Azijske nakaze
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- CikCikCikPogodi
#151 Re: Azijske nakaze
Kineski pokusaj Smarta.

-
Naslovnica
#152 Re: Azijske nakaze
Entropio wrote: ↑31/05/2020 09:54VW!rahmetli dedo wrote: ↑31/05/2020 08:13 Stavljati u istu ravan Volkswagen dž.š. i ostale azijske rugobe može samo neko ko, ili nije iz Evrope, ili nema ni grama ni šlifa ni stila. To su oni ljudi koji nose crna odijela po danu, tene koje izgledaju kao cipele, torbice i pederšpajze, kravate i sakoe na košulje kratkih rukava ili fabrički svezane leptir-mašne jer pravu sami ne znaju svezati. Oni ljudi koji za svoje pare kupuju azijske jeftinoće, a za tuđe - zna se.
Volkswagen ne proizvodi samo najkvalitetnija i najljepša prevozna sredstva za evropskog čovjeka, nego proizvodi i tradiciju i osjećaj pripadnosti evropskoj kulturi, dok azijske nakaze od dobrih osjećaja proizvode samo onaj da si prošao jeftino (a i to samo kod mentalne fukare). U Volkswagenu su mama i tata otišli na svoje vjenčanje. U Volkswagenu je tata odvezao mamu u porodilište i kasnije mene i brata dovezao kući. Volkswagenom smo išli u školu, na more, na skijanje, u JNA. Od prve plate sam kupio prvog, polovnog ali odličnog, naravno, Volkswagena koji mi je služio besprijekorno, kako za vožnju, tako i za status u društvu i samim tim onoliko snošaja koliko sam htio. U tom Volkswagenu sam se i ja oženio. U malo većem Volkswagenu sam i ja svoju djecu vozio iz porodilišta i u školu i u njemu sam vozio i gore pomenute tatu i mamu doktorima i na hemoterapije i na kraju, u tom Volkswagenu smo išli tati na dženazu i mami na sahranu. Zamislite sad da ste ovo morali nekom nedobog Kiom ili Daewoo om?!?!?! Znam, to nije moguće jer su oni prije 30 godina proizvodili bicikle i kišobrane, ali zamislite makar hipotetski? Grozno, jelde? Sa Volkswagenom je krug života potpun i ispunjen zadovoljstvom, sa azijskom grdobom je život patnja i poniženje. Djeci sam, naravno, kupio po Volkswagen, da i oni život kao odrasli ljudi započnu u ljepoti, kvaliteti i bezbjednosti, ali i da nauče da se ne moraju pomiriti s tim da je većina stvari u životu, kao i auta, ružna, nekvalitetna i neudobna, nego da uvijek teže ka boljem, jer bolje postoji. Što se mene tiče, ja ću ove ili sljedeće godine kupovati svoje vjerovatno posljednje auto u životu i naravno, biće to jedan veliki Volkswagen.![]()

-
UmaX
#153 Re: Azijske nakaze
To nije pokusaj, to je kopija.
-
NediM17
- B6Redhell
#157 Re: Azijske nakaze
Krajzler vojadJer sa vw znakom.
-
UmaX
#158 Re: Azijske nakaze
Cesto vidim Toyota hibride, u gradu se prakticki i voze na struju, super za guzeljanja u guzvama.
To je svabama misaona imenica, tek sad uvode plugin hibride, i nisu tako cesti.
To je svabama misaona imenica, tek sad uvode plugin hibride, i nisu tako cesti.
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#159 Re: Azijske nakaze
ljudi voze autocestom i prave vozila za autocestu, šta će mu plugin hibrid u SUV-u 
-
UmaX
- Rockefeller
-
Seyfo
#162 Re: Azijske nakaze
Bravo legendo,care kralju sahu ! Osim male blasfemije (vw dz.s.) toliko si kreativan i simpatican da mi se cini da si ti (ili neko tvog kalibra) autor cuvene emisije Nadreality Show "auto nagazim-test golf 2". Uzivanje u zivotu,uzimanje najboljeg od zivota, prevoz moldavki u gepeku preko granice, prevoz ovaca koje nevoljno izlaze iz udobnog gepeka, ide na ulje i daje ugodan miris ustipaka... GE NI JAL NO !rahmetli dedo wrote: ↑31/05/2020 08:13 Stavljati u istu ravan Volkswagen dž.š. i ostale azijske rugobe može samo neko ko, ili nije iz Evrope, ili nema ni grama ni šlifa ni stila. To su oni ljudi koji nose crna odijela po danu, tene koje izgledaju kao cipele, torbice i pederšpajze, kravate i sakoe na košulje kratkih rukava ili fabrički svezane leptir-mašne jer pravu sami ne znaju svezati. Oni ljudi koji za svoje pare kupuju azijske jeftinoće, a za tuđe - zna se.
Volkswagen ne proizvodi samo najkvalitetnija i najljepša prevozna sredstva za evropskog čovjeka, nego proizvodi i tradiciju i osjećaj pripadnosti evropskoj kulturi, dok azijske nakaze od dobrih osjećaja proizvode samo onaj da si prošao jeftino (a i to samo kod mentalne fukare). U Volkswagenu su mama i tata otišli na svoje vjenčanje. U Volkswagenu je tata odvezao mamu u porodilište i kasnije mene i brata dovezao kući. Volkswagenom smo išli u školu, na more, na skijanje, u JNA. Od prve plate sam kupio prvog, polovnog ali odličnog, naravno, Volkswagena koji mi je služio besprijekorno, kako za vožnju, tako i za status u društvu i samim tim onoliko snošaja koliko sam htio. U tom Volkswagenu sam se i ja oženio. U malo većem Volkswagenu sam i ja svoju djecu vozio iz porodilišta i u školu i u njemu sam vozio i gore pomenute tatu i mamu doktorima i na hemoterapije i na kraju, u tom Volkswagenu smo išli tati na dženazu i mami na sahranu. Zamislite sad da ste ovo morali nekom nedobog Kiom ili Daewoo om?!?!?! Znam, to nije moguće jer su oni prije 30 godina proizvodili bicikle i kišobrane, ali zamislite makar hipotetski? Grozno, jelde? Sa Volkswagenom je krug života potpun i ispunjen zadovoljstvom, sa azijskom grdobom je život patnja i poniženje. Djeci sam, naravno, kupio po Volkswagen, da i oni život kao odrasli ljudi započnu u ljepoti, kvaliteti i bezbjednosti, ali i da nauče da se ne moraju pomiriti s tim da je većina stvari u životu, kao i auta, ružna, nekvalitetna i neudobna, nego da uvijek teže ka boljem, jer bolje postoji. Što se mene tiče, ja ću ove ili sljedeće godine kupovati svoje vjerovatno posljednje auto u životu i naravno, biće to jedan veliki Volkswagen.
- johntra
#165 Re: Azijske nakaze
Pogledajte zato ovu njemačku preljepotu...ubio se za krkana, mesara, vlasnika šiša barova...naravno, kad se prokurva po Njemačkoj i dođe kod nas sa milion kilometara, a tek se razradio...

- corsa
- johntra
#167 Re: Azijske nakaze
Pa da, to sam mislio...prvo gore krkanijada, pa onda kod nas... 
- Bullet Tooth Tony
- Optimist
#169 Re: Azijske nakaze
Gledaj bubrega jadna ti majko... 
-
Naslovnica
#170 Re: Azijske nakaze
Prethodna generacija mi je bila OK, ova je, ono, zakolutam očima i pitam se koja je ideja?!
Možda je do mene ali mi je sve ovo nekako zbrda-zdola, ili, prostije rečeno, prekokurca.

Možda je do mene ali mi je sve ovo nekako zbrda-zdola, ili, prostije rečeno, prekokurca.

- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
- johntra
#173 Re: Azijske nakaze
Šta je ovdje predobro, života ti?Bullet Tooth Tony wrote: ↑02/06/2020 11:54
Predobar![]()
, sto si toliko negativan sta ti je
...zvanicno otkrivanje za 7 sati
![]()
Pa ovo je to, nema dalje...Ružnoća na kvadrat, ali takav će od sad svaki benve biti....
- Bullet Tooth Tony
#174 Re: Azijske nakaze
Ovdje je meni predobro i lijepo sve sto tebi nijejohntra wrote: ↑02/06/2020 13:59Šta je ovdje predobro, života ti?Bullet Tooth Tony wrote: ↑02/06/2020 11:54
Predobar![]()
, sto si toliko negativan sta ti je
...zvanicno otkrivanje za 7 sati
![]()
Pa ovo je to, nema dalje...Ružnoća na kvadrat, ali takav će od sad svaki benve biti....
- johntra
#175 Re: Azijske nakaze
Ne mora, ali vidim da veliki broj zagriženih fanova BMW-a smatra da je ovo ružno...Svakom svoje...
Chris Bangle je za ovo Pininfarina...
Chris Bangle je za ovo Pininfarina...