Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
luckylaka wrote: ↑05/07/2026 17:36
Realno bi bilo da Spaha i Barba sakupe kvalitetniji strucni stab a ne da zbog nacionalnog kljuca moraju imenovati neke anonimuse.Mislim ko je Mrkobrda,Kolasinac,Janson Cavka...Nama trebaju ljudi od autoriteta a takvih sigurno ima medju hrvatskim i srpskim bivsim igracima
Pod uslovom da oni to žele!?
BTW, Edin treba biti u reprezentaciji, na koji način, kojim kapacitetom to je za mene manje bitno ali treba biti tu. Usput da kažem ono njegovo tersanje, kada ga je Barba izveo, mi se ni malo ne sviđa. Neku večer sam slično nešto vidio i kod Ronalda. Jbga zvijezde su to...a ne mogu si priznati da više nemaju 25.
Last edited by BarbaDue on 05/07/2026 19:10, edited 1 time in total.
Priča se da će Dzeko odigrat još sezonu-dvije mozda cak i vise ako ga bude islo. Nadam se da je tačno to. Inace kaže se najlakše je okacit kopačke o klin ali to nije tačno jer najteže je to uradit fakat interesantno
Mislim da je bolje na vrijeme se oprostiti dok te ljudi pamte kao vrhunskog igraca.Jedna losa sezona i nase ono poznato vec ispisano o Papetu,Hasanu,Visci Lulicu...
luckylaka wrote: ↑25/07/2026 04:41
Mislim da je bolje na vrijeme se oprostiti dok te ljudi pamte kao vrhunskog igraca.Jedna losa sezona i nase ono poznato vec ispisano o Papetu,Hasanu,Visci Lulicu...
Ma ne može dzeki pljuvanje ništa Dzeko je to bolan ja sam za to da igra sve dok ga bude islo golgeterski. Evo na primjer na SP je pokazo vise od Ronalda i Modrića u daleko slabijem timu mislim to je dobar pokazatelj
Last edited by Baresi 6 on 25/07/2026 19:04, edited 1 time in total.
luckylaka wrote: ↑25/07/2026 04:41
Ma ne može dzeki pljuvanje ništa Dzeko je to bolan ja sam za to da igra sve dok ga bude islo golgeterski. Evo na primjer na SP je pokazo vise od Ronalda i Modrića u daleko slabijem timu mislim to je dobar pokazatelj
Druze moj zbog nasih tzv.novinara i tzv.navijaca reprezentaciju su ranije napustili Pjanic,Visca,LulicVedo,Bega,Stevanovic...jer su zbog par odigranih utakmica postali karikature.Dzeko je jedno vrijeme samo zbog Amre postao predmet ismijavanja ali sreca pa se Dzeko ne pali na to prozivanje isto je prezivio i Mire,Bega pa i Demirovic.Glavni posao tih debila je istrazivati familijarne probleme to sto nasi igraci urade na promociji BiH u svijetu njih ne interesuje.I ja sam da Dzeko igra dokle on misli da moze samo se bojim da ne dozivi sudbinu nabrojanih
Ja bih bas zbog tajvi medija i javnoati volio da zavrsi i cijelu karijeru ovo ljeto.
Kud ces bolje zadnje sezone, bio zasluzan za odlazak na SP i povratak schalkea u bundesligu.
Sljedece godine moze tamo samo na klupi pocinjati, ili doci u klub tipa Hajduka. I bezveze ce ga nasa bagra poceti kritikovati, a nije on nista od toga zasluzio.
Naravno da je vrijeme da se polako oprasta i da se uvali u savez i da svojim autoritom pokusa u savez uvuci legende BiH fudbala i rastjerati ovu bagru.Naravno da to malo teze ide ali vjerujem da bi imao veliku podrsku
luckylaka wrote: ↑28/07/2026 00:46
Naravno da je vrijeme da se polako oprasta i da se uvali u savez i da svojim autoritom pokusa u savez uvuci legende BiH fudbala i rastjerati ovu bagru.Naravno da to malo teze ide ali vjerujem da bi imao veliku podrsku
luckylaka wrote: ↑28/07/2026 00:46