Fudbalskim savezom Belgije dominiraju totalni retardi koji nemaju blage veze o fudbalu. Upropastiše zlatnu generaciju koju za 100 godina neće više vidjet', prvo Wilmotsom pa onda Martinezom, pa Tedescom, i evo sad Garcijom. Znači totalni diletanti od trenera koji nikad nikakvog uspjeha u svojim karijerama nisu zabilježili, niti će.JohnnyS wrote: ↑14/07/2026 16:49Ja isto ne znam kako taj Martinez nalazi angažmane, na temelju čega, pa ja mi ne bih dao da vodi Faraon iz Trpnja.darius_maximus wrote: ↑14/07/2026 14:25Španija nije došla da blista, nego da pobijedi.plain vanilla wrote: ↑14/07/2026 14:08
Mi nismo rasisti samo zato sto nemamo priliku da ispoljimo rasizam. Ovo stalno prebrojavanje bijelih i nebijelih, komentarisanje ljudi spram boje koze, tapsanje onog lika iz Srbije sto se posrao na crnce...uzas.
Kad je Vinni bio zrtva rasistickih uvreda, vecina se slozila da je zasluzioda ne moras zasluziti a ipak ces dobiri uvredljive rasisticke komentare najbolji je dokaz da su svi crni sportisti stali u Vinnijevu odbranu, iako ga uopste ne simpatisu. Iz prosta 2 razloga-rasisticku uvredu ne mozes zasluziti, a drugo da je svaki od njih to osjetio na svojoj kozi.
Spaniju volim, ali na ovom SP nije blistala, nekako se promigoljila. Francuska mi je bila beton svaku, ali to ne znaci da se veceras nece okliznuti.
Ja sam navijala za Portugal i Brazil, ali nijedni nisu pokazali klasu, nazalost.
Isto su igrali i zadnju put kad su osvojili.
Turnirnske ekipe znaju tako igrati i Španci žele samo držati posjed da im neko ne bi dao go.
Do sad im je OK funkcionisalo, s Francuzima će to biti malo teže, doduše.
Portugal s Martinezom nije mogao ništa.
Taj frajer šta je dotakao, to je i uništio.
Onakvu generaciju svesti na defanzivni fudbal je sramota.
Brazil je Ancelotti zajebao, od odabira igrača do njegovo "samo izađite i igrajte" pristupa.
I kod njih se vidjelo da je samo pitanje od koga će ispasti.
Ove četiri preostale repke i jesu najviše pokazale da imaju života u sebi.
Svaka zajebana na svoj način, vidjet ćemo.![]()
Na Don Carla ne dam, imali su solidne šanse da prođu, ali penal, ali Endrick i onaj jebeni zicer. U selekciji ekipe je najviše zajebao što je Neymara zvao, ali to je raja htjela.
Za ovo drugo se slažem, Don Carlo je car.
Pričam sa kolegom brazilijancem na poslu, kaže da je oko Neymara javnost bila podijeljena pola-pola, tako da je samim tim Carlo iz početka bio stavljen u tešku poziciju. Šta god odlučiš, dobar dio raje će se posrat' po tebi.