Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ne mogu da vjerujem, ali stvarno. mislim da je ovo jedan jako vazan online projekat sto se tice grada i mislim da se treba malo vise paznje obratiti na ovo.
svi veci gradovi susjedni nam drzava imaju portale ovog tipa i poprilicno su razvijeni, ljudi dosta ucestvuju u diskusijama...
nadam se da ce i ova stranica jednom postati nesto tako, pa cak i dostici sarajevo-x
@bX, moje cestitke na ideju i trudu. Ako moze par prijateljskih savjeta... Gledaj da se ne rasplinite. Ideja je dobra, ali odlucite sta zelite biti - to sto si napisao u prvom postu, portal grada Sarajeva, ekonomski portal, zabavni online magazin... Ako odete presiroko (nadam se da je mnozina, da nisi sam na tome) izgubicete ideju vodilju i volju, i na kraju od svega toga nece biti nista. Dobro bi bilo recimo da prikupite dokumentaciju o razvojnim projektima u Sarajevskim opstinama, zatim planove razvoja itd. To je ono na sta je mene direktno asocirao tvoj prvi post
Bravo autorima. Jedna od boljih stranica na netu. Upratio sam vas na cyberboulevardu gdje ste dosta truda i napora ulozili. Cijenim entuzijazam ljudi koji nije primarno vodjen materijalnim interesom, sto je sa vama ocigledno slucaj.
Par preliminarnih prijedloga: pokusajte ubaciti informacije o lokalnim, entitetskim, i drzavnim zakonima koji regulisu gradjevinsku industriju; o domacim proizvodjackim kapacitetima gradjevinskih materijala; project updates (jel' imate digitalnu kameru kojom bi mogli sve lokacije slikati jednom mjesecno i postirati slike, ako je izvodljivo). Javiti cu se ako mi jos sta padne na pamet.
bX wrote:ima li neko jos nekih konkretnih prijedloga
hvala svima na pohvalama
da li cete objavljivati samo ove objekte hajde recimo visokogradnje, ili cete pokusati da postavite i sve ostalo sto se tice infrastrukture (sto mene posebno interesira).
bX wrote:ima li neko jos nekih konkretnih prijedloga
hvala svima na pohvalama
da li cete objavljivati samo ove objekte hajde recimo visokogradnje, ili cete pokusati da postavite i sve ostalo sto se tice infrastrukture (sto mene posebno interesira).
pogledaj malo po forumu, ima nekoliko topica i o infrastrukturi, auto-putu 5c, zaobilaznici i transferzali... naravno bice toga jos uskoro...
debela wrote:pogledala sam samo projekte. premalo informacija i premalo fotografija. a fina ideja i stranica.
informacija mozda u sekciji projekti nema mnogo, ali sto se tice slika, pogledaj po forumu, vjeruj mi ima poprilicno puno slika
a biti ce brzo uradjen i update projekata, tako da ce i tu ici dodatne informacije i slike
ok ali mislim da to sto su slike na forumu nije dovoljno. npr. mene ne interesuje forum i nemam vremena da lutam po njemu trazeci info koji mi treba. zelim da sve sto me interesuje o nekom projektu procitam i vidim na pocetnoj stranici koja i nosi ime projekti. poenta je imati sve info na jednom mjestu, kontas
(samo sugestija)