Neka meni moje C Class-e.sema911s wrote:imas kafu, 2kile kod gojka,pivu i ukrajinku na mjesec zbog ove izjavecorsa wrote:Nadam se da mi sada vjerujete, jer nemam vise argumenata.![]()
Uglavnom to je to, 7 godina garancije je obicna ubleha na koju padaju naivni. Sto puta sam cuo pricu "Cim oni daju 7 godina garancije to je sigurno kvalitetan auto". Tako ljudi razmisljaju.
Po toj teoriji je Mercedes ka*ina, samo dvije godine garancije!![]()
ovi sto su kupili te kie,honholuduludu, fijate, sedmiuce,., nas koji vozimo polovnjake gledaju ko neke prosjake jer oni zaboga imaju pare za novo auto a i nisu nesto pametni da se razmijemo ,. a kada uporedis ko je bolje prosao ono ma dajj,., to sto imas 7 godina garancije(kakve tek garancije) spominje neko neke table(tabla je bila fabricka greska i povucena je sa mnogo vozila samo su sutili ko po obicaju)
ne znaci da si sada na konju, nek ti u tih 7 god crkne neki dio nesto sto se ne ponavlja cesto pa ces da vids kako se garancija brise dodaje ono ali gospodine/gospodjo garancija ne podrzava taj dio,(vjesanje ti nije u garanciji, turbo, hladnjak, cesta boljka 5vrata to vam sve naplate)
te knjizice spominjete kod neke prodaje,., ovlasteni i to,., pa samo taj tariguz i vrijedi budalama(jer ista kosta 50€ da se jos sve uneseu servisni komp),. i sta ja imam od toga da je sve radjeno u ovlastenom servisu,. kada znam da svi ovlasteni kupuju dijelove iz motorex-a, ulje od megamix-a a ti ovlasteni serviseri poznati da ispusu filtere, u posudu koja moze da primi 6l ulja naspu 8 i vise(jbte ljudi se slomise kako da smanje zapreminu tecnosti na sobnoj temperaturi ) a ovlasteni serviseri to vec rade,. i da pri tome su skolovani negdje vani bili na obuci,
i da postavljacu teme nemoj kupovat kia-auu kako vec sranje u bojama od kola,., imas mnogo boljih avtica za te paree
Evo ja cu dobrovoljno da snosim pola troškova tvoje ponude za kolegu @corsa.