Je li moguce imati curu kad...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
luckylaka

#1101 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by luckylaka »

sexyvanjica wrote:
Chischo wrote:Je li moguce imati curu kad nemas para?
Ne mislim sad da imas skupocjene aute i da je vodis na skupocjene vecere, ali postoji li neki minimum finansijske stabilnosti?
Evo u mom slucaju, za veceras imam 2KM za izlazak a sutra ko zna? :mrgreen:
Jooj provale,dvije markice.De ba, pare nisu bitne.Vise volim iskrenog frajera neg tatinog sincica.Iskrenost, emocije, to je birno.Pare dođu i prođu. :D
Evo rjesenja.Savrsen par.on nema,njoj ne trebaju pare,dogovorit se gdje,kad,kako i sretno
Officer Crabtree

#1102 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Officer Crabtree »

a vala svako i studira... :lol:
Je li moguce imati curu kad nemas para?
Jest' sve dok bude imala snage hodat. Kad bude htjela sjest ta veza nema budućnost.
Ne mislim sad da imas skupocjene aute i da je vodis na skupocjene vecere, ali postoji li neki minimum finansijske stabilnosti?
Normalno auto i normalna večera.
Evo u mom slucaju, za veceras imam 2KM za izlazak a sutra ko zna?
Večeras možda možeš imat curu. Sutra sigurno ne.
Lakat Jebić

#1103 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Lakat Jebić »

lady se navadila svaku temu da kljuca, kako je postala moderator ima vise zakljucanih tema neg otvorenih :D
Lakat Jebić

#1104 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Lakat Jebić »

:lol: :lol: :lol:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#1105 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by ladyblue18 »

:oops: 8-) :D
topex

#1106 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by topex »

PalaSa Marsa wrote:Sve je lako kad si mlad, svako odijelo dobro ti stoji, a svaka rana manje boli, o da, o da. :D :D
18 godina, mač u grudima, može sve opet ispočetka :)
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#1107 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Chmoljo »

Aura Perez wrote:ovi moderatori samo smajlije redaju, niko nista ne radi :lol: :lol: :lol:
niko ništa ne prijavljuje 8-)
Loulou

#1108 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Loulou »

Aura Perez wrote:ovi moderatori samo smajlije redaju, niko nista ne radi :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
JThomas

#1109 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by JThomas »

bijeda se prva pouda i poženi :D istina drugom bijedom, ali šta ćeš mu... :D
Margita81

#1110 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Margita81 »

Zar ti je do cure sa dvije marke u dzepu? Jadna majko.
zelenashica

#1111 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by zelenashica »

Margita81 wrote:Zar ti je do cure sa dvije marke u dzepu? Jadna majko.
:roll:
Officer Crabtree

#1112 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Officer Crabtree »

spoji neugodno s korisnim

nadji neku kojoj je fetis da te popisa :run:
Loulou

#1113 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Loulou »

A što? Zar i oni s dvije marke nemaju pravo voljeti i biti voljeni? Što će student koji je iz drugog grada došao u Sarajevo, na studij, i financiraju ga roditelji?
zelenashica

#1114 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by zelenashica »

Loulou wrote:
A što? Zar i oni s dvije marke nemaju pravo voljeti i biti voljeni? Što će student koji je iz drugog grada došao u Sarajevo, na studij, i financiraju ga roditelji?
Bjež bona Loulou pusti je :wink: ibretim se na ovakve komentare kao što je nje :roll:
Margita81

#1115 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Margita81 »

Loulou wrote:

Nek ceka dok se skine starcima sa grbace, nadje posao i onda brate nek se cura do mile volje.
I sta prevrces ocima zelenasice? Ti bi izasla sa frajerom koji ima dvije marke u dzepu konstantno? Je zvuci romanticno ali kad imas 16-18g.
Mene iskreno zanima kako odraslom covjeku moze biti do izlazaka i cura dok ima 2 markice u dzepu? Meni vala nebi bilo ni na kraj pameti, bilo bi me sramota.
Nisam materijalista btw..ovo nema nikakve veze sa tim..ali pricamo o 2marke..da je makar "dvajes" :D
Chmoljo

#1116 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Chmoljo »

Margita81 wrote:
Nek ceka dok se skine starcima sa grbace, nadje posao i onda brate nek se cura do mile volje.
I sta prevrces ocima zelenasice? Ti bi izasla sa frajerom koji ima dvije marke u dzepu konstantno? Je zvuci romanticno ali kad imas 16-18g.
Mene iskreno zanima kako odraslom covjeku moze biti do izlazaka i cura dok ima 2 markice u dzepu? Meni vala nebi bilo ni na kraj pameti, bilo bi me sramota.
Nisam materijalista btw..ovo nema nikakve veze sa tim..ali pricamo o 2marke..da je makar "dvajes" :D
za dvajest možeš guziti na Stupu 8-)
Loulou

#1117 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Loulou »

Margita81 wrote:
Loulou wrote:

Nikad se ne zna @Margita 81... danas 2 sutra 2000. I obrnuto. "Kolo sreće se okreće"...
Koliko ja znam, zaljubljivanje nikada nije pitalo za godine niti status. Tako da mi se ovo tvoje: "Nek ceka dok se skine starcima sa grbace, nadje posao i onda brate nek se cura do mile volje." čini potpuno irealnim.

Uvijek mi, u ovakvim situacijama, padne na pamet jedan, običan, student koji dolazi u SA na studij. Živi u domu, roditelji mu šalju da plati dom, hranu, eventualno gradski prijevoz i za neki obrok ako zbog predavanja, vježbi... propusti onaj u domu. I taj student bi trebao prodavat svoje kupone za hranu da bi imao novca da navečer izađe s curom? To je meni žalosno, nikako za osudu. Naročito u današnje vrijeme, kad mahom ti isti roditelji ostaju bez posla.
Ili, postoji opcija, da "prohtjevna curica" "pomakne guz" i ona osigura novac za izlazak. Ne, ne govorim ni o kakvom prostituiranju, nego o tome da nije jedna strana isključivo odgovorna za "financiranje veze".

Žestoka sam zagovornica jednakopravnosti među rodovima, ali sam isto tako svjesna realnosti u kojoj obitavamo - muškarac s dvije marke u džepu se sigurno ne može osjećati dobro.
Chmoljo

#1118 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Chmoljo »

Aura Perez wrote:
a kako bi ti to znao :D ?
8-)
JThomas

#1119 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by JThomas »

prič'o mu jedan što je gled'o.
Margita81

#1120 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Margita81 »

Nisam materijalista btw..ovo nema nikakve veze sa tim..ali pricamo o 2marke..da je makar "dvajes" :D[/quote]
Nikad se ne zna @Margita 81... danas 2 sutra 2000. I obrnuto. "Kolo sreće se okreće"...
Koliko ja znam, zaljubljivanje nikada nije pitalo za godine niti status. Tako da mi se ovo tvoje: "Nek ceka dok se skine starcima sa grbace, nadje posao i onda brate nek se cura do mile volje." čini potpuno irealnim.

Uvijek mi, u ovakvim situacijama, padne na pamet jedan, običan, student koji dolazi u SA na studij. Živi u domu, roditelji mu šalju da plati dom, hranu, eventualno gradski prijevoz i za neki obrok ako zbog predavanja, vježbi... propusti onaj u domu. I taj student bi trebao prodavat svoje kupone za hranu da bi imao novca da navečer izađe s curom? To je meni žalosno, nikako za osudu. Naročito u današnje vrijeme, kad mahom ti isti roditelji ostaju bez posla.
Ili, postoji opcija, da "prohtjevna curica" "pomakne guz" i ona osigura novac za izlazak. Ne, ne govorim ni o kakvom prostituiranju, nego o tome da nije jedna strana isključivo odgovorna za "financiranje veze".

Žestoka sam zagovornica jednakopravnosti među rodovima, ali sam isto tako svjesna realnosti u kojoj obitavamo - muškarac s dvije marke u džepu se sigurno ne može osjećati dobro.[/quote]

Ok zvuci dobro. I nisam nikako imala namjeru da osudjujem, to nikako i nikad. Samo sam bila cinicna.. :skoljka:
Margita81

#1121 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Margita81 »

Vidis kako cmoljo kuzi stvari onako sustinski :D
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#1122 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by ladyblue18 »

Margita81 wrote:
Loulou wrote:

Boze sacuvaj... :-) :run:
Evo i ja prevrcem ocima :roll:
Chmoljo

#1123 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Chmoljo »

Margita81 wrote:Vidis kako cmoljo kuzi stvari onako sustinski :D
ja ne kužim, od gledanja nema ništa, samo akcija 8-)
JThomas

#1124 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by JThomas »

pa neko nađe ženu i da ga izdržava, čuj, što mu ne bi bilo do... :D
Lakat Jebić

#1125 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Lakat Jebić »

Chmoljo wrote:
Margita81 wrote:Vidis kako cmoljo kuzi stvari onako sustinski :D
ja ne kužim, od gledanja nema ništa, samo akcija 8-)
na stupu? sta, istovarao kartone banana na heci? :D
Post Reply