zasto je ponekad dobro biti gadura

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
otherside

#151 Re: zasto je ponekad dobro biti gadura

Post by otherside »

Loulou wrote:
seln wrote:Gadura je valjda zenska forma od GAD. Nisam taj, ne zelim to biti i ne zelim takve ljude u mojoj blizini. Ako ima zena kojima je potreban kitab od neke kompleksasice koji ce im objasniti sta trebaju misliti, njihov peh. Dok je takvih, bice i mesa za muskarce koji nisu vjerni kao ja.
A, gdje se ovo uklapa:
seln wrote:...koji treba da je prihvati onako izjebanu, ignorise podsmijevanje tipova koji su je guzili i zivi sa njom sretno do kraja zivota, uz njene povremene izlete na tudja yaya?
Ovo je predlozak za zensku masturbaciju, ali ako namjeravas da probas ovako nesto, mozes vec sad nabaviti pudlicu.
seln wrote:Naravno, biti 40 i na glasu kao radodajka su odlicni preduslovi za brak sa nekim penzionerom u nekom udaljenijem kraju BiH, gdje te ne znaju.
I ljubiti, takodje...samo dok penzic izvadi protezu.
to se valjda uklapa u onu pricu o tudjim predrasudama :D
seln

#152 Re: zasto je ponekad dobro biti gadura

Post by seln »

otherside wrote:
seln wrote: Gadura je valjda zenska forma od GAD. Nisam taj, ne zelim to biti i ne zelim takve ljude u mojoj blizini. Ako ima zena kojima je potreban kitab od neke kompleksasice koji ce im objasniti sta trebaju misliti, njihov peh. Dok je takvih, bice i mesa za muskarce koji nisu vjerni kao ja.
ja nista ne rekoh o knjigama, clancima u zenskim casopisima, savjetima za one koji su nesposobni da modeliraju vlastiti zivot i da nadju srecu u istom... kome to pomaze, dobro i jest...meni ne, ne zato sto mislim da je glupo nego iz prostog razloga sto ne volim da me strpaju u isti kos sa svim drugim zenama i tako rjesavaju moj problem :D
opaaa, krenuli smo sa mrtve tacke, gadura je imenica zenskog roda :D
nego, spazih ovu zadnju recenicu pa da pripitam: seln sreco, jes' to ti? :shock: :D
Srce moje, tvoja zenska tastina je zestoko uzburkana jos od kada sam rekao da su meni glupe trebe bolje u krevetu, jer ti si naravno pametna, a vokri ti da neko moze uzivati sa glupom. Tema i jeste otvorene zbog tog tariguza od knjige, pa smo svi mi uskocili na ta kola.
Da, gadura je imenica zenskog roda, a samo za tebe jos i ovo: 2+2=4. Vjezbaj to 3 hefte pa cemo dalje.
Dobro je da si spazila recenicu, jos me ubijedi da si razumjela pa cu biti sretan.
seln

#153 Re: zasto je ponekad dobro biti gadura

Post by seln »

Loulou wrote:
seln wrote:Gadura je valjda zenska forma od GAD. Nisam taj, ne zelim to biti i ne zelim takve ljude u mojoj blizini. Ako ima zena kojima je potreban kitab od neke kompleksasice koji ce im objasniti sta trebaju misliti, njihov peh. Dok je takvih, bice i mesa za muskarce koji nisu vjerni kao ja.
A, gdje se ovo uklapa:
seln wrote:...koji treba da je prihvati onako izjebanu, ignorise podsmijevanje tipova koji su je guzili i zivi sa njom sretno do kraja zivota, uz njene povremene izlete na tudja yaya?
Ovo je predlozak za zensku masturbaciju, ali ako namjeravas da probas ovako nesto, mozes vec sad nabaviti pudlicu.
seln wrote:Naravno, biti 40 i na glasu kao radodajka su odlicni preduslovi za brak sa nekim penzionerom u nekom udaljenijem kraju BiH, gdje te ne znaju.
Znas onu temu o glupim trebama?
otherside

#154 Re: zasto je ponekad dobro biti gadura

Post by otherside »

seln wrote: A necemo o svaleranju, kurvanju i hebanju glupih treba (otkud to da postoji glupo zensko), vec cemo o zenama koje smatraju legitimnim imati papucara na kojem ce vjezbati autoritet, a ovamo ce ih guziti komsija. I ne pricaj mi da si se salila, misao je majka zelje.
[/quote]
naravno da postoji glupo zensko, isto kao i glupo musko...
ti mislis stvarno da je meni cilj u zivotu naci papucara a odradjivati se sa nekim brkajilom? :D
wow... nisam znala da mi je forumska licnost tako gadurasta :D
seln

#155 Re: zasto je ponekad dobro biti gadura

Post by seln »

otherside wrote:
Loulou wrote:
A, gdje se ovo uklapa:
to se valjda uklapa u onu pricu o tudjim predrasudama :D
To su samo odgovori na tvoje vlazne snove, da ne kazem da su pokusaji da te ubijedim kako Djed Mraz ne postoji.
seln

#156 Re: zasto je ponekad dobro biti gadura

Post by seln »

otherside wrote:
seln wrote: A necemo o svaleranju, kurvanju i hebanju glupih treba (otkud to da postoji glupo zensko), vec cemo o zenama koje smatraju legitimnim imati papucara na kojem ce vjezbati autoritet, a ovamo ce ih guziti komsija. I ne pricaj mi da si se salila, misao je majka zelje.
naravno da postoji glupo zensko, isto kao i glupo musko...
ti mislis stvarno da je meni cilj u zivotu naci papucara a odradjivati se sa nekim brkajilom? :D
wow... nisam znala da mi je forumska licnost tako gadurasta :D[/quote]
Ali si se pravo nabrijala, ti i ostale, na temu o glupim trebama. Ne znam kakva ti je licnost, ali se na neke stvari palis tako sigurno ko sony televizor na daljinski.
otherside

#157 Re: zasto je ponekad dobro biti gadura

Post by otherside »

seln wrote: Srce moje, tvoja zenska tastina je zestoko uzburkana jos od kada sam rekao da su meni glupe trebe bolje u krevetu, jer ti si naravno pametna, a vokri ti da neko moze uzivati sa glupom. Tema i jeste otvorene zbog tog tariguza od knjige, pa smo svi mi uskocili na ta kola.
Da, gadura je imenica zenskog roda, a samo za tebe jos i ovo: 2+2=4. Vjezbaj to 3 hefte pa cemo dalje.
Dobro je da si spazila recenicu, jos me ubijedi da si razumjela pa cu biti sretan.
srecice draga, kod mene je trenutno uzburkan samo zeludac jer je vrijeme rucka :D a dorucak tanak bio :D
ah... steta sto glupi muskarci nisu bolji u krevetu... toliko ih ima :roll: :D
madner

#158 Re: zasto je ponekad dobro biti gadura

Post by madner »

Situacija napeta, grcevita borba prsa u prsa, niko ne popusta ni pedalj. :D
otherside

#159 Re: zasto je ponekad dobro biti gadura

Post by otherside »

@seln, vidim da si se zadao pravo da mi objasnis kako sam glupa, kako moram vjezbati sabiranje prostih brojeva i procitati jos koju bajkicu :D helem, mrsko mi sad odgovarati na svaki tvoj post, nabralo se brate dragi previse :D
haj' da skratimo pricu, glupa sam...volis li me sad? :D
Loulou

#160 Re: zasto je ponekad dobro biti gadura

Post by Loulou »

seln wrote:
Loulou wrote:
A, gdje se ovo uklapa:
Aha. Šta s njom?
otherside

#161 Re: zasto je ponekad dobro biti gadura

Post by otherside »

madner wrote:Situacija napeta, grcevita borba prsa u prsa, niko ne popusta ni pedalj. :D
nemoj ba prsa u prsa, moglo bi i do seksa doci, gluho bilo :D
madner

#162 Re: zasto je ponekad dobro biti gadura

Post by madner »

otherside wrote:
madner wrote:Situacija napeta, grcevita borba prsa u prsa, niko ne popusta ni pedalj. :D
Zar ovo nije vasa predigra? :D
otherside

#163 Re: zasto je ponekad dobro biti gadura

Post by otherside »

madner wrote:
otherside wrote:
Zar ovo nije vasa predigra? :D
izgleda da nije, pobjeze mi zagondzija :D
madner

#164 Re: zasto je ponekad dobro biti gadura

Post by madner »

Logicno, spomenula jelo i da ne kuhas :D

Ko se tu ne bi hvato noge :D
otherside

#165 Re: zasto je ponekad dobro biti gadura

Post by otherside »

madner wrote:Logicno, spomenula jelo i da ne kuhas :D
Ko se tu ne bi hvato noge :D
kupila sam knjigu "kako nauciti kuhati i prestati biti gadura" :D
promjenila mi je zivot :D
madner

#166 Re: zasto je ponekad dobro biti gadura

Post by madner »

Mudro :D

Jos samo da pocnu koristi rijeci u izvornom smislu u naslovima knjiga i bice nam svima lakse. :skoljka:
ljubav_aha

#167 Re: zasto je ponekad dobro biti gadura

Post by ljubav_aha »

otherside wrote:
seln wrote:
otherside wrote:ja se šalim naravno al seln ne :D
kod njega je jedna strategija za muški rod a druga za ženski. ona koju savlada strast u braku :D je radodajka i izhebana, treba je popljuvati i kamenovati dok se muškarac u istoj situaciji treba samo šarmantno osmjehnuti i eventualno zovnuti jarana na pivu da mu ispriča detalje.
mislim, zabole me bre djon za takve strategije, to možete svojim ženama prosipati...ako se oženite :D

procitaj moj odgovor, pa onda pricaj. predrasude su na tvojoj strani: evo seljaka, balijetine, supka koji bi sve jebo, a zenu kamenovo.
Jel tako, honeybee?
yes love :D u limburgu mjesecu :D
ovo i JESTE tema o predrasudama...dakle, hajmo redom, sta je gadura? ja sam pokusala na primjeru da dobijem povratnu informaciju i da probamo definisati kad je zena gadura a kad nije. nesto ne vidjeh da muskarci saradjuju po tom pitanju. lakse je udariti po seksu onda, narod voli veselo :D e pa hajde, onda cemo o kurvanju, svaleranju, omalovazavanju, hebanju glupih treba (jer su bolje u krevetu),...
otherside,BRAVO :)
seln

#168 Re: zasto je ponekad dobro biti gadura

Post by seln »

Loulou wrote:
seln wrote: A, gdje se ovo uklapa:
Aha. Šta s njom?[/quote]
Svidjas mi se.
seln

#169 Re: zasto je ponekad dobro biti gadura

Post by seln »

ljubav_aha wrote:
otherside wrote:
seln wrote:
procitaj moj odgovor, pa onda pricaj. predrasude su na tvojoj strani: evo seljaka, balijetine, supka koji bi sve jebo, a zenu kamenovo.
Jel tako, honeybee?
yes love :D u limburgu mjesecu :D
ovo i JESTE tema o predrasudama...dakle, hajmo redom, sta je gadura? ja sam pokusala na primjeru da dobijem povratnu informaciju i da probamo definisati kad je zena gadura a kad nije. nesto ne vidjeh da muskarci saradjuju po tom pitanju. lakse je udariti po seksu onda, narod voli veselo :D e pa hajde, onda cemo o kurvanju, svaleranju, omalovazavanju, hebanju glupih treba (jer su bolje u krevetu),...
otherside,BRAVO :)
ma ti se garant zajebavas.
seln

#170 Re: zasto je ponekad dobro biti gadura

Post by seln »

otherside wrote:@seln, vidim da si se zadao pravo da mi objasnis kako sam glupa, kako moram vjezbati sabiranje prostih brojeva i procitati jos koju bajkicu :D helem, mrsko mi sad odgovarati na svaki tvoj post, nabralo se brate dragi previse :D
haj' da skratimo pricu, glupa sam...volis li me sad? :D
hajd da skratimo pricu, vecina vas koje ste se javile na temu ste klise na dvije noge.
ako te jos nesto zanima, javi se na PP
sinus

#171 Re: zasto je ponekad dobro biti gadura

Post by sinus »

Sve dobre i fine žene/djevojke ili su zauzete ili su lezbejke :D :mrgreen: :run:
seln

#172 Re: zasto je ponekad dobro biti gadura

Post by seln »

sinus wrote:Sve dobre i fine žene/djevojke ili su zauzete ili su lezbejke :D :mrgreen: :run:
Ne uvijek....nekad smo mi previse zauzeti gadurama pa ne prepoznajemo dobre.
ljubav_aha

#173 Re: zasto je ponekad dobro biti gadura

Post by ljubav_aha »

seln wrote: ma ti se garant zajebavas.
aha :lol:

otvorila sam temu da procitam reakcije,zasto ne ;-)
seln

#174 Re: zasto je ponekad dobro biti gadura

Post by seln »

ljubav_aha wrote:
seln wrote: ma ti se garant zajebavas.
aha :lol:

otvorila sam temu da procitam reakcije,zasto ne ;-)
Ma jasta si...a trece paklo apaurina pri kraju. :D
pjega

#175 Re: zasto je ponekad dobro biti gadura

Post by pjega »

ne razumijem kako neko uopste moze ozbiljno shvatiti ovakve idiotluke. i to se jos zamalo posvadjase. :-)
Post Reply