Evo rjesenja.Savrsen par.on nema,njoj ne trebaju pare,dogovorit se gdje,kad,kako i sretnosexyvanjica wrote:Jooj provale,dvije markice.De ba, pare nisu bitne.Vise volim iskrenog frajera neg tatinog sincica.Iskrenost, emocije, to je birno.Pare dođu i prođu.Chischo wrote:Je li moguce imati curu kad nemas para?
Ne mislim sad da imas skupocjene aute i da je vodis na skupocjene vecere, ali postoji li neki minimum finansijske stabilnosti?
Evo u mom slucaju, za veceras imam 2KM za izlazak a sutra ko zna?
Je li moguce imati curu kad...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- luckylaka
#1101 Re: Je li moguce imati curu kad...
-
Officer Crabtree
#1102 Re: Je li moguce imati curu kad...
a vala svako i studira... 
Jest' sve dok bude imala snage hodat. Kad bude htjela sjest ta veza nema budućnost.Je li moguce imati curu kad nemas para?
Normalno auto i normalna večera.Ne mislim sad da imas skupocjene aute i da je vodis na skupocjene vecere, ali postoji li neki minimum finansijske stabilnosti?
Večeras možda možeš imat curu. Sutra sigurno ne.Evo u mom slucaju, za veceras imam 2KM za izlazak a sutra ko zna?
- Lakat Jebić
#1103 Re: Je li moguce imati curu kad...
lady se navadila svaku temu da kljuca, kako je postala moderator ima vise zakljucanih tema neg otvorenih 
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
- topex
#1106 Re: Je li moguce imati curu kad...
18 godina, mač u grudima, može sve opet ispočetkaPalaSa Marsa wrote:Sve je lako kad si mlad, svako odijelo dobro ti stoji, a svaka rana manje boli, o da, o da.![]()
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#1107 Re: Je li moguce imati curu kad...
niko ništa ne prijavljujeAura Perez wrote:ovi moderatori samo smajlije redaju, niko nista ne radi![]()
![]()
- Loulou
#1108 Re: Je li moguce imati curu kad...
Aura Perez wrote:ovi moderatori samo smajlije redaju, niko nista ne radi![]()
![]()
- JThomas
#1109 Re: Je li moguce imati curu kad...
bijeda se prva pouda i poženi
istina drugom bijedom, ali šta ćeš mu... 
-
Margita81
#1110 Re: Je li moguce imati curu kad...
Zar ti je do cure sa dvije marke u dzepu? Jadna majko.
-
zelenashica
#1111 Re: Je li moguce imati curu kad...
Margita81 wrote:Zar ti je do cure sa dvije marke u dzepu? Jadna majko.
-
Officer Crabtree
#1112 Re: Je li moguce imati curu kad...
spoji neugodno s korisnim
nadji neku kojoj je fetis da te popisa
nadji neku kojoj je fetis da te popisa
- Loulou
#1113 Re: Je li moguce imati curu kad...
A što? Zar i oni s dvije marke nemaju pravo voljeti i biti voljeni? Što će student koji je iz drugog grada došao u Sarajevo, na studij, i financiraju ga roditelji?Margita81 wrote:Zar ti je do cure sa dvije marke u dzepu? Jadna majko.
-
zelenashica
#1114 Re: Je li moguce imati curu kad...
Bjež bona Loulou pusti jeLoulou wrote:A što? Zar i oni s dvije marke nemaju pravo voljeti i biti voljeni? Što će student koji je iz drugog grada došao u Sarajevo, na studij, i financiraju ga roditelji?Margita81 wrote:Zar ti je do cure sa dvije marke u dzepu? Jadna majko.
-
Margita81
#1115 Re: Je li moguce imati curu kad...
Loulou wrote:A što? Zar i oni s dvije marke nemaju pravo voljeti i biti voljeni? Što će student koji je iz drugog grada došao u Sarajevo, na studij, i financiraju ga roditelji?Margita81 wrote:Zar ti je do cure sa dvije marke u dzepu? Jadna majko.
Nek ceka dok se skine starcima sa grbace, nadje posao i onda brate nek se cura do mile volje.
I sta prevrces ocima zelenasice? Ti bi izasla sa frajerom koji ima dvije marke u dzepu konstantno? Je zvuci romanticno ali kad imas 16-18g.
Mene iskreno zanima kako odraslom covjeku moze biti do izlazaka i cura dok ima 2 markice u dzepu? Meni vala nebi bilo ni na kraj pameti, bilo bi me sramota.
Nisam materijalista btw..ovo nema nikakve veze sa tim..ali pricamo o 2marke..da je makar "dvajes"
- Chmoljo
#1116 Re: Je li moguce imati curu kad...
za dvajest možeš guziti na StupuMargita81 wrote:
Nek ceka dok se skine starcima sa grbace, nadje posao i onda brate nek se cura do mile volje.
I sta prevrces ocima zelenasice? Ti bi izasla sa frajerom koji ima dvije marke u dzepu konstantno? Je zvuci romanticno ali kad imas 16-18g.
Mene iskreno zanima kako odraslom covjeku moze biti do izlazaka i cura dok ima 2 markice u dzepu? Meni vala nebi bilo ni na kraj pameti, bilo bi me sramota.
Nisam materijalista btw..ovo nema nikakve veze sa tim..ali pricamo o 2marke..da je makar "dvajes"
- Loulou
#1117 Re: Je li moguce imati curu kad...
Nikad se ne zna @Margita 81... danas 2 sutra 2000. I obrnuto. "Kolo sreće se okreće"...Margita81 wrote:Loulou wrote:A što? Zar i oni s dvije marke nemaju pravo voljeti i biti voljeni? Što će student koji je iz drugog grada došao u Sarajevo, na studij, i financiraju ga roditelji?Margita81 wrote:Zar ti je do cure sa dvije marke u dzepu? Jadna majko.
Koliko ja znam, zaljubljivanje nikada nije pitalo za godine niti status. Tako da mi se ovo tvoje: "Nek ceka dok se skine starcima sa grbace, nadje posao i onda brate nek se cura do mile volje." čini potpuno irealnim.
Uvijek mi, u ovakvim situacijama, padne na pamet jedan, običan, student koji dolazi u SA na studij. Živi u domu, roditelji mu šalju da plati dom, hranu, eventualno gradski prijevoz i za neki obrok ako zbog predavanja, vježbi... propusti onaj u domu. I taj student bi trebao prodavat svoje kupone za hranu da bi imao novca da navečer izađe s curom? To je meni žalosno, nikako za osudu. Naročito u današnje vrijeme, kad mahom ti isti roditelji ostaju bez posla.
Ili, postoji opcija, da "prohtjevna curica" "pomakne guz" i ona osigura novac za izlazak. Ne, ne govorim ni o kakvom prostituiranju, nego o tome da nije jedna strana isključivo odgovorna za "financiranje veze".
Žestoka sam zagovornica jednakopravnosti među rodovima, ali sam isto tako svjesna realnosti u kojoj obitavamo - muškarac s dvije marke u džepu se sigurno ne može osjećati dobro.
- Chmoljo
#1118 Re: Je li moguce imati curu kad...
Aura Perez wrote:
a kako bi ti to znao?
- JThomas
#1119 Re: Je li moguce imati curu kad...
prič'o mu jedan što je gled'o.
-
Margita81
#1120 Re: Je li moguce imati curu kad...
[/quote]
Nikad se ne zna @Margita 81... danas 2 sutra 2000. I obrnuto. "Kolo sreće se okreće"...
Koliko ja znam, zaljubljivanje nikada nije pitalo za godine niti status. Tako da mi se ovo tvoje: "Nek ceka dok se skine starcima sa grbace, nadje posao i onda brate nek se cura do mile volje." čini potpuno irealnim.
Uvijek mi, u ovakvim situacijama, padne na pamet jedan, običan, student koji dolazi u SA na studij. Živi u domu, roditelji mu šalju da plati dom, hranu, eventualno gradski prijevoz i za neki obrok ako zbog predavanja, vježbi... propusti onaj u domu. I taj student bi trebao prodavat svoje kupone za hranu da bi imao novca da navečer izađe s curom? To je meni žalosno, nikako za osudu. Naročito u današnje vrijeme, kad mahom ti isti roditelji ostaju bez posla.
Ili, postoji opcija, da "prohtjevna curica" "pomakne guz" i ona osigura novac za izlazak. Ne, ne govorim ni o kakvom prostituiranju, nego o tome da nije jedna strana isključivo odgovorna za "financiranje veze".
Žestoka sam zagovornica jednakopravnosti među rodovima, ali sam isto tako svjesna realnosti u kojoj obitavamo - muškarac s dvije marke u džepu se sigurno ne može osjećati dobro.[/quote]
Ok zvuci dobro. I nisam nikako imala namjeru da osudjujem, to nikako i nikad. Samo sam bila cinicna..
Nikad se ne zna @Margita 81... danas 2 sutra 2000. I obrnuto. "Kolo sreće se okreće"...
Žestoka sam zagovornica jednakopravnosti među rodovima, ali sam isto tako svjesna realnosti u kojoj obitavamo - muškarac s dvije marke u džepu se sigurno ne može osjećati dobro.[/quote]
Ok zvuci dobro. I nisam nikako imala namjeru da osudjujem, to nikako i nikad. Samo sam bila cinicna..
-
Margita81
#1121 Re: Je li moguce imati curu kad...
Vidis kako cmoljo kuzi stvari onako sustinski 
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#1122 Re: Je li moguce imati curu kad...
Boze sacuvaj...Margita81 wrote:Loulou wrote:A što? Zar i oni s dvije marke nemaju pravo voljeti i biti voljeni? Što će student koji je iz drugog grada došao u Sarajevo, na studij, i financiraju ga roditelji?Margita81 wrote:Zar ti je do cure sa dvije marke u dzepu? Jadna majko.
Evo i ja prevrcem ocima
- Chmoljo
#1123 Re: Je li moguce imati curu kad...
ja ne kužim, od gledanja nema ništa, samo akcijaMargita81 wrote:Vidis kako cmoljo kuzi stvari onako sustinski
- JThomas
#1124 Re: Je li moguce imati curu kad...
pa neko nađe ženu i da ga izdržava, čuj, što mu ne bi bilo do... 
- Lakat Jebić
#1125 Re: Je li moguce imati curu kad...
na stupu? sta, istovarao kartone banana na heci?Chmoljo wrote:ja ne kužim, od gledanja nema ništa, samo akcijaMargita81 wrote:Vidis kako cmoljo kuzi stvari onako sustinski