Ma Saro najgori su mi ovi nezahvalnici iz toplijih dijaspora sto pokusavaju svoje emocionalne probleme poistovjecivati sa prakticnim deveranjem nas koji se guzvamo sa piMgvinima u predsoblju Sjevernog pola...Saraswati wrote:Joj, Sogane, ovo se zakomplikova
'bem ti tudjinu...
-
Sogan
-
Shoshana
Eeeee, ko nije pod sarafom zivio - ne moze razumjet
Evo, citam danas, u Luleu sunce izlazi u 09:38 a zalazi u 13:10 (to je - ako ga uopste vidis kroz oblake!)
NIje vama lahko... I ekonomija vas ubi
Vama sve lafo nemaju da daju, a vidi vamo salju Fuglesanga u svemir
Sve od vasih para

Evo, citam danas, u Luleu sunce izlazi u 09:38 a zalazi u 13:10 (to je - ako ga uopste vidis kroz oblake!)
NIje vama lahko... I ekonomija vas ubi
-
Sogan
Eh Soshana kad bi svi imali razumjevanja kao ti... ovaj bi vilajet bio daleko podnosljiviji za zivot i nebi bilo potrebe ispucavati ljude u vasionu, pa makar oni i Svedi bili...Shoshana wrote:Eeeee, ko nije pod sarafom zivio - ne moze razumjet![]()
Evo, citam danas, u Luleu sunce izlazi u 09:38 a zalazi u 13:10 (to je - ako ga uopste vidis kroz oblake!)![]()
NIje vama lahko... I ekonomija vas ubiVama sve lafo nemaju da daju, a vidi vamo salju Fuglesanga u svemir
Sve od vasih para
![]()
-
SherlockHolmes
shoshi, mora da mu se svidio pogled otpozada
stari olimpijac, zna prave vrijednosti 
-
SherlockHolmes
trebala si ga tom lopatom po sred one kravate, izrabljivac jedan 
-
Shoshana
Ma htjela sam mu ja i onu kantu sa koscicama (ono ja grob prekopavam - da ne bude zabune - izbjeglice samo najcrnji poslovi zapadaju
) na glavu nabit', al' me sprijecise neki rojalisticki uvlaciguzi, kazu, stipu, ba, vidi kako je dobar, i sofru nam donio (neki tamo u crnim odijelima sto ga dopratise donesose neko voce i sireve - ko se jos od toga najeo
? Nidje pita i dolmi, brate dragi) 
-
Sogan
Uh, sad me podsjeti, vidio sam nedavno da su poceli graditi naki kompleks koji mi zaudara na buduci industrijski pogon i pitam se da li je slucajnost sto nice bas u blizini mog naselja...
-
Shoshana
Ufatise, majku im ...
Silne godine mi protracise po nakim skolama
A za lopatu, mili moj Sogane, i ne pitaj... Lopata plasticna, a u drugoj ruci naka cetkica (ne vidi se na slici)
Nejma ti nidje rahata ko kod nas. Vidis kako oni Semir bez ikake skole to lijepo ocas bagerom prekopa, a mene cerali snakim cetkicama, nabijem him cetkice u ...

Silne godine mi protracise po nakim skolama
A za lopatu, mili moj Sogane, i ne pitaj... Lopata plasticna, a u drugoj ruci naka cetkica (ne vidi se na slici)
Nejma ti nidje rahata ko kod nas. Vidis kako oni Semir bez ikake skole to lijepo ocas bagerom prekopa, a mene cerali snakim cetkicama, nabijem him cetkice u ...
-
australka
Sogan wrote:Ma Saro najgori su mi ovi nezahvalnici iz toplijih dijaspora sto pokusavaju svoje emocionalne probleme poistovjecivati sa prakticnim deveranjem nas koji se guzvamo sa piMgvinima u predsoblju Sjevernog pola...Saraswati wrote:Joj, Sogane, ovo se zakomplikova
Narocito onima koji se moraju ustajati u 8 (OSAM) ujutro jednom mjesecno da bi podigli nezaradjene pare
- chinese_water
Pa jesi li ti normalna? Znas li ti koliko covjek tolikih komentara mora da trpi? I ti mu sada prisjedas na muke...sram te bilo !australka wrote:Sogan wrote:Ma Saro najgori su mi ovi nezahvalnici iz toplijih dijaspora sto pokusavaju svoje emocionalne probleme poistovjecivati sa prakticnim deveranjem nas koji se guzvamo sa piMgvinima u predsoblju Sjevernog pola...Saraswati wrote:Joj, Sogane, ovo se zakomplikova
Narocito onima koji se moraju ustajati u 8 (OSAM) ujutro jednom mjesecno da bi podigli nezaradjene pare
-
Sogan
Reci joj Kinez, reci zlobnici povratnickoj!chinese_water wrote:Pa jesi li ti normalna? Znas li ti koliko covjek tolikih komentara mora da trpi? I ti mu sada prisjedas na muke...sram te bilo !australka wrote:Sogan wrote: Ma Saro najgori su mi ovi nezahvalnici iz toplijih dijaspora sto pokusavaju svoje emocionalne probleme poistovjecivati sa prakticnim deveranjem nas koji se guzvamo sa piMgvinima u predsoblju Sjevernog pola...
-
australka
Sogan wrote:Reci joj Kinez, reci zlobnici povratnickoj!chinese_water wrote:Pa jesi li ti normalna? Znas li ti koliko covjek tolikih komentara mora da trpi? I ti mu sada prisjedas na muke...sram te bilo !australka wrote:
Ajde Sogane, necu ti vise zadavati muke ionako ih imas previse u zivotu. Jos bi se mogao razbolit a ko ce me onda nasmijavat na ovom forumu
-
Poguzija
Sogane: svaka rijec je suvisna. Da te natjeravaju da gledas Simpsonove i to emisije koje repriziraju od prije 2 godine, nije ti lako.
Kao svom - svome dajem ti savjet,iskren naravno!! Ti njima fino, ljudski reci da si ti sebi nabavio komp i da saltas po njemu. Kao sto onaj neki napisao mi Bosanci smo po statistici od vodeci stranackih grupa, tako ti reci da si odlucio da se modernizujes pa ces u najboljem slucaju potruditi se da savladas da tu blanketu preko interneta ispunis i posaljes, redovno naravno.
Tako ce oni vidjeti da se ti trudis i da stvarno ne lijencaris, jer valja covjeku dok je ziv vazda uciti i samo uciit. Tako njima dobro radi statistike a i tebi dobro jer nedo Bog profulices emisiju neku dok si tamo na socijali i ispunjavas blanketu.
Zelim ti puno srece i da ti Bog dragi podari zdravlja pa nam nabacio na BMW-a nove feluge 19ke do ljeta.
Kao svom - svome dajem ti savjet,iskren naravno!! Ti njima fino, ljudski reci da si ti sebi nabavio komp i da saltas po njemu. Kao sto onaj neki napisao mi Bosanci smo po statistici od vodeci stranackih grupa, tako ti reci da si odlucio da se modernizujes pa ces u najboljem slucaju potruditi se da savladas da tu blanketu preko interneta ispunis i posaljes, redovno naravno.
Tako ce oni vidjeti da se ti trudis i da stvarno ne lijencaris, jer valja covjeku dok je ziv vazda uciti i samo uciit. Tako njima dobro radi statistike a i tebi dobro jer nedo Bog profulices emisiju neku dok si tamo na socijali i ispunjavas blanketu.
Zelim ti puno srece i da ti Bog dragi podari zdravlja pa nam nabacio na BMW-a nove feluge 19ke do ljeta.
-
mamica papucarka
jel ovo posumljavanjeSogan wrote:Shoshana, pa tebe znaci klepili!
Bome si im se ipak svidjela kad te izravno On nadgleda... Bem ti dusmane, bar da su vam vece lopate dali...
Uh, sad me podsjeti, vidio sam nedavno da su poceli graditi naki kompleks koji mi zaudara na buduci industrijski pogon i pitam se da li je slucajnost sto nice bas u blizini mog naselja...![]()
![]()
ovo sam ja redvno radila (jos u osnovnoj)