Prema Ilidži leteći ćilim.
Gras all about
-
Nedoumica
#10626 Re: Gras all about
-
Nedoumica
#10627 Re: Gras all about
Ubi vala ovo presjedanje, nikad bus dočekati, vazda pun ko šipak, pa onda opet čekaj da tramvaj krene, nikad stići.
Toliko mjeseci nije tramvaj radio, pa je li se bar dio poslova na terminalu mogao odraditi tada?
I ako nije, zašto se ne pojačaju busevi prema Ilidži?
Da ne spominjem kad se ikad spominjalo pojačanje “graddske željeznice” i izgradnja stajališta, u međuvremenu Končari nestali, ostao samo onaj šugavi za ograjisat voz na liniji Pazarić-Sarajevo…
Toliko mjeseci nije tramvaj radio, pa je li se bar dio poslova na terminalu mogao odraditi tada?
Da ne spominjem kad se ikad spominjalo pojačanje “graddske željeznice” i izgradnja stajališta, u međuvremenu Končari nestali, ostao samo onaj šugavi za ograjisat voz na liniji Pazarić-Sarajevo…
-
bumerangss
#10628 Re: Gras all about
Ilidza ne ulazi u satav grada Sarajeva
Onda bi i ilijaš trebao tražiti liniju za aerodrom
- nepass1
#10629 Re: Gras all about
Ako se mora presjedati onda taxi ili auto. Ja na ilidzi kad radim drugu smjenu, ne znam ima li 2km zracne linije, treba mi 1,5h sa grasom do kuceNedoumica wrote: ↑10/05/2026 22:42 Ubi vala ovo presjedanje, nikad bus dočekati, vazda pun ko šipak, pa onda opet čekaj da tramvaj krene, nikad stići.
-
Nedoumica
#10630 Re: Gras all about
Ma jasno, ali nekako logično bi bilo da ima par stanica uz glavnu ulicu do terminala, pa koliko je samo turista ljeti na toj strani…bumerangss wrote: ↑11/05/2026 07:00Ilidza ne ulazi u satav grada Sarajeva![]()
Onda bi i ilijaš trebao tražiti liniju za aerodrom
-
Nedoumica
#10631 Re: Gras all about
Nazalost je tako.nepass1 wrote: ↑11/05/2026 07:04Ako se mora presjedati onda taxi ili auto. Ja na ilidzi kad radim drugu smjenu, ne znam ima li 2km zracne linije, treba mi 1,5h sa grasom do kuceNedoumica wrote: ↑10/05/2026 22:42 Ubi vala ovo presjedanje, nikad bus dočekati, vazda pun ko šipak, pa onda opet čekaj da tramvaj krene, nikad stići.
Da ne spominjem kad se ikad spominjalo pojačanje “graddske željeznice” i izgradnja stajališta, u međuvremenu Končari nestali, ostao samo onaj šugavi za ograjisat voz na liniji Pazarić-Sarajevo…![]()
A radovi se potrefili sa poskupljenjem taksija.