1/8 finala: Argentina - Egipat
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Osmi Socrates
#551 Re: 1/8 finala: Argentina - Egipat
Pa FIFA banovala predsjednika palestinskog fudbalskog saveza kada je pozvao palestinsku djecu da pale Messijeve dresove nakon ovih peace tourova. 
- tzipiripi
#552 Re: 1/8 finala: Argentina - Egipat
Ponavljam, traži pomoć. Hitno!Osmi Socrates wrote: ↑08/07/2026 04:34 Izvini prijatelju, ali ti si trol. Trolaš sa obožavanjem Messija deceniju or so.
Ja navodim činjenice. Činjenice nikad nisu trolanje.
-
Osmi Socrates
#553 Re: 1/8 finala: Argentina - Egipat
Ponavljam ne trolajte lažima o izraelskoj kučki koja dobro šuta fudbal, možda i najbolje u istoriji ove planete.tzipiripi wrote: ↑08/07/2026 04:38Ponavljam, traži pomoć. Hitno!Osmi Socrates wrote: ↑08/07/2026 04:34 Izvini prijatelju, ali ti si trol. Trolaš sa obožavanjem Messija deceniju or so.
Sve su ovo činjenice. Čuj donio NBC vijest o Messijevom peace touru. Mog'o si vala naći i neku izraelsku TV kuću. Ili da ti Netanyahu lično napiše vijest.
Valjda Palestinci imaju pravo odlučiti šta je peace tour na njihovoj zemlji a šta nije. Toliko su zaslužili. Oni su odlučili da nije. Da je izraelska propaganda. I FIFA banovala predsjednika palestinskog fudbalskog saveza zbog toga.
Last edited by Osmi Socrates on 08/07/2026 05:36, edited 4 times in total.
- luckylaka
#554 Re: 1/8 finala: Argentina - Egipat
Finale prije finala Argentina-Engleska
-
Osmi Socrates
#555 Re: 1/8 finala: Argentina - Egipat
Svi udarili na Infantina što se jebe u sve moguće rupe sa Trumpom, a Messi ode u Bijelu Kuću, lično pokloni dres sa svojim imenom Trumpu, osmijeh od uha do uha, Trump ga povede nasamo u obilazak Bijele Kuće, poslije toga održi govor, a Messi mu oduševljeno aplaudira nakon što the president likuje o bombardiranju Irana.
I nikom ništa, Infantino je korumpirani peder a Messi je the second coming of Christ.
I nikom ništa, Infantino je korumpirani peder a Messi je the second coming of Christ.
- tzipiripi
#556 Re: 1/8 finala: Argentina - Egipat
Care, pogrešan kauč si našao. Ja nisam stručnjak za tvoje probleme. Traži pravog dr, treba ti pod hitno...Osmi Socrates wrote: ↑08/07/2026 04:45Ponavljam ne trolajte lažima o izraelskoj kučki koja dobro šuta fudbal, možda i najbolje u istoriji ove planete.tzipiripi wrote: ↑08/07/2026 04:38Ponavljam, traži pomoć. Hitno!Osmi Socrates wrote: ↑08/07/2026 04:34 Izvini prijatelju, ali ti si trol. Trolaš sa obožavanjem Messija deceniju or so.
Sve su ovo činjenice. Čuj donio NBC vijest o Messijevom peace touru. Mog'o si vala naći i neku izraelsku TV kuću. Ili da ti Netanyahu lično napiše vijest.
Valjda Palestinci imaju pravo odlučiti šta je peace tour na njihovoj zemlji a šta nije. Toliko su zaslužili. Oni su odlučili da nije. Da je izraelska propaganda. I FIFA banovala predsjednika palestinskog fudbalskog saveza zbog toga.
-
Osmi Socrates
#557 Re: 1/8 finala: Argentina - Egipat
Hahaha. Nema više argumenata. Donio čovjek američku vijest o Messijevom peace touru, za kojeg su sami Palestinci odlučili da nije peace tour nego izraelska propaganda. Pa kako vas nije stid?
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#558 Re: 1/8 finala: Argentina - Egipat
Zanimljivo je da to ljudi ne znaju i onda kad ja kazem da su Argentinci fasisti i rasisti, moram esej pisati.Osmi Socrates wrote: ↑08/07/2026 00:49 Pa tako je kad istoriju gledaš kroz to što mrziš Engleze i Amerikance. Pokušaj kontrolirati svoju subjektivnost.
Kao što rekoh, jedna od političkih odrednica na kojima je nastala moderna Argentina je bila eliminacija crnaca.
Ni manje ni više.
-
CharakterZnak
#559 Re: 1/8 finala: Argentina - Egipat
Ma Messi Zidov. Treba ga streljati. Qarna od čovjeka. Plus se tetovirao da ne moze davati krv. Autisticni debil. Nedorast s problemima hormona za rast. Popisamo mu se i na roditelje sto su liječili hormonima dijete. Neka nama našeg Maradone. Covjek od naroda, smrkao bijelo. Zabio go rukom. Al nije to ruka. To je Božja ruka. A neka nama i našeg Ronalda. On uci bismilu
- SmokingMan
#560 Re: 1/8 finala: Argentina - Egipat
Izraelski mediji maju hvalospevke o svom ambasadora dobre volje. 
-
Osmi Socrates
#561 Re: 1/8 finala: Argentina - Egipat
Dobro, možda su i oni rasisti pa ih boli ona stvar.
Društveni ugovor u Argentini je da je Argentina bijela evropska kršćanska (katolička) zemlja. To se uči u porodici. Na popisu stanovništva se ne možeš izjasniti kao crnac. Ima ih nešto malo, ali su diskriminirani ne zakonom nego društvenim ugovorom. Ako si crnac i počeo igrati fudbal, ne bi mogao izdržati u tom okruženju.
I sve je to nekima OK. Mislim, boli mene ona stvar, i ja sam bijeli Evropljanin. Nemam religiju ali se mogu prilagoditi.
Bijelji sam od svih vas. Fucking Viking. Haaland, samo što sam ljepši od njega.
E sad u tom kontekstu treba sagledati rasističke pjesme argentinskih i navijača i fudbalera na prošlom svjetskom, na Olimpijadi, na Copa Amerika. I bio je pritisak na Messija kao ikonu svjetskog fudbala, kao kapitena, da se izjasni o tim pjesmama. Nikada nijednu riječ nije rekao o tome. Nije pozvao navijače da to ne pjevaju. Ako to nije pacovski, onda ne znam šta je. Pa jbmt, da si najbolji fudbaler u tri vasione, jebem ti sve po spisku pacovsko. I svaka čast na tome što si naučio šutati loptu.
E sad nagađajte zašto se Messi nije izjasnio oko rasističkih pjesama argentinskih navijača i igrača.
Ili ste možda i sami rasisti pa navijate za Argentince. I to prihvatam. Ili jednostavno volite njihov šupački fudbal. I to prihvatam.
Ali nema više kukanja na temama kako je Trump rasista, ovakav, onakav. Trumpov rasizam je kamilica u poređenju sa rasizmom društvenog ugovora u Argentini. Kamilica. Kao što jedan argentinski predsjednik reče "Argentina nema crnaca. To je brazilski problem." I nijedan drugi režim nije bio bolji.
Nema više kukanja kad vas Dodik naziva muslimanima i kad po svijetu priča da ste teroristi. Jer i Dodik polazi od teze da vi ne pripadate u evropsko kršćansko društvo. Baš kao i argentinski društveni ugovor da crnci ne pripadaju u argentinsko bijelo evropsko kršćansko društvo.
Zato kažem. Onaj iz BiH koji navija za Argentinu i Messija mora biti da ne kažem šta.
Društveni ugovor u Argentini je da je Argentina bijela evropska kršćanska (katolička) zemlja. To se uči u porodici. Na popisu stanovništva se ne možeš izjasniti kao crnac. Ima ih nešto malo, ali su diskriminirani ne zakonom nego društvenim ugovorom. Ako si crnac i počeo igrati fudbal, ne bi mogao izdržati u tom okruženju.
I sve je to nekima OK. Mislim, boli mene ona stvar, i ja sam bijeli Evropljanin. Nemam religiju ali se mogu prilagoditi.
E sad u tom kontekstu treba sagledati rasističke pjesme argentinskih i navijača i fudbalera na prošlom svjetskom, na Olimpijadi, na Copa Amerika. I bio je pritisak na Messija kao ikonu svjetskog fudbala, kao kapitena, da se izjasni o tim pjesmama. Nikada nijednu riječ nije rekao o tome. Nije pozvao navijače da to ne pjevaju. Ako to nije pacovski, onda ne znam šta je. Pa jbmt, da si najbolji fudbaler u tri vasione, jebem ti sve po spisku pacovsko. I svaka čast na tome što si naučio šutati loptu.
E sad nagađajte zašto se Messi nije izjasnio oko rasističkih pjesama argentinskih navijača i igrača.
Ili ste možda i sami rasisti pa navijate za Argentince. I to prihvatam. Ili jednostavno volite njihov šupački fudbal. I to prihvatam.
Ali nema više kukanja na temama kako je Trump rasista, ovakav, onakav. Trumpov rasizam je kamilica u poređenju sa rasizmom društvenog ugovora u Argentini. Kamilica. Kao što jedan argentinski predsjednik reče "Argentina nema crnaca. To je brazilski problem." I nijedan drugi režim nije bio bolji.
Nema više kukanja kad vas Dodik naziva muslimanima i kad po svijetu priča da ste teroristi. Jer i Dodik polazi od teze da vi ne pripadate u evropsko kršćansko društvo. Baš kao i argentinski društveni ugovor da crnci ne pripadaju u argentinsko bijelo evropsko kršćansko društvo.
Zato kažem. Onaj iz BiH koji navija za Argentinu i Messija mora biti da ne kažem šta.
Last edited by Osmi Socrates on 08/07/2026 08:54, edited 4 times in total.
-
CharakterZnak
#562 Re: 1/8 finala: Argentina - Egipat
Ronaldo je kršćanin a kršćani su vodili ratove protiv muslimana. Ne volimo ni Ronalda. Bili su i kolonizatori.
Nijemci i co su u drugom svjetskom silovali naše nane i pranane pa ne volimo ni njih.
Francuzi su tlačili crnce i koristili ih kao robove pa ne volimo ni njih.
Marokanci su muslimani ali ne pomažu bosanskim muslimana pa ne navijamo ni za njih.
Englezi su bili osovina krstaskih ratova pa ne volimo ni njih.
Švicarska nam nije željela pomoci u ratu pa ne navijamo ni za njih.
Belgija je podijeljena zemlja i u njoj je centar mrske nam EU pa ne volimo ni njih.
Nastavi niz...
Nijemci i co su u drugom svjetskom silovali naše nane i pranane pa ne volimo ni njih.
Francuzi su tlačili crnce i koristili ih kao robove pa ne volimo ni njih.
Marokanci su muslimani ali ne pomažu bosanskim muslimana pa ne navijamo ni za njih.
Englezi su bili osovina krstaskih ratova pa ne volimo ni njih.
Švicarska nam nije željela pomoci u ratu pa ne navijamo ni za njih.
Belgija je podijeljena zemlja i u njoj je centar mrske nam EU pa ne volimo ni njih.
Nastavi niz...
-
Dimu1927
#563 Re: 1/8 finala: Argentina - Egipat
Yebo vas egipat, pa ljudi mogu rukom bacit komad hljeba u gazu a drze ih u logoru ko i cionisti sa druge strane...
-
Osmi Socrates
#564 Re: 1/8 finala: Argentina - Egipat
Pitaj Ronalda šta misli o rasizmu u fudbalu i na stadionima. On se javno izjašnjavao o tome. Pitaj Nijemce, Engleze, Francuze, itd.
Messi, argentinska ikona, šuti k'o pizda.
I veliki Diego Maradona je pričao o rasizmu. U Italiji specifično.
Messi šuti k'o pizda.
Messi šuti k'o pizda.
-
Dimu1927
#565 Re: 1/8 finala: Argentina - Egipat
Btw argentina je dala identican gol u akciji poslije ociglednog faula protiv austrije i naravno var nije gledan 
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#566 Re: 1/8 finala: Argentina - Egipat
Priznajte da sve ovo nema veze sa sportom
?
-
Osmi Socrates
#567 Re: 1/8 finala: Argentina - Egipat
Kako nema? Nisi valjda jedan od onih koji misli da je fudbal samo igra?
Fudbal je daleko daleko više od igre.
Fudbal je daleko daleko više od igre.
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#568 Re: 1/8 finala: Argentina - Egipat
Ne vole crnce, a 80% im reprezentacije indijanci ili neka mješavina 
-
CharakterZnak
#569 Re: 1/8 finala: Argentina - Egipat
Veliki Diego napumpo neku random likušu i nije htio priznati dijeteOsmi Socrates wrote: ↑08/07/2026 08:22 Pitaj Ronalda šta misli o rasizmu u fudbalu i na stadionima. On se javno izjašnjavao o tome. Pitaj Nijemce, Engleze, Francuze, itd.
Messi šuti k'o pizda.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
- JohnnyS
#571 Re: 1/8 finala: Argentina - Egipat
Zato što ih Messi gađa ko Shaq slobodna bacanjakakabanja213 wrote: ↑08/07/2026 00:28Na ovom prvenstvu je vise golova iz penala dao Mbape od Mesija.
- vee-jay
#572 Re: 1/8 finala: Argentina - Egipat
vi i dalje o Mesiju i Ronaldu
nijedan od njih dvojice nakon igracke karijere nece ostati u eteru
ontopic
nijedan od njih dvojice nakon igracke karijere nece ostati u eteru
ontopic
-
CharakterZnak
#573 Re: 1/8 finala: Argentina - Egipat
Jel Messiju našiljeno da bude najbolji asistent u povijesti SPa ? Zanima me vaše mišljenje..
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
-
CharakterZnak
#575 Re: 1/8 finala: Argentina - Egipat
Ne zovu ih dz Vargentincima.
Hajmo Maroko i Norveska
Hajmo Maroko i Norveska