrlo dobro, iznad prosjeka ekipe.

Ja kazem, ovoj ekipi samo fali jedan vrhunski vezni i onda bi baš bili konkurenti za nešto i ozbiljnije od odlaska na SP, ali ako budemo imali SREĆE mislim da mozemo i dosta više od grupa.

Ja bih za početak bio prezadovoljan da idemo redovno na prvenstva.

Pa već sad mnogi gledaju i planiraju ah naredno u Španiju/Portugal ići, EP ganjati za UK vizu ili čekati Italiju/Tursku, a prije 3 godine nas Luksemburg derao...DERAO.

Sad naglo svi vjerujemo u ekipu i neki opet kazu ehhh nije to baš tako..daj ba.
Last edited by Plavo-bijeli on 03/04/2026 23:51, edited 1 time in total.
Post Reply