last mohicans wrote: ↑13/08/2026 10:26
zdruzdjo wrote: ↑13/08/2026 00:44
last mohicans wrote: ↑12/08/2026 19:42
Pa kako završi kao načelnik PU, zbog te kurčevitosti, Ne volim suditi po izgledu, ali glava pravog lopinasa sindikalca kao i Sivro.
Matorko od 5 banki da vozi motor. Samo pritisak izvrsiti da govno, ako je krivo, ide na robiju. Ali kod nas sve traje heftu, nazalost.
Fršti sve od predrasuda i balkana u tekstu.
Moze mu se utrpati i da se "droga". Dzointom u venu.
Evo meni je 5 banki i vozim motor. Matorko. "Vas" Istetoviran, nekad obrijane glave, duga brada....
Kriminalac.pravi. Hašišar.
Mozda.sam trebao obuci neke zepice na noge, neke štofane pantole, kosulju na tanke prugice i neki polover na to, sjesti u neku mahalsku kafanicu i naruciti cokalj neke "jabuke" pa da se uklopim u sliku "kako bi trebalo biti" po balkan-svjetonazorima.
Jel i ti spadaš u skupinu poznavalaca dotičnog pa se nasao? To su godine kada vec pocinju refleksi da padaju, pribliznih sam godina, ne osjećam se mlado za motora. Vozim bajk, pa cetevere oči otvorim. Jake predrasude, u p.materinu.
Ja se približavam petobanci i vozit ću motor dok god budem u stanju da se popenjem na njega. Vožnju i brzinu prilagodiš padu refleksa i usporavanju motorike koja dolazi sa godinama. Prije par godina sam, na jednom od alpskih prevoja, vozio iza para na motoru koji lome serpentine ko da im je 18. Stali ljudi na proširenje, oboje 70+ godina

Ljudi žive živote!
Drugo je što prosječni bošnjo, čim napuni 50, počne da planira svoju smrt, traži grobno mjesto, priča "ostarilo se, peMzija, još malo pa vakat 'mrijet...", i prestane da živi jer je, eto, "prestar" je za sve...
Što se Viktora tiče, ne branim ga, imaju sudovi, dokazi, svjedoci, pa neka oni odluče. Ali prozivati čovjeka jer eto ima petobanku i sjeo na motor je tipično bosansko-malograđanska ograničenost