Povlačiti paralelu između Bursaća i mene je najbolji kompliment kojeg mogu dobiti. Evo, sad kad bih se potrbušio i dumao pola sata pokušavajući skontati šta bi mi bilo draže pročitati, ništa mi bolje ne bi moglo pasti na pamet.tramvajtrojka wrote: ↑01/09/2026 16:42Potrudi se malo mozes ti bolji spin i laz provuci ovako postajes kopija Bursaća sa hayataSkijaš wrote: ↑01/09/2026 16:28Znači Softić nula bodova, ambasadorku vjerovatno zvali u Sarajevo da je smuntaju da ona pokrene stvar bez saglasnosti a ona jadna nije smjela. A Zvizdić se ušutio.drug_profi wrote: ↑01/09/2026 16:17 Premijer, Ambasador, onaj ko predstalja zaintersovanu stranu... taj je legitiman.
E Zvizdiću, crni Zvidiću ...
SDA-All about
- Skijaš
#91326 Re: SDA-All about
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#91327 Re: SDA-All about
Sta ti jos kazu jarani Avdo, Jahja, Imamovic i ReufSkijaš wrote: ↑01/09/2026 16:32Ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Elmedin Konaković tokom današnjeg gostovanja u emisiji "Nedjeljom u 2" na HRT-u, odbio je odgovoriti na pitanje da li je Hrvatska izvršila agresiju na BiH.
Konaković je rekao da će "biti diplomata i zadržati odgovor za sebe".
dobro si me podsjetio
udara ih Konaković, sve nogama
- Skijaš
#91328 Re: SDA-All about
To nije odgovor na moje pitanje kolega. Zašto ovi koji spominju reviziju zaobilaze to da je i Zvizdić mogao uraditi to što se tražilo od istraumirane ambasadorice ?dr_Evil wrote: ↑01/09/2026 16:51Emisar je valjda sebi presudio politicku karijeru kad je otisao da Aci sa pescesom preda raport po naredbi El-Baketa.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#91329 Re: SDA-All about
Zato sto je bio SDA. Ali intersantno, SDA ga zbog toga ne proziva...Skijaš wrote: ↑01/09/2026 17:05To nije odgovor na moje pitanje kolega. Zašto ovi koji spominju reviziju zaobilaze to da je i Zvizdić mogao uraditi to što se tražilo od istraumirane ambasadorice ?
No, da se maknemo od tvog spina. Kada je Sebijina pizda organizovala igrokaz u vijecnici i kada je sazivao i opoziciju koja se odazvala pitali su ga: bakire, jel to sigurica. On je rekao sigurica.
Medjutim, nije bila sigurica nego igrokaz da se podijeli odgovornost.
Nije mu to poslo za rukom, a ubjedjuje nas i danas da je on kormilar kojeg treba ovaj brod. Kako bi rezolucija o Srebrenici zavrsila da nam je on bio kormilar, mislim da svi naslucujemo.
Pa i ti.
- Chmoljo
#91330 Re: SDA-All about
Mislim da nije ni bitno, jer marva koja glasa za ovu glavu sa konzervi mesnih preradjevina svakako ne zna razliku._BataZiv_0809 wrote: ↑01/09/2026 16:15
Ako ni zbog cega, samo zbog ovog da nema Kifle trebalo bi ga izmislitikako on ove SDA-ovce (pun intended) ubija nogama, to nisu istine...
Veliki pravnik Zaha pri tome se toliko pogubio da ni ne zna zasto je Dodik trebao biti priveden![]()
@Chmoljo
@DaysleepeR
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Skijaš
#91332 Re: SDA-All about
Eto konačno da se oko nečeg složimo, to da je cirkus u Vijećnici organizovan na lažima je činjenica. Što se tiče rezultata glasanja za rezoluciju, to je bio kolektivni uspjeh za kojeg zasluge imaju i ljudi mimo Trojke ali pretpostavljam da bi to u organizaciji SDA ekipe imalo manju podršku svijeta.
Ali za Zvizdića teško da ćemo se složiti, on i Konaković su SDA svakim svojim damarom, to što su im u akronimu stranke neka druga slova ne mijenja to ko su i šta su. Ako je Zvizdić mogao uraditi ono što se tražilo od ambasadorice, trebalo bi ga možda upitati zašto to nije uradio. Bar ovi koji konstantno pominju pitanje revizije.
- Chmoljo
#91333 Re: SDA-All about
Mozda mu Bakir nije dao? Ili je i on vjerovao Bakiru kao sefu stranke, ili nije htio, smio, zelio ici protiv njega.Skijaš wrote: ↑01/09/2026 17:33Eto konačno da se oko nečeg složimo, to da je cirkus u Vijećnici organizovan na lažima je činjenica. Što se tiče rezultata glasanja za rezoluciju, to je bio kolektivni uspjeh za kojeg zasluge imaju i ljudi mimo Trojke ali pretpostavljam da bi to u organizaciji SDA ekipe imalo manju podršku svijeta.
Ali za Zvizdića teško da ćemo se složiti, on i Konaković su SDA svakim svojim damarom, to što su im u akronimu stranke neka druga slova ne mijenja to ko su i šta su. Ako je Zvizdić mogao uraditi ono što se tražilo od ambasadorice, trebalo bi ga možda upitati zašto to nije uradio. Bar ovi koji konstantno pominju pitanje revizije.
Na kraju krajeva, sa softicem je ko emisar isao u Beograd. Zna se po cijem nalogu.
U sustini Denis je apsolutno nebitan, jer kapetan tog broda tada je bio Bakir. Dzaba pranje, on je tada vodio te procese i on je direktan krivac, zbog (ne) djelovanja, nepravilnog delegiranja, vjerovanja, losih namjera, sta god da je na kraju rezultiralo ovakvim ishodom.
Glavni i odgovorni.
- Skijaš
#91334 Re: SDA-All about
"Ne podržavamo takvu retoriku i ne želimo da bilo ko od naših saradnika daje izjave na štetu bilo koje nacije, vjere ili boje kože. Volimo sve ljude i kao produkcija, a i ja kao pojedinac se ograđujemo od takvih 'žbirova' koji daju zapaljive izjave i nanose bol bilo kojoj strani u nekadašnjem sukobu ili kako bi gospodin Bakir Izetbegović rekao 'u građanskom ratu koji se desio na teritoriji Bosne i Hercegovine'"
Direktor Hype TV-a i Hype Production Saša Mirković
Bakir Mudri
Direktor Hype TV-a i Hype Production Saša Mirković
Bakir Mudri
- Skijaš
#91335 Re: SDA-All about
Moguće. Bilo bi dobro čuti samog Zvizdića, jer se ovdje miješa kruške i landrovere, pa imamo priču kao Bakir povukao ambasadoricu u Sarajevo kako bi sabotirao reviziju, a ono malo zagrebeš, ispadne ambasadorica i nije imala ključnu ulogu.Chmoljo wrote: ↑01/09/2026 18:07Mozda mu Bakir nije dao? Ili je i on vjerovao Bakiru kao sefu stranke, ili nije htio, smio, zelio ici protiv njegaSkijaš wrote: ↑01/09/2026 17:33Eto konačno da se oko nečeg složimo, to da je cirkus u Vijećnici organizovan na lažima je činjenica. Što se tiče rezultata glasanja za rezoluciju, to je bio kolektivni uspjeh za kojeg zasluge imaju i ljudi mimo Trojke ali pretpostavljam da bi to u organizaciji SDA ekipe imalo manju podršku svijeta.
- Chmoljo
#91336 Re: SDA-All about
Mozes grebati koliko hoces ali bakir je lagao. Svjesno ili nesvjesno ne zna se koja je gora opcija.
Svjesno, znaci da je toliko pokvaren da mu tako bitna stvar nije bitna i ne roedstavlja neku crvenu liniju,
Nesvjesno, znaci da je nesposoban do koske i on i ljudi oko njega kada nisu znali ovo iznijeti na prihvatljov nacin.
Sve sto mu se fakturise, fakturise mu se sa punim pravom i razlogom.
Svjesno, znaci da je toliko pokvaren da mu tako bitna stvar nije bitna i ne roedstavlja neku crvenu liniju,
Nesvjesno, znaci da je nesposoban do koske i on i ljudi oko njega kada nisu znali ovo iznijeti na prihvatljov nacin.
- Chmoljo
#91337 Re: SDA-All about
A koliko je Bakir glup evo se i srbijanska produkcija serije gdje Lidija trebala glumiti pisha po njemu

Kormilar
"Ne podržavamo takvu retoriku i ne želimo da bilo ko od naših saradnika daje izjave na štetu bilo koje nacije, vjere ili boje kože. Volimo sve ljude i kao produkcija, a i ja kao pojedinac se ograđujemo od takvih 'žbirova' koji daju zapaljive izjave i nanose bol bilo kojoj strani u nekadašnjem sukobu ili kako bi gospodin Bakir Izetbegović rekao 'u građanskom ratu koji se desio na teritoriji Bosne i Hercegovine'", nastavio je.
Kormilar
- Skijaš
#91338 Re: SDA-All about
Ja sam izgleda jedini koji bi volio znati zašto Zvizdić nije pokrenuo to pitanje iako ambasadorica kaže da je mogaoChmoljo wrote: ↑01/09/2026 18:17 Mozes grebati koliko hoces ali bakir je lagao. Svjesno ili nesvjesno ne zna se koja je gora opcija.
- Skijaš
#91339 Re: SDA-All about
Kasniš kolegaChmoljo wrote: ↑01/09/2026 18:20 A koliko je Bakir glup evo se i srbijanska produkcija serije gdje Lidija trebala glumiti pisha po njemu
"Ne podržavamo takvu retoriku i ne želimo da bilo ko od naših saradnika daje izjave na štetu bilo koje nacije, vjere ili boje kože. Volimo sve ljude i kao produkcija, a i ja kao pojedinac se ograđujemo od takvih 'žbirova' koji daju zapaljive izjave i nanose bol bilo kojoj strani u nekadašnjem sukobu ili kako bi gospodin Bakir Izetbegović rekao 'u građanskom ratu koji se desio na teritoriji Bosne i Hercegovine'", nastavio je.
Kormilar
- Chmoljo
#91340 Re: SDA-All about
Pitaj ga.Skijaš wrote: ↑01/09/2026 18:22Ja sam izgleda jedini koji bi volio znati zašto Zvizdić nije pokrenuo to pitanje iako ambasadorica kaže da je mogaoChmoljo wrote: ↑01/09/2026 18:17 Mozes grebati koliko hoces ali bakir je lagao. Svjesno ili nesvjesno ne zna se koja je gora opcija.
Sve sto mu se fakturise, fakturise mu se sa punim pravom i razlogom.![]()
- Haris.ba
#91341 Re: SDA-All about
Tebi ok ova Dinina izjava?_BataZiv_0809 wrote: ↑01/09/2026 16:57Sta ti jos kazu jarani Avdo, Jahja, Imamovic i ReufSkijaš wrote: ↑01/09/2026 16:32Ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Elmedin Konaković tokom današnjeg gostovanja u emisiji "Nedjeljom u 2" na HRT-u, odbio je odgovoriti na pitanje da li je Hrvatska izvršila agresiju na BiH.
dobro si me podsjetio
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#91342 Re: SDA-All about
BezzeHaris.ba wrote: ↑01/09/2026 18:41Tebi ok ova Dinina izjava?_BataZiv_0809 wrote: ↑01/09/2026 16:57Sta ti jos kazu jarani Avdo, Jahja, Imamovic i ReufSkijaš wrote: ↑01/09/2026 16:32
Ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Elmedin Konaković tokom današnjeg gostovanja u emisiji "Nedjeljom u 2" na HRT-u, odbio je odgovoriti na pitanje da li je Hrvatska izvršila agresiju na BiH.
dobro si me podsjetio
- Haris.ba
#91343 Re: SDA-All about
Proradile mu stare lekcije dok je pohadjao Baketovu skolu.
Priznajem, samo je malo bolji sto nije i on rekao da je gradjanski rat.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#91344 Re: SDA-All about
- PreWiBa
- Grijem se na: Plin i centralno
- Horoskop: Lav
#91345 Re: SDA-All about
Dino je pragmatičar bio, i to je ok. Grozan je posao odradio ove četiri godine, ali ovo mu se ne može spočitavati.
Nama ne trebaju problemi sa hrvatske strane, koliko god sada neki pozivali na to. Ne treba ni biti ničiji sluga, ali treba biti pragmatičan.
Nama ne trebaju problemi sa hrvatske strane, koliko god sada neki pozivali na to. Ne treba ni biti ničiji sluga, ali treba biti pragmatičan.
- Haris.ba
#91346 Re: SDA-All about
Nisam ja taj koji ima razlicite standarde po tome kom i se svidja ili ne svidja politicki._BataZiv_0809 wrote: ↑01/09/2026 18:50Sad ga vec šiljiš
Moze se biti i pragmatican i ne biti slina i sluga.
Prvo, zasto bi imali "probleme" sto se govori istina.
I kakve bi to probleme mogao imati "dobri decko" ili Bosna radi istine?
Last edited by Haris.ba on 01/09/2026 18:55, edited 1 time in total.
- JohnnyS
#91347 Re: SDA-All about
Je li član predsjedništva ili netko iz njegove klike komentirao kako je dobio najviše odlikovanje za sudjelovanje u građanskom, da ne kažem bratoubilačkom ratu
-
dječak sa šibicama
#91348 Re: SDA-All about
Podrska za SDA, treba udarati nogom Hrvatsku, to je put uspjeha i ulaska u europsku uniju i NATO pakt. Zna se ko je jaci u toj utakmici.
- Haris.ba
#91349 Re: SDA-All about
Ti znas da hdz javno govori da ce tokom pristupanja BiH u EU i Nato ucjenjivati oko "legitimnog predstavljanja"?dječak sa šibicama wrote: ↑01/09/2026 18:56 Podrska za SDA, treba udarati nogom Hrvatsku, to je put uspjeha i ulaska u europsku uniju i NATO pakt. Zna se ko je jaci u toj utakmici.
Last edited by Haris.ba on 01/09/2026 18:59, edited 1 time in total.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor