Bajramske terevenke, masovne tuce i sve ostalo

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#126 Re: Bajramske terevenke, masovne tuce i sve ostalo

Post by Truba »

za sad je sve ok
zabarikadiran sam
blindirana vrata
tu su mis i tastatura da se branim :D zombi infestacija zaustavljena :lol:
cute poison

#127 Re: Bajramske terevenke, masovne tuce i sve ostalo

Post by cute poison »

Treba napraviti prognozu tuca i izbodenih osoba veceras :D

ja mislim da ce biti manje od 5 izbodenih veceras :D

i vise od 5 tuca :D
pustopoljina

#128 Re: Bajramske terevenke, masovne tuce i sve ostalo

Post by pustopoljina »

kaze meni jedna albanka..."znas,bajram je pravi praznik,nije kao ovaj njihov bozic...znas li ti da oni svake godine imaju pojacane patrole,vise vozila hitne pomoci i pojacano osoblje u bolnicama?"
"znas,kod njih su to razvedene porodice ili otudjene- :zoka: pa se nadju zbog djece pa dok nesto popiju izbiju svadje,tuce,noz..."
"a mi (balkanci) drzimo do porodice".
khm...khm... :zoka:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#129 Re: Bajramske terevenke, masovne tuce i sve ostalo

Post by ladyblue18 »

pustopoljina wrote:kaze meni jedna albanka..."znas,bajram je pravi praznik,nije kao ovaj njihov bozic...znas li ti da oni svake godine imaju pojacane patrole,vise vozila hitne pomoci i pojacano osoblje u bolnicama?"
"znas,kod njih su to razvedene porodice ili otudjene- :zoka: pa se nadju zbog djece pa dok nesto popiju izbiju svadje,tuce,noz..."
"a mi (balkanci) drzimo do porodice".
khm...khm... :zoka:
:zjev:

Inace, ja otisla sa drustvom malo proslavila, dosla kuci oko pola 12, meni super.
Cula nekoliko puta pucnjeve, dok sam se vracala kuci, samo reko da dodjem ziva. :mrgreen:
A i danas su rafalali ko vel'ki. 8-)
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#130 Re: Bajramske terevenke, masovne tuce i sve ostalo

Post by Admir_1984 »

Mene izradishe za Acu Pejovica :( :D :D :D :D :D
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#131 Re: Bajramske terevenke, masovne tuce i sve ostalo

Post by ladyblue18 »

Admir_1984 wrote:Mene izradishe za Acu Pejovica :( :D :D :D :D :D
Bas mi je zao. :cry:
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#132 Re: Bajramske terevenke, masovne tuce i sve ostalo

Post by Admir_1984 »

ladyblue18 wrote:
Admir_1984 wrote:Mene izradishe za Acu Pejovica :( :D :D :D :D :D
Bas mi je zao. :cry:
Ev jos mi suze niz ledja :( :D :D
travar

#133 Re: Bajramske terevenke, masovne tuce i sve ostalo

Post by travar »

Samo da se javim :D
Ironija<>Sarkazam

Haj' živili :D
straggler

#134 Re: Bajramske terevenke, masovne tuce i sve ostalo

Post by straggler »

kijameta wrote: Naravno da ima tuca za bozic,naravno ne u Sarajevu,gdje je 5 % katolika,nego u katolickim zemljama(Slovenija,Hrvatska) gdje katolici imaju kriticnu masu ljudi,tu onda dodze do opijanja i svega sto uz to ide.
Ja sam odusevljen ovakvim pristupom bajramu od strane Bosanaca. To je jedna velika pobjeda hedonizma i boga Bahusa nad suhoparnom,smijesnom i suludom istocnjackom religijom.Covjek u nama je veci od svakoga izmisljenoga 'boga'.
Licno se za bajram necu trijezniti tri dana i sva tri dana cu se smijati 'muslimanima' u lice. :D :D :D
Trebamo svi zivjeti svaki dan kao da je bajram-sex,droga i rock 'n' roll. :D :D I imacemo puno ljepsi svijet.
Debil. :x Lično se nadam da će ti taj smijeh prisjesti zbog kakve dobre 'prekozubice' od nekog 'muslimana'... Još kad bih to bio kojim slučajem ja - bio bih fakat počašćen. 8)
Sunrise00

#135 Re: Bajramske terevenke, masovne tuce i sve ostalo

Post by Sunrise00 »

Chmoljo wrote:
bulevarmostar wrote:
Sunrise00 wrote: Znaci, sad se to ko je vjernik gleda po tome hoce li otici na bajramski koncert?
Onaj ko ode na taj koncertce se mozda negdje drugo vise ogrijesiti nego onaj ko i popije malo za Bajram. Tako da mi ne mozemo znati i ne mozemo odlucivati o tome ko je pravi vjernik a ko ne.
Mudro zboris care :thumbup:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sta se ti smijes :oops: :D :D

8-) 8-)
Sounder

#136 Re: Bajramske terevenke, masovne tuce i sve ostalo

Post by Sounder »

I eto prodje Bajram...gdje su bile tuce?
aze

#137 Re: Bajramske terevenke, masovne tuce i sve ostalo

Post by aze »

.............................................
respo

#138 Re: Bajramske terevenke, masovne tuce i sve ostalo

Post by respo »

da sam bio prisutan kad je mi debil odvalio retrovizor vjerovatno bi doslo do tuce

jbm ti debile kad ne znaju proci pored parkiranog auta a da ga ne zakaci i otkine retrovizor
cute poison

#139 Re: Bajramske terevenke, masovne tuce i sve ostalo

Post by cute poison »

respo wrote:da sam bio prisutan kad je mi debil odvalio retrovizor vjerovatno bi doslo do tuce

jbm ti debile kad ne znaju proci pored parkiranog auta a da ga ne zakaci i otkine retrovizor
ma znaju proci, nego ti sigurno nije vidio auto :lol: :lol:
respo

#140 Re: Bajramske terevenke, masovne tuce i sve ostalo

Post by respo »

cute poison wrote:
respo wrote:da sam bio prisutan kad je mi debil odvalio retrovizor vjerovatno bi doslo do tuce

ma znaju proci, nego ti sigurno nije vidio auto :lol: :lol:
da znam koje je auto jos neko bi mjenjao retrovizor komplet ovih dana kad se nije udostojio da bar ostavi poruku na papiru
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#141 Re: Bajramske terevenke, masovne tuce i sve ostalo

Post by Chmoljo »

oj kako sam se sinoć napio, sjeo za volan, jedva sam izaš'o s parkinga. mislim da sam nekom liku retrovizor odvalio.
MUNAFIK

#142 Re: Bajramske terevenke, masovne tuce i sve ostalo

Post by MUNAFIK »

Sargan wrote:Jednoga dana kada mi Bosnjaci shvatimo da prvo moramo krenuti od sebe i rascistiti neke stvari u svojim redovima onda ce nam biti puno jasniije zasto nam je drzava u ovakvom stanju kakvome jeste. Kako vrijeme ide mi umjesto da budemo sve slozniji i slozniji mi svo sve vise i vise razjedinjeni i nanosimo vodu na mlin dusmana ove zemlje. Cuj molim te Bajramci dernek sa Acom Pejovicem!?! MOLIM!?

Mislim, nemam ja nista protiv Ace Pejovic (niti ga znam niti poznam niti znam iti jednu njegovu pjesmu) ali brato moj fini, Bajram je FAMILIJARNI praznik a ne divljanje i dernek. Za Bajram se ide u dzamiju (ko to upraznjava), obilaze mezari (a njih na zalost imamo i previse iz perioda 1992-1995!), ruca se sa babom/majkom/sestrom/bratom/zenom/djecom/punicom/itd. pije limunada i jede baklava. To je valjda smisao Bajrama.

Ali dobri moji, mi kao narod niti znamo ko smo ni sta smo niti gdje idemo. Zato nam se istocni susjedi i zapadne komsije smiju i i na Bajram na nama pare zaradjuju. Valja je vise dosao vakat da se okrenemo sebi a ne darama-bubamarama i ostalim zivotinjama!

Bajram Serif Mubarek Olsum
Iskreno smatram da na ovim ''DERNECIMA'' ce biti NAJMANJE muslimana- VJERNIKA- koji znaju vise od AMIN iz svoje RELIGIJE!!! kako god to zvucalo, al to je tako... Postoje izuzetci al vecina je navedeno...

Litre alkohola uz lahke note i ''cirilicu'' ce popiti oni momci i djevojke (vecinom djeca) kojima je bajram= BAJRAM BANKA a to=> VISE LOVE i PRILIKA DA SE ''olesi''... Ti takvi u vecini slucajeva ne znaju ni IMANSKE SARTE NABROJATI (osnove vjere) tako da me apsolutno ne iznenadjuje takvo njihovo ponasanje...
Samo mi je zao i krivo sto tako veliki dio omladine zivi u tolikom NEZNANJU i nepostivanju i vjere i tradicije i svoje PORODICE!!! Al to su sve trendovi u danasnjem svijetu kao sto postoje i trenduvi suprotni ovima, hvala Bogu, pa postoje mnoge djevojke i momci koji znaju sta je Bajram i koji ga nece provesti opijajuci se slusajuci sinana, selmu i slicne... najveca steta je to sto ce ovi uz dejstvo alkohola napraviti neki belaj, zbost i ubit nekoga, zgaziti autom nekoga i sl...

Inace 1 dan sam proveo sa porodicom i prijateljima, tako cu isto i drugi dan i veceras cese malo sici u grad na kaficu i tak :) Cini mi se da se situacija sa Bajramom popravlja ( sve vise mladih je svjesno kako treba da se ponasa)
aze

#143 Re: Bajramske terevenke, masovne tuce i sve ostalo

Post by aze »

Sinoc je bila kobna noc :mrgreen: Sa bracom muslimanima ujutro do 4.Trubaci u pola 12 uletise u kafanu onda je bio kraj :dance: :dance: :zoka:
fixer

#144 Re: Bajramske terevenke, masovne tuce i sve ostalo

Post by fixer »

aze wrote:Sinoc je bila kobna noc :mrgreen: Sa bracom muslimanima ujutro do 4.Trubaci u pola 12 uletise u kafanu onda je bio kraj :dance: :dance: :zoka:
Jesi to bio na Cvili?
senjor

#145 Re: Bajramske terevenke, masovne tuce i sve ostalo

Post by senjor »

aze wrote:Sinoc je bila kobna noc :mrgreen: Sa bracom muslimanima ujutro do 4.Trubaci u pola 12 uletise u kafanu onda je bio kraj :dance: :dance: :zoka:
Sta se sviralo... :D
aze

#146 Re: Bajramske terevenke, masovne tuce i sve ostalo

Post by aze »

fixer wrote:
Jesi to bio na Cvili?

Tu u blizini...... na carsiji :D Fakat oni trubaci zarade one pare sto im se dadnu... likovi su izgubili jedno 10 litara tecnosti svaki koliko su se oznojili :lol:

@senjor kalasnjikov je bila udarna .............. :D :D :D :D :D :D :D :D
Sunrise00

#147 Re: Bajramske terevenke, masovne tuce i sve ostalo

Post by Sunrise00 »

Chmoljo wrote:oj kako sam se sinoć napio, sjeo za volan, jedva sam izaš'o s parkinga. mislim da sam nekom liku retrovizor odvalio.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:thumbup:
senjor

#148 Re: Bajramske terevenke, masovne tuce i sve ostalo

Post by senjor »

@aze
Nisi valjda dobio inspiraciju da kupis jedan kalasnjikov,kontam bolje ga je drzati u ruci pa sam sebi zasvirati nego da ti cerluce sa pjesmom.Bas mi je drago da si vedar,nema mahmurluka he?!
aze

#149 Re: Bajramske terevenke, masovne tuce i sve ostalo

Post by aze »

senjor wrote:@aze
Nisi valjda dobio inspiraciju da kupis jedan kalasnjikov,kontam bolje ga je drzati u ruci pa sam sebi zasvirati nego da ti cerluce sa pjesmom.Bas mi je drago da si vedar,nema mahmurluka he?!
Uh nedo bog da je sinoc ko kakvog oruzija imao ... :mrgreen:
Sto se tice mahmurluka dobro je .... jutros je malo kriticno al razvedrilo se u toku dana :D Evo kontam ima proslava drugog dana bajrama pa ne znam bil isao :mrgreen:
senjor

#150 Re: Bajramske terevenke, masovne tuce i sve ostalo

Post by senjor »

aze wrote:
senjor wrote:@aze
Uh nedo bog da je sinoc ko kakvog oruzija imao ... :mrgreen:
Sto se tice mahmurluka dobro je .... jutros je malo kriticno al razvedrilo se u toku dana :D Evo kontam ima proslava drugog dana bajrama pa ne znam bil isao :mrgreen:
Nemoj posle da mi kamcis stagod love,na zajam... :mrgreen:
Je'l bilo trijeba... :D :lol:
Post Reply