Nije ovo slučajno jer Petrovići su tokom agresije masovno bili angažirani kao posade artiljerije koja je godinama bjesomučno tukla po Sarajevu. Odgovornost za opsadu Sarajeva i učešće u granatiranju i snajperisanju kako se zna minimalno je istraženo i još minimalnije sankcionirano. Otuda ovaj strah mještana Petrovića jer su se mnogi od njih tokom agresije i javno pred kamerama hvalili kako su uspješni u tome a ti snimci se i danas mogu naći na internetu.SmokingMan wrote: ↑13/07/2026 09:12 Ma jedne prilike moj kolega iz fotokluba otišao sa pajdom gore do sela Petrovići (ispod Trebevića) da dronom snimaju rejon, čisto za turistički video. U neki vakat lokalno stanovništvo se ko biva malo uzbihuzurilo, svako malo izlaze na balkone, nešto gledaju, zapitkuju sebi u grudi. Valjda su oni vjećali preko telefona koga da od izaslanika pošalju, i eto ti jednog za otprilike ni pola sata nije prošlo, tamo-vamo, gore-dole, drži-ne daj, nekako se prišunja stidljivo do njih kao da je samo u prolazu, i provokativnom maniru nespretno isplali: "Koliko vas plaćaju da tražite ratne zločince".![]()
Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
-
mishic
#63201 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
- Haris.ba
#63202 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Nece migranti u zabiti Istocne Bosne.
Migranti ce u urbana podrucja. Srbima tamo je sasvim svejedno sto naroda nestaje. Samo je bitno da nema anamoonih.
Pogledaj u Srbiji gdje je najvise migranata. To je Beograd, veci industrijski i poljoprivredni centri.
Migrante mozes ocekivati u Bijeljini, a ne po Focama i Bilecama.
- drug_profi
#63203 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Nisam rekao ni hoće ni neće. Imaš problem sa čitanjem.ljubijankic wrote: ↑13/07/2026 10:50Zar ti stvarno mislis da ovdje nece biti rata? Pored ovako radikalnih Srba i sve radikalnijih Hrvatadrug_profi wrote: ↑13/07/2026 10:20 Imam prijatelja koji je u MUP-u RS.
Pripadnik "manjine".
Isto mi kaže. Oni se tamo navodno boje nas, svjesni ako se desi ponovo, da im je bježanija garantovana sve do Trnova.
Ja opet kažem, ko rat htio, dabogda mu u kući bio.![]()
![]()
-
tokio25
#63204 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
ja cisto ne vjerujem da ce biti rata jer su usvi svjesni da smo na gubitku svi posebno jer tu ima i dosta stranog kapitala za razliku od pocetka rata 92-e
i sam polozaj juge i sl
i ako bi doslo do nekih oruzanih sukoba mislim da bi se to veoma brzo zavrsilo u roku sedmicu dvije jer su ovdje i nato snage a i okruzen natoom i svasta nesto
i sam polozaj juge i sl
i ako bi doslo do nekih oruzanih sukoba mislim da bi se to veoma brzo zavrsilo u roku sedmicu dvije jer su ovdje i nato snage a i okruzen natoom i svasta nesto
- drug_profi
#63205 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Jedina granacija da neće biti rata jeste odvraćanje silom.
Znači da neprijatelj zna da nećeš biti lak plijen, i da je ishod rata neizvjestan.
Mi to ništa ne radimo, a i da radimo, bilo bi apsolutno u rukama nekompetentinih ljudi.
Znači da neprijatelj zna da nećeš biti lak plijen, i da je ishod rata neizvjestan.
Mi to ništa ne radimo, a i da radimo, bilo bi apsolutno u rukama nekompetentinih ljudi.
- SmokingMan
#63206 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Vjerujem da oni po periferiji imaju sijaset oružja, krenuvši od Vojkovića. Nedavno smo dole imali neobičnu situaciju dok smo kod repetitora fotografisali ostatke srednjevjekovne utvrde. Vidjeli smo ptethodni put da imaju kamere instalirane na konstrukciji. Kada su se moje kolege vratile da urade seriju fotografija upalili su alarm pa su morali skratiti posao. Vlada ta sumnja kod njih, itekako se boje istraga.mishic wrote: ↑13/07/2026 11:05Nije ovo slučajno jer Petrovići su tokom agresije masovno bili angažirani kao posade artiljerije koja je godinama bjesomučno tukla po Sarajevu. Odgovornost za opsadu Sarajeva i učešće u granatiranju i snajperisanju kako se zna minimalno je istraženo i još minimalnije sankcionirano. Otuda ovaj strah mještana Petrovića jer su se mnogi od njih tokom agresije i javno pred kamerama hvalili kako su uspješni u tome a ti snimci se i danas mogu naći na internetu.SmokingMan wrote: ↑13/07/2026 09:12 Ma jedne prilike moj kolega iz fotokluba otišao sa pajdom gore do sela Petrovići (ispod Trebevića) da dronom snimaju rejon, čisto za turistički video. U neki vakat lokalno stanovništvo se ko biva malo uzbihuzurilo, svako malo izlaze na balkone, nešto gledaju, zapitkuju sebi u grudi. Valjda su oni vjećali preko telefona koga da od izaslanika pošalju, i eto ti jednog za otprilike ni pola sata nije prošlo, tamo-vamo, gore-dole, drži-ne daj, nekako se prišunja stidljivo do njih kao da je samo u prolazu, i provokativnom maniru nespretno isplali: "Koliko vas plaćaju da tražite ratne zločince".![]()
- Danguba
#63207 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Sa takvima nema zivota jer su neizljecivo bolesni.dr_Evil wrote: ↑13/07/2026 08:18
Prosao sa ljiljanima kroz Srebrenicu u subotu. Iskreno ovakav nivo provokacija nisam dozivio vec dugo, kolju/deru krmad kraj ceste, pustaju cetnicke pjesme, djeca hodaju pored auta i dizu tri prsta, cak je i policija bila drska.
S druge strane, zakon o zabrani jos nije stupio na snagu koliko razumijem.
Sjetih se starog forumasa kada je opisivao svoje dane u logoru pa kada bi isli da sijeku sumu za srpske borce, uciteljica bi izvela djake pored ceste da ih kamenuju.
- manuchao91
#63208 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Bileća i Ljubinje jos gore .Prosčle godine ja osi sa autom da se pokvario da bi ga ostavio tu i počeo bi bjezati da se ne okrećem.SmokingMan wrote: ↑13/07/2026 08:25 Bukvalno u tim mjestim zanoće sa šejtnom, osvanu sa šejtanom. Obično kada putujem krzo gradove u BH tentitetu RS, nemam nikakav poseban feeling, no međutim kada smo ja i klupski drug nedavno autom prošli kroz Nevesinje osjetili smo taj neki zli duh sabalsne atmosfere. Čak smo i odustali od ideje da stanemo na bezinskoj pumpi i kupimo nekih sitnica. Ko god morao da prođe kroz Nevesinje neka nešto prouči.
Isto ko Černobil
- SmokingMan
#63209 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ali se izbori dobijaju u takvim mjestima.manuchao91 wrote: ↑13/07/2026 11:47Bileća i Ljubinje jos gore .Prosčle godine ja osi sa autom da se pokvario da bi ga ostavio tu i počeo bi bjezati da se ne okrećem.SmokingMan wrote: ↑13/07/2026 08:25 Bukvalno u tim mjestim zanoće sa šejtnom, osvanu sa šejtanom. Obično kada putujem krzo gradove u BH tentitetu RS, nemam nikakav poseban feeling, no međutim kada smo ja i klupski drug nedavno autom prošli kroz Nevesinje osjetili smo taj neki zli duh sabalsne atmosfere. Čak smo i odustali od ideje da stanemo na bezinskoj pumpi i kupimo nekih sitnica. Ko god morao da prođe kroz Nevesinje neka nešto prouči.
Isto ko Černobil
-
axe22
#63210 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Prije mozda 7-8 godina neki posao smo radili za osnovne skole (testovi male mature) i svratim u Branjevo (Os Vuk Karadzic) i prvo sto me docekalo jestu djeca mozda 5-6 razred koja su kroz prozor pokazivala 3 prsta i vikali Noz-Zica-Srebrenica, isto se desilo i dok sam hodao hodnikom. Ucitelji su samo gledali smijali se, tak kad sam zagalamio, poceo psovati i rekao svoje ime, da cu ih prijaviti i vratit testove nazad ucitelji su reagovali, cak je direktor isao za mnom i molio da se vratim i da ce se djeca izvinuti.dr_Evil wrote: ↑13/07/2026 08:18Prosao sa ljiljanima kroz Srebrenicu u subotu. Iskreno ovakav nivo provokacija nisam dozivio vec dugo, kolju/deru krmad kraj ceste, pustaju cetnicke pjesme, djeca hodaju pored auta i dizu tri prsta, cak je i policija bila drska.
Bacim kutije sa testovima samo u hodnik, nazovem firmu svoju, prijavim i samo odem. Kasnije me licno ponovo zvao direktor skole, izvinjava se i kad dodjem po testove da ce se se djeca ispricati, samo sam mu rekao da odjebe.
Ko je pokupio testove nakon 2 dana ne znam.
Posto imam malo vecu bradu dali su oni pomislili da sam Cetnik ne bih znao.
- drug_profi
#63211 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Brate...
ti prepadaš sve redom
Oko malo čega se ti i ja možemo složiti, ali ovo si dobro obavio.
- Tvrtko II Kotromanić
#63212 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
ih imao sam i ja takvih slicnih situacija
po rs-u komplet
da se ogradim odmah, bilo je divne djece, ali jbg
4c, 88 i sl po likovnoj postavci ane frank
ratko mladic po knjigama, brosurama (tematike pomirenja)
itd itd
pranje mozgova kompletnim generacijama
tek cemo ih susresti u godinama koje nadolaze
mimo par pametnica koji se svojim znanjem i radom uspiju iz tih vukojebina izdici pa na fakultet otici u beograd ili novi sad te mimo pokojeg lgbt nesretnika koji uspije doci do sarajeva kao prve iole slobodne sredine za svoj lifestyle, ostatak veliki tih pocetnika malih po podrinju, ist hercegovini i ostatku tamnog vilajeta ce mozda nekad raditi u nekim "zajednickim" institucijama al srbovanje ce ostat konstanta
po rs-u komplet
da se ogradim odmah, bilo je divne djece, ali jbg
4c, 88 i sl po likovnoj postavci ane frank
ratko mladic po knjigama, brosurama (tematike pomirenja)
itd itd
pranje mozgova kompletnim generacijama
tek cemo ih susresti u godinama koje nadolaze
mimo par pametnica koji se svojim znanjem i radom uspiju iz tih vukojebina izdici pa na fakultet otici u beograd ili novi sad te mimo pokojeg lgbt nesretnika koji uspije doci do sarajeva kao prve iole slobodne sredine za svoj lifestyle, ostatak veliki tih pocetnika malih po podrinju, ist hercegovini i ostatku tamnog vilajeta ce mozda nekad raditi u nekim "zajednickim" institucijama al srbovanje ce ostat konstanta
-
mishic
#63213 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Negatori genocida i oni koji pravdaju, slave i veličaju genocidaše i sami su genocidaši. Dakle oni su, ako do sada nisu imali priliku da okrvave ruke, spremni na to, to im je opredjeljenje i oni su spremni na to. A ta spremnost i ogleda se kroz pripravnost da se stvori prilika za nastavak genocida a preduvjet za tu pripravnost je posjedovanje oružja. Naravno oružje se skriva ali mržnja, simboli, ponašanje i spremnost genocidaša se vidi, očituje, pokazuje i manifestira na svakom koraku.
Last edited by mishic on 13/07/2026 13:28, edited 1 time in total.
- dr_Evil
#63214 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
axe22 wrote: ↑13/07/2026 12:20Prije mozda 7-8 godina neki posao smo radili za osnovne skole (testovi male mature) i svratim u Branjevo (Os Vuk Karadzic) i prvo sto me docekalo jestu djeca mozda 5-6 razred koja su kroz prozor pokazivala 3 prsta i vikali Noz-Zica-Srebrenica, isto se desilo i dok sam hodao hodnikom. Ucitelji su samo gledali smijali se, tak kad sam zagalamio, poceo psovati i rekao svoje ime, da cu ih prijaviti i vratit testove nazad ucitelji su reagovali, cak je direktor isao za mnom i molio da se vratim i da ce se djeca izvinuti.dr_Evil wrote: ↑13/07/2026 08:18Prosao sa ljiljanima kroz Srebrenicu u subotu. Iskreno ovakav nivo provokacija nisam dozivio vec dugo, kolju/deru krmad kraj ceste, pustaju cetnicke pjesme, djeca hodaju pored auta i dizu tri prsta, cak je i policija bila drska.
Bacim kutije sa testovima samo u hodnik, nazovem firmu svoju, prijavim i samo odem. Kasnije me licno ponovo zvao direktor skole, izvinjava se i kad dodjem po testove da ce se se djeca ispricati, samo sam mu rekao da odjebe.
Ko je pokupio testove nakon 2 dana ne znam.
Posto imam malo vecu bradu dali su oni pomislili da sam Cetnik ne bih znao.
aferim, momacki
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#63215 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
ja sam imao opravdavajuću kočnicu prema srpskoj politici (osim ubojstava u ratu mimo crte bojista tojest sukoba dvije vojske) i generalno tim srpskim stavovima negdje do poslije 2022 i ruske agresije na ukrajinu
kad sam i sam skontao da sam pod ruskom propagandom onda kad sam se udaljio od toga
vidio sam kako srpska propaganda i srpski čovjek u svemu vidi zaveru sveta protiv rusa i srba te trodnevnu akciju u ukrajini nakon 4 godine proglašava pobjedom i svi su krivi za ukrajinu osim rusa
onda sam sabrao dva i dva i retroaktivno promijenio na sva nasa događanja jednostavno imaju poremećenu perpepciju paralelne sustave i nepriznavanje medjunarodnih institucija ( KOJE NE BI DJELOVALE kao u GAZI da se se strane nisu složile da UN dođe i haški sud djeluje)
onda se vratimo dalje kako je komunizam njima bio inkubator za njihove želje i zločine ... da ne idemo u presvlačenje čeda u partizane i ganjanje hrvata (ovdje se razilazim s forumašima koji će reći ustaša) po jugi
i tako dalje do prvog srpskog ustanka
osobno sam protiv da srbija uđe u EU ali ovakva BiH neće sigurno zbog RS
tako nam je kako nam je
to je naš križ
ps. u sarajevo sam se vratio u 10. mjesecu 1995.
a u istočnu ilidžu nismo smjeli doći do 10. mjeseca 2001. samo da prijavimo imovinu da nam vrate koju smo dobili tek 2002
kad sam i sam skontao da sam pod ruskom propagandom onda kad sam se udaljio od toga
vidio sam kako srpska propaganda i srpski čovjek u svemu vidi zaveru sveta protiv rusa i srba te trodnevnu akciju u ukrajini nakon 4 godine proglašava pobjedom i svi su krivi za ukrajinu osim rusa
onda sam sabrao dva i dva i retroaktivno promijenio na sva nasa događanja jednostavno imaju poremećenu perpepciju paralelne sustave i nepriznavanje medjunarodnih institucija ( KOJE NE BI DJELOVALE kao u GAZI da se se strane nisu složile da UN dođe i haški sud djeluje)
onda se vratimo dalje kako je komunizam njima bio inkubator za njihove želje i zločine ... da ne idemo u presvlačenje čeda u partizane i ganjanje hrvata (ovdje se razilazim s forumašima koji će reći ustaša) po jugi
i tako dalje do prvog srpskog ustanka
osobno sam protiv da srbija uđe u EU ali ovakva BiH neće sigurno zbog RS
tako nam je kako nam je
to je naš križ
ps. u sarajevo sam se vratio u 10. mjesecu 1995.
a u istočnu ilidžu nismo smjeli doći do 10. mjeseca 2001. samo da prijavimo imovinu da nam vrate koju smo dobili tek 2002
-
peca777
#63216 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Budala ima na svim stranama, problem je sto im dajemo na znacaju, ne izopcimo iz drustva, vec uvijek gledamo anamo one i njihove deible.
Evo adisa. Koliko ovakvih adisa ima? Isto kao i debila milana, ili anti.

Optužnica tereti Pokvića da je 5. avgusta prošle godine na automobilima, objektima i pločniku u mjestu Krupa, u općini Gornji Vakuf/Uskoplje, nacrtao simbole kukastog krsta, te ispisao natpise, kao što su "Uskoplje Balije", "Nož, žica, Srebrenica", Neće balija ostat Uskoplje".
- dr_Evil
#63217 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Kamo srece da je jednak broj Adisa kao i debila Milana/Anti.peca777 wrote: ↑13/07/2026 13:23 Budala ima na svim stranama, problem je sto im dajemo na znacaju, ne izopcimo iz drustva, vec uvijek gledamo anamo one i njihove deible.
Optužnica tereti Pokvića da je 5. avgusta prošle godine na automobilima, objektima i pločniku u mjestu Krupa, u općini Gornji Vakuf/Uskoplje, nacrtao simbole kukastog krsta, te ispisao natpise, kao što su "Uskoplje Balije", "Nož, žica, Srebrenica", Neće balija ostat Uskoplje".
Ne radi se druze Peca o pojedincima, nego o sistemu iza kojeg stoji SPC, a iza SPC-a stoji majcica Rusija jos od doba C.Rusije i sponzorstva raznih "pusaka", "buna" ili balkanskih ratova. Ako uzmemo da je drug Tito nakratko uspio prekinuti te veze i staviti projekt unistenja "balkanskog tumora" na pauzu, danas nema druga Tileta koji ce staviti Adisa pod svoje okrilje.
Isto mozes reci za Antu i njegov projekt iza kojeg mozes pratiti KC i svetu ligu.
I onda imas budaletinu Adisa koji misli da ima projekt i da neko stoji iza njega, a zapravo jedino na kraju moze postati korisna budala druga dva projekta.
Kako god.. nema vise komunista ni najveceg sina.
- manuchao91
#63218 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
drugovi mozel se ikome prijaviti forum herceg bosna (forum hrvata u bih)
tamo obiliju najveci saidsti koje sam upoznao.Omalozavanje žrratava srebrenice,ubijanje djece,omalozavanje BiH,postavljanje slika srebrenice i ismijavanje.Dehumanizacija at his finest.
Mislim da stvarno ima materijala dokaznog za neke insitucije kakvi psihopati tamo obitavaju.
Ne zelim da reklamiram ni jedan forum ovdje ali moram iznijeti te bolesne likove na vidilo
tamo obiliju najveci saidsti koje sam upoznao.Omalozavanje žrratava srebrenice,ubijanje djece,omalozavanje BiH,postavljanje slika srebrenice i ismijavanje.Dehumanizacija at his finest.
Mislim da stvarno ima materijala dokaznog za neke insitucije kakvi psihopati tamo obitavaju.
Ne zelim da reklamiram ni jedan forum ovdje ali moram iznijeti te bolesne likove na vidilo
-
peca777
#63219 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ja bih volio da je adis izuzetak i da nema projekat iza sebe. Bilo bi mi lakse znati da "nasi" ne nabacuju loptice drugima kada zatreba i obrnuto. Mozemo li vjerovati u to?
Sto se tice foruma erceg bosne, nazalost bez jakog pravnika, gdje ce se pokrenuti sudski postupak i traziti ukidanje te stranice, nista se ne moze postici.
-
tokio25
#63220 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
mene samo nervira sto se pokusava reci da nema adisa i da je adis jedinkapeca777 wrote: ↑13/07/2026 13:38Ja bih volio da je adis izuzetak i da nema projekat iza sebe. Bilo bi mi lakse znati da "nasi" ne nabacuju loptice drugima kada zatreba i obrnuto. Mozemo li vjerovati u to?
Sto se tice foruma erceg bosne, nazalost bez jakog pravnika, gdje ce se pokrenuti sudski postupak i traziti ukidanje te stranice, nista se ne moze postici.
jeste tacno da su milani i ante vjerovatno organizovaniji al jos gore je kad adisi nisu organozovani
kao sto rece onaj kriminalac ti mozes predvidjeti postupak normalnog covjeka al ne mozes budale a budala kao adis imas koliko hoces
to mozemo vidjeti i u crnoj hronici samo na drugom polju koji nije nacionalizam
i ovdje je najveca mana sto ako imas drugacije misljenje odmah si kontra strana
-
ljubijankic
#63221 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Sa radikalnim Srbima i radikalnim Hrvatima treba samo jedan za jedan. Kako oni tako i mi. Apsolutno nema razloga da se ponašaš fino kada stoka ne razumije takvo ponašanje(očekujem ban od Srpskog admina, al ispati se)
- dr_Evil
#63222 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Adis moze samo imati projekt iza sebe nastanka fildzan drzave koja ce u zadnjoj cetvrtini nestati kao Atlantida zajedno sa svojim gradjanima. Projekt kao takav moze biti samo ispostava velikosrpskog projekta ili hajde onog malo zapadnijeg. Nabacivanje loptice je svakako realnost, ali daleko da je projekt vise bih da su to rekao sibicarski interesi begovskih familija.peca777 wrote: ↑13/07/2026 13:38Ja bih volio da je adis izuzetak i da nema projekat iza sebe. Bilo bi mi lakse znati da "nasi" ne nabacuju loptice drugima kada zatreba i obrnuto. Mozemo li vjerovati u to?
Dakle, Adis ne moze iza sebe imati ozbiljan projekt, a pogotovo neki podrzan vanjskim silama koje su za Bosnjake, muslimane ili za BiH.
-
peca777
#63223 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
ma ima nazalost, u online svijetu su izjednacena sva tri tabora. Tobejarabi, otvorite kod onog alickovica, ili Mi Bosnjaci FB. Pa ljudi otvoreno pisu kako bi klali.
Toliko je depresivno da sam odustao i digao ruke od bilo cega, jer ne vidim da je moguce bolje. Da me ne bi neko pogresno shvatio, ne bi bilo dobro ni kad bi bile "tri drzave", mi bi opet isto svi radili.
- pezzar
#63224 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Kaže i Čović da treba poništiti sve odluke VP. Zna li Mile da to znači vraćanje zastavi s ljiljanima i himni "jedna si jedina", između stotina drugih stvari?
Šta bi bilo sa milionima ugovora sklopljenih u konvertibilnim markama? Šta sa hiljadama sudskih presuda koje su donijeli Sud BiH ili VSTV? Šta sa međunarodnim ugovorima i kreditima koje je BiH potpisala pod državnim simbolima koje je nametnuo OHR? Šta sa ličnim dokumentima građana?
I što ih to niko ne upita na press konferenciji?
Koja skupina istrošenih ojebina koje ne mogu raditi ni na čemu konstruktivnom. Svaki korak od milimetar koji mi napravimo prema naprijed, a s ovima u vlasti je k'o svjetlosna milja.
Šta bi bilo sa milionima ugovora sklopljenih u konvertibilnim markama? Šta sa hiljadama sudskih presuda koje su donijeli Sud BiH ili VSTV? Šta sa međunarodnim ugovorima i kreditima koje je BiH potpisala pod državnim simbolima koje je nametnuo OHR? Šta sa ličnim dokumentima građana?
I što ih to niko ne upita na press konferenciji?
Koja skupina istrošenih ojebina koje ne mogu raditi ni na čemu konstruktivnom. Svaki korak od milimetar koji mi napravimo prema naprijed, a s ovima u vlasti je k'o svjetlosna milja.
Last edited by pezzar on 13/07/2026 14:11, edited 1 time in total.
- pezzar
#63225 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Dupli
Last edited by pezzar on 13/07/2026 14:11, edited 1 time in total.