Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Je li moguce imati curu kad nemas para?
Ne mislim sad da imas skupocjene aute i da je vodis na skupocjene vecere, ali postoji li neki minimum finansijske stabilnosti?
Evo u mom slucaju, za veceras imam 2KM za izlazak a sutra ko zna?
mi u ratu smo u deset dana mogli skupiti za jednu cokoladu rigoletto(edit:kod svercera)...
njegova mama isla prodavati video-rekorder,luster,venecijanske zavjese na pijacu negdje gdje je poslije bila autonomija...za dvije solje sira...za petero jaja...
mi smo jedno drugom bili prva ljubav.
a posto se vise ne puca,mozda bi mogao sta skontati i sam nesto parica zaraditi?
Ja svoju kad sam upoznao nisam imao ni marke i jos prvu noc kad smo izasli prenocili u muriji,bio policijski sat 94g.Sve u zivotu zajedno napravili i djecu i pare...i tako vec 15g.Ljubav se ne kupuje novcem,pare su nebitne.
HAVANA wrote: Ja svoju kad sam upoznao nisam imao ni marke i jos prvu noc kad smo izasli prenocili u muriji,bio policijski sat 94g.Sve u zivotu zajedno napravili i djecu i pare...i tako vec 15g.Ljubav se ne kupuje novcem,pare su nebitne.
Prije svega jedan veliki za tvoju prichu i shta je sve iz nje kasnije nastalo!
Ali zaboravljash HAVANA da se vrijeme promijenilo,rijetko koja danashnja djevojka bi pristala na vishe "izlazaka od dvije marke",nazhalost.
HAVANA wrote: Ja svoju kad sam upoznao nisam imao ni marke i jos prvu noc kad smo izasli prenocili u muriji,bio policijski sat 94g.Sve u zivotu zajedno napravili i djecu i pare...i tako vec 15g.Ljubav se ne kupuje novcem,pare su nebitne.
HAVANA wrote: E moj Kupalo,nasa generacija je tako zivjela ili sto kazu istu smo sisu dojili.Danar je to malo teze u ovako nakaradnom drustvu.
Griješiš HAVANA....i danas ima onih kojima pare nisu bitne ....i danas postoje oni koje se vole i bez dinara ....samo je sad naravno da ima i onih koji su hajd da kažem "spozorstva djeca"ali s godinama će i oni uvidjeti da su bili u krivu,da sa novcem mogu kupiti krpice ali ne i žmarce kad te neko dotakne,ali ne i osmijeh drage osobe,....
e vala ako nemozes zaradit za izlaska onda neznam, kad ja nisam radio uvjek je u komsiluku bilo stolara, vodoinstalatera, automehanicara, koji jedva cekaju da im neko malo pomogne, te dodaj kljuc, te pridrzi ovdje, izrezi mi dasku itd, uvjek sam mogo 10-20 km zaradit za izlaska
Chischo wrote:Je li moguce imati curu kad nemas para?
Ne mislim sad da imas skupocjene aute i da je vodis na skupocjene vecere, ali postoji li neki minimum finansijske stabilnosti?
Moguce je imati curu al je malo nemoguce odvuci je u krevet.
Kokuzi imaju cure a lovatori zegaju.
Chischo wrote:Je li moguce imati curu kad nemas para?
Moguce je imati curu al je malo nemoguce odvuci je u krevet.
Kokuzi imaju cure a lovatori zegaju.
Tu ima neka magija,zato nece cure da idu u krevet.Moras glasno izgovoriti 10 puta:pare ljude kvare,pare ljude kvare.... i za 10 dana ce te krenuti !