Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sime_cipol wrote: ↑25/06/2026 22:55
Mislim da Dzeko igra posljednje utakmice za reprezentaciju. Vjerovatno zeli da se oprosti sa golom. Nek zabije u 1/8 finala, za prolaz
Ne mora. Organizuje se oproštajna utakmica i to je to.
Mislim da Dzeko igra posljednje utakmice za reprezentaciju. Vjerovatno zeli da se oprosti sa golom. Nek zabije u 1/8 finala, za prolaz
Jbg neke stvari se ne mogu kupiti novcem ali za sve ostalo je babo midhat
Ne mora. Organizuje se oproštajna utakmica i to je to.
Ako ce je nasi organizovati kao sto su do sada organizovali Vedi,Visci,Lulicu,Mujdzi Salihovivu...bolje da nista ne organizuju
Velika karijera teško da ce se ponoviti neko da izdrži ovoliko godina na velikoj sceni
A svaka mu cast uvijek se odazvao repki rijetki to žele a i mogu..
Džeko legeno uživaj u mirovini odradi USA momacki i fajront cuvaj noge za starost.
drug_profi wrote: ↑27/06/2026 22:19
Ja se nadam da će igrati i na jesen u Ligi nacija. Ako ostane u treningu može sigurno još godinu, bar sa klupe pomoći pola sata.
Losa ideja.
Vise bih volio da bude tu na klupi, u strucnom stabu. Skaut. Ili nesto slicno, da trazi igrace po dijaspori i sl. Koji bi to klinac rekao njemu ne, da ga pozove?
Kao igrac, ne. Da ulazi u igru kao neki joker u 40im, nema smisla bas. Plus svakom greskom nas narod ce zaboraviti sve to sto je uradio za nas protekle godine, decenije.
Naravno, neka to bude njegova odluka. Al da sam ja on, nakon ovog SP bih se oprostio. Onda covjeku org oprostajnu utakmicu kako treba, kad vec nismo nikome.
¤ jelena ¤ wrote: ↑27/06/2026 16:10
Je l' to Džeko objavio tu mirovinu?!
Usred SP se oprostio od repke?
Izgleda, zato je jebavao barbi sve po spisku htio je da zabije gol za 150. nasstup ali ga izvede tako da je to to izgleda sutra nece igrati valjda konacno proradi derimovic vs trump
Fudbal je danas vise igra atletike i fizicke spremnosti nego vjestine, nisu vise 80te i 90te godine kad su igraci bili na vrhuncu karijere u 35toj... Moramo malo modernizovati pristup igri a to ukljucuje Dzekino penzionisanje, taman da je Maradona ne moze on vise pera odbiti nekom momcicu od 23 godine koji se poceo rokati steroidima sa 13
Fenomenalna karijera licno mislim da je to to ali hajde.....
Dao je uvijek sebe jel 151 za repku respekt nosio je dugo najveci teret na svojim leđima pogotov ovaj zadnji period kad nije išlo vecina bi odustala od repke ali Edin Džeko je ostao kad je bilo najteže.
E D I N D Ž E K O
¤ jelena ¤ wrote: ↑27/06/2026 16:10
Je l' to Džeko objavio tu mirovinu?!
Usred SP se oprostio od repke?
Izgleda, zato je jebavao barbi sve po spisku htio je da zabije gol za 150. nasstup ali ga izvede tako da je to to izgleda sutra nece igrati valjda konacno proradi derimovic vs trump
drug_profi wrote: ↑27/06/2026 22:19
Ja se nadam da će igrati i na jesen u Ligi nacija. Ako ostane u treningu može sigurno još godinu, bar sa klupe pomoći pola sata.
Nije Edin ličnost za klupe. Oko njega bi se sve vrtilo a on postao uteg.
Pravo vrijeme da se oprosti je sada tj. u sljedećij tekmi.
Ako može da igra, onda da igra ali zadnjih pola sata. Ne više.
Može biti i igrač-trener.
U svakom slučaju ono što on može dati mladim igračima je neprocjenjivo.
Jer svi znaju da je talent manji dio onoga što je potrebno. Veći dio čine pravi trener i zalaganje.
Vrijeme je Edine. Hvala ti za sve, ali vrijeme je da se daje prilika mlađim tj Mahmiću od prve, a u napadu Demirović - a sa klupe Tabaković.
Vrijeme je i da se krenemo navikavati na zivot bez tebe
Realno bi bilo da Spaha i Barba sakupe kvalitetniji strucni stab a ne da zbog nacionalnog kljuca moraju imenovati neke anonimuse.Mislim ko je Mrkobrda,Kolasinac,Janson Cavka...Nama trebaju ljudi od autoriteta a takvih sigurno ima medju hrvatskim i srpskim bivsim igracima