da ali zato postavimo staklo, da se vidi kako je prljavo.
stavimo providno staklo jer je sminka a to sto ne nudi hlada...
da ali zato postavimo staklo, da se vidi kako je prljavo.
Feroelektro je tačno nasuprot ove što čiste gdje je bio ŽGP, tu su bile one barake što su izgorile prije 2 ili 3 godine a koliko znam nikome nisu prodali i bio je zanteresovan LIDL za lokaciju ali je to iz nekog razloga propali (ide sjeverna longitudinala preko nje)_BataZiv_0809 wrote: ↑04/08/2026 11:31Koja je Feroelektro? Ona do pruge gdje je bio divlji parking i ciganske nastambe?VladaFBiH wrote: ↑04/08/2026 11:13Feroelektro na susjednoj parceli postavlja žićanu ogradu i ograđuje parcelu..._BataZiv_0809 wrote: ↑30/07/2026 21:21
Sta mu jos treba od "papira" da krene praviti?
Inace, Benjka je najavila uredjenje parcele preko puta Pomozi ba.
Ide balon za sportske termine i (nadam se asfaltirani) parking.
Hoce li one gancijase uz ogradu skloniti-sumnjam!
Jesu li oni prodali tu nekretninu nekome? Bila je vijest da su sve radnike isplatili i da je stecaj zavrsen.
Steta, predobra lokacija za LidlVladaFBiH wrote: ↑06/08/2026 18:31Feroelektro je tačno nasuprot ove što čiste gdje je bio ŽGP, tu su bile one barake što su izgorile prije 2 ili 3 godine a koliko znam nikome nisu prodali i bio je zanteresovan LIDL za lokaciju ali je to iz nekog razloga propali (ide sjeverna longitudinala preko nje)_BataZiv_0809 wrote: ↑04/08/2026 11:31Koja je Feroelektro? Ona do pruge gdje je bio divlji parking i ciganske nastambe?
Jesu li oni prodali tu nekretninu nekome? Bila je vijest da su sve radnike isplatili i da je stecaj zavrsen.
Javi se Gigantusrce_ruke_lopata wrote: ↑06/08/2026 23:27 Zna li ko kakav je kvalitet stanova u River Walk kompleksu na Ilidži?
Jel’ ima neko da preporuči kakvog solidnog agenta za nekretnine u ovom dijelu grada?
Sjetimo se samo drvlja i kamenja zbog uklanjanja trave odnosno blata izmedju pragova pruge na pojedinim dijelovima i stavljanje kamencica. Tek sad se vidi da je to pravi potez. Al jok, bagra nadje sliku iz Beca i kaze evo vidi. A to sto je kod nas 10 godina blato bilo i travka nije izrasla nikom nista.
Nisu isti.
izbjeglica_iz_besmisla wrote: ↑12/08/2026 23:01Nisu isti.
Dzaba vrtite tu pricu.
I u trojci ima govana koliko hoces, ali jos uvijek solidan broj ljudi koji rade na napretku grada. Kod ovih proslih su mogli napredovati samo licni bankovni racuni.
sta treba da se neko pridrzi za ogradu i padne u Miljacku, da izgubi glavu? Sta ako to bude neki strani drzavljanin neke ugledne drzave?izbjeglica_iz_besmisla wrote: ↑13/08/2026 07:48 Ja uopste ne kazem da su u trojci cvjecke.
Ima govana tu raznih, ipak su oni politicari prije svega.
E al uz to sve, opet NISU SVI ISTI.
Dzaba upirete s tom pricom, znam da je poturate da vratite osjecaj beznadja medju ljudima koji su lako povodljiivi ili ne vide sumu od drveca.
Stvari koje je trojka napravila evo u KS su tri stepenice iznad SDFA stetocina. Zeleni i narandzasti to ne bi htjeli a ni znali isplanirati, a ne napraviti.![]()
Od mene NS konkretno ima glas i kredita bar jos ovaj jedan mandat, solidan je i SDP. NIP je poceo lutati, al OK. Pa kako se pokazu...
Za sljedece izbore cemo jovo nanovo ako zatreba.
ti fkt ne odustajesdječak sa šibicama wrote: ↑13/08/2026 10:23 Ako neko pogine ne daj Boze, zar je uopce sumnja da ce botovi kao i uvijek, ici sa "hoce da ruse vlast, ko zna ko je kriv" i "sta se naslanjao".
Uz standardno "neka institucije rade svoj posao"
Da neko pogine, ja cu prvi reci da onaj ko je odobrio vracanje mosta u upotrebu treba u zatvor.dječak sa šibicama wrote: ↑13/08/2026 10:23 Ako neko pogine ne daj Boze, zar je uopce sumnja da ce botovi kao i uvijek, ici sa "hoce da ruse vlast, ko zna ko je kriv" i "sta se naslanjao".
Uz standardno "neka institucije rade svoj posao"
kako burazengijo irfan ima veze sa ovim?dječak sa šibicama wrote: ↑13/08/2026 10:27 Ako je istina sto pise tvrtko, proceduralno, i esdepeov zlatni decko Cenga. Mislim glavni i odgovorni.