15 miliona na racun legne
ovo bi trenutno trebao biti put kojim sarajevo treba da ide pa kad se finansijski osnazi onda moze stepenica vise i dovodjenje zvucnijih imena iz europe i sl
nesto sl kao sto je dinamo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Mi smo imali 25% od njegovog transfera iz Kolumbije u Brazil. Više nemamo takvih %, samo 0.5% kao naknadu za treniranje.
pa sta onda pise imamo znacajan procenat od viverosarocco_siffredi wrote: ↑26/08/2026 20:13Mi smo imali 25% od njegovog transfera iz Kolumbije u Brazil. Više nemamo takvih %, samo 0.5% kao naknadu za treniranje.
Suspenzija stadiona „Asim Ferhatović-Hase“ ukinuta je do kraja jesenjeg dijela prvenstva, što znači da se FK Sarajevo vraća kući.
Savez će Općini i CSR-u dostaviti preciznu listu mjera i koraka koje je potrebno ispoštovati u narednom periodu.
Općina i CSR dužni su, u okviru svojih nadležnosti i odgovornosti kao vlasnici stadiona, poduzeti sve potrebne mjere kako bi se ispunili uslovi i spriječila nova suspenzija stadiona.
Vidimo se na Koševu! #FKSZRI

Priča za naivne navijače, da se smiri situacija oko dešavanja u klubu. Ko fol dolaze milioni, kamioni, avioni... a ustvari dolazi par stotina hiljada KM. Ne moze nam biti ni za mjesec dana.tokio25 wrote: ↑26/08/2026 20:19pa sta onda pise imamo znacajan procenat od viverosarocco_siffredi wrote: ↑26/08/2026 20:13Mi smo imali 25% od njegovog transfera iz Kolumbije u Brazil. Više nemamo takvih %, samo 0.5% kao naknadu za treniranje.
na sta tu misli
konkretno
i dalje ima značajan udio u njegovom budućem transferu
Svaki onaj španac iz Rudara bio bolji. Ovaj Meite nesta obecava, Marudza je odron.
Opet Aylica, mi ko biva bili začuđeni sto Mujkić igra pored loše forme. Znači ako ti je babo kabadahija i krimos, igrat ces, imat ces transfer. Još mi mali glumi muslimančinu na dzumama. Fuj, a ova ljiga Junuzović je htio u fudbalski savez da pusti pipke, samo mi tu Magodica bobica nije jasan, lafo htio dobrobit fudbala u KS, ako se ispostavi da je Junuzović bio ciljan sve vrijeme. Ali eto, Vicu je najbolje optuziti za sve..Pitar sa Kariba wrote: ↑28/08/2026 10:45 Ma dobro mi ikako.....
SpoilerShowPekar Mujkić voli sport. I Fudbalski klub Sarajevo. SIn mu je do prije mjesec bio prvotimac. U aprilu 2019. godine FK Sarajevo je podnijelo prijavu protiv Mujkića zbog toga što je pretukao trenera omladinskog pogona ovog kluba. Kasnije će Mujkić promijeniti taktiku. Za poslove i pritiske na Fudbalski klub Sarajevo angažirat će Admira Arnautovića Šmrka. Vrijednost “posla” je bila 50 hiljada maraka. Toliko je naime Mujkić dao Šmrku da mu u Sarajevu “pripaze” sina. Šmrk je imao dobre veze u Klubu. Ajla Alimanović, bila je direktorica FK Sarajevo. I osoba od povjerenja Admira Arnautovića Šmrka i sarajevskog ugostitelja Adisa Junuzovića.
Admir Arnautović Šmrk i Adis Junuzović Baoli
Ajla Alimanović je godinama izvlačila novac iz FK Sarajevo. I to, uglavnom, preko restorana Baoli čiji je vlasnik Šmrkov “brat” Adis Junuzović. Tako je samo u jednom mjesecu, reprezentacija tadašnje direktorice FK Sarajevo iznosila – 47 hiljada maraka. Na tim druženjima bio je prisutan i pekar Mujkić.
Kada je Ismir Mirvić, gazda Fudbalskog kluba Sarajevo, počeo češljati te račune, uslijedila je odmazda. Kada su 25. februara ove godine, pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo vršili KDZ pregled na stadionu Asim Ferkatović na Koševu, tik pored svečane lože pronađena je ručna bomba. Kasnije će ručna bomba biti pronađena i u blizini prostorija FK Sarajevo. Bio je to Šmrkov potpis. I poruka Ismiru Mirviću da pazi šta radi.
Toliko su spanci iz rudara bili dobri da su ispali glat iz ligelast mohicans wrote: ↑28/08/2026 00:43Svaki onaj španac iz Rudara bio bolji. Ovaj Meite nesta obecava, Marudza je odron.