Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Meni se ne svidjaju promjene napravljene u seriji ,a totalno nepotrebne.Recimo jedna od promjena je Alicent koja je u knjizi matorija od Rhaenyre i 10godina i vrlo dobro zna sta radi udajom za Viserysa.Dok su je u seriji napravili Rhanerynim frendom ,vrsnjakinjom i kao ona je sva izmanipulisana i totalno su mi retardirani i nepotrebni kao ovi neki pokusaji kroz sezone da ona i Rhaneyra kao nesto isposluju More ih je jos slicnih ,nepotrebnih koje kad se saberu bas iritiraju
I Daemon isto,najjaci lik vjerovatno a i njega su izmasakrirali nepotrebnim promjenama.
koka briga sta je onaj pisao
ovo je potpuno drugi medij
fenomenalno finale
svaka im cast
a sta je trebao znaciti onaj vez na kraju
pito sam geminija nije bitno
Inace ok epizoda mada nidze veze su knjigom al hajde de. Mislim, debeli prdonja im je masno prodao sva prava i sada mogu da onanišu nad pričama kako im se prohtije.
Truba wrote: ↑10/08/2026 23:40
koka briga sta je onaj pisao
ovo je potpuno drugi medij
fenomenalno finale
svaka im cast
a sta je trebao znaciti onaj vez na kraju
pito sam geminija nije bitno
Spoiler
Show
Promjene su retardirane ko i uvijek i to ti je to.Evo Sunfyre u knjizi .Aegon nikad ne pomisli da je Sunfyre mrtav,sakrivaju ga,lojalni vojnici ga potajno hrane da bi se oporavio,a ovdje Aegon u soku sto je Sunfyre ziv i plus k tome niko od Black frakcije u seriji nije otisao da rascerupa Sunfyrea iako svo vrijeme znaju gdje se nalazi
e raja, izvinite, upadam ko najveci padobranac na svijetu iz razloga sto sam pogledo samo prvu sezonu pa necu da citam neke spoilere u slucaju da nastavim.
a zato sam ovde i dosao na temu: prva sezona mi nije nesto bila ludilo, nije bilka ni losa ali eto nisam gledo drugu i trecu jos. preporucujete li mi da gledam??
On topic, sta je drugkcije u knjigama? Nisam citao pa nemam vecih zamjerki osim izbora pojedinih glumaca i ponekad glume (kraj predzadnje epizode i sl.).
On topic, sta je drugkcije u knjigama? Nisam citao pa nemam vecih zamjerki osim izbora pojedinih glumaca i ponekad glume (kraj predzadnje epizode i sl.).
Daemon uopste nije ucestvovao u ovom okrsaju.
Hammer ce iduce sezone zbog smrti zene ganjati Ulfa. Ostaje pitanje da li ce on ubiti Ulfa ili ce ipak zavrsiti kao u knjigama.
Adam i Baela isto zaokret.
Onog zmaja Sheepstealera nije zajahala cerka od Daemona nego niđe veze cura. Vidjecemo sta ce biti sa njima.
karanana wrote: ↑11/08/2026 20:35
e raja, izvinite, upadam ko najveci padobranac na svijetu iz razloga sto sam pogledo samo prvu sezonu pa necu da citam neke spoilere u slucaju da nastavim.
a zato sam ovde i dosao na temu: prva sezona mi nije nesto bila ludilo, nije bilka ni losa ali eto nisam gledo drugu i trecu jos. preporucujete li mi da gledam??
e siso jena jos nisi pogledo a tamo gledas neke nebuloze serije... naravno da gledaj, treca sezona je vrh a druga je dobra... obavezno, sati uzivanja u martinovom djelu
karanana wrote: ↑11/08/2026 20:35
e siso jena jos nisi pogledo a tamo gledas neke nebuloze serije... naravno da gledaj, treca sezona je vrh a druga je dobra... obavezno, sati uzivanja u martinovom djelu