zabarikadiran sam
blindirana vrata
tu su mis i tastatura da se branim
pustopoljina wrote:kaze meni jedna albanka..."znas,bajram je pravi praznik,nije kao ovaj njihov bozic...znas li ti da oni svake godine imaju pojacane patrole,vise vozila hitne pomoci i pojacano osoblje u bolnicama?"
"znas,kod njih su to razvedene porodice ili otudjene-pa se nadju zbog djece pa dok nesto popiju izbiju svadje,tuce,noz..."
"a mi (balkanci) drzimo do porodice".
khm...khm...
Bas mi je zao.Admir_1984 wrote:Mene izradishe za Acu Pejovica![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ev jos mi suze niz ledjaladyblue18 wrote:Bas mi je zao.Admir_1984 wrote:Mene izradishe za Acu Pejovica![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Debil.kijameta wrote: Naravno da ima tuca za bozic,naravno ne u Sarajevu,gdje je 5 % katolika,nego u katolickim zemljama(Slovenija,Hrvatska) gdje katolici imaju kriticnu masu ljudi,tu onda dodze do opijanja i svega sto uz to ide.
Ja sam odusevljen ovakvim pristupom bajramu od strane Bosanaca. To je jedna velika pobjeda hedonizma i boga Bahusa nad suhoparnom,smijesnom i suludom istocnjackom religijom.Covjek u nama je veci od svakoga izmisljenoga 'boga'.
Licno se za bajram necu trijezniti tri dana i sva tri dana cu se smijati 'muslimanima' u lice.![]()
![]()
![]()
Trebamo svi zivjeti svaki dan kao da je bajram-sex,droga i rock 'n' roll.![]()
I imacemo puno ljepsi svijet.
sta se ti smijesChmoljo wrote:bulevarmostar wrote:Mudro zboris careSunrise00 wrote: Znaci, sad se to ko je vjernik gleda po tome hoce li otici na bajramski koncert?
Onaj ko ode na taj koncertce se mozda negdje drugo vise ogrijesiti nego onaj ko i popije malo za Bajram. Tako da mi ne mozemo znati i ne mozemo odlucivati o tome ko je pravi vjernik a ko ne.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ma znaju proci, nego ti sigurno nije vidio autorespo wrote:da sam bio prisutan kad je mi debil odvalio retrovizor vjerovatno bi doslo do tuce
jbm ti debile kad ne znaju proci pored parkiranog auta a da ga ne zakaci i otkine retrovizor
da znam koje je auto jos neko bi mjenjao retrovizor komplet ovih dana kad se nije udostojio da bar ostavi poruku na papirucute poison wrote:ma znaju proci, nego ti sigurno nije vidio autorespo wrote:da sam bio prisutan kad je mi debil odvalio retrovizor vjerovatno bi doslo do tuce
jbm ti debile kad ne znaju proci pored parkiranog auta a da ga ne zakaci i otkine retrovizor![]()
Iskreno smatram da na ovim ''DERNECIMA'' ce biti NAJMANJE muslimana- VJERNIKA- koji znaju vise od AMIN iz svoje RELIGIJE!!! kako god to zvucalo, al to je tako... Postoje izuzetci al vecina je navedeno...Sargan wrote:Jednoga dana kada mi Bosnjaci shvatimo da prvo moramo krenuti od sebe i rascistiti neke stvari u svojim redovima onda ce nam biti puno jasniije zasto nam je drzava u ovakvom stanju kakvome jeste. Kako vrijeme ide mi umjesto da budemo sve slozniji i slozniji mi svo sve vise i vise razjedinjeni i nanosimo vodu na mlin dusmana ove zemlje. Cuj molim te Bajramci dernek sa Acom Pejovicem!?! MOLIM!?
Mislim, nemam ja nista protiv Ace Pejovic (niti ga znam niti poznam niti znam iti jednu njegovu pjesmu) ali brato moj fini, Bajram je FAMILIJARNI praznik a ne divljanje i dernek. Za Bajram se ide u dzamiju (ko to upraznjava), obilaze mezari (a njih na zalost imamo i previse iz perioda 1992-1995!), ruca se sa babom/majkom/sestrom/bratom/zenom/djecom/punicom/itd. pije limunada i jede baklava. To je valjda smisao Bajrama.
Ali dobri moji, mi kao narod niti znamo ko smo ni sta smo niti gdje idemo. Zato nam se istocni susjedi i zapadne komsije smiju i i na Bajram na nama pare zaradjuju. Valja je vise dosao vakat da se okrenemo sebi a ne darama-bubamarama i ostalim zivotinjama!
Bajram Serif Mubarek Olsum
Jesi to bio na Cvili?aze wrote:Sinoc je bila kobna nocSa bracom muslimanima ujutro do 4.Trubaci u pola 12 uletise u kafanu onda je bio kraj
![]()
![]()
Sta se sviralo...aze wrote:Sinoc je bila kobna nocSa bracom muslimanima ujutro do 4.Trubaci u pola 12 uletise u kafanu onda je bio kraj
![]()
![]()
fixer wrote:Jesi to bio na Cvili?aze wrote:Sinoc je bila kobna nocSa bracom muslimanima ujutro do 4.Trubaci u pola 12 uletise u kafanu onda je bio kraj
![]()
![]()
Chmoljo wrote:oj kako sam se sinoć napio, sjeo za volan, jedva sam izaš'o s parkinga. mislim da sam nekom liku retrovizor odvalio.
Uh nedo bog da je sinoc ko kakvog oruzija imao ...senjor wrote:@aze
Nisi valjda dobio inspiraciju da kupis jedan kalasnjikov,kontam bolje ga je drzati u ruci pa sam sebi zasvirati nego da ti cerluce sa pjesmom.Bas mi je drago da si vedar,nema mahmurluka he?!
Nemoj posle da mi kamcis stagod love,na zajam...aze wrote:Uh nedo bog da je sinoc ko kakvog oruzija imao ...senjor wrote:@aze
Nisi valjda dobio inspiraciju da kupis jedan kalasnjikov,kontam bolje ga je drzati u ruci pa sam sebi zasvirati nego da ti cerluce sa pjesmom.Bas mi je drago da si vedar,nema mahmurluka he?!![]()
Sto se tice mahmurluka dobro je .... jutros je malo kriticno al razvedrilo se u toku danaEvo kontam ima proslava drugog dana bajrama pa ne znam bil isao