Puno istocno veceras majica sa vrs motivom, znas li zasto?
Istočno Sarajevo
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
- nivla
#8602 Re: Istočno Sarajevo
pogledaj izjave, previse, pogledaj snimke, previse, jer ima ih sto nisu izasli zato sto se moraju pojaviti na poslu u zapadnom sarajevu
@mirota
prica je o 92.-95 ne periodu kad si morao biti s jednim da te cetnici ne prikolju, a ako cemo o tome na istocnom frontu poginulo mi familije u partizanima, a ipak su ih 40-45 najvise pobili cetnici, zive spalili ili zaklali, mamin amidza go skocio u rijeku na strijeljanju u januaru 44. da se spasi od komsija cetnika
-
tokio25
#8603 Re: Istočno Sarajevo
boli me neka stvar zasto (znam da ces se za ovu recenicu uhvatiti)
ja pitam koliko ih je izaslo?
upravo u tome je stvar koliko
pominju se ovi sto dolaze u sarajevo da rade
isti profil sa ove strane koji odu u lukavicu da kupe bilo sta dal u trzni centar dal na kafu ili sl
znaci licemjerstvo na kub
-
tokio25
#8604 Re: Istočno Sarajevo
ja te pitam koliko?
kad nekoga ne volis previse je i 20 ljudi i zato te pitam koliko je otprilike odalo pocast
100? 1000? 10000? vise?
- nivla
#8605 Re: Istočno Sarajevo
Code: Select all
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/masovna-okupljanja-republika-srpska-cast-ratko-mladic-pale-zvornik-15741773-
tokio25
#8606 Re: Istočno Sarajevo
premalonivla wrote: ↑31/08/2026 22:56prebrojCode: Select all
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/masovna-okupljanja-republika-srpska-cast-ratko-mladic-pale-zvornik-15741773
i na osnovu ovoga se tvrdi svi su isti
jesu malo sutra
smijesni su svi koji sa ovim prozivkama kako se pojedini ovdje priklanjaju srbima opravdavaju ovo sve i kako kao izjednacavamo zlocine i kako tvrdimo svi smo isti itd
- Danguba
#8607 Re: Istočno Sarajevo
Jesi trol ali da ti odgovorim, svi su isti i oni sto su izasli i oni sto sjede kuci.
Lahko cemo dotura, radosnog, Kandicku i jos 3-5 izdvojiti.
Kapis?
-
tokio25
#8608 Re: Istočno Sarajevo
Jedino to i znasDanguba wrote: ↑31/08/2026 23:09Jesi trol ali da ti odgovorim, svi su isti i oni sto su izasli i oni sto sjede kuci.
Lahko cemo dotura, radosnog, Kandicku i jos 3-5 izdvojiti.
Kapis?
Jesi i ti iz bijelog polja sa ratnom adresom na zapadu pa popujes?
- nepass1
#8609 Re: Istočno Sarajevo
Niko iz rukovodstva rs-a od opstine do drzavnog vrha ne pokusava se ograditi. Mup ne djeluje, crkva podrzava...sta se ima jos razglabati i ubjedjivati.tokio25 wrote: ↑31/08/2026 23:03premalonivla wrote: ↑31/08/2026 22:56prebrojCode: Select all
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/masovna-okupljanja-republika-srpska-cast-ratko-mladic-pale-zvornik-15741773
i na osnovu ovoga se tvrdi svi su isti
jesu malo sutra
smijesni su svi koji sa ovim prozivkama kako se pojedini ovdje priklanjaju srbima opravdavaju ovo sve i kako kao izjednacavamo zlocine i kako tvrdimo svi smo isti itd
Ako ne vidis i ne kontas najebat cemo opet kao sto svakih 40g najebemo.
-
tokio25
#8610 Re: Istočno Sarajevo
Ja savrseno znam sta je bilo jer sam bio tu
Nisam bio u rovu jer sam bio premlad za to al znam ostalo
Nije problem to poducavati problem je generalizacija
Super imamo vjerovatno sve te koji podrzavaju
Evo citam clanak podnijeto oko 55000 prijava za velicanje zlocinca
Ajmo jos 55000 pa da znaju da znamo
U institucijama vjerovatno rade neki koji su javno velicali
Zasto se ne pritisne ta institucija da se sankcionisu takvi
Kod nas je sve prica i to ekstremna kqo onaj bjelopoljac sto lozi a bio u slovackoj u ratu
Kod nas je sve prica i to ekstremna kqo onaj bjelopoljac sto lozi a bio u slovackoj u ratu
- JOINT_1921
- Vozim: odlično
#8611 Re: Istočno Sarajevo
Kako na faci Dodika vidis da mu je muka zbog 55.000 prijava, ima video
Ali ne treba stati, ima jos zlocinaca koliko hoces.
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#8612 Re: Istočno Sarajevo
Evo jucer neki doktori zaplatili zbog velicanja ratnog zlocinca, u Tomislavgradu, u Orašju...u institucijama(drzavnim) ide teze...tokio25 wrote: ↑01/09/2026 09:31 Ja savrseno znam sta je bilo jer sam bio tu
-
tokio25
#8613 Re: Istočno Sarajevo
pa superkonektovan wrote: ↑01/09/2026 10:08Evo jucer neki doktori zaplatili zbog velicanja ratnog zlocinca, u Tomislavgradu, u Orašju...u institucijama(drzavnim) ide teze...tokio25 wrote: ↑01/09/2026 09:31 Ja savrseno znam sta je bilo jer sam bio tu
eto dvojica od xxxx... broja
sta cekamo
je li ko sa foruma poslao prijavu tuzilastvu
evo ja cu priznati pa nisam (mogu se pravdati da ne znam nijednog srbina koji je pravdao i nemam dokaza za to osim da sada po fb trazim takve i da saljem prijave)
sta nas kosta u institucijama isto tako da prijavljujemo? kosta nas jer ko ce to nekome ces se zamjeriti a lakse je pisati treba zid na drini treba ih goniti u pm svi su isti i sl
- pezzar
#8614 Re: Istočno Sarajevo
U suštini, malo ih je izašlo. Za slučaj nevolje, to bi se pregazilo k'o plitak potok. Bar ovo u Istočnom i na Palama.
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: 508 SW
#8615 Re: Istočno Sarajevo
Forum nije Trebinje, pa opet nece reci da je bio Genocid. Toliko o Miroti iz Trebinja.tokio25 wrote: ↑31/08/2026 21:31 daj ba trazis od ajmo nagadjati da se mirota zove milos da u sred trebinja govori nije bio genocid i sl?
je li mora reci da dokaze da nije kao dodik npr
hocemo li reci banjaluci forumasici da mora u centru banjaluke u srebrenici je bio genocid i sl
jbt najlakse je nama u sarajevu palamuditi o tome sta treba i kako treba
ovo se savrseno poklapa sa forumasem koji nije bio u ratu i prica o ratu
meni licno je vaznije da mirota zivi ovo sto govori i da pokazuje djelima u ovom slucaju da nije otisao da velica zlocince nego da ide trebinjem i da govori bio je genocid
vezano za cacu vjerovatno nisu nigdje javno velicali cacu al siguran sam da ih ima privatno koji ga velicaju simpatisu ili sl
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: 508 SW
#8616 Re: Istočno Sarajevo
Tragedija ovog naroda je da Elre iz Bijelog Polja, Bošnjak, koji na sreću nije prosao ono sto smo mi prosli ima ispravnije mišljenje kako se postaviti prema postovaocima i navijacima lika i djela sRatka.
-
archi_a
#8617 Re: Istočno Sarajevo

I facebook zna da je mrtvac ratni zločinac.
- Didier
#8618 Re: Istočno Sarajevo
Glupa je ta priča.sime_cipol wrote: ↑01/09/2026 10:34 Tragedija ovog naroda je da Elre iz Bijelog Polja, Bošnjak, koji na sreću nije prosao ono sto smo mi prosli ima ispravnije mišljenje kako se postaviti prema postovaocima i navijacima lika i djela sRatka.
Mnogi Srbi su pomagali Bošnjake tokom rata u okupiranim mjestima. To će ti reći svako ko je rat proveo na Grbavici.
Čak je i Fikret Alić, logoraš iz Prijedora, u autobiografskoj knjizi koju je s njim pisala Admira Fazlić rekao kako ga je u jednom momentu komšija Srbin spasio da ga ne odvedu iz autobusa kad se prerušio u ženu.
Da ima jedan koji nije isti, treba se boriti za tog jednog. A ima ih mnogo više od jednog.
-
tokio25
#8619 Re: Istočno Sarajevo
ma mozda je mirota vojvoda sasvim nebitnosime_cipol wrote: ↑01/09/2026 10:31Forum nije Trebinje, pa opet nece reci da je bio Genocid. Toliko o Miroti iz Trebinja.tokio25 wrote: ↑31/08/2026 21:31 daj ba trazis od ajmo nagadjati da se mirota zove milos da u sred trebinja govori nije bio genocid i sl?
je li mora reci da dokaze da nije kao dodik npr
hocemo li reci banjaluci forumasici da mora u centru banjaluke u srebrenici je bio genocid i sl
jbt najlakse je nama u sarajevu palamuditi o tome sta treba i kako treba
ovo se savrseno poklapa sa forumasem koji nije bio u ratu i prica o ratu
meni licno je vaznije da mirota zivi ovo sto govori i da pokazuje djelima u ovom slucaju da nije otisao da velica zlocince nego da ide trebinjem i da govori bio je genocid
vezano za cacu vjerovatno nisu nigdje javno velicali cacu al siguran sam da ih ima privatno koji ga velicaju simpatisu ili sl
on kao pojedinac nije bitan trenutno
ja govorim da postoji sigurno neki koji bi rekao da je genocid
i zbog takvih je bitno da ne budu oznaceno kao isti
mirota ako laze sebi laze rekao sam djela su bitna
ne mora mirota nikad reci da je bio genocid al je bitno kako se ponasa i djeluje oko tih stvari
ja bih prije da mirota i mirote uvazavaju drzavu bih uvazavaju sve ostale u njoj itd nego da citav dan se deru bio je genocid i sl
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#8620 Re: Istočno Sarajevo
starost planiram provesti u istocnoj ilidži
kod nas su 4 kuće
pa onda ja peti
evo kakvo je stanje
ne znam za razlike u stranačju ali meni su oni svi isti
reformirane čede i nereformirane cede
jedni su sds a drugi snsd
ne znam koji su koji
jedan srbin ima brata u zagrebu stalno dolazi sa zagrebackim tablama ali on nije sudjelovao u borbama (dezerter pobjego u novi sad), ali i on je srbin
ostali su ili pomrli ili su njihova djeca tu ali ortodoksni srbi jedna kuća su radikali al on je psiho bolesnik (sa sokoca ga puste) četničke zastave na balkonu
jedna je zena civilna žrtva rata...pala granata ranila je ko dijete
jedna je žena udovica rata loš brak spasila je smrt muža
kad im je ondaj dan zajstave i srpskog jedinstva samo jedna kuća okači zastavu
sa svima dobar dan zdravo
mada u zadnje vrijeme imao sam jedno obijanje šupe...nadam se da nije u režiji susjeda nakon 23 godine
jer mi je ukradena HVO uniforma od pokojnog rođaka, 2 prluka, kosulja, hlace i 2 kape od kojih je jedna od porazenih snaga iz 1945
i to obijanje bilo na svetog savu 27.1.
svi su narouzani i svi su lovci a kuce su u lovnom podrucju
haha da me ne ubiju ko zeca iz zasjede
kod nas su 4 kuće
pa onda ja peti
evo kakvo je stanje
ne znam za razlike u stranačju ali meni su oni svi isti
reformirane čede i nereformirane cede
jedni su sds a drugi snsd
ne znam koji su koji
jedan srbin ima brata u zagrebu stalno dolazi sa zagrebackim tablama ali on nije sudjelovao u borbama (dezerter pobjego u novi sad), ali i on je srbin
ostali su ili pomrli ili su njihova djeca tu ali ortodoksni srbi jedna kuća su radikali al on je psiho bolesnik (sa sokoca ga puste) četničke zastave na balkonu
jedna je zena civilna žrtva rata...pala granata ranila je ko dijete
jedna je žena udovica rata loš brak spasila je smrt muža
kad im je ondaj dan zajstave i srpskog jedinstva samo jedna kuća okači zastavu
sa svima dobar dan zdravo
mada u zadnje vrijeme imao sam jedno obijanje šupe...nadam se da nije u režiji susjeda nakon 23 godine
jer mi je ukradena HVO uniforma od pokojnog rođaka, 2 prluka, kosulja, hlace i 2 kape od kojih je jedna od porazenih snaga iz 1945
i to obijanje bilo na svetog savu 27.1.
svi su narouzani i svi su lovci a kuce su u lovnom podrucju
- Mr.Sojic
#8621 Re: Istočno Sarajevo
Lijepokonektovan wrote: ↑01/09/2026 10:08Evo jucer neki doktori zaplatili zbog velicanja ratnog zlocinca, u Tomislavgradu, u Orašju...u institucijama(drzavnim) ide teze...tokio25 wrote: ↑01/09/2026 09:31 Ja savrseno znam sta je bilo jer sam bio tu
Taman da odu u "maticu" raditi i da
- dr_Evil
#8623 Re: Istočno Sarajevo
Uvijek je bilo ljudi koji pomazu, rat samo da poligon gdje ce svi pokazati pravo lice. Nama su u ratu mnogi pomogli, a oni od kojih smo ocekivali pomoc su ispali zadnje barabe.Didier wrote: ↑01/09/2026 10:46Glupa je ta priča.sime_cipol wrote: ↑01/09/2026 10:34 Tragedija ovog naroda je da Elre iz Bijelog Polja, Bošnjak, koji na sreću nije prosao ono sto smo mi prosli ima ispravnije mišljenje kako se postaviti prema postovaocima i navijacima lika i djela sRatka.
Mnogi Srbi su pomagali Bošnjake tokom rata u okupiranim mjestima. To će ti reći svako ko je rat proveo na Grbavici.
Čak je i Fikret Alić, logoraš iz Prijedora, u autobiografskoj knjizi koju je s njim pisala Admira Fazlić rekao kako ga je u jednom momentu komšija Srbin spasio da ga ne odvedu iz autobusa kad se prerušio u ženu.
Da ima jedan koji nije isti, treba se boriti za tog jednog. A ima ih mnogo više od jednog.
- Mr.Sojic