Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Seawolf

#63176 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Seawolf »

DaysleepeR wrote: 13/07/2026 08:07
_BataZiv_0809 wrote: 10/07/2026 16:59
DonieBrasco wrote: 10/07/2026 15:18

Ovaj ce na sve pristati sto mu traze Dodik i Covic samo da bude vlast.
@DaysleepeR
Milion posto.
A raja se nada SDA će da ukine neradnu nedjelju :D
.... i da će smanjiti minimalac :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#63177 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by _BataZiv_0809 »

DaysleepeR wrote: 13/07/2026 08:07
_BataZiv_0809 wrote: 10/07/2026 16:59
DonieBrasco wrote: 10/07/2026 15:18

Ovaj ce na sve pristati sto mu traze Dodik i Covic samo da bude vlast.
@DaysleepeR
Milion posto.
A raja se nada SDA će da ukine neradnu nedjelju :D
Oni su kaze Dodika zaustavljali :lol:

Koje frajer divljenje ima prema Dodiku i koliko mu je usao u glavu :-) kao u sportu kad si opsjednut protivnikom i samo o njemu pricas, umjesto o sebi...

A da se kladimo da SDA nece izaci sa programom ukidanja neradne nedjelje?
dr_Evil

#63178 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by dr_Evil »

tokio25 wrote: 11/07/2026 00:50
Point. wrote: 10/07/2026 22:38
tokio25 wrote: 10/07/2026 16:36

kako se siri laz
nisu ljiljani zabranjeni u pola drzave
Jok nisu. Ljudima ulaze u kuće i otimaju zastave, pišu kazne zbog ljiljana, zaustavljaju auta itd.
Dokaz da lazes postavi chmoljo sliku kako u koloni za potocare nose zastavu sa ljiljanima
Toliko o zabrani
Al najlakse je loziti ljude iz svedske a najebu povratnici
Prosao sa ljiljanima kroz Srebrenicu u subotu. Iskreno ovakav nivo provokacija nisam dozivio vec dugo, kolju/deru krmad kraj ceste, pustaju cetnicke pjesme, djeca hodaju pored auta i dizu tri prsta, cak je i policija bila drska.

S druge strane, zakon o zabrani jos nije stupio na snagu koliko razumijem.
SmokingMan

#63179 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by SmokingMan »

Bukvalno u tim mjestim zanoće sa šejtnom, osvanu sa šejtanom. Obično kada putujem krzo gradove u BH tentitetu RS, nemam nikakav poseban feeling, no međutim kada smo ja i klupski drug nedavno autom prošli kroz Nevesinje osjetili smo taj neki zli duh sabalsne atmosfere. Čak smo i odustali od ideje da stanemo na bezinskoj pumpi i kupimo nekih sitnica. Ko god morao da prođe kroz Nevesinje neka nešto prouči.
drug_profi

#63180 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by drug_profi »

Nevesinje vazda bio četnički kraj. To je tamo obavezan odgoj.
dr_Evil

#63181 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by dr_Evil »

mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#63182 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by mk ultra »

ne ide to bas tako u nevesinju

bilo gdje u ovoj državi nemojte se plašiti... ako je fkt došlo do straha, onda lagano karta u jednom smjeru, Beč, Njemačka...
dr_Evil

#63183 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by dr_Evil »

SmokingMan wrote: 13/07/2026 08:25 Bukvalno u tim mjestim zanoće sa šejtnom, osvanu sa šejtanom. Obično kada putujem krzo gradove u BH tentitetu RS, nemam nikakav poseban feeling, no međutim kada smo ja i klupski drug nedavno autom prošli kroz Nevesinje osjetili smo taj neki zli duh sabalsne atmosfere. Čak smo i odustali od ideje da stanemo na bezinskoj pumpi i kupimo nekih sitnica. Ko god morao da prođe kroz Nevesinje neka nešto prouči.
Dobro je Nevesinje, oni zive od Mostara i shvataju to. Nije ugodno ali i moze proci. Gacko to je neki drugi nivo, sta uradise od one carsije. Vlasenica....
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#63184 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Truba »

benzinska u bileći ko horor film
kasnije gledam neki instagram lik slično piše
stranac :lol:
SmokingMan

#63185 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by SmokingMan »

dr_Evil wrote: 13/07/2026 08:39
SmokingMan wrote: 13/07/2026 08:25 Bukvalno u tim mjestim zanoće sa šejtnom, osvanu sa šejtanom. Obično kada putujem krzo gradove u BH tentitetu RS, nemam nikakav poseban feeling, no međutim kada smo ja i klupski drug nedavno autom prošli kroz Nevesinje osjetili smo taj neki zli duh sabalsne atmosfere. Čak smo i odustali od ideje da stanemo na bezinskoj pumpi i kupimo nekih sitnica. Ko god morao da prođe kroz Nevesinje neka nešto prouči.
Dobro je Nevesinje, oni zive od Mostara i shvataju to. Nije ugodno ali i moze proci. Gacko to je neki drugi nivo, sta uradise od one carsije. Vlasenica....
Put prema njima je odvojen od civilizacije, naiđeš na par malih zaseoka sa mahom napuštenim kućama, sve do tamo odiše atmosferom Crne rupe.
JohnnyS

#63186 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by JohnnyS »

Truba wrote: 13/07/2026 08:50 benzinska u bileći ko horor film
kasnije gledam neki instagram lik slično piše
stranac :lol:
Ja jednom sjeo u neki kao kafić na pumpi u Ljubinju, naručim Coca Colu jer me bilo strah kavu, vidim nakav talog u boci kad ono istekao rok trajanja. Moš mislit kakav promet imaju kad i Coca Coli istekne rok trajanja :lol:
SmokingMan

#63187 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by SmokingMan »

To je samo pokazatelj koliko ih je šovinizam nagrizao da je normalno da žive oskudno u standardu koji im je omogućila "prosperitetna politika" SNSD.a, a jedino o čemu dobra većina po cijeli dan razmišlja je kako da se opet "osvete Turcima".
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#63188 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Truba »

al tocno se vide civilizacijske razlike između hrvatskih i srpskih sela i kafića...hrvati odu do linca malo do minhena pa se vrate a ovi odu do rudog trebinaj i herceg novog

saće neko o nacizmu
boli nekog tuki

sjećam se kad sam se smijao svojim rođacima 1998. zbog mobitela i kladara 2000.
:roll:
SmokingMan

#63189 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by SmokingMan »

Ma jedne prilike moj kolega iz fotokluba otišao sa pajdom gore do sela Petrovići (ispod Trebevića) da dronom snimaju rejon, čisto za turistički video. U neki vakat lokalno stanovništvo se ko biva malo uzbihuzurilo, svako malo izlaze na balkone, nešto gledaju, zapitkuju sebi u grudi. Valjda su oni vjećali preko telefona koga da od izaslanika pošalju, i eto ti jednog za otprilike ni pola sata nije prošlo, tamo-vamo, gore-dole, drži-ne daj, nekako se prišunja stidljivo do njih kao da je samo u prolazu, i provokativnom maniru nespretno isplali: "Koliko vas plaćaju da tražite ratne zločince". :lol:
dr_Evil

#63190 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by dr_Evil »

SmokingMan wrote: 13/07/2026 09:12 Ma jedne prilike moj kolega iz fotokluba otišao sa pajdom gore do sela Petrovići (ispod Trebevića) da dronom snimaju rejon, čisto za turistički video. U neki vakat lokalno stanovništvo se ko biva malo uzbihuzurilo, svako malo izlaze na balkone, nešto gledaju, zapitkuju sebi u grudi. Valjda su oni vjećali preko telefona koga da od izaslanika pošalju, i eto ti jednog za otprilike ni pola sata nije prošlo, tamo-vamo, gore-dole, drži-ne daj, nekako se prišunja stidljivo do njih kao da je samo u prolazu, i provokativnom maniru nespretno isplali: "Koliko vas plaćaju da tražite ratne zločince". :lol:
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Tvrtko II Kotromanić

#63191 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Tvrtko II Kotromanić »

SmokingMan wrote: 13/07/2026 09:12 Ma jedne prilike moj kolega iz fotokluba otišao sa pajdom gore do sela Petrovići (ispod Trebevića) da dronom snimaju rejon, čisto za turistički video. U neki vakat lokalno stanovništvo se ko biva malo uzbihuzurilo, svako malo izlaze na balkone, nešto gledaju, zapitkuju sebi u grudi. Valjda su oni vjećali preko telefona koga da od izaslanika pošalju, i eto ti jednog za otprilike ni pola sata nije prošlo, tamo-vamo, gore-dole, drži-ne daj, nekako se prišunja stidljivo do njih kao da je samo u prolazu, i provokativnom maniru nespretno isplali: "Koliko vas plaćaju da tražite ratne zločince". :lol:
:lol: :lol:
SmokingMan

#63192 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by SmokingMan »

Mislim da se oni u dobroj mjeri nas boje, više nego što mi to mislimo, njih recimo iznenađuje naša ležernost poslije svega što smo predeverali u Sarajevu, oni su svjesni šta su njihovi "eroji" uradili. Oni se u sebi i dalje bore sa sidromom Implikavitnog i interpretativnog poricanja i to je jedan od mehanizama zašto je negiranje zločina i genocida u javnom mjenju u BH entitetu RS tako intenzivno.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#63193 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by Chmoljo »

Cisteci etnicki druge, ocistise i sebe...

Sve ce to migranti popuniti.
drug_profi

#63194 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by drug_profi »

Imam prijatelja koji je u MUP-u RS.
Pripadnik "manjine".

Isto mi kaže. Oni se tamo navodno boje nas, svjesni ako se desi ponovo, da im je bježanija garantovana sve do Trnova.

Ja opet kažem, ko rat htio, dabogda mu u kući bio.
tokio25

#63195 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by tokio25 »

pa zasto su takvi je i topografija
jbg onaj iz vlasenice srebrenice bratunca nevesinja gacko i sl na koju god stranu krene naidje na istu vukojebinu ili mozda i goru zato i jesu zadrti
isti slucaj je sa hrvatima u zapadnoj hercegovini livno tomislavgrad i sl samo sto je njima spas odlazak u inostranstvo pa se malo emancipuju
bosnjaci nemaju takvih dzepova ekstremnih pa je i manji procenat cini mi se skroz zatucanih mozda jedino kalesija i taj dio da malo vuce na to ponasanje
dr_Evil

#63196 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by dr_Evil »

Chmoljo wrote: 13/07/2026 09:50 Cisteci etnicki druge, ocistise i sebe...

Sve ce to migranti popuniti.
Zanimljivo jest da ima tu istine. Svi ovi sta su derali i pekli krmad uz cestu su bili sa srbijanskim tablicama. Jel bila dnevnica da dodju ili je samo mrznja tesko je reci.

Nesto razmisljam kakav je to mentalni sklop, probudis se taj dan i kazes "Zeno pakuj sve idemo da koljemo krme uz cestu za 11.07, obavezno djeci obuci najljepse sta imaju, ovo je poseban dan".

I tako... caca kolje krme dok razigrana djeca skacu i cekaju valjda rep i usi.

Pitam se da je bloo jos medju nama da li bih dobio ban za ovaj post radi spomena stek-doze.
zigson

#63197 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by zigson »

Na prvu jeste smijesno, onda se malo zamislis.. zalazio sam par puta u petrovice, ne sumnjam da tu ima jos zivih sa orasima u dzepovima.
Mislim da je u petrovicima citav rat cetnicka artiljerija bila
dr_Evil

#63198 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by dr_Evil »

https://mostarski.ba/svinjska-glava-u-liska-haremu/
Svinjska glava u Liska haremu
Ja o huletini, kad susjedi na vrata.

Pricam sinoc sa starim tako o svojim dogodovstinama u Srebrenici. Podsjetio mi na dogadjaj 93-e kad su bojovnici komsiju od 17 godina iz susjednog solitera isjekli na komade i bacili u kontejner. Zaboravljamo...

Nije ni bitno, nego rekoh ja, svakih 50godina zivotni prostor 50% manji.
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#63199 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by mk ultra »

dr_Evil wrote: 13/07/2026 10:35

Nije ni bitno, nego rekoh ja, svakih 50godina zivotni prostor 50% manji.
pa bilo bi, da se drugi šire i da ih ima više
a ne manje što se dešava iz godine u godinu
ljubijankic

#63200 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3

Post by ljubijankic »

drug_profi wrote: 13/07/2026 10:20 Imam prijatelja koji je u MUP-u RS.
Pripadnik "manjine".

Isto mi kaže. Oni se tamo navodno boje nas, svjesni ako se desi ponovo, da im je bježanija garantovana sve do Trnova.

Ja opet kažem, ko rat htio, dabogda mu u kući bio.
Zar ti stvarno mislis da ovdje nece biti rata? Pored ovako radikalnih Srba i sve radikalnijih Hrvata :-) :-)
Post Reply