Pa niko i ne spori da je zavrsila medicinu, ali magistarski jest sporan. Pratio sam slucaj, smijurija teska.JohnnyS wrote: ↑28/08/2026 11:08Nisam uopće upućen u detalje slučaja, ali ono što sam čuo mu zvuči nevjerojatno da bi bilo istinito, tipa da ne zna ko joj je bio u komisiji ili da ne zna koja je tema i slično. Doktorica Izetbegović mi se ne doima kao glupa žena, bar ono što sam je viđao po ispitima, pa da padne na nekoj gluposti.palermo wrote: ↑28/08/2026 10:49JohnnyS wrote: ↑28/08/2026 10:27 Samo da vam kažem kako su na medicini na postdiplomskim ispiti više formalnost nego neko ogledalo znanja, dakle obrnuto od preddiplomskog. Najveći naglasak se stavlja na izradu magistarskog rada (prije dok je postojalo), a onda i disertacije. Doduše, ne sumnjam kako je za kolegicu netko napisao i jedno i drugo (tako se radi guzonjama), ali to je nemoguće dokazatibogati Johnny , pitanje za doktora, kakvo je tvoje.misljenje o ovome.
Imam mnogo prijatelja medju doktorima, imam mnogo I rodbine koja je u medicine, mnogi od.njih su prosli put od obic og doktora medicone pa do doktora.nauka, I ja jos nisam sreo doktor koji zapravo vjeruje u ovo o Sebiji.
Bas kao sto si ti ovdje napisa za.magisyarski I doktorski rad to su jednostavno procedure I put kojim se ide.
To da je netko napisao za nju je vrlo vjerovatno, bas kao i mnogima, ali ova prica oko ispita, oko nepostojanja komisije....jebo te, pa bas kao da je Sebka toliko.mahnita da ne.moze da sredi I pokrije jednu vrlo jednostavnu proceduru.
Treba za mnoge stvari uzeti u obzir kako je bio rat, pa se za ispite vjerojatno gledalo kroz prste, odnosno nije se svaki gledao točan datum kad je bio. Isto je bilo nama u koroni. Naknadno su se polagali, ili se slalo mailom, pa datum ovaj, datum onaj.
Ono što znam sigurno jest i to, a to sam govorio i kad je bio taj slučaj aktualan - to što je netko profesor u medicini apsolutno ne znači da je dobar doktor. Docent i profesor su znanstvene, a ne stručne titule. Sad uopće ne ulazim ni u to kakva je ona ginekologica jer pojma nemam, ali za nju i bilo kojeg drugog doktora uopće ništa ne znači jesu li profesori ili nisu.
Seka ko Seka, citav zivot je gura jal ova jal ona drzava.