San Marino - BiH 06.09.2025. | BiH - Austrija 09.09.2025.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
darius_maximus

#1076 Re: San Marino - BiH 06.09.2025. | BiH - Austrija 09.09.2025.

Post by darius_maximus »

Logovan wrote: 10/09/2025 11:01
Plavo-bijeli wrote: 10/09/2025 10:46 kome se sralo jer se islo u baraz? Budi konkretan molim te. Koje godine i kada... i ko nam je igrao tada u ekipi.

Ok je "prigovarati" ali konstruktivno, ne samo ovom nego bilo kojem selektoru.
Ako si i prije čitao ovaj forum, a ne samo zadnjih godinu ili ako si čitao komentare po društvenim mrežama ili ako si recimo raspravljao uživo sa više ljudi, onda bi trebao znati da se sralo. Recimo unazad jedno 10-tak godina se prigovorilo jer su ostvarili baraž. Vazda neka kuknjava kako je opet baraž, kako nikad ne možemo direktno otići, vazda se moramo dodatno patiti. Vazda plakali, muka svima od baraža, a tada nije valjalo, sad valja jer je Barbarez selektor pa eto nećemo se ljutiti. :D Evo konkretno ispadanje od Irske i Sjeverne Irske.

I opet kažem, nije ni glavni problem baraž, problem je kako dolaziš do tog baraža.
Najbolje je što ova priča vazda ima pokriće.
Od koga god da izgubiš, a da nisu San Marino i Lihtenšajn, možeš reći ili da:
- im je država uređenija
- više ulažu u sport
- imaju bolju domaću ligu i stručnjake
- imaju nacionalni plan za sve selekcije, od omladinskih do seniorske
- im igrači igraju u dobrim timovima

Može i kombinacija tih faktora.
Tako da ako je to pristup i priča, onda u suštini treba dati nekome da bude selektor dok god pobjeđuje "slabije" od nas i to je to.

Moram reći da ja uopšte ne tvrdim da se Barbarez neće plasirati negdje.
Trenutno imamo i dalje šanse, iako će biti jebeno.

Ono što ja kažem je da je (po ovoj priči) nebitno hoće li.
Ako se na plasiramo sad, nikom ništa, ako se ne plasiramo na sljedeće prvenstvo, opet može neki od prethodno navedenih razloga i tako do beskraja?

Realno, koji mi možemo imati plan/uslov za bilo kojeg selektora, ako je priča da je većina repki "objektivno" jača od nas.
Jedino da nam se nekad posreći da sve druge repke podbace?
betametazon

#1077 Re: San Marino - BiH 06.09.2025. | BiH - Austrija 09.09.2025.

Post by betametazon »

Polemika u nedogled.

Forumski stručnjaci na djelu.

A igra godinama ista, nikakva.

Ali ako ispolemizirate još jedno milijardu stranica, vas par valjda čija su mišljenja jedino vrijedna, biće bolje :bih:
Plavo-bijeli

#1078 Re: San Marino - BiH 06.09.2025. | BiH - Austrija 09.09.2025.

Post by Plavo-bijeli »

Logovan wrote: 10/09/2025 12:04
izvrsni direktor wrote: 10/09/2025 11:51 Kadse sralo ijednom seöektoru za baraz?

Sralo se jedino susicu "jer ga Hajrovic spasio i odveo direktno u nikad laksoj grupi", i sad se sere barbarezu sto ce mozda u baraz iz nikad lakse grupe.

Reci kome se srslo za baraz? Ciri mozda? Ciro se dize u nebesa zbog toga i zbog "jebacemo im majku"
Ma jok, eto vazda smo bili sretni, veseli i nasmijani zbog baraža. :mrgreen: Vazda je bila kuknjava da se ne lažemo. Jedino nije eto kada smo ostvarili prvi baraž.
Sralo se Sušiću i sere se i dan danas, čak se piše da nas nije on odveo na SP nego Hajrović. :mrgreen: Sve što je loše kriv Sušić, sve što je dobro zaslužni igrači. Glupa priča. Sada sve ide na to da bude "sve što je loše krivi igrači, sve što je dobro zaslužan Barbarez" ili je već ovako. I opet ponavljam, nije ni problem baraž, problem je kako se dolazi do baraža. Dvije različite stvari.
Nije se sralo što igramo u barazu, nego jer smo ispadali iz tog baraza...pa imamo ruzne uspomene.

Sralo se Sušiću sa razlogom. Imao je dvojicu najboljih strijelaca Bundeslige u tom trenutku. Lulića koji je bio standardan i vrhunski igrač u Laziu. Salihović isto standardan i jedan od legenda Hoffenheima. Pjanić koji je bio vrhunski igrač u tom trenutku i igrao u Romi. Begovića na golu koji je sezonu nakon SP prešao u Chelsea..da ne nabrajam sve, ali ekipa koja je barem duplo jača i ozbiljnija nego ova naša... i...
šta je uspio? Bio prvi ispred Grčke kojoj se pola ekipe penzionisalo.
Nije mogao jednu Nigeriju pobjediti.
Poveo svog malca iz Hajduka, a nije poveo Zukanovića koji je bio nivo Serije A, na poziciji koja nam je uzasno skripala.

Nakon SP krenuo kvalifikacije za EP tako što je pazi sad, u 4 utakmice imao 2 boda, od čega je izgubio protiv Kipra kući i u gostima izgubio 3-0 od velikog Izraela. Kuci od Kipra izgubili sa Ibisevicem i Dzekom u napadu...u vezi mu bio opet njegov malac, a jedan Salihovic i Medunjanin koji je igrao u jebenom Deportivu bio na klupi...

To su tako očigledne stvari da bi i dijete od 12g reklo hmm pa i ja bih Bosnu odveo na SP sa tom ekipom, a i imao takve rezultate kakve je on imao, a veze nemam o fudbalu.
Tromblon

#1079 Re: San Marino - BiH 06.09.2025. | BiH - Austrija 09.09.2025.

Post by Tromblon »

Plavo-bijeli wrote: 10/09/2025 11:16
Pa napisao je post i stvari koje nemaju veze sa vezom, to je ono kad hoces nesto da kazes, a ne znas sta ces, pa lupas gluposti i neke fraze...
to sto je on napisao je mogao neko napisati i za utakmicu koju nije gledao.

Falilo je borbenosti. Kad su usle izmjene nismo adekvatno uzvratili boljim izmjenama. Igra je morala biti brza, morali smo stajati blize uz njihove igrače, ne dopustiti da se razmahaju... Igrači su morali brze se vracati u odbranu kad idu u napad..znači to bi neko mogao napisati i sa 12godina.

To nije analiza utakmice i greške Barbareza, to su greske i problemi koji se dešavaju u svakoj utakmici i to se moze napisati za svaku utakmicu i tim koji izgubi. Svaku.

Jel bilo ista dobro sa naše strane sinoć?
Očigledno samo trolas i onda izvrces i iskrivljujes. O fudbalu nemaš pojma. Ali bas blage veze nemaš. Toliko da se smijem kladiti da ne znaš tri rečenice o taktici, formaciji i strategiji sastaviti. To se vidi iz svakog tvog posta, svake rečenice. Realno si sagovornik za raju do 7 godina. I ovi sa pivom ispred dragstora su Osimi za tebe.
pezzar

#1080 Re: San Marino - BiH 06.09.2025. | BiH - Austrija 09.09.2025.

Post by pezzar »

Čuj nije mogao pobjediti jednu Nigeriju. Zaboravio offside koji bi danas VAR priznao. Zaboravio da je Nigerija došla na prvenstvo kao prvak Afrike. Zaboravio da je Zukanović otpao jer mu je Amerika uskratila vizu zbog nekih uplata prema organizacijama koje se Americi ne sviđaju pa nije mogao ići na pripreme...

Dobri smo, za 4 godine ako se ovi igrači budu ispravno razvijali, možemo nešto očekivati.
Logovan

#1081 Re: San Marino - BiH 06.09.2025. | BiH - Austrija 09.09.2025.

Post by Logovan »

Plavo-bijeli wrote: 10/09/2025 12:18 Sralo se Sušiću sa razlogom. Imao je dvojicu najboljih strijelaca Bundeslige u tom trenutku. Lulića koji je bio standardan i vrhunski igrač u Laziu. Salihović isto standardan i jedan od legenda Hoffenheima. Pjanić koji je bio vrhunski igrač u tom trenutku i igrao u Romi. Begovića na golu koji je sezonu nakon SP prešao u Chelsea..da ne nabrajam sve, ali ekipa koja je barem duplo jača i ozbiljnija nego ova naša... i...
šta je uspio? Bio prvi ispred Grčke kojoj se pola ekipe penzionisalo.
Nije mogao jednu Nigeriju pobjediti.
Poveo svog malca iz Hajduka, a nije poveo Zukanovića koji je bio nivo Serije A, na poziciji koja nam je uzasno skripala.

Nakon SP krenuo kvalifikacije za EP tako što je pazi sad, u 4 utakmice imao 2 boda, od čega je izgubio protiv Kipra kući i u gostima izgubio 3-0 od velikog Izraela. Kuci od Kipra izgubili sa Ibisevicem i Dzekom u napadu...u vezi mu bio opet njegov malac, a jedan Salihovic i Medunjanin koji je igrao u jebenom Deportivu bio na klupi...

To su tako očigledne stvari da bi i dijete od 12g reklo hmm pa i ja bih Bosnu odveo na SP sa tom ekipom, a i imao takve rezultate kakve je on imao, a veze nemam o fudbalu.
Jesi li ti bio selektor ili Sušić? Bolje Sušić zna, nego ti. Šta pametuješ, glumiš stručnjaka.
Poveo je tog iz Hajduka jer nije imao koga drugog. Pozvao bi Zukanovića da je bio dovoljno kvalitetan.
U te četiri utakmice sve je on dobro odradio, nego igrači ga zajebali. Izrael pobijedio 3:0 jer su igrači igrali kako su oni htjeli, zajebavali se.

Sad pišem kao i ti za Barbareza. Jesi sad skontao po ovom mom sarkastičnom postu koliko braniš bespotrebno Barbareza?

I što si razvezao oko Sušića kad uopšte nije bilo potrebe? Šta je sa tobom? Gdje sam ja napisao bolje nas Sušić vodio nego što nas vodi Barbarez? Šta te je izazvalo pa si se raspisao oko Sušića? :run: Kakav lik. Dotakao se i Nigerije i kvalifikacija poslije Nigerije. :shock:

Daj dozovi se.
Last edited by Logovan on 10/09/2025 12:35, edited 1 time in total.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#1082 Re: San Marino - BiH 06.09.2025. | BiH - Austrija 09.09.2025.

Post by hrasno38 »

last mohicans wrote: 10/09/2025 00:08
Plavo-bijeli wrote: 10/09/2025 00:03
kamberovica polje wrote: 09/09/2025 23:57
Umjesto Mujakića, Burnića u 50 toj minuti jer je ovaj prvi imao žuti.
Alajbegovića umjesto Gigovića od početka.
Baždara umjesto Džeke u 70oj da podignemo trku na viši nivo.
gurao bi Alajbegovića od 17g umjesto Gigovića koji nam je standardan igrač bio i koji je čitavu proslu sezonu igrao u Bundesligi? Inače Gigović je bio vrlo dobar u prvom poluvremenu.
Mozda bi uveo Bazdara umjesto Dzeke da nismo gubili..morao ga je drzati jer smo fakticki isli 'all in'.

Sto se tice Burnica ,to je vec opet neko na silu pametovanje samo da bi se pametovalo.

Lik je van reprezentacije posljednji put igrao na toj poziciji jebene 2019. godine, a za reprezentaciju je igrao jer fakat nismo imali nikoga ko bi mogao pokriti tu poziciju.
I ti misliš da bi se on snasao protiv vrlo ozbiljnih igrača iz Austrije?

Niko nista ne govori, a govorilo se prije utakmice, zasto i kako Muharemović u prvih 11, a na kraju dobio bolju ocjenu nego Alaba.
Kakve veze ima sto mu je 17, pa Lamal je sa 16 dobio priliku. Da su ga čekali ko mi da je talent u 22, nigdje ga ne bi bilo. Trenutno je mali bolji, konkretniji, opasniji. Kad cemo vise početi vjerovati omladini, plus, mali je rođeni fajter, ima energiju.
Upravo tako i radi takvog pogresnog stava nevjerovanja maldjoj generaciji i gubimo talente. Jednog sjebes drugi vidi i ne pada mu na pamet da igra za BiH. Alajbegovic i Bajraktarevic su najmanje trebali poceti drugo poluvrijeme a ja bih stavio da igraju od pocetka. Dobro to je moj stav koji ne mora biti ispravan ali ja bih to uradio isto kao sto bi i u kosarkaskoj reprezentaciji dao puno vise prostora Hrelji.
palermo

#1083 Re: San Marino - BiH 06.09.2025. | BiH - Austrija 09.09.2025.

Post by palermo »

hrasno38 wrote: 10/09/2025 12:34
last mohicans wrote: 10/09/2025 00:08
Plavo-bijeli wrote: 10/09/2025 00:03
gurao bi Alajbegovića od 17g umjesto Gigovića koji nam je standardan igrač bio i koji je čitavu proslu sezonu igrao u Bundesligi? Inače Gigović je bio vrlo dobar u prvom poluvremenu.
Mozda bi uveo Bazdara umjesto Dzeke da nismo gubili..morao ga je drzati jer smo fakticki isli 'all in'.

Sto se tice Burnica ,to je vec opet neko na silu pametovanje samo da bi se pametovalo.

Lik je van reprezentacije posljednji put igrao na toj poziciji jebene 2019. godine, a za reprezentaciju je igrao jer fakat nismo imali nikoga ko bi mogao pokriti tu poziciju.
I ti misliš da bi se on snasao protiv vrlo ozbiljnih igrača iz Austrije?

Niko nista ne govori, a govorilo se prije utakmice, zasto i kako Muharemović u prvih 11, a na kraju dobio bolju ocjenu nego Alaba.
Kakve veze ima sto mu je 17, pa Lamal je sa 16 dobio priliku. Da su ga čekali ko mi da je talent u 22, nigdje ga ne bi bilo. Trenutno je mali bolji, konkretniji, opasniji. Kad cemo vise početi vjerovati omladini, plus, mali je rođeni fajter, ima energiju.
Upravo tako i radi takvog pogresnog stava nevjerovanja maldjoj generaciji i gubimo talente. Jednog sjebes drugi vidi i ne pada mu na pamet da igra za BiH. Alajbegovic i Bajraktarevic su najmanje trebali poceti drugo poluvrijeme a ja bih stavio da igraju od pocetka. Dobro to je moj stav koji ne mora biti ispravan ali ja bih to uradio isto kao sto bi i u kosarkaskoj reprezentaciji dao puno vise prostora Hrelji.
Pa nema tu ispravan ili neispravan stav :D . Da smo pobijedili bio bi ti sigurno pogresan stav, kako smo izgubili postoji mogucnost da ti je ispravan stav. Ko zna sta bi bilo da su ova dvojica igrala od pocetka.

Al ja cu opet kao papagaj :D ovo sinoc je bila nasa najbolja utakmica u zadnje dvije tri godine. I progres je uocljiv.
Altsa

#1084 Re: San Marino - BiH 06.09.2025. | BiH - Austrija 09.09.2025.

Post by Altsa »

Muharemovic je odlicno odigrao osim kod drugog gola kada je kasnio kod ofsajda.
luckylaka

#1085 Re: San Marino - BiH 06.09.2025. | BiH - Austrija 09.09.2025.

Post by luckylaka »

Logovan wrote: 10/09/2025 08:43
Point. wrote: 10/09/2025 06:45 Ne, nego da drugi selektori ne bi možda zvali malce od 17, 18 godina nego bi ih slali po U19, U21 da gube godine kao što su prethodnici radili.
Kako znaš?
Pa ovakvj su bili najveci kriticari kada su se do skoro na ovoj temi spomjnjali trojac Alajbevovic,Barjaktarevic,Kospo kao sta ce nam juniori i cvajtasi sada su odjednom postali najveci branioci istih.Forum pamti
Last edited by luckylaka on 10/09/2025 14:04, edited 1 time in total.
Didier

#1086 Re: San Marino - BiH 06.09.2025. | BiH - Austrija 09.09.2025.

Post by Didier »

Većeg ublehaša od Kockara dosad nismo imali.

Sinoć slušam analizu, i kontam jesmo li gledali istu utakmicu...

Svi zadovoljni jebote, a evo već druge kvalifikacije nam klize iz ruku. Umjesto da se boriš za prvo mjesto u grupi s drugorazrednom Austrijom, ti ih predstavljaš kao da su Engleska ili Brazil.

Mislim da je 50 igrača prošlo kroz ekipu u zadnjih deset utakmica.

I evo već tri godine slušamo priču o tome "kako imamo budućnost". Izgleda da ta budućnost nikad neće doći.

Goru igru ne pamtim, gori selektor ne postoji... Kemo Hafizović je za njega Murinjo.
Point.

#1087 Re: San Marino - BiH 06.09.2025. | BiH - Austrija 09.09.2025.

Post by Point. »

Logovan wrote: 10/09/2025 10:12
Point. wrote: 10/09/2025 09:26 Ja ne znam šta vi hoćete zapravo, do sad u ovoj grupi imamo rezultate i opet ne valja, pobijedili SM samo 1-0 buaaa hajmo ga na lomaču.

Šta zapravo želite sa ovim rosterom kojeg imamo i smjenom generacije?
Pa ja, očekivao sam ovakav odgovor. Imamo rezultate, ali su klimavi. Tanka igra, nekad nikakva, isto k'o raja sa termina što bi se reklo. Nije to samo pobjeda od 1:0 protiv San Marina, nema potrebe za trolanjem. Čuj šta želimo, želimo da igramo kao Argentina. 8-)

Treba nekad baciti neku kritiku, a ne stalno "ma hajde dobro je ovo, biće ovo ok, imamo par novijih igrača" i tako iz utakmice u utakmicu, iz mjeseca u mjesec.

Nego, nisi mi odgovorio za Dalića. Je li moguće da si ozbiljan?
Pa navijaj onda za Argentinu, ne znam jebiga šta da ti kažem na tvoje nerealne želje.

Šta te muči oko Dalića, pa si zapeo?
last mohicans

#1088 Re: San Marino - BiH 06.09.2025. | BiH - Austrija 09.09.2025.

Post by last mohicans »

Opra plavi temu, de malo ohani, pusti i druge, jbt, još kilometarske postove lik kači. Gdje onaj @kiligonzales On je uvijek dobre analize pravio, ako se ne varam. De, brate, objasni svoje viđenje. Ali novinari su meni odron i oni gosti, poremetila nas povreda Dedića, odigrali smo prvo drama, a igra se 96 minuta, isto u kosarci, razvalili smo ih 3/4, a zajebi sto imaju 4/4. "Izgubili smo energiju" :lol: :-) Pa kako, zbog čega, profići ostali bez energije? Ponos, dobra predstava, šteta...Jebem ti više floskule i razloge.. Doduše kad ganjaš loptu prije se i potrošiš, zato su izmjene trebale ici odmah u II ili između 50-60 min.
luckylaka

#1089 Re: San Marino - BiH 06.09.2025. | BiH - Austrija 09.09.2025.

Post by luckylaka »

Izmjene ne da nisu izvrsene na vrijeme nego su ti momci morali poceti od pocetka.Pa ne drzi selemtor Spanije Yamala na klupi nego ga forsira od pocetka.Drugo.Nisam gledao utakmicu protiv S.Marina(naknadno je prelistao) ne li onaj Radeljic bio toliko los da ga posalje na tribine a vidim da ne odigrao 90 minuta.Trece.Tahirovic je prvi put odigrao utakmicu da valja i mjenja ga.Igras na kraju 2-3-5 i nemas igraca koji moze proturiti ili ubaciti loptu napadacima.Ma ima jos toga sto sve ide na dusu selektoru,ali jos smo u igri ali nesto se mora mjenjati u igri,formaciji...
Logovan

#1090 Re: San Marino - BiH 06.09.2025. | BiH - Austrija 09.09.2025.

Post by Logovan »

Point. wrote: 10/09/2025 14:05 Pa navijaj onda za Argentinu, ne znam jebiga šta da ti kažem na tvoje nerealne želje.

Koje su to moje želje pa su nerealne? Sad će napisati da tražim da budemo kao Argentina. :oops:

Ne muči mene ništa oko Dalića, nego vidim spomenuo si ga gore i njegovu mlitavu pobjedu pa kontam zar je moguće da si ozbiljan. Zašto stavljati njih dvojicu u isti nivo? Nije Dalić jučer došao kao Barbarez, niti je Dalić bez rezultata.
Labirint

#1091 Re: San Marino - BiH 06.09.2025. | BiH - Austrija 09.09.2025.

Post by Labirint »

Roster nam je poprilično tanak, selektor tj iskustvo istog u obavljanju te funkcije još tanje, po meni je veliki uspjeh ( čitaj ložiona i nada neka) i taj baraž iz kojeg smo svi svjesni da proći nećemo. Tako da.. Kipar će pokazati sve :D
Laplace

#1092 Re: San Marino - BiH 06.09.2025. | BiH - Austrija 09.09.2025.

Post by Laplace »

l33t wrote: 09/09/2025 21:55 Jesmol ikad brze izjednačili
Protiv Izraela je bilo slično, čini mi se opet u Zenici.
Edin H.

#1093 Re: San Marino - BiH 06.09.2025. | BiH - Austrija 09.09.2025.

Post by Edin H. »

Labirint wrote: 10/09/2025 16:00 Roster nam je poprilično tanak, selektor tj iskustvo istog u obavljanju te funkcije još tanje, po meni je veliki uspjeh ( čitaj ložiona i nada neka) i taj baraž iz kojeg smo svi svjesni da proći nećemo. Tako da.. Kipar će pokazati sve :D

O tome odavno govorimo, i ono malo igrača koji možda imaju donekle kvalitet za ovakve, malo ozbiljnije utakmice se odstranjuju iz tima, jer valjda imamo Džeku, neka igra cijelu utakmicu, nadoknadiće. :lol:

Sa druge strane dobro je da je selektor u porazu kod kuće od dvadeset i neke reprezentacije najsretniji trener na svijetu. :lol:
RJ57

#1094 Re: San Marino - BiH 06.09.2025. | BiH - Austrija 09.09.2025.

Post by RJ57 »

nego jeste li skontali juče onog malog bucmastog (jedan od djece koji su izašli sa austrijancima) što je držao ruku na pogrešnoj strani grudi ... garant lijevak .... mali je bio prva klasa :-D :D :mrgreen:
Point.

#1095 Re: San Marino - BiH 06.09.2025. | BiH - Austrija 09.09.2025.

Post by Point. »

Logovan wrote: 10/09/2025 14:49
Point. wrote: 10/09/2025 14:05 Pa navijaj onda za Argentinu, ne znam jebiga šta da ti kažem na tvoje nerealne želje.

Koje su to moje želje pa su nerealne? Sad će napisati da tražim da budemo kao Argentina. :oops:

Ne muči mene ništa oko Dalića, nego vidim spomenuo si ga gore i njegovu mlitavu pobjedu pa kontam zar je moguće da si ozbiljan. Zašto stavljati njih dvojicu u isti nivo? Nije Dalić jučer došao kao Barbarez, niti je Dalić bez rezultata.
Svako od nas ima želju da uzmemo bodove protiv Austrije, ali nije smak svijeta jebogati, dramite ko tetke kakve. Nekad se i izgubi. Da su nas otresli sa 5,6 komada da nismo prešli centra pa haj, razumio bih dreknjavu, no treba shvatiti da smo reprezentacija u smjeni generacije, poprilično prosječna i sa dosta mladih igrača koji se tek trebaju dokazati.

Pa manje ste galamili kada nas je pod Savom trpao Lux ko da su Argentina.

Chill.
luckylaka

#1096 Re: San Marino - BiH 06.09.2025. | BiH - Austrija 09.09.2025.

Post by luckylaka »

Ja mislim da selektor svojom taktikom,izborm igraca,izjavama na presu svakom pravom navijacu skrati zivot bar za godinu.Dakle 10 utakmica 10 godina,ja sam jednom nogom u grobuAko nastavi ovako daj boze da baraz docekam
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#1097 Re: San Marino - BiH 06.09.2025. | BiH - Austrija 09.09.2025.

Post by _BataZiv_0809 »

luckylaka wrote: 10/09/2025 17:45 Ja mislim da selektor svojom taktikom,izborm igraca,izjavama na presu svakom pravom navijacu skrati zivot bar za godinu.Dakle 10 utakmica 10 godina,ja sam jednom nogom u grobuAko nastavi ovako daj boze da baraz docekam
Kocka se Barba sa nasim zivcima
Montana1

#1098 Re: San Marino - BiH 06.09.2025. | BiH - Austrija 09.09.2025.

Post by Montana1 »

Imas najbolji start kvalifikavija ikad sa puno slabijim roasterom neg ranije i opet drvlje i kamenje po selektoru. Anćeloti vam ne bi ugodio da vase pajdase vidite u repki.
Barba samo naprijed.
Logovan

#1099 Re: San Marino - BiH 06.09.2025. | BiH - Austrija 09.09.2025.

Post by Logovan »

Point. wrote: 10/09/2025 17:16
Logovan wrote: 10/09/2025 14:49

Svako od nas ima želju da uzmemo bodove protiv Austrije, ali nije smak svijeta jebogati, dramite ko tetke kakve. Nekad se i izgubi. Da su nas otresli sa 5,6 komada da nismo prešli centra pa haj, razumio bih dreknjavu, no treba shvatiti da smo reprezentacija u smjeni generacije, poprilično prosječna i sa dosta mladih igrača koji se tek trebaju dokazati.

Pa manje ste galamili kada nas je pod Savom trpao Lux ko da su Argentina.

Chill.
Čuj drami se ako se kaže da smo loše odigrali protiv SAN MARINA i to DVA puta. Drami se ako se kaže da se sa loptom nismo sastavili u nekim utakmicama protiv ekipa koje su u rangu sa nama. Drami se ako se kaže kako smo kao raja sa termina, igra bez ikakvog smisla. Daj je li realno šta pišeš. :D

Ne razumijem šta ti hoćeš? Uzmu se tri boda, automatski svi da kažemo da smo super zadovoljni, bez obzira na igru? Izgubi se, automatski svi da kažemo kako nema veze jer eto ima mladih igrača, sklapamo ekipu, itd?

Zašto svaku kritiku prema ekipi i selektoru prihvataš lično, kao da su kritike prema tebi?

Ima li tebi da nešto ne valja? Bilo šta oko selektora i oko igrača? Imaš li bilo šta napisati ili ti se sve svodi na prigovaranja drugima? Čemu prigovaranja svima za sve? Jesi li ti Sergej Barbarez?
palermo

#1100 Re: San Marino - BiH 06.09.2025. | BiH - Austrija 09.09.2025.

Post by palermo »

Ima.li kalvih sansi da se Anel vrati. Mozda I Begovica zvati, dobro bi nam doslo njegovo iskustvo.
Locked