Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Podforum za FIFA World Cup 2026 – pratimo sve reprezentacije, rezultate i dešavanja uz nezaobilazne forum analize “iz fotelje”, a posebno slavimo veliki uspjeh BiH koji ćemo, po običaju, stručno razraditi bolje nego stručni štab.
Ako uspije Egipat odigrati disciplinovano u odbrani. Svasta moze biti. Ali ako budu igrali kao do sada. Mislim da ce ih Mesi lako riješiti jer mu tako malo treba da bi dao gol
Osmi Socrates wrote: ↑07/07/2026 15:53
I da dodam, nakon 27 dana non-stop fudbala, sutra je dan odmora. Treba se polako navikavati na new normal.
Nakon finalnog meča, neće proći ni tri sedmice a trebalo bi da startaju prva kola u najjačim evropskim ligama, osim ako zbog SP-a nisu dogovorene neke odgode znam da nije za ovu temu ali eto
Edit, ipak će proći 4 ili pet sedmica, 4 za primeru, pet za premiership.
turbofolk wrote: ↑07/07/2026 16:05
Nakon finalnog meča, neće proći ni tri sedmice a trebalo bi da startaju prva kola u najjačim evropskim ligama, osim ako zbog SP-a nisu dogovorene neke odgode znam da nije za ovu temu ali eto
Edit, ipak će proći 4 ili pet sedmica, 4 za primeru, pet za premiership.
Malo si prerano to najavio.
Kvalifikacije za Europske kupove/lige uskoro počinju, to da!
Kod nas "Cirkus Hajduk" mislim, počinje već preksutra. Bog baluna Livaja, otišao/pa nije/hoće li ili neće...