Stremio
Moderator: Benq
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#501 Re: Stremio
ono zbog cega sam ganjala rd i titlove dodje na voyo za dzaba 
- Sanjarko
#502 Re: Stremio
Ne znam za stremio ali na kodiju ja pičim elemuntum, sada evo gledao crtani iz 2008 godine, star wars ratovi klonova, ima i prijevod ali titl samo, sajtovi za gledanje su ili pukli ili imaju nekih malvera i sličnoga.
Ne znam stvarno gdje da pratim staro šta nisam nikada do kraja pregledao ali bez plaćanja jer ne znamo kako da platimo ništa onlajn.
A kodi sve zahtjevniji memorijski, srečom na kompjuteru gledam pa ima memorije, ali tv nema baš, pitao sam na temi o kodiju šta da sada radim, gdje i šta pratiti i sl, jer opet pratim što šta.
Probati ću forkove kodija na tv, a kodi na kompjuteru i dalje pičiti i elementum na njemu ali i na stremiju ću nešto i dalje, smalvile seriju nisam nikada pregledao do kraja, to ću na stremiju.
Ne znam stvarno gdje da pratim staro šta nisam nikada do kraja pregledao ali bez plaćanja jer ne znamo kako da platimo ništa onlajn.
A kodi sve zahtjevniji memorijski, srečom na kompjuteru gledam pa ima memorije, ali tv nema baš, pitao sam na temi o kodiju šta da sada radim, gdje i šta pratiti i sl, jer opet pratim što šta.
Probati ću forkove kodija na tv, a kodi na kompjuteru i dalje pičiti i elementum na njemu ali i na stremiju ću nešto i dalje, smalvile seriju nisam nikada pregledao do kraja, to ću na stremiju.
-
Dilibus
#503 Re: Stremio
Nije problem u Stremiu uopste nego Real Debridu koji je multi host servis i omugucava gledanje piratizovanog sadrzaja bez posredstva seedera, nego njihovi serveri preuzimaju fajl i gledas ga s njih direktno. U prevodu puno ugladjenije iskustvo nego bez njih, nesto slicno kao na Netflixu, HBO i slicnim popularnim servisima.Sanjarko wrote: ↑19/05/2026 10:48 Ne znam za stremio ali na kodiju ja pičim elemuntum, sada evo gledao crtani iz 2008 godine, star wars ratovi klonova, ima i prijevod ali titl samo, sajtovi za gledanje su ili pukli ili imaju nekih malvera i sličnoga.
- Sanjarko
#504 Re: Stremio
Znam, input $ ili € i dobiješ output, problem je mi, ja i majka ne znamo to platiti, a i s minimalnim primanjima ko će to sve.Dilibus wrote: ↑19/05/2026 13:08Nije problem u Stremiu uopste nego Real Debridu koji je multi host servis i omugucava gledanje piratizovanog sadrzaja bez posredstva seedera, nego njihovi serveri preuzimaju fajl i gledas ga s njih direktno. U prevodu puno ugladjenije iskustvo nego bez njih, nesto slicno kao na Netflixu, HBO i slicnim popularnim servisima.Sanjarko wrote: ↑19/05/2026 10:48 Ne znam za stremio ali na kodiju ja pičim elemuntum, sada evo gledao crtani iz 2008 godine, star wars ratovi klonova, ima i prijevod ali titl samo, sajtovi za gledanje su ili pukli ili imaju nekih malvera i sličnoga.
- Filter
#505 Re: Stremio
jel ovo opet torrentio pobudalio? seedera ko drva ali nista, ni makac
-
kakavdanakneiskustvu
- typeOnegative
#507 Re: Stremio
S cim je uvezan ? Moj je povezan s torbox-om , sve uredno bilo .
- beni-bu-man
#508 Re: Stremio
Isto, sinoc torrentio TB sve normalatypeOnegative wrote: ↑06/07/2026 16:23 S cim je uvezan ? Moj je povezan s torbox-om , sve uredno bilo .
- black
#509 Re: Stremio
ma stremio je cesto sranje, u zadnje vrijeme nisam nesto gledao ali dosta serija sam prekinuo pa klasicno ganjao sa torrenta da bi zavrsio, ono pregledam nekoliko epizoda i dalje nece da si tito a sto kazes seedera ko drva, i drug se isto zali...
- typeOnegative
#510 Re: Stremio
Nije sranje, samo ga treba postaviti kako treba i platiti koju markicu. Kako rekoh gore sve radi ko sat , cak i veliki fajlovi od 100+ GB.
- beni-bu-man
#511 Re: Stremio
Ide Remux ko mljekotypeOnegative wrote: ↑06/07/2026 16:47 Nije sranje, samo ga treba postaviti kako treba i platiti koju markicu. Kako rekoh gore sve radi ko sat , cak i veliki fajlovi od 100+ GB.
- Filter
#512 Re: Stremio
Jbjga, dok ima torrenta nije frka
- Filter
#513 Re: Stremio
Ne znam sta se stima na stremiu, nisam skontao da se moze nesto puno stimati.typeOnegative wrote: ↑06/07/2026 16:47 Nije sranje, samo ga treba postaviti kako treba i platiti koju markicu. Kako rekoh gore sve radi ko sat , cak i veliki fajlovi od 100+ GB.
A placanje ne vise. Real debrid me dobro navozao.
- typeOnegative
#514 Re: Stremio
Odgovarajući addon(i) uvezani sa debrid servisom ili torrent izvorima, to se štima jer ne radi out of box i stremio bez njih nema smisla .Filter wrote: ↑06/07/2026 18:30Ne znam sta se stima na stremiu, nisam skontao da se moze nesto puno stimati.typeOnegative wrote: ↑06/07/2026 16:47 Nije sranje, samo ga treba postaviti kako treba i platiti koju markicu. Kako rekoh gore sve radi ko sat , cak i veliki fajlovi od 100+ GB.
A placanje ne vise. Real debrid me dobro navozao.
Navozao nas je sve i zato sam na torboxu ... ako ne želiš plaćati tvoja stvar , ali jbg ne možeš ni očekivati da radi kako treba i zato imaš probleme koje imaš , vrlo jednostavno .
- Peacean
#515 Re: Stremio
Ja sam nabacao sve addonove koji rade sa torrentima i sada uvijek imam neki stream da radi bez potrošene marke. Svakom svoje.
-
Lain Coubert
#516 Re: Stremio
A nešto ne radi kako treba Stremio sa Real Debridom, na početku je bilo stvarno ekstra ali zadnjih par mjeseci i nije. Imam plaćeno još pola godine ali često se desi da ne može pokrenuti ništa, nema ni linkova kao prije, naročito ovih kvalitetnijih i od novijih naslova.
-
Zorge
#517 Re: Stremio
Pa morali su da pobrišu jer su dobili naredbu od francuske vlade
- typeOnegative
#518 Re: Stremio
Probao sam nedavno kad sam bio bez debrida.... brate frustracija živa, jedva otvarao fullHD kamoli 4k , one teže pogotovo, buffering da ne spominjem, ali kako kažeš svakom njegovo. :thumbup.
@lain
I meni je ostalo još 4mj, nema od njih ništa nažalost sjeii su im za vrat. Preporuka torbox essential 3$ mjesečno, radi ko sat , a I nema praćenje preko ip adrese, tj moze na vise lokacija istovremeno za sta je na rd išao ban .
- BeYaZ
#519 Re: Stremio
Meni još uvijek sve radi kako treba sa RD, ponekad neki link ne valja, otvorim sljedeći i tjt
- typeOnegative
#520 Re: Stremio
Radi, ali nema vise kvalitetnijih ripova za dosta toga i znatno ih je manje nego prije.